Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Beírtam a Google keresõbe: javascript engedélyezés ie - és a második találatnak ezt találtam:
A böngészõ beállításában a JavaScript és a Cookie használatát engedélyezni kell.

A JavaScript és a Cookie beállítás megtehetõ a böngészõ menüjében.

Magyar Internet Explorer esetén:

Eszközök - Internetbeállítások - Biztonság - Egyéni szint - Parancsfájlkezelés - Active Scripting: Engedélyezés-t kell bejelölni, valamint Eszközök - Internetbeállítások - Adatvédelem: Az összes cookie blokkolása beállítás nem lehet kiválasztva.

Angol Internet Explorer esetén:

Tools - Internet Options - Security - Custom level - Scripting - Active Scripting: Enabled-et kell bejelölni, valamint Tools - Internet Options - Privacy: a Block All Cookies beállítás nem lehet kiválasztva.

Mozilla böngészõt használók számára a minimálisan szükséges verzió az 1.4. A JavaScript engedélyezés megtehetõ a Tools - Options - Web Features menüben, a Cookie engedélyezés pedig a Tools - Options - Privacy - Cookies pontban.

Köszi, ki fogom próbálni! (kezdõ vagyok)

Még két kérdésem lenne még:
-Hol tudom engedélyezni a JavaScriptet és a cookiek-at a böngészõben?
Ez eddig nem volt problémám, de most egy hirdetési oldalon ezt írta ki nekem.
Összefügghet azzal, hogy új vírusirtó progim van, tsecure?

- Ezen kívül még: egy bizonyos oldalak megnyitásánál most pl. a roxi rádió online elindításánál azt kéri, hogy katt. a vezérlõre. Ez egyszerû nagyon, én még sem tudom, mi a vezérlõ. . 😞 Ezzel a problémával is csak mostanában találkoztam.
Köszönöm nagyon elõre is.

mrzed001
Ha a PPS = PowerPoint Slide Show, akkor átnevezed PPT-re, megnyitja a Powerpoint, és ott mentés másként, és lent kiválasztod, hogy JPG (egy alkönyvtárba beletesz az összes diáról 1 képet)
Ha eleve egy dián csak egy kép van, akkor azon jobbklikk, mentés képként és kész

Ha a pps = Paint Shop Pro image, akkor Ifran View

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sziasztok,feltelepitettem EVEREST-tet,de elég magas hömérségletet mutat.CPU/66-68-fok/alaplap/47-fok/.Mi a véleményetek jo még ez ,vagy hütési probléma van.Vagy a everest ir ki hibás értéket.<#help>
Még van valami. Hogyan tudom a pps kiterjesztésû képeket jpg-re változtatni?

Köszönöm mégegyszer.
Sziasztok!
Szeretnék gmailos fiókot, de csak úgy tudok oda regizni, ha valaki meghívót küld, mert még csak kisérleti a dolog.
Kérem azt, aki használ már ilyet, küldjön nekem meghívót.Köszi. és pusz érte!<#szeret><#szeret>
Üdv. [email protected]
Tomicsek
CloneCD.

PetruZ
Akkor szerintem ott valami hardveres gond lesz, talán a vidkártya környékén. Ha valami erõs 3D-s játékot futtatsz, vagy valami tesztprogramot, akkor is elszáll?
baajos
nincs bepipálva az ujrainditás, mégis ujraindul. éppcsak hogy elkezd a földgömb megnövekedni és puff ujraindul.

Pet

bauer15
csá mivel tudnék eredeti játékot lemásolni?
hogy mûködõképes legyen?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

tobias88
nem tudja valaki, hogy kell egy játékot újra feltelepíteni, ha a telepítõ része le akarja uninstallálni, de a játék már nincs fent??? regeditbõl mindenhonnan kiszedtem!
Dj Faustus
HUtil - The Drive Diagnostic Utility - diagnosztizálás, törlés és UDMA mód váltás
SUtil - Csak törléshez és UDMA mód váltáshoz.
SHDiag - csak diagnosztizálásra
Olvasd el figyelmesen, melyik modellekhez jó ezek a programok a 2. Target models fejezetben.

Disk Manager - Partíciókezeléshez

tobias88
format c: nem elég<#vigyor><#vigyor>
gordonmail
Valaki ismeri a Smart (Samsungos) Porgramot? Mert vissza akarom állítani a vinyómat. Tehát leakarom nullázni. Nemtudja valaki, hogy ezt a programot honnan lehetne letõlteni?

a samsung oldalakról próbáltam már, de nemtaláltam, valaki correct Linket adna? 😊

(O_o)

PetruZ
Az újraindulás helyett "választhatsz" kék halált is, ha a rendszer tulajdonságainál, az Advanced - Startup fülön kikapcsolod az újraindítást. A kék halál azért "jobb", mert ilyenkor van hibakód és jó esetben kiírja azt is, milyen driver, vagy modul hibázott. Persze ekkor is reboot kell majd neki, de legalább lesz valami kiindulási pont.
SD456
Sziasztok!
Nem tudja valaki, h mi lehet egy olyan DJ proginak a neve ami 3D-s az egyik haverom azt mondta, h õ hallot egyett de nem tudja, h az e a neve Global DJ (Deejay) õ így mondta.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Dying Soul
Köszi mindenkinek!<#worship>

Esetleg próbálj egy rendszer-vissaállítást.
baajos
Defender nem talál
Syamntec termék nem talál
AdAware nem talál
reg cleaner tisztit
tempeket töröltem
direktX letöltve
ujrainditás nincs bepipálva
Akkor mégis mi lehet az amitõl a gépem újraindul, pl.GoogleEarth inditásnál és némely játék fullscreenre állitásakor. Ja meg OpenOffice diavetitésnél is....??????
Már nincs több ötletem az én szintemen sajnos.. Mit tegyek??

Pet

Az automatikus újraindítás ki van kapcsolva?

http://www.winportal.net

kulabácsi
sziasztok, én csak annyit kérdeznék, h van egy AMD Athlon XP, 2000 MHz (12 x 167) 2400+ procim, és h ennek mennyi lenne az optimális hõfoka, ill. mekkora hõfok után indúl újra a windows! (most 66-67fokos ami sztem borzasztó magas) lehet kicsit off voltam, de azért válaszotokat elõre is köszönöm

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

baajos
már arra is gondolok, hogy hátha kódokat futtatnak a gépemen és nem is tudok rola. és semmi nem ismeri fel miért is ismerné, jól meg vannak azok irva!

Pet

baajos
Köszi letöltöttem a dirktX9-et de sajnos nem oldotta meg a problémát. Még mindig ujraindul a GoogleEart futtatásánál. Registry tisztitót is és minden lehetségest futtattam már de semmi eredmény.. 😞 valószinü ujra kell telepitenem a windowst ez már máshogy nem áll helyre azt hiszem..

Pet

cserre
Helló!

Az elõbb beirt anti virus teszt a Dr Web Antivirus vs. Kaspersky topikban van.

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

cserre
Ide is leirom a gondomat, hátha innen gyorsabban jön a " segitség ".

Sziasztok Mindenkinek!

Az alul beirt antivirus tesztre az ingyenes avast-om meg sem nyikkant egyik pontnál sem. A legfrissebb adatbázis frissités volt rajta és maxra beállitva.
Kezdek aggódni. Eddig meg voltam vele elégedve, de most már kétségeim vannak.

Tudnátok olyan virusirtó alkalmazást ajánlani, amelyik ingyenes, nem lassitja le a gépet, és a virus adatbázis frissitéséhez nem kell internet, tehát egy netes géprõl le tudom azt tölteni, pen drive-on hazavinni, és a gépre installálni?

Most jelenleg gondolkozom az AVG és a BitDefender ingyenes programjai között, nem tudom melyiket válasszam. Szerintetek?

Elõre is köszi a segitséget.

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

Köszönöm. Flv-be nagyszerûen konvertál, de visszafele már nem.

Hibaüzenet:

The encoding of your video file has failed.
This can be caused by a not supported combination of parameters or by a not supported video codec.

Mit lehet ezzel kezdeni?
mrzed001
Hát, elsõnek talán nézd meg pölö Total Commanderrel, hogy melyik alkönyvtár mérete nõtt meg (vagy eleve nagy) a drive-on. Ja, és persze állítsd be, hogy a rejtett alkönyvtárakat is lássa, ott is vannak nagy helyfoglalók.
Ha ezzel megvagy meg tudjuk pontosan mondani, hogy mi tette tele a C-d, és hogy lehet a helyet felszabadítani

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

PíszLávJuniti
Szintén ugyan ez a helyzet, de én még nem jöttem rá mitõl. Az éngépemen megy rendesen, másik, régebbi gépen lefagy / újraindul. Hibaüzenet, egyéb figyelmeztetés nélkül.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Dj Faustus
"Segítsetek plz! Vmi eszi a C-n a szabad helyet! Pedig semmit nem töltök oda."
1. Sajátgépen dupla bal klikk/C meghajtón jobb klikk/Tulajdonságok menüpont/Lemezkarbantartó gomb
2. Böngészõk gyorsítótárának ürítése:
Firefox esetén Tools/Options/Privacy/Cache/Clear Cache now
Opera esetén: Tools/Preferences/Advanced/History
IE esetén: Eszközök/Internetbeállítások/Általános fül/Fájlok törlése
3. C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Temp könyvtár tartalmának ürítése
4. Esetleg használsz valami filemegosztó programot (DC++, Emule)? Azoknak is van incomplete könyvtára - ha nem más meghajtóra irányítod át.

Vagy van egy CCleaner nevû program ezzel állítólag elég rendesen lehet takarítani - csak óvatosan (mert ez tud a regisztrációs adatbázisban, meg sok más egyéb helyen is törölni)! 😉

Dj Faustus
Bocsánat, elõbb írtam, mint gondolkodtam, lejátszást megoldottam (Wimpy flv player), a konvertálás viszont még mindig nagy probléma. Aki tud, légyszi segítsen benne. Köszönöm!
Sziasztok! Mivel tudnék .flv kiterjesztésû videót lejátszani? Valami lehetúleg egyszerú lejátszó lenne jó, vagy bármi program, ami tudja konvertálni.

Nagyon köszönöm a segítséget!
Dying Soul
Segítsetek plz! Vmi eszi a C-n a szabad helyet! Pedig semmit nem töltök oda.

Dj Faustus
Vagy innen.

Dj Faustus
"A direktX azonban nem tudom hogy áll. Azt hol tudom frissiteni?"
Mondjuk innen.

baajos
De azz a helyzet hogy az elmult 1 évben hiba nélkül müködött minden, emiatt gyanakszom arra hogy valami elállitott valamit valahol. Az OpenOffice diavetitésnél is ezt csinálja. De rájöttem, hogy a MS PowerPointnál meg nem! Na ez mi lehet.?...

Pet

baajos
van olyan nem tul nagy játékom is aminél szintén jelentkezik de csak ha fullscreenre rakom

Pet

baajos
nem tuningoltam. rendszeresen frissitem minden téren. A direktX azonban nem tudom hogy áll. Azt hol tudom frissiteni?

Pet

Dj Faustus
Tuningoltad valamilyen szoftverrel a videókártyát?
Legfrissebb driverek/DirectX van feltéve?
Rendszeresen frissített vírus-/spyware-irtó/tûzfal van a gépen?
Minden operációs-rendszer frissítés (Windows Update) fel van telepítve?

baajos
Sziasztok. Lehet ,hogy nem ide kéne írnom,de talán tud valaki ötletet adni.
A GoogleEarth indításakor,ahogy elkezdek ráközeliteni a földre a számitógépem ujraindul. De ez a jelenség a a microsoftos Power point diavetitéseknél is rendre jelentkezik sajnos. Mi lehet ennek az oka, A windows melyik beállitását kell megkeresni? Régen tök jól müködött minden, de lehet hogy néhány uj program feltelepitése átállitott valamit a videokártyán? Hogyan javitsam ki ezt a problémát hogy ne kelljen ujratelepiteni a windowst, Köszi! ...

Pet

Evin
Van ami zip-ben , van ami exe-ben van.
Feltelepíted az exe-t, és megkapod a stílus .zip-et.
(Ajánlott pl a Nod-ot kikapcsolni addig, mert letilt ezt-azt, és akkor nem tudod felrakni.)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

mrzed001
Jópár biosban láttam, hogy nemcsak meg kell adni, hogy floppy nincs, de még le is kellett tiltani egy totál más helyen mint eszközt is.
Ha ennek ellenére talál a win-ed, akkor agyament. Mindenesetre ott is letilthatod ...

[Jakuza]
Hat ha aranylag ertenel hozza, akkor siman letiltanad benne a floppyt. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

daxan
Aránylag értek hozzá! Letiltottam már minden floppys cuccot de a windows még mindig kirakja, hogy van A:/ meghajtó! Amikor leállítom a gépet akkor mindig ócska hibaüziket ír ki a meghajtóról.

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

tobias88
ez a biosodtól függ! nem igen ajánlom, hogy belemenj, mert nagy károkat tudsz okozni!
daxan
Hali! A Bios-ban hogyan lehet letiltani az A:/ meghajtót? Mert nincs hajlékonylemez meghajtóm.

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

mrzed001
Sõt, SHIFT + (bal)ALT + ENTER -re az összes könyvtár méretét, szóval pölö bemész C fõkönyvtárba, aztán usgyi és már látod is mi eszi meg a helyet.
IE esetén ez a "C:\Documents and Settings\USERNÉV\Local Settings\Temporary Internet Files" alkönyvtár

hát, ha van egy total commandered pl. akkor ott a konyvtarakon "space" billentyut nyomva kiirja a konyvtar méretét.

PetruZ
Ezek szerintem az ideiglenes fájlok lesznek. FF-nél nem tudom, hová kerülnek, IE-nél az Internet beállításoknál lehet szabályozni a max. lefoglalható tárméretet, meg ilyesmiket. Az FF egyébként elõre tölt, az IE nem csinál ilyet.
lac coo
Hali !
Szükségem lenne egy kis segítségre!

Már régebben feltûnt, hogy hiába van viszonylag kevés dolog a gépemen, rendre megtellik a vinyóm...
Eddig is olyasmire gyanakodtam, hogy a letöltéseket a Firefox, vagy valami berakja vagy elmenti valami külön könyvtárba is . ( Persze lehet hülyeséget mondok😊))))

Ma pl letöltöttem egy versenypályát autósjátkhoz, de nem volt jó ezért kidobtam, és a szemetesbõl is azonnal kiürítettem.
Ám most este eszembe jutott miért nem akart mûködni , gondoltam letöltöm újra.
Ekkor jött a meglepetés , a letöltés nem volt egy tized másodperc sem, tehát az valahol ott volt-maradt a törlés után is a gépemen !!
Így szokta letölteni pl. azokat a dolgokat is amit elõször csak megnyitok majd utána le is töltömmentem...

De pl azt is észrevettem, hogy ha nézek valamit a Google videon, akkor azután is tölt valamit, miután már kiléptem az oldalról is !

Mi okozhatja ezt , illetve van-e valami progi amivel jól átekinthetõen megnézhetem , hogy mi, hol , mennyi helyet foglal a vinyómon ?

THX 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!