Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jólvanna na és az a hiba mit jelent amikor beírom a pancssorba hogy:3sp117.exe akkor azt írja ki hogy rosszam Command állománynév????

Nero-val, "Bootable Data Disc",ráirhatod a NC-t is,CD-rõl is fut és egyszerübb kezelni
Szerintem nem volt undok a válasza, sokan összetehetik a kezüket hogy még létezik ilyen segítõkész ember!errõl ennyit

ikszdé XD

Hogy lehet rendszerindító lemezt csinálni úgy hogy ms-dos rendszerindító-lemezt hozunk létre?

Dj Faustus!
Nem kell egy kérdésemre se vállaszolnod ha ilyen undok válaszaid vannak ennyit errõl!!!

Én a Registry Mechanic-ot ajánlom az nagyon jó "takarít",javít is és áramszünet után helyre állítja a rendszert szerintem nagyon jó program!

nem reg jartam hasonloan,regiszter hiba.hiaba pucolod.en a TuneUp Utilities 2006-al hoztam helyre,nem csak takarit javit is. elinditod a TuneUp RegistryCleaner-t,nyomsz 1 start cleaning-et, ujrainditod a gepet es remelhetoleg
ott lesz "a kis hangszoro az ora mellett".mindenkep valaszt varok.
InfectedMann
minden máshoz van hang ! hangkárty driver -t úgy tettem fel ahogy eddig !
blokkoló nincs fent !
nternet Explorer esetén: Eszközök/Internetbeállítások/Speciális/Multimédia/Hangok, animációk, videók lejátszása a weboldalon be van pipálva !
szal nemtom mi a fasz lehet ! hangbeállításokkal is baszakodtam !
igaz a kis hangszóró az óra mellett nem jelenik meg pedig bevan állítva, de zenehallgatásnál és filmek alatt van hang ! szal nemtom mi a fasz van :S

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Dj Faustus
Nos kedves József,
1. Akárminek is rakod be (menü, intro, banner, kutyafüle) a honlapon az swf kiterjesztésû Flash animációt, a HTML-nyelvben közölni kell a böngészõvel, hogy: "hé figyelj ide Tûzróka/Internet-Felfedezõ/Opera/Kaméleon/... most jön egy Flash animáció movie.swf filenévvel, 400*300-as felbontással, magas minõségi beállítással, szóval jó lenne ha lejátszanád. Ha nem tudnád lejátszani a xyz oldalcímrõl be tudod hozzá szerezni a lejátszót.". Erre a böngészõ ha minden jól megy lejátssza az animációt.
2. Ha intronak (az oldal legelején megjelenõ animációnak) akarod berakni, akkor értelemszerûen az index.html-ben (a legelõször megjelenõ oldal) kell elhelyezned az elõbb emlegetett kódot.
3. Nem tudom hányszor magyaráztam el már hogyan kell Flash animációt beilleszteni az oldalra. Rengetegszer.
De egyébként:
* A Macromedia Flash-ben van HTML-be való exportálási lehetõség.
* Sok oldalon le van írva, hogyan kell Flash-t beilleszteni a honlapra. Például a Macromedia/Adobe hivatalos oldalán is.
* Veled ezt már megbeszéltük hogyan kell megoldani.

PLackó
A baj forrása ott volt,hogy felraktam a Style XP nevû progit.
És a programban sem engedte kikapcsolni,és a letörlése sem segített.

Akkor nemtudom!

hat en ugy csinaltam ( nem a legjobb megoldas )
adtam jelszot magamnak, es egy winxp manager nevu programmal kiuttettem a bejelntkezest.
(valoszinuleg masik registry/windoz buheralok is kepesek erre)

PLackó
nincs bepipálva,már próbáltam 😞

e ezt a falsh animációt intro-nak szeretném berakni és amúgy hanyadik hozzászólás az amire válaszoltál???

("Vezérlõ"=Vezérlõpult)

Vezérlõ---->Felhasználói fiókok----->A felhasználó be-kijelentkezési modjának megváltoztatása! és ott neked (szerintem) bevan pipálva az hogy:Üdvözlõképernyõ használta azt a pipát vedd ki és akkor (szerintem)nem fog kelleni mindig "okéznod"!!!

PLackó
Üdv!
Egy elég láma kérdésem lenne.
Egy felhasználói fiókom van a gépen,amihez jelszó sincs kötve.
Viszont minden bekapcsoláskor felugrik egy ablak,ahol csak ok-ot kell nyomni,mivel jelszóm sincs.
Ezt az ablakot hogy tudom eltüntetni hogy rögtön betöltse ezt a fiókot semmi rákérdezés nélkül?
A felhasználói fiókokban nem találtam hogy hol tilthatnám ezt le.

erdekes modon a google 3 darab hivatkozast talal a neten.
biztos, hogy ez a file neve?

valahonnet keritesz egyet es javitokonzolon bemasolod a helyere.
(javitokonzol J bill lenyomasa telepitocdrol bootolaskor )

hi
tudna nekem vki segíteni? bekapcs.-nál ezt írja ki a gép:
"A következõ fájl nem tölthetõ be: WINIPB32.dll
Nem sikerült egy dinamikus csatolású könyvtár (dll) inicializáló rutinját végrehajtani."

De ezt a falsh animációt intro-nak szeretném berakni és amúgy hanyadik hozzászólás az amire válaszoltál???

Dj Faustus
Más hangot (zene, film, miegymás) lejátszik a géped? (Hangerõ jól van beállítva, hangkártyadriver rendesen fel van téve, erõsítõ/hangdobozocska bekapcsolva?)
Internet Explorer esetén: Eszközök/Internetbeállítások/Speciális/Multimédia/Hangok, animációk, videók lejátszása a weboldalon be van pipálva?
Valamilyen reklámblokkoló cucc nincs esetleg felrakva?

InfectedMann
#5785 -re még mindig várok tippeket

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Meg van a bibi.a k.-va annyát nekie.A film fájl az pl.: zn-psdtc a feliratnak meg az volt hogy zn Xvid. most átirtam a felirat nevét olyannak mint a filmé és igy megtalálta egyböl és konvertálja is felirattal együtt. Azért kössz a segitséget.
Dj Faustus
És egyébként is válaszoltam már a flash-beillesztõs kérdésedre.

Dj Faustus
Szevasztok!Lenne egy kérdésem hozzátok van egy flash-animációm ami valami.swf formátumban van elmentve és azt hogyan tudnám a honlapomra behelyezni?

Bocsi csak közbe irtam véletlenül.Na most bepipáltam már mindent. 😊de semmi.mindjárt csinálok róla egy képet azt felrakom. A második variáció nem müködik mert ha elinditom a konvertálást ,akkor sem jelenik meg lent az oránál mint régebben. Mostmár azt sem tartom kizártnak hogy nem jó a felirat fájl? de akkor miért kezelné a BsPlayer-ben megy rendesen elinditja magátol a feliratot is, (és amugy srt. a fájl)szoval mostmár nem tudom tépem a hajam.
Valamit be kéne állitani rajta miután feltelepitem?(nem emlékszem ilyesmire),amugy amit irtál azt nem találom.
mrzed001
2 lehetõség van, vagy van egy vobsubconfig (vagymi) valahol a gépeden, és abban, vagy ha egy film elindult feliratosan és ott a zöld izé akkor ott

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Kösszi de nem találom.
mrzed001
Az nem lényeg, hogy a teljesítményt egy irányban adja le, vagy körbe.
Annyi az antenna teljesítménye, ami alatta van határértéknek, amit forgalmazni lehet, ezért ok.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

kar=joystick?
kar=gamepad?

Dj Faustus
Nem értem pontosan mit akarsz mire konvertálni... ...de tessék:
Google
Google II.
Google III.

tobias88
Hell, van olyan, hogy ps2es kart xboxhoz átalakítja valami kuis szerkezet, és ha van, mennyibe kerül??
lehet hogy az iranyitott antennaval nagyobb mW erteket lehet elerni egy iranyban, mint korsugarzoval . ugyanazon keszulek eseteben.

az a baj nincs kedvem tovabb keresgelni, de valami halovanyan remlik, hogy itt a kulteri sugarzas nem csak annyi, hogy az ember kinyomja az antennat az ablakba.

mrzed001
De ez minimális, tehát egy egyébként is arratervezett antennát hiába is cserélsz le egy nemodavalóra, kis mértékû változást tudsz csak elérni erõsítõ nélkül

a kisugarzott teljesitmenyt tudod novelni ugy, hogy kevesbe veszteseges antennat teszel ra. ( vegso soron novekszik a ksi telj )

mrzed001
A boltban hozzá kapható antennák bevizsgáltak teljesítményre (végülis meg tudod venni mint egyszerû józsika is) szóval használhatók (a jelet erõsíteni antenna cserével nem igazán tudod, ahhoz egy külön erõsítõ kell)

hello
Egy ki segítség kellene! Vírusos lett a gépem, ez nem is lenne olyan nagy gond mert valahogy letudtam szedni a géprõl külömbözõ spyware írtókkal meg pandaval, de egy vmi itt maradt amit eddig nem csinált a gépem! Az óra melletti ikonoknál van egy kék karikában lévõ kérõjel ami villogva átvált piros áthúzott karikává és kijön fölötte egy piros kerettel szürke kis ablakban hogy virus alert, vagy virus infected in your computer, ha rányomok egy IE- nyit meg amiben a spywarequake.com jön be!
Ez mi lenne vírus vagy mi, mert nem veszi észre már a spynuker!?
hi, nem tudja vki hogy miért írja ki ezt a gép, amikor bekapcsolom???
"A következõ fájl nem tölthetõ be: WINIPB32.dll
Nem sikerült egy dinamikus csatolású könyvtár (dll) inicializáló rutinját végrehajtani."
egyebkent a kisugarzott teljesitmeny 100 mW ban van meghatarozva.

ha a keszulek ennek a sajat kis teljesitmenyu antennajaval felel meg, akkor ha te egy erosebb antennat teszel ra tul is leped a 100 mW ot.

a lakason belult felejtsd el. azt nem talaltam meg.

en nem ugy ertelmezem, hogy lehetne boltban kaphato antennaval erositeni a jelet.

mrzed001
Azaz a teljesítmény van megszabva (és a hozzá kapható antennákkal nyugodtan használható). Na akkor még mindig jól emékszek 😊
Én semmilyen utalást nem találok rá, hogy csak lakáson belül lehetne használni...

2005.

"jogszabaly"

3. függelék
Rádiós hozzáférési berendezések üzembe helyezése és használata
A kereskedelemben beszerzett berendezéseket úgy kell üzembe
helyezni, ahogy az a gyártó által megadott használati-kezelési
útmutatóban le van írva. Tilos a megfelelõség tanúsított berendezés
teljesítményét akár a berendezésben, akár hozzákapcsolt erõsítõvel
megnövelni. Különösen felhívjuk a figyelmet, az antennák használatára,
ahol a megadott beépített (integrált) vagy a készülékkel együtt szállított
vagy dedikált antenna helyett nem szabad mást használni, ugyanis
nagyobb nyereségû antenna alkalmazásával túlléphetõ a megengedett
kisugárzott teljesítmény.

A fenti szabálytalan beavatkozások és módosítások szankcionálást, sõt
súlyosabb esetekben – mivel a jogszabályban meghatározott
feltételektõl való tudatos eltérés miatt engedély nélküli használatnak
minõsülnek – a használat megszüntetését vonják maguk után. Ha valaki
az alapvetõ követelményeket befolyásoló változtatásokat vagy
bõvítéseket végez (ide tartozik egy nagyobb nyereségû antenna vagy
végerõsítõ berendezés használata is) gyártónak tekintendõ és ezért
minden felelõsséget vállalnia kell! Ez azt jelenti, hogy az üzemeltetõnek
többek között kötelessége lefolytatnia új megfelelõségi eljárást a
megváltoztatott berendezés új paramétereivel. Ez az eljárás azonban
sikertelen lesz, ha az állomás paraméterei bármely vonatkozásban
túllépik az alapvetõ mûszaki követelményeket.

mrzed001
Én még ebben sem lennék biztos. Nem egy cég használja a WLAN-t pl telephelyei összekötésére (X km, nemegyszer átjátszóállomásokkal is), vagy telephelyének teljes lefedésére (meg a 2-8 km-es környék mellesleg), és eddig tudtommal semmiféle engedély nem kellett hozzá (persze jópár éve nem ebben a szkmában vagyok már, szóval lehet valami új szabály, de kétlem).

Mellesleg az hogy kifelé ne sugározz = mission impossible ugyebár 😛

azzal van gond, hogy a lakasod belsejeben hasznalhatod csak, kifele nem sugarozhatsz.

SZiasztok!

MS Virtual PC 2004 el lenne egy kis problémám. Remélem valaki ért hozzá 😄
Az lenne a problem hogy miután kapott egy dos 6.22et meg cd támogatást felszeretném rakni az crusader: no remorse (dosos) gammát és az install bepötyögése után hibaüzit kapok. Viszont nem tudom értelmezni 😞 Plíz valaki segítsen!

Itt egy kép hozzá:

ha nem láccana valaki segítsen!

Köszike!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

gordonmail
Értem és köszönöm, szóval már akkor minden megvan fizikailag iss 😊😊

(O_o)