Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ikszdé XD
Nem kell egy kérdésemre se vállaszolnod ha ilyen undok válaszaid vannak ennyit errõl!!!
ott lesz "a kis hangszoro az ora mellett".mindenkep valaszt varok.
blokkoló nincs fent !
nternet Explorer esetén: Eszközök/Internetbeállítások/Speciális/Multimédia/Hangok, animációk, videók lejátszása a weboldalon be van pipálva !
szal nemtom mi a fasz lehet ! hangbeállításokkal is baszakodtam !
igaz a kis hangszóró az óra mellett nem jelenik meg pedig bevan állítva, de zenehallgatásnál és filmek alatt van hang ! szal nemtom mi a fasz van :S
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
1. Akárminek is rakod be (menü, intro, banner, kutyafüle) a honlapon az swf kiterjesztésû Flash animációt, a HTML-nyelvben közölni kell a böngészõvel, hogy: "hé figyelj ide Tûzróka/Internet-Felfedezõ/Opera/Kaméleon/... most jön egy Flash animáció movie.swf filenévvel, 400*300-as felbontással, magas minõségi beállítással, szóval jó lenne ha lejátszanád. Ha nem tudnád lejátszani a xyz oldalcímrõl be tudod hozzá szerezni a lejátszót.". Erre a böngészõ ha minden jól megy lejátssza az animációt.
2. Ha intronak (az oldal legelején megjelenõ animációnak) akarod berakni, akkor értelemszerûen az index.html-ben (a legelõször megjelenõ oldal) kell elhelyezned az elõbb emlegetett kódot.
3. Nem tudom hányszor magyaráztam el már hogyan kell Flash animációt beilleszteni az oldalra. Rengetegszer.
De egyébként:
* A Macromedia Flash-ben van HTML-be való exportálási lehetõség.
* Sok oldalon le van írva, hogyan kell Flash-t beilleszteni a honlapra. Például a Macromedia/Adobe hivatalos oldalán is.
* Veled ezt már megbeszéltük hogyan kell megoldani.
És a programban sem engedte kikapcsolni,és a letörlése sem segített.
adtam jelszot magamnak, es egy winxp manager nevu programmal kiuttettem a bejelntkezest.
(valoszinuleg masik registry/windoz buheralok is kepesek erre)
Egy elég láma kérdésem lenne.
Egy felhasználói fiókom van a gépen,amihez jelszó sincs kötve.
Viszont minden bekapcsoláskor felugrik egy ablak,ahol csak ok-ot kell nyomni,mivel jelszóm sincs.
Ezt az ablakot hogy tudom eltüntetni hogy rögtön betöltse ezt a fiókot semmi rákérdezés nélkül?
A felhasználói fiókokban nem találtam hogy hol tilthatnám ezt le.
biztos, hogy ez a file neve?
(javitokonzol J bill lenyomasa telepitocdrol bootolaskor )
tudna nekem vki segíteni? bekapcs.-nál ezt írja ki a gép:
"A következõ fájl nem tölthetõ be: WINIPB32.dll
Nem sikerült egy dinamikus csatolású könyvtár (dll) inicializáló rutinját végrehajtani."
Internet Explorer esetén: Eszközök/Internetbeállítások/Speciális/Multimédia/Hangok, animációk, videók lejátszása a weboldalon be van pipálva?
Valamilyen reklámblokkoló cucc nincs esetleg felrakva?
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Annyi az antenna teljesítménye, ami alatta van határértéknek, amit forgalmazni lehet, ezért ok.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
kar=gamepad?
az a baj nincs kedvem tovabb keresgelni, de valami halovanyan remlik, hogy itt a kulteri sugarzas nem csak annyi, hogy az ember kinyomja az antennat az ablakba.
Egy ki segítség kellene! Vírusos lett a gépem, ez nem is lenne olyan nagy gond mert valahogy letudtam szedni a géprõl külömbözõ spyware írtókkal meg pandaval, de egy vmi itt maradt amit eddig nem csinált a gépem! Az óra melletti ikonoknál van egy kék karikában lévõ kérõjel ami villogva átvált piros áthúzott karikává és kijön fölötte egy piros kerettel szürke kis ablakban hogy virus alert, vagy virus infected in your computer, ha rányomok egy IE- nyit meg amiben a spywarequake.com jön be!
Ez mi lenne vírus vagy mi, mert nem veszi észre már a spynuker!?
"A következõ fájl nem tölthetõ be: WINIPB32.dll
Nem sikerült egy dinamikus csatolású könyvtár (dll) inicializáló rutinját végrehajtani."
ha a keszulek ennek a sajat kis teljesitmenyu antennajaval felel meg, akkor ha te egy erosebb antennat teszel ra tul is leped a 100 mW ot.
en nem ugy ertelmezem, hogy lehetne boltban kaphato antennaval erositeni a jelet.
Én semmilyen utalást nem találok rá, hogy csak lakáson belül lehetne használni...
"jogszabaly"
3. függelék
Rádiós hozzáférési berendezések üzembe helyezése és használata
A kereskedelemben beszerzett berendezéseket úgy kell üzembe
helyezni, ahogy az a gyártó által megadott használati-kezelési
útmutatóban le van írva. Tilos a megfelelõség tanúsított berendezés
teljesítményét akár a berendezésben, akár hozzákapcsolt erõsítõvel
megnövelni. Különösen felhívjuk a figyelmet, az antennák használatára,
ahol a megadott beépített (integrált) vagy a készülékkel együtt szállított
vagy dedikált antenna helyett nem szabad mást használni, ugyanis
nagyobb nyereségû antenna alkalmazásával túlléphetõ a megengedett
kisugárzott teljesítmény.
A fenti szabálytalan beavatkozások és módosítások szankcionálást, sõt
súlyosabb esetekben – mivel a jogszabályban meghatározott
feltételektõl való tudatos eltérés miatt engedély nélküli használatnak
minõsülnek – a használat megszüntetését vonják maguk után. Ha valaki
az alapvetõ követelményeket befolyásoló változtatásokat vagy
bõvítéseket végez (ide tartozik egy nagyobb nyereségû antenna vagy
végerõsítõ berendezés használata is) gyártónak tekintendõ és ezért
minden felelõsséget vállalnia kell! Ez azt jelenti, hogy az üzemeltetõnek
többek között kötelessége lefolytatnia új megfelelõségi eljárást a
megváltoztatott berendezés új paramétereivel. Ez az eljárás azonban
sikertelen lesz, ha az állomás paraméterei bármely vonatkozásban
túllépik az alapvetõ mûszaki követelményeket.
Mellesleg az hogy kifelé ne sugározz = mission impossible ugyebár 😛
MS Virtual PC 2004 el lenne egy kis problémám. Remélem valaki ért hozzá 😄
Az lenne a problem hogy miután kapott egy dos 6.22et meg cd támogatást felszeretném rakni az crusader: no remorse (dosos) gammát és az install bepötyögése után hibaüzit kapok. Viszont nem tudom értelmezni 😞 Plíz valaki segítsen!
Itt egy kép hozzá:
ha nem láccana valaki segítsen!
Köszike!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka