Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beállitásoknál add meg neki hogy ISO-t csináljon
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
A Flash animáció a Macromedia Flash (és más hasonló - például Swish Max) programmal készült, általában webre készült interaktív animáció.
swf kiterjesztéssel szokott megjelenni (de át lehet konvertálni futtatható állománnyá - exe; videóvá - avi, mov, mpg; animációvá - gif), amit a webböngészõbe épülõ Flash plugin; vagy a Macromedia Flash programhoz is adott Flash Player; vagy egyszeri képnézegetõ programok (Irfanview,XnView) le tudnak játszani.
"de lehet, hogy csak meg kéne találnom az Animation Shop v2.0"
E programmal nem lehet Flash animációt készíteni, csak Gif-animációt (vagy avi videó formátumban).
A következõ oldalakon található meg:
http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/grafika/as20ev.html
http://www.adamesadam.hu/downloads/index.php?mod=adatok&id=516
Vagy legújabb verziója (a programot eredetileg a Jasc nevû cég készítette, amit felvásárolt a Corel nevû cég):
http://www.corel.com/servlet/Satellite?pagename=Corel3/Products/Display&pid=1047024390003
volna egy kis problémám de nem tudom hova írni ezért gondoltam inkább egy általános segítségkérõ topicba helyezem a kérdésem.A gond a következõ lenne:
Felmegyek a Pcguru.hu weboldalra és bejentkezek mint regisztrált felhasználó(eddig semmi baj)de amikor rákattintok erre akkor csak a menüsort és a hátteret látom semmi mást ami szokatlan mert eddig beszokott jönni a fórum oldal de most nem jön be...ami röhej(ly)hogy sehonnan nem tudok hivatkozni a fórumoldalukra sem (pl.:beírom a keresõbbe: ,,pcguru fórum" és akkoris üres háttér+menüsor) ebben kérném segítségeteket, hogy miért nem nyílik meg a kívánt menüpont? Valami elállítódott volna vagy mi a gond?
Más oldalakkal semmi gond csak ezzel van baj...plz help!!! Segítséget elõre is köszönöm...
http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, ®∆√Λ∟Þ, כּוּהּﬠהּקּ
utána már nem fog ugatni a powerdvd
Sziasztok
a problémám a következõ
PowerDVDvel szeretnék filmet nézni, de F4D41436 kódjelû hibát ir ki és azt hogy bekapcsolt TV kimenettel nem játszahtó le ez a másolásvédett film. Utánanéztem a problémának, és azt találtam hogy egy videokártya driver frissítés elég. a videokártyám: NVIDIA RIva TNT2 Model 64 pro
FrissÍTettem a drivert de semmi változás. Mi a megoldás?
köszi
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Felmegyek a Pcguru.hu weboldalra és bejentkezek mint regisztrált felhasználó(eddig semmi baj)de amikor rákattintok erre akkor csak a menüsort és a hátteret látom semmi mást ami szokatlan mert eddig beszokott jönni a fórum oldal de most nem jön be...ami röhej(ly)hogy sehonnan nem tudok hivatkozni a fórumoldalukra sem (pl.:beírom a keresõbbe: ,,pcguru fórum" és akkoris üres háttér+menüsor) ebben kérném segítségeteket, hogy miért nem nyílik meg a kívánt menüpont? Valami elállítódott volna vagy mi a gond?
Más oldalakkal semmi gond csak ezzel van baj...plz help!!! Segítséget elõre is köszönöm...<#confused>#confused><#conf>#conf><#help>#help>
http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, ®∆√Λ∟Þ, כּוּהּﬠהּקּ
Van egy gondom, az hogy utálok minden oprendszer ujrarakásnál cd-rõl installálni drivereket, ezért ugy gondoltam hogy letöltöm a legfrissebbeket a gépemre.
Van egy bizonyos Realtek Gigabit Ethernet Driver is amit mindig felrakok, de amikor az MSI oldaláról leszedem a legújabbat, és kicsomagolom, akkor csak egy csomó mappát kapok bennük mindenféle fájl, de nincs exe egy se.
Megnézem az 'WinXP' mappát, mivel XP-m van fenn, de abban csak .sys, meg .ini meg .cat fájlok vannak.
Szal a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne telepíteni, vagy honnan lehetne letölteni valami értelmes exe fájlban a drivert?
Egyébként MSI 865PE Neo2-P alaplapom van (Socket 478). Ez ugye nem platinum edition ha nincs ráírva a dobozára? (mer akkor más mappából kéne töltenem, egyébként az ottani Ethernet drivernél is genya fájlokat kapok).
Szal segítség mer kicsit szar a dvd olvasóm és kész idõpocsékolás arra várni hogy beolvassa a cd-ket, és már csak ezt a drivert nem tudtam letölteni normálisan.
Bár normál tömörítetlen wav-ba konvertál, de wav-ból már könnyedén hozhatsz létre MP3-at.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Valaki tudna segíteni a FlashGet-tel kapcsolatban.
Köszi
de ezzel sem ismeri fel a winfos
Genius VideoCAM GE111 Webkamerához keresnék drivert
az SP2-es XP nem ismeri fel 😞
elõre is köszi
a problémám a következõ
PowerDVDvel szeretnék filmet nézni, de F4D41436 kódjelû hibát ir ki és azt hogy bekapcsolt TV kimenettel nem játszahtó le ez a másolásvédett film. Utánanéztem a problémának, és azt találtam hogy egy videokártya driver frissítés elég. a videokártyám: NVIDIA RIva TNT2 Model 64 pro
FrissÍTettem a drivert de semmi változás. Mi a megoldás?
köszi
Van egy másfél gigás dvd képem, .iso-ban. Egyszer néztem meg, már nem tudom, hogyan, talán VLC-vel. Most viszont VLC képtelen megnynitni, el sem indítja, csak a WinMP viszi, de az meg nem tud képet lopni belõle. Tudtok esetleg valami mefgoldást mondani? Köszi!
Nem tudok Windows-t telepíteni a vinyómra<#duma>#duma> Amikor elkezdem telepíteni megfagy<#falbav>#falbav> Miért van ez? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Van esetleg valakinek KitchenDraw 4.53e verziója vagy tud egy mûködõ linket?
Elõre is köszönöm...