Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Természetesen" share, és "természetesen" a netrõl ez is megoldható. <#vigyor0>
DonPapa
pl DVD Shrink-el

beállitásoknál add meg neki hogy ISO-t csináljon

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

még nem,de kipróbálom. Freeware vagy shareware?
sajna nem fér rá
Dj Faustus
"Jó lenne tudnom, mi az a Flash animáció"
A Flash animáció a Macromedia Flash (és más hasonló - például Swish Max) programmal készült, általában webre készült interaktív animáció.
swf kiterjesztéssel szokott megjelenni (de át lehet konvertálni futtatható állománnyá - exe; videóvá - avi, mov, mpg; animációvá - gif), amit a webböngészõbe épülõ Flash plugin; vagy a Macromedia Flash programhoz is adott Flash Player; vagy egyszeri képnézegetõ programok (Irfanview,XnView) le tudnak játszani.

"de lehet, hogy csak meg kéne találnom az Animation Shop v2.0"
E programmal nem lehet Flash animációt készíteni, csak Gif-animációt (vagy avi videó formátumban).
A következõ oldalakon található meg:
http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/grafika/as20ev.html
http://www.adamesadam.hu/downloads/index.php?mod=adatok&id=516

Vagy legújabb verziója (a programot eredetileg a Jasc nevû cég készítette, amit felvásárolt a Corel nevû cég):
http://www.corel.com/servlet/Satellite?pagename=Corel3/Products/Display&pid=1047024390003

Ravald
valaki tud nekem segíteni?

volna egy kis problémám de nem tudom hova írni ezért gondoltam inkább egy általános segítségkérõ topicba helyezem a kérdésem.A gond a következõ lenne:
Felmegyek a Pcguru.hu weboldalra és bejentkezek mint regisztrált felhasználó(eddig semmi baj)de amikor rákattintok erre akkor csak a menüsort és a hátteret látom semmi mást ami szokatlan mert eddig beszokott jönni a fórum oldal de most nem jön be...ami röhej(ly)hogy sehonnan nem tudok hivatkozni a fórumoldalukra sem (pl.:beírom a keresõbbe: ,,pcguru fórum" és akkoris üres háttér+menüsor) ebben kérném segítségeteket, hogy miért nem nyílik meg a kívánt menüpont? Valami elállítódott volna vagy mi a gond?
Más oldalakkal semmi gond csak ezzel van baj...plz help!!! Segítséget elõre is köszönöm...

http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, &#174;&#8710;&#8730;&#923;&#8735;&#222;, &#64315;&#64309;&#64308;&#64288;&#64308;&#64327;

Jó lenne tudnom, mi az a Flash animáció, de lehet, hogy csak meg kéne találnom az Animation Shop v2.0 web-helyet, de nem találom.
Pl. a "rókás" AnyDVD-t próbáltad már hozzá?
nyomd fel a filmet vinyóra és akkor a macrovision védelme kikerül belõle.
utána már nem fog ugatni a powerdvd

a tegnapi kérdésem mégegyszer. Lécci valaki😊

Sziasztok
a problémám a következõ
PowerDVDvel szeretnék filmet nézni, de F4D41436 kódjelû hibát ir ki és azt hogy bekapcsolt TV kimenettel nem játszahtó le ez a másolásvédett film. Utánanéztem a problémának, és azt találtam hogy egy videokártya driver frissítés elég. a videokártyám: NVIDIA RIva TNT2 Model 64 pro
FrissÍTettem a drivert de semmi változás. Mi a megoldás?
köszi
Kösz, sikerült az utóbbi módszerrel, az elõzõnél nem történt semmi.

mrzed001
.inf-en jobklikk -> telepítés, vagy bemész a hardverek közé, ott kiválasztod aminek ez a drivere, ott illesztõprogram csere vagy újratelepítés vagy mi van a magyarban, és ott kiválasztod ezt az alkönyvtárat

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ravald
Sziasztok volna egy kis problémám de nem tudom hova írni ezért gondoltam inkább egy általános segítségkérõ topicba helyezem a kérdésem.A gond a következõ lenne:
Felmegyek a Pcguru.hu weboldalra és bejentkezek mint regisztrált felhasználó(eddig semmi baj)de amikor rákattintok erre akkor csak a menüsort és a hátteret látom semmi mást ami szokatlan mert eddig beszokott jönni a fórum oldal de most nem jön be...ami röhej(ly)hogy sehonnan nem tudok hivatkozni a fórumoldalukra sem (pl.:beírom a keresõbbe: ,,pcguru fórum" és akkoris üres háttér+menüsor) ebben kérném segítségeteket, hogy miért nem nyílik meg a kívánt menüpont? Valami elállítódott volna vagy mi a gond?
Más oldalakkal semmi gond csak ezzel van baj...plz help!!! Segítséget elõre is köszönöm...<#confused><#conf><#help>

http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, &#174;&#8710;&#8730;&#923;&#8735;&#222;, &#64315;&#64309;&#64308;&#64288;&#64308;&#64327;

Szevasztok!
Van egy gondom, az hogy utálok minden oprendszer ujrarakásnál cd-rõl installálni drivereket, ezért ugy gondoltam hogy letöltöm a legfrissebbeket a gépemre.
Van egy bizonyos Realtek Gigabit Ethernet Driver is amit mindig felrakok, de amikor az MSI oldaláról leszedem a legújabbat, és kicsomagolom, akkor csak egy csomó mappát kapok bennük mindenféle fájl, de nincs exe egy se.
Megnézem az 'WinXP' mappát, mivel XP-m van fenn, de abban csak .sys, meg .ini meg .cat fájlok vannak.
Szal a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne telepíteni, vagy honnan lehetne letölteni valami értelmes exe fájlban a drivert?

Egyébként MSI 865PE Neo2-P alaplapom van (Socket 478). Ez ugye nem platinum edition ha nincs ráírva a dobozára? (mer akkor más mappából kéne töltenem, egyébként az ottani Ethernet drivernél is genya fájlokat kapok).
Szal segítség mer kicsit szar a dvd olvasóm és kész idõpocsékolás arra várni hogy beolvassa a cd-ket, és már csak ezt a drivert nem tudtam letölteni normálisan.

Tomicsek
Nem FlashGetet használok, de nincs olyan funkció, hogy jobb klikk összes vagy mind letöltése? Ebben van.

Valaki tud segíteni nekem? Még mindig a flashgettrõl van szó.

Hm.Hát igen.Végül a darabolás sikerült,a total com-al,47,6 ot irtam be,és stimmel a valodival,csak miért lett kis füzetlapocska az egész? Miért nem rar-os? A WinRar-al is lehet darabolni? Ha igen hogyan?
PetruZ
Esélytelen, felejtsd el. Bájtra, tartalomra pontosan ugyanakkora darabokat kellene elõállítanod. Totálisan érdektelen, hány darab rar-t csinálsz belõle, nem hiszem, hogy még egyszer sikerülne bitre ugyanazokat a fájlokat megcsinálni. A feltöltés pont ezért nem ismeri fel.
Most a Tot.Comm-al probálom meglátom mi lessz belöle.
Na szoval azért akartam mert ahonnan letöltöttem,kiirtam dvd-re.(és azt ami megvolt)azt kitöröltem.Most szeretném visszatölteni,de csak akkor találna a torrenthez a visszatöltés ha meglennének azok a 92db fájlok. (47Mb-osak).Amugy ugyan ez van egy játékkal is.(tehát gb-ba stimmel,meg ISO-s is csak fel kéne darabolni,mert addig hiába rakom be a feltöltéshez nem ismeri fel.
Szerintem is ez tök fölösleges!

PetruZ
Kis matematika. A rar-tól sem lesz jelentõsen kisebb egy mpeg dvd, tehát a 4.36 gigát elosztod 92-vel és azt kapod, hogy a rar-ban 50 megás darabolást kell beállítanod. Bár nem értem, ez mire jó, elhanyagolható lesz a méretkülönbség aki- és becsomagolt állapot között.
Az ISO fájlt abbol a Video meg Audio_TS-böl milyen progival kell csinálni?
A FlashGet-tel kapcsolatba kérdezném hogy hogy lehet azt beállítanni hogy egymés utén töltögesse le a fájlokat. Ne keljen mindig kattintgatni. Olyan helyrõl töltök,ahol egyszerre csak egyet lehet lehet tölteni. Mit csináljak?

Dj Faustus
Tegyél fel konkrét kérdést, akkor tudunk segíteni. Egyébiránt nem.

Segítsen már valaki légyszi.

Dj Faustus
Íme.
Bár normál tömörítetlen wav-ba konvertál, de wav-ból már könnyedén hozhatsz létre MP3-at.

DonPapa
szerintem egyszerübb lenne ha csinálnál belõle egy iso file-t és azt darabolnád fel a winrarral

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Amr kiterjesztésû fájl-t mivel tudom MP3-ba konvertálni nagyon fontos lenne!?????

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni a FlashGet-tel kapcsolatban.
Köszi

Sziasztok.Meg tudná nekem mondani valaki hogy van mondjuk egy dvd-film 4,36GB-t. dvd-n Vido_TS meg Audio_TS mappa.Ha bemásolom a vinyora hogyan(mivel)kell csinálni azt hogy legyen belöle kb 91 db rar+ 1rar fájl. Mert forditva ugye már müködik.Ha ezek megvannak és kicsomagolom akkor lessz egy video meg egy audio ts mappa.De most a forditotja érdekel.Kössz a választ.
Igen.Megvan kössz. Ultra DMA 2-en van.
PetruZ
Az I/O vezérlõket (IDE/ATAPI controllers) keresd, azon belül az elsõdleges/másodlagos (Primary/Secondary) vezérlõt (amelyikre rá van dugva), és ott lesz az advanced settings fülön.
Kösszi de ott nincs ilyen.
DonPapa
thx
de ezzel sem ismeri fel a winfos

DonPapa
aszem ha kijelölöd az eszközt akkor jobb klikk és tulajdonságok

DonPapa
üdv mindenkinek

Genius VideoCAM GE111 Webkamerához keresnék drivert

az SP2-es XP nem ismeri fel 😞

elõre is köszi

Az eszközkezelöben hol tudom megnézni hogy az iro-m PIO-vagy DMA-ban van? Már elfelejtettem hogy az eszközkezelön belül hova kell tovább lépni!
Most beraktam neki egy filmet,lejátsza végül de semmi hangja a lejátszonak nem pörög fel. Ezt most csinálja ezt a dolgot amióta vissza állitottam a Norton Ghostal. (de elötte jó volt), ja és már nem egyszer volt visszaállitva és akkor is jó volt. Nem tudom mi lehet.
Sziasztok.Tud valaki erre választ? Van egy NEC DVD RW ND 2510A és most olyat csinál hogy mikor berakok neki egy dvd-t (mondjuk progi van rajta) és probálom bemásolni a vinyora nem pörög föl mint eddig.(végül mindegy hogy milyen dvd-t rakok be akkor sem pörög föl.(és a bemásolás nagyon lassan történik).És sok hibát vesz észre a dvd-n,amit persze eddig nem csinált.Szerintetek?
Dying Soul
Semmit nem reagál rá, daemon alapból képtelen mountolni. Valszeg olyan lejátszó kéne, ami alapból visz .iso-t.

Hát szerintem az nem lessz könnyû!Falsh-animációt szeretnél szerkezteni?

Sziasztok! Jó dolgomban elhatároztam, hogy animációt szeretnék készíteni. Tudnátok nekem progit mondani hozzá, és hogy honnan tölthetném le??? köszi elõre is.
ziasztok
a problémám a következõ
PowerDVDvel szeretnék filmet nézni, de F4D41436 kódjelû hibát ir ki és azt hogy bekapcsolt TV kimenettel nem játszahtó le ez a másolásvédett film. Utánanéztem a problémának, és azt találtam hogy egy videokártya driver frissítés elég. a videokártyám: NVIDIA RIva TNT2 Model 64 pro
FrissÍTettem a drivert de semmi változás. Mi a megoldás?
köszi
ultraiso, ezzel próbáld

Dying Soul
Sziasztok!

Van egy másfél gigás dvd képem, .iso-ban. Egyszer néztem meg, már nem tudom, hogyan, talán VLC-vel. Most viszont VLC képtelen megnynitni, el sem indítja, csak a WinMP viszi, de az meg nem tud képet lopni belõle. Tudtok esetleg valami mefgoldást mondani? Köszi!

SD456
Sziasztok!

Nem tudok Windows-t telepíteni a vinyómra<#duma> Amikor elkezdem telepíteni megfagy<#falbav> Miért van ez? <#fejvakaras>

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Tomicsek
Privát üzi ment.

Hello!

Van esetleg valakinek KitchenDraw 4.53e verziója vagy tud egy mûködõ linket?

Elõre is köszönöm...