Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Elég rég volt, de mintha a teljesítményének egy antennának sem szabad átlépnie egy küszöbértéket. És mintha nem is árulnának olyan antennát, szóval amit össze tudsz magadnak rakni az úgy hivatalos ahogy van (még a 10-15 km-t áthidalni képes WLAN egyirányú antenna se éri azt el ha jól emlékszem).
A freki az erre lefoglalt és szabadon használható (különben frekvenciahasználati engedély kellene meg mifene), szóval azzal sincs gond.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

InfectedMann
Lenne egy olyan problemem, hogy Flash site -ok alatt egyszerûen egyik böngészõm sem ad vissza hangok :S :S
Próbáltam sok mindent->
Tûzfalat letiltottam, Tûzfalat uninstalláltam, Tûzfalat újratettem, Registry -t kipucoltam, Spyware írtás, Flash -t uninstalláltam az uninstall_flash_player.exe -vel ami az adobe.com -ról lehet leszedni, újratettem a Flash -t...
Ennél több nemjutott eszemben... ha valakinek van vmi 5lete illetve vkinek volt már hasonló problemje és tud rá megoldást azt szívesen venném...
elõre is köszi !

u.i.: ÉS PLÍZ NE ÍRJÁTOK LE 20SZOR AZOKAT AMIKET MÁR ÉN IS KIPRÓBÁLTAM, ASSZEM MINDENT VILÁGOSAN LEÍRTAM

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

gordonmail
Egy kérdés:
Tegyük fel, hogy alapítottam egy Wi-fi hálót, mondjuk egy 2.4GHZ-est, amit tegyük fel van benne minden Wireless-es cucc, AP, W-Router, Wireless PCI kártya, W-LAN Laptop (Gondolom a termék nemszámít, csak a Frekvencia mint 2.4GHZ..) Szóval mondjuk az AP-ra rávan rakva egy 10dBi-s körsugárzó, a többieknek meg valamilyen Kliens antenna..
Milyen engedélyek kellenek ehhez? Mert énmár csináltam egy Wi-fi hálót, amelyben van egy U.S.Robotics AP 10dBi-s körsugárzóval és a többi kleins javarésze Tonze AW-AP -t használ mind YAGI Kliens antenákkal.
Azért kérdezném, mert halottam, hogy van valami nemhivatalos benne, de hogy mi...az rejtély, mert senki nem említette, csak halottam érdekes emebrektõl.

(O_o)

mrzed001
Vobsub-ban állítsd be, hogy mindig használja (always load vagy mi asszem elsõ fülön lent)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sziasztok.Régebben konvertáltam feliratos filmet,(srt.)Mindig sikerült jól.Most van egy film,ugyanugy mellette az srt fájl,(kiprobáltam BsPlayer-rel,megy is végig),fel raktam a gépre megint a VobSub-ot(mert már nem volt rajta),és konvertálom de nem is jelenik meg az ikon a tálcán,meg nem is ugy konvertálja hogy feliratos legyen.Szerintetek mi a gubi??? Kössz a válaszokat.
Jaj nagyon köszönöm szépen végre leírta valaki normálissan mi a teendõ mégegyszer köszi!

Hali lenne egy kis gondom, nem tudom tudtok-e segíteni.
Van fent a gépen egy program ami crackelt, de eddig mûködött, most viszont már nem megy, a gond csak az hogy se újratelepíteni, se leszedni nem tudom. Tudtok ajánlani valami programot amivel ki lehetne pucolni a gépbõl, vagy valamit hogy mit csináljak?

Elõre is thx

Dj Faustus
1. Tényleg ne floodolj, nem úriemberekhez illõ szokás.
2. Gyõzõdj meg arról, hogy az alaplapod tényleg AOpen AX3SP, nem valami alváltozata (AOpen AX3SP-U, vagy valami más); illetve hogy az alaplap tényleg támogatja-e az adott procit.
3. Olvasd el a felhasználói kézikönyvet, hogyan kell BIOS-t frissíteni (89. oldal), illetve procit cserélni (21.oldal), FSB-t beállítani (23. oldal).
4. Hogy lásd kivel van dolgod: itt a legfelsõ sorban van a legfrissebb BIOS (R1.17 2003. 02. 15.). A ZIP file tartalmaz két állományt: 3sp117.bin illetve 3sp117.exe. Mindkettõt másold fel egy DOS-os boot floppyra (rendszerlemez). Indítsd el a gépet a floppyról, majd a sikeres bootolás után indítsd el a 3sp117.exe-t (parancssorba írd be: 3sp117.exe). Ezután erõsen reménykedj, hogy nem fog jönni áramkimaradás.
Ha minden jól megy, akkor sikeresen frissítette a bios-t. Ha nem, hibaüzenetet ad majd ki.

mrzed001
Sokmindent próbálhatsz, de szebb nem lesz. Ha XVid a codece ott van olyan beállítás, hogy deblocking vertical és horizontal, azzal lehet valamelyest segíteni rajra.
Persze lehet csalni és összemosatni, de akkor meg elveszíti a kép az élességét.
Szóval a legjobb kockásodásmentesítõ, ha kirakod egy TV-re és ott nézed

mrzed001
Kérj kölcsön egy olyan procit amivel elindul, mert agy nélkül bizony az sem megy

mrzed001
1) fejezd be a floodolást !
2) keresd meg a neten a gyártó honlapján a BIOS frissítést (használj GOOGLE-t ha máshogy nem megy)
3) Ne nyafogj hogy nem tudsz angolul mert senkit sem érdekel ... k-rvára nem ... sztaki.hu online szótár és szevasz <#ejnye1>

ha beirod még négyszer, tudni fogják...

juventus02
Hi All! Az lenne a kérdésem hogy mivel tudnám feljavítani a videonak a minõségét ...mert nagyon kockás a kép ...???

JUVENTUS02

Senki se tudja???

ASRFLASH.exe nevû programot honnan tudom letölteni nem találom!???Azt szeretném megkérdezni hogy van egy AOpen AX3SP típusú alaplapom és BIOS frissítést szeretnék csinálni,mivel van egy 1GHZ-es INTEL processzorom és nem ismeri fel a gép mivel nemkapcsolba a monitor!Hogy tudnák BIOS-t frissíteni?

Hát olyan nincs hiába írod le sokszor!

gordonmail
Sziasztok
Énnekem egy olyan programra lenne szükségem, ami méri a számítógépen a hálózat sebességét, és ezt még részletesebben, hogy milyen mennyiségû adatforgalom áramlott ki az adott gépen. Ez eddig mind OKÉ, nade nekem olyan változat kellene, amit ellehet érni egy távoli számítógéprõl, tehát megfigyelés szempontjából, by Wi-fi Admin.

(O_o)

Azt szeretném megkérdezni hogy van egy AOpen AX3SP típusú alaplapom és BIOS frissítést szeretnék csinálni,mivel van egy 1GHZ-es INTEL processzorom és nem ismeri fel a gép mivel nemkapcsolba a monitor!Hogy tudnák BIOS-t frissíteni?

De hát honnan szedek le egy újabb BOIS-t meg nem értek angolul szóval meg nem is írnak leírást!

mrzed001
Az alaplapod lenullázhatod a BIOS frissítéssel, de min. szakszervíz hogy újra mûködõképes legyen ha valamit elrontasz, szóval óvatosan. (persze egy proci kell hozzá amit fel is ismer)
Letöltöd tõlük (BIOS frissítõ exe + 1 új BIOS), floppy-ra kiírod, teszed amit írnak (menteni másik lemezre a régit pölö), és csak akkor kapcsolod ki/indítod újra a gépet amikor kiírja, hogy most már lehet ...

Azt szeretném megkérdezni hogy van egy AOpen AX3SP típusú alaplapom és BIOS frissítést szeretnék csinálni,mivel van egy 1GHZ-es INTEL processzorom és nem ismeri fel a gép mivel nemkapcsolba a monitor!Hogy tudnák BIOS-t frissíteni?

gordonmail
Sziasztok
Énnekem egy olyan programra lenne szükségem, ami méri a számítógépen a hálózat sebességét, és ezt még részletesebben, hogy milyen mennyiségû adatforgalom áramlott ki az adott gépen. Ez eddig mind OKÉ, nade nekem olyan változat kellene, amit ellehet érni egy távoli számítógéprõl, tehát megfigyelés szempontjából, by Wi-fi Admin.

(O_o)

itt van egy kis segítség.....
Help

Sziasztok!
Nagyon nagy segitségre lenne szükségem.
Felraktam a TuneUp Utilitles 2006 programot, és a StartUp Manager-ben letiltottam egy pár programot amiröl azt hittem, hogy nem szükséges.
A gondom csak az, hogy mikor ujraindítottam nem hajlandó bebootolni az XPWin.
Helyette ezt írja ki:"Hiányzó NTLDR. Újraindítás Ctr+ALT+Del" , de újra ez jön be.

Vki legyen oly kedves és írja le pontosan hogyan tudom ezt visszacsinálni 😞(

Dj Faustus
Milyen DVD-lejátszó (márka, típus)?
Milyen DVD-ket (AC3/DTS/MPEG hangsáv van rajta)?
ADj meg több információt, így nem tudunk segíteni.

tobias88
re,re,re,REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:
Hell, nemtudjátok miért van az hogy a dvd lejátszóm némelyik dvd-t hang nélkül játsza le, és ha nyomogatom a pause/play-t, egy pillanatra bejön a hang de utána elmegy??? Már eddig lejátszott egy dvd-t rendesen, de valamiért már azt se játsza le!
VAlaki írjon már!!

bauer15
NEKEM IS KÉNE A HELP

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

INNEN, má meg találtam
köszi! és a vlc player-hez honnan tudok szkineket letölteni?
bauer15
csá meik az a program ami egy 2 cd- s filmet össze tud fûzni ?
segítsetek köszi

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

hali, támadt egy kis problémám a neróval.
pedig eddig joban voltunk. ...változnak az idõk.

6.6.x.x van fent a párom nótbúkján. nec dvd rw a vas alatta.
dvd-r (tdk) lemezekre szeretnék adatokat, filmeket kimenteni, de a nero nem engedi, mondván, hogy dao módban nem tud a lemezre irni.
3 azonos dvd-r lemezt is kipróbáltam, mindegyiknél ua. a nyûgje.
a dao írással amúgy nincs gondja, dvd rw lemezekre simán megcsinálja...

mi lehet a gond?

BlackShadow
Hello!
Segítséget kérek abban, hogy megtudjam, hogy hol lehet ki/be kapcsolni a javascriptet?? Csomó oldal aztírja, hogy megtekintéséhez javascript és flashplayer kell. Flashplayerem van az tehát nem lehet a probléma.
Legyetek szívesek és valaki segítsen! Kösz<#help>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Evin
Media Plyer Classic, VLC Player, MPlayer
csak alegjobbakat említve

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

nem tudtok 1 olyan programot amivel szinte mindenféle kiterjesztésû video (mpg,mpeg,mkv,dvd,avi...) és audio (mp3,midi,m3u...) formátumú fájlokat le tudok játszani?

plz help thx
Hát nekem segített!

az meg se találta csak ez a TrojanHunter találta meg.
de sukerült megoldanom a SmitfraudFix -el

\\__/) (O.o) ( } { )

Spyware Doctor-al írtsd le nekem is már volt ilyen!

hi

van egy kis problémám. tojanhunter talált vmit de nem tisztija meg én meg Nem tudom h mi lehet ez:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer\Run\wininet.dll (matches TrojanDownloader.Zlob.100) ??????

valaki segitsen

\\__/) (O.o) ( } { )

A próbléma: a Window xp-s felhasználói fiókomat jelszóval levédtem, sajnos újra kellet telepítenem az winxp, és most nem tudom kimásolni a C:\Documents and Settings\felhasználónév mappában ragadt dolgaimat, ugyanis megtagad mindet parancsot és nem találok olyan megnyitási módot ahol beírhatnám a jelszómat...

Elõre is köszönet!!

tobias88
re,re,re:
Hell, nemtudjátok miért van az hogy a dvd lejátszóm némelyik dvd-t hang nélkül játsza le, és ha nyomogatom a pause/play-t, egy pillanatra bejön a hang de utána elmegy??? Már eddig lejátszott egy dvd-t rendesen, de valamiért már azt se játsza le!
VAlaki írjon már!!
Hát ez elég bonyolult!

sziasztok. használ valaki a miniPE-t? egy kissé elakadtam benne
Dj Faustus
1. Létrehozol a webtárhelyen a fõkönyvtárban egy programok könyvtárat (így kisbetûvel, mindenféle speckó karakterek - szóköz, kukac, satöbbi - nélkül). Erre azért van szükség, hogy elkülönítsd a honlapot alkotó HTML állományoktól.
2. Az adott program nevét kisbetûssé alakítod (tehát ne legyen benne nagybetû - például: Program.exe), illetve semmi speciális karakter (legjobb ha csak az angol ABC betûit és számokat tartalmaz a file neve, esetleg kötõjelet (-), aláhúzást (_)). Erre azért van szükség, hogy elkerüld a késõbb potenciálisan elõkerülõ hibás linkelést.
3. Az adott programot feltöltöd a programok könyvtárba.
4. A HTML állományban pedig hivatkozol a file elérhetõségére:
<a href="programok/program_neve.exe">Innen tölthetõ le a program!</a>

kurucz22
aha

zakika
nekem is volt eleg dolgom osszekotni a XP a win98 geppel. egy win98 reinstal segitet meg egy kis kabel dugdosas 😞

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
egy haverom kereset irnam ide ahogy tole kaptam)

"csak aszt akarnám megkérdezni hogy nincs e valami csoda program ami tudja olvasni az elcseszett CD ket, hogy ha úgy van ráégetve hogy a régieket nem tudja olvasni, pedig a NERO fel ismeri hogy vannak rajta "

tehat amit ki tudtam venni belole az az, hogy multisession CDt nem olvas be (szerintem mode 1 volt felporkolve es most nem olvashato a session 1). valami freeware data recovery vagy hasonlo?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

scorpeeon
hali. lenne 2 kérdésem: win98 as gépet akarok win xp-shez LANon összekötni, routerem van, benne van mind2 kábel. a net megy mind2-n de nem tudjuk egymást elérni //név-vel mit lehet csinálni? a másik: mikor elinditom a win98 asat akkor az elején vmi missing nwlink.vxd meg vserver.vxd-vel cseszodik és kéri hogy nyomjak le egy gombot. mi lehet ez és mit lehet csinálni hogy ez ne legyen?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Amúgy már megvan a proci bocsi hogy ennyit "nyaggattalak"!!!