Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello
Firefoxot használok
Az összes mentett könyvjelzõm eltûnt! Az elõzmények meg a cookiek még megvannak, de minden könyvjelzõ elszállt.
Vissza lehet valahogy hozni? Az tuti h nem én töröltem ki. Volt egy hiba az explorereben, rányomtam h befejezés most, és újraindítottam a gépet és erre eltûnt minden könyvjelzõ. PLZ HELP!
Firefoxot használok
Az összes mentett könyvjelzõm eltûnt! Az elõzmények meg a cookiek még megvannak, de minden könyvjelzõ elszállt.
Vissza lehet valahogy hozni? Az tuti h nem én töröltem ki. Volt egy hiba az explorereben, rányomtam h befejezés most, és újraindítottam a gépet és erre eltûnt minden könyvjelzõ. PLZ HELP!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
de profi vagy, ne szerenykedj!
en meg egy undorito ganyé!
igaz szombat?
en meg egy undorito ganyé!
igaz szombat?
Köszi!Szerintem te már elég profi vagy így a Számítástechnika téren!!!!
Jólvan kerestem de nem sokra mentem!
Esetleg: http://hardverbolt.lap.hu/?
Másrészt: adásvétellel kapcsolatos ügyekre ott van az SG apróhírdetés részlege, illetve még egy rakat ilyen oldal van. Meg online árverések (teszvesz, vatera, ebay).
Másrészt: adásvétellel kapcsolatos ügyekre ott van az SG apróhírdetés részlege, illetve még egy rakat ilyen oldal van. Meg online árverések (teszvesz, vatera, ebay).
1. nem kell ordibalni ( csupa nagybetu )
2. ne surgess
3. keress magadnak.
4. http://www.mogyoro.hu/
2. ne surgess
3. keress magadnak.
4. http://www.mogyoro.hu/
NAGYON FONTOS!!!PC-BONTÓK ÜZLETEINKE A HONLAPCÍMEIT VÁROM ÍRJATOK LÉCCI!!!!!!!
Mondjatok már PC-Bontó üzleteknek honlap címeket!Esetleg van e valakinek 1ghz-es eladó processzora???
köszi, de partition magic-el közben megoldottam. Unallocated volt a vincsi.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
szerintem itt nem hardveres a probléma. Az OS milyen régóta van fenn? Milyen védelem van rajta? Mûködik gyorsan amúgy minden program csak a játékok nem indulnak el vagy másfajta problémák is felmerülnek? A hardverekkel sztem nincs probléma.
sziasztok!
nem tud valaki véletlen realchat enterprise editiont kölcsönözni vagy valami full linket adni esteleg? <#szomoru1>#szomoru1>
köszi elõreis! esetleg ha ez warez akkor msn: [email protected]
köszi
nem tud valaki véletlen realchat enterprise editiont kölcsönözni vagy valami full linket adni esteleg? <#szomoru1>#szomoru1>
köszi elõreis! esetleg ha ez warez akkor msn: [email protected]
köszi
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
hali! win 98 on oan problémám van, hogy nem tudja megjeleniteni a képeket, csak ha beteszem háttérnek. help
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
vezerlopult, felugyeleti eszkozok, szamitoget kezeles.
jobb klikk vinyon, inicializalas. aztan particonalas formazas.
jobb klikk vinyon, inicializalas. aztan particonalas formazas.
Helló!
Ilyen gépem van.
Alaplap: Asus A7V880
Proci: AMD Athlon ™ 3.0 Ghz
Memória:2x kingstrom kvr 400x64C3A/256
Videokártya: Nvidia Geforce FX 5600/ 128mb
Winchester: maxtor 120Ghz
Dvd író: Nec DVD-RW 2500A
A problémám, az hogy bármilyen játékot indítok el, nem mûködik semmi.
Legújabb drivert már feltettem a videokártyához, de így sem mûködik.
Nem ír ki semmit, elindítja a játékot, és teljesen szétesik a kép, vagy teljesen sötét marad.
Segítsetek légyszi!!!!
Ilyen gépem van.
Alaplap: Asus A7V880
Proci: AMD Athlon ™ 3.0 Ghz
Memória:2x kingstrom kvr 400x64C3A/256
Videokártya: Nvidia Geforce FX 5600/ 128mb
Winchester: maxtor 120Ghz
Dvd író: Nec DVD-RW 2500A
A problémám, az hogy bármilyen játékot indítok el, nem mûködik semmi.
Legújabb drivert már feltettem a videokártyához, de így sem mûködik.
Nem ír ki semmit, elindítja a játékot, és teljesen szétesik a kép, vagy teljesen sötét marad.
Segítsetek légyszi!!!!
lenne egy kérdésem. Ma vettem egy új Samsung SATA vincsit. Bekötöttem, a gép bedetektálta másodlagosnak, kiírta hogy látja. Windowsban az eszközkezelõ is kiírja hogy ott van, meg hogy használatban van és mûködik. De ehez képest se a sajátgépben, se intézõben, se commanderben sehol sem látom, nem mutatja. De az eszközkezelõ mégis. Mit csináljak? valami ötlet?
ha nem letezo dolgot probalsz leszedni, ne csodalkozz, ha semmit kapsz!
hamis a file valoszinuleg.
hamis a file valoszinuleg.
az emulén töltöttem le egy tömörített fájlt a Karib-tenger kalózai második részérõl, azt hittem vmi videó lesz, de nem tudom lejátszani...
NDS:
* Indiana Jones and the Infernal Machine nevû játék mentett állása
* Nick-O-Matic Design Factory Project oktatószoftver állománya
* Nintendo DS Game ROM Image - Nimtendo Ds nevû játékkonzolhoz készített játék egy file-ban. Futtatásához emulátor kell. (Én ez utóbbira tippelek!)
És ajánlom figyelmedbe a http://filext.com/ weboldalt, ahol a kiterjesztésekrõl kaphatsz felvilágosítást.
* Indiana Jones and the Infernal Machine nevû játék mentett állása
* Nick-O-Matic Design Factory Project oktatószoftver állománya
* Nintendo DS Game ROM Image - Nimtendo Ds nevû játékkonzolhoz készített játék egy file-ban. Futtatásához emulátor kell. (Én ez utóbbira tippelek!)
És ajánlom figyelmedbe a http://filext.com/ weboldalt, ahol a kiterjesztésekrõl kaphatsz felvilágosítást.
hi
nem tudja valaki hogy mivel lehet lejátszani egy NDS-kiterjesztésûûû fájlt????
nem tudja valaki hogy mivel lehet lejátszani egy NDS-kiterjesztésûûû fájlt????
én alapból ujratettem volna 😄
ikszdé XD
Nem javult, ugyanúgy ott van a felugró ablak...
Lehet, hogy újratelepítem akkor valahogy majd.
Lehet, hogy újratelepítem akkor valahogy majd.
nm
ikszdé XD
Áh, felrakom ezt, aztán lesz, ami lesz!
Köszi!
Köszi!
Net keretrendszer , tartalmazza a visual basic frissítését!
De ha ilyen bátortalan vagy akkor inkább tölts le egy ingyenes doksinézõt , pl openoffice
De ha ilyen bátortalan vagy akkor inkább tölts le egy ingyenes doksinézõt , pl openoffice
ikszdé XD
Mi ez? :-|
De nincs meg a telepítõcdje, nem én raktam fel...
Csak ez oldja meg?
Csak ez oldja meg?
ilyen nekem is volt, ujrakell telepíteni a micrososft wordot! vagy ráraksz egy szervíz pakkot!
ikszdé XD
Hy allz.
Ezt a felugró ablakot miért látom minden egyes alkalommal, ahogy megnyitom a Word-ot (Microsoft Office Word 2003)?
Hogyan tudnám megelõzni, hogy többet ne jelenjen meg?
Htx a segítséget. :-O

Ezt a felugró ablakot miért látom minden egyes alkalommal, ahogy megnyitom a Word-ot (Microsoft Office Word 2003)?
Hogyan tudnám megelõzni, hogy többet ne jelenjen meg?
Htx a segítséget. :-O
ha rég felvan téve az oprendszered sztem ez normális 😄 , bár megpróbálkozhatsz registry cleanerekkel is!
ikszdé XD
sziasztok
az svchost.exe 100%-on használja a CPU-t.
a NOD32, panda, agnitum nem talált semmit.
micsináljak, hogy normális legyen.
az svchost.exe 100%-on használja a CPU-t.
a NOD32, panda, agnitum nem talált semmit.
micsináljak, hogy normális legyen.
Üdv!
.ARC fájlt szeretném valahogy kitömöríteni, tud vki segíteni ebben? Nomarch-ot ajánlották már, leszedtem, de csak 1 karakteres kiterjesztésû fájlokat kaptam hozzá, és semmi infót. Tudtok más programokat, amik tudnak arc-fájlokat kezelni? Elõre is kösz!
.ARC fájlt szeretném valahogy kitömöríteni, tud vki segíteni ebben? Nomarch-ot ajánlották már, leszedtem, de csak 1 karakteres kiterjesztésû fájlokat kaptam hozzá, és semmi infót. Tudtok más programokat, amik tudnak arc-fájlokat kezelni? Elõre is kösz!
sajna nem...marhaságokat ír rá....a cd-s rendben (15-20mb-os rar fileok...a nagyobbakat lehet nem szereti..)
http://pspfilez.extra.hu/
4096 a dvd film mérete.
ha így látod ok minden.
ha így látod ok minden.
Én is megoldottam. FlashGet weblap tallózó (F7), oda beírtam a címet, fh-t, jsz-t, kiválaszottam mi kell, és szedi FTP-n keresztül.
ACER Aspire 5738ZG
köszi a segítséget...<#worship>#worship>
egész jó lenne ha normálisan írná ki a méreteket a könyvtárakban....értem ez alatt hogy nem mutatja mekkora az adott könyvtár tartalma amikor belépek abba.nyomhatom én neki a könyvtár infot tök hülyeségeket ír ki...néha meg eltalálja....
pl belépek egy fim könívtárába ott ugye 50mb-ra vannak csomizva a cuccok és kb 4.3gb egyben az egész...nos nekem ezt írta ki rá:426,06 mb a kijelölt file....nem értem<#confused>#confused>
már értem...nem tudja kezelni a dvd-s könyvtárakat rendesen....a cd-s cuccoknál pontos a progi
egész jó lenne ha normálisan írná ki a méreteket a könyvtárakban....értem ez alatt hogy nem mutatja mekkora az adott könyvtár tartalma amikor belépek abba.nyomhatom én neki a könyvtár infot tök hülyeségeket ír ki...néha meg eltalálja....
pl belépek egy fim könívtárába ott ugye 50mb-ra vannak csomizva a cuccok és kb 4.3gb egyben az egész...nos nekem ezt írta ki rá:426,06 mb a kijelölt file....nem értem<#confused>#confused>
már értem...nem tudja kezelni a dvd-s könyvtárakat rendesen....a cd-s cuccoknál pontos a progi
show bookmarks-edit-add bookmark
annyi címet nyomsz ide amennyit akarsz.
annyi címet nyomsz ide amennyit akarsz.
megnéztem...egész yó...csak arra nem jöttem rá hogy ,hogy a fenébe tárol több ftp címet...???
próbáld ki!!
nálam stabil.és akitõl kaptam a linket,annál is.
ez kb 4 éve volt.
nálam stabil.és akitõl kaptam a linket,annál is.
ez kb 4 éve volt.
szerintem ftp-re a legjobb.
egyéni tapasztalat.folytatni mindent folytat.
egyéni tapasztalat.folytatni mindent folytat.
az van olyan jó mint a flashfxp?????mert nekem eddig ez volt a leghasználhatóbb!!!!!
használ leechFTP progit.
ingyenes és nincs szívás.
ingyenes és nincs szívás.
Jaja. Mert ugye, ha este megy a gép, akkor nem a legjobb, hogyha megszakad a kapcsolat, és 5 órát vár, hogy parancsot adjak a folytatásra.
ACER Aspire 5738ZG
én még nem találtam ilyet ,de attól még lehet benne...majd valaki aki jobban ért hozzá az talán megmondja....
nekem ha megszakadt midíg feltesz egy kérdést hogy mit csináljon.....gondolom ezt akarod automatizálni...
nekem ha megszakadt midíg feltesz egy kérdést hogy mit csináljon.....gondolom ezt akarod automatizálni...