20837
Segítséget kérek
-
Csigabyte #19716 Sziasztok!
Talán nevetséges, amit kérdezek, de nem viccnek szánom.
Mivel nem vagyok PC guru, ezért kérem a segítségeteket.
A gépemben egy Intel D945GCZ alaplap van, melynek a leírásában memóriaként DDR2 667MHz-s ram-ot ad meg. Szeretném bővíteni a gép memóriáját, mert most csak 2 db 512-es memória van benne. Szeretnék 2 db 1 GB-ost venni bele. Egyik ismerősöm azt tanácsolta, hogy vegyek bele DDR2 800 MHz-t, mivel azt majd a gép leveszi olyan sebességűre, ami neki megfelel. Ebben én erősen kételkedem, ezért szeretnék tanácsot kérni, hogy mit tegyek. Jöhet a 800 MHz-s (ami olcsóbb és könnyebb is beszerezni) vagy keressek 667-t, ami az alaplaphoz megfelel.
Még azt is szeretném megkérdezni, hogy kezeli-e ez az alaplap a 2 GB-os modult.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget. -
kl24h #19715 A Windows 7 topikban lehet hamarabb fognak válaszolni!
Az XP-re gondolom feltelepítetted a szoftvert (CD), amit adtak a JVG mini DV kamerával? Vagy nem szükség úgyis láttad a videofelvételeidet? -
zitababa5 #19714 sziasztok! BUÉK!
Nos a problémám a következő:
Van egy JVC mini DV kamerám. Windows 7 alatt a fireware kábelemmel felismeri a pc-m. Van win 7 alatt futó 2.6-os windows movie maker-em.
DE...
Amikor a Windows Movie Makerre megyek és import videó ablakra kattintok nincs plusz partició v. könyvtár ahol látná a videófelvételeimet, mint az XP alatt.
Mit tegyek?
Milyen progit használjak?
Ebben kezdő vaok, ugyhogy csak szájbarágosan...
MINDEN KEDVES SEGÍTSÉGET KÖSZÖNÖK!!!!
zita -
#19713 meglett -
#19712 Win7 ben meg lehet valahogy azt csinálni, hogy az ikonokat ne csak négyzetesen tudjam elhelyezni hanem bárhová ahova akarom ? Ha igen akkor hogyan ? -
merida111222333 #19711 Na végül megoldódott szektorhibás a vinyó, ez kavart be. Köszönöm a segítséget. -
#19710 Nem is annyira segítség kellene, csak ilyen érdekesség kérdés. Adott win7 32 oprendszerem, aero nincs benyomva. Tálcán 10 rögzített ikonom van. Ebből a 2. és 3. a Winamp és a Firefox. Probléma a következő. Véletlen idő után eltűnik ennek a két ikonnak a képe, az ikon teljes mértékben használható, csak olyan mintha nem lenne, hozzá ikonkép hozzárendelve. Ha feloldom a rögzítést a tálcán abban a pillanatban visszatér az ikonkép, viszont ha rányomom a jobbgombot, hogy vissza rögzítsem már a jobb gomb nyomása után eltűnik a kép, le sem kell rögzítenem, ha lerögzítem nincs kép természetesen. Újraindításoknál randomra van és nincs ikonkép. Viszont ha feladatkezelőből lelövöm az explorer.exe-t majd kézzel elindítom megint, akkor van kép, megint egy bizonyos ideig. Ja igen, ikonkép cserét próbáltam másik ff és winamp ikonra illetve más sima ikonokra is, a probléma megmaradt.Nem okoz problémát a működésben, de érdekelne, tud e rá valaki megoldást. -
kl24h #19709 Meg kellene próbáld a Kaspersky Rescue Disc 10 bootolható cuccal. A megadott linkben lehet másolni CD-re vagy pendriverre, de a másolási mód más, ott írja.
Ez egy víruskereső, amely Linuxban van írva, pont úgy kell elbánni, mint a bootolható telepítő lemezekkel. Nemcsak víruskereső van rajta, hanem van fájlkezelő része és Webböngésző is. Ez egy olyan Rescue Disc (Mentesítő Lemez), amelyet használnak olyan esetben, amikor a Windows-t valami vírus úgy befertőzte, hogy nem lehet elindítani. Ennek nem kell Windows, mert ő saját maga tud kapcsolódni az internetre.
Bootolás után nemsokára megjelenik egy lista, ahol szerepel a grafikus felület, na ekkor ezt választod, és ha megy, akkor biztos nincs gond a videokártyával.
Frissíted az adatbázisát (másképpen fogja jelezni, miután betöltődött) és leellenőrződ az egész gépet. -
merida111222333 #19708 Az a gond hogy miután eltünik a Windows betöltő képernyője, nem jelenik meg semmi a monitoron, még egér sincs, de ahogy elsötétül a monitor kialszik a HDD ledje is teljesen, szóval látszik hogy megáll az egész gép, nem dolgozik tovább a winchester sem. -
kl24h #19707 Most azt kellene megnézni, hogy nem-e a Windowsal van a gond, hogy annál a pontnál nem töltődik tovább. Itt azt kellene letesztelni, hogy így hogy nem látsz semmi rá kellene kattints a felhasználónevedre és akkor ha továbblép, akkor halszik a hang.
Én arra gondolok, hogy egy speciális vírus elrontotta a Windowst vagy befertőzte úgy, hogy addig a pontig megy és többet nem megy.
Ha a videokártya lenne hibás, akkor csökkentett módban kellene menjen. Ha a monitor lenne a hibás, akkor megint csökkentet módban kellene mutassa, mert akkor megint kis frekvencián kapja a jelet a videokártyától. -
merida111222333 #19706 Próbáltam, nem indul csökkentett módban sem. -
kl24h #19705 Megpróbálhatod elindítani a Windowst csökkentett módban (Safe Mode) és akkor a videokártya csak úgy működik mint azelőtt. -
merida111222333 #19704 Van egy régi gépem, és eddig tökéletesen működött, most viszont azt csinálja hogy ha bekapcsolom, elkezdi tölteni a windows-t és amikor az Üdvözöljük képernyőnek kellene bejönni, ott megáll az egész és nem csinál semmit. Szóval már az üdvözlőképernyőig nem jut el, a monitor ledje, pedig folyamatosan zölden világít, szóval a monitor nem kapcsol le, nekem gyanús hogy a videókártya bemondta az unalmast, mert ott áll meg a dolog amikor a videókártyára kerülne a sor, de érdekes hogy indításkor a rendszer szerint minden tökéletes mert az 1pittyenés a hardver ellenőrzések után megvan. Ez egyik napról a másikra történt, eddig semmi gond nem volt vele.
Itt van a konfig:
AMD Athlon 2600+
ATI Radeon 9200
1GB RAM
Codegen 300W-os táp
Windows XP SP3
Ha valakinek van valami ötlete megköszönném ha megosztaná velem. -
#19703 Ellenőrizd hogy nem-e (véletlenül) írásvédettre van-e állítva a pendrive.
A másik lehetőség másold át a rajta tárolt dolgokat,majd ezután formázd meg.
Boldog Karácsonyt! -
#19702 Hali!
Tudna valaki segíteni abban, hogy át tudjam másolni a filmeket a pendrive-ra? Szeretném TV-n nézni őket,de nem tudom átmásolni pendrive-ra,mert írásvédettséget ír ki:/ FAT32 fájlrendszer van rajta.
Előre is köszi. -
#19701 Hello!
Nem tudjatok mitol lehet az,hogy miota feltettem az microsoft fele anti virust,nem tudom aktivalni a halozatfelderitest,hiaba kapcsolom be kikapcsolva hagyja? -
kl24h #19700 Azt ajánlom, hogy töröld le az összes újabb verziót mint a 3.5 és úgy próbáld. -
#19699 Érdemes a "Programok telepítése és törlése" párbeszédablakon kitörölni.Azért nem hagyja törölni mert lehet hogy éppen futás alatt vannak.
-
zitababa5 #19698 Köszi a segítséget...
...de...
Letöröltem,mert a 4-es keretrendszer volt fenn.
Végre újratelepíti a 3.5-öst, de a végefelé azt írja ki telepítési hiba....
Nézegettem a Program files és a Microsoft.NET könyvtárat is kitörltem, és találtam egy References Assemblies könyvtárat benne 3.0 és 3.5 -ös dll frame net fájlokkal, de azt nem engedi törölni sehogy sem....
Most a 4.5 -ös keretrendszert próbálom...de ez a nyomorult dataget ragaszkodik a nyavalyás 3.5 -.ös verzióhoz.
ŐRÜLET.... -
kl24h #19697 Itt van a Microsoft .NET Framework 3.5 dotNetFx35setup.exe (2.7 MB), gondolom ezt töltötted le. Ha mégsem sikeres a telepítés, akkor megtörténhet, hogy törölnöd kell az összes Microsoft.NET Framework cuccot. -
zitababa5 #19696 KÉRLEK VKI SEGÍTSEN!
A data.hu linkek letöltésével van gondom...
Prémimum tagságom van. A dataget3.-at próbálom, és jó lenne, de mindíg feldob egy ablakot, hogy nincs a gépemen net framework 3.5...pedig letöltöttem, kicsomagolja aztán semmi telepítő ablak, eltűnik...
Pedig jó lenne ez a progi, mert a net framework 3.5 hiánya miatt csak minden második linket tölti le és egy blue ray filmnél van pl. 120 link, szóval nagyon gáz.
Próbáltam a sokat dícsért jdownloader-t is, ott a letöltés és kapcsolatoknál megadom a szerver címeként a data.hu-t meg a prémium hozzáférésemet, de a bemásolt linkeket nem tölti le...
MIT CSINÁLOK ROSSZUL??? FŐLEG A DATAGET PROGINÁL NEM ÉRTEM....
TUD VKI SEGÍTENI?
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
ZITA -
kl24h #19695 Ilyen "probléma esemény: BEX"-ről nem hallottam még eddig. Megpróbálhatod, hogy beszerezz egy másik crack-et, mert lehet azzal van a gond. -
#19694 nem hiszem h a rendszer a baj, ugyanúgy hetes win van a PC-men meg a laptopon is, PC-n megy ahogy kell, laptopon viszont mikor indítom ezt írja ki, pedig a specifikáció szerint vinnie kéne. mondjuk eleve mit jelent az h probléma esemény: BEX ? -
kl24h #19693 Windows XP SP2 alatt semmi probléma nélkül ment a Borderlands 2. A Hitman Absolution még nem volt alkalmam próbálni.
Más Windows rendszereken nem tudom mi a helyzet. -
#19692 az absolutionre, de speciel borderlands 2 elindításánál is feldobta az üzit -
kl24h #19691 Melyik új Hitman-ra gondolsz? -
#19690 hali, az miért van h mikor a borderlands 2 -t és az új hitmant akarom elindítani akkor problémaesemény BEX-et ír ki a win egyből a progi indítása után. Dell inspiron N5110 -em van i7-vel és Nvidia gt 525 -vel, 4 giga ddr 3; elvileg minden driver fel van telepítve, és papíron menniük kéne... (példának okáért új nfs szépen megy, mind 3 játék tört verzió sajnos), googlbe beírtám de ott se lettem okosabb más fórumokat olvasva. Remélem majd akad valaki aki tud adni pár használható ötletet :) Előre is köszönöm -
#19689 Megoldódott.
Még az elején lefuttatam egy advanced system care-t de az semmit nem talált, mikor javasoltad kipróbáltam a malwarebyteot is ami talált 2 trójait, de nem szűnt meg a probléma, végül most a kapersky úgy tűnik leirtott mindent, megy is rendesen.
Köszi a segítséget! -
kl24h #19688 Egyelőre ajánlom lefuttatni a Malwarebyte's Anti-Malware free vírusellenőrző programot, de csak "Gyorsellenőrzést" (Quick scan) kell adni. -
#19687 Windowsban más felhasználóként bejelentkezve.
Csináltam gyorsan egy freemailes címet, oda gond nélkül be tudok lépni.
A chromemal közben sikerült elérnem a fiókot de elég nyakatekert módon.
Ha simán a gmail felületén kleresztül akarok belépni akkor ugyanúgy nem megy.
De ha magába a chromeba karaok bejelentkezni (Bejelentkezés szinkronizálás) akkor egy másik hibaüzenetet kapok "A szinkronizálást végző szerver elfoglalt kérjük próbálkozzon később" Ezután ha átváltok a gmail oldalára akkor belép a fiókomba automatikusan.
-
kl24h #19686 Ezt hogy érted, hogy "másik felhasználóként"? -
kl24h #19685 Yahoo! Mail, freemail, citromail, kb. ezekre gondoltam. -
#19684 Még egy dolgot észrevettem.
A gmail oldala kifejezetten lassan töltődik be. Ha másik felhasználóként lépek rá akkor viszont azonnal (ott be is tudok jelentkezni) -
#19683 Mire gondolsz?
Pl. ide az sgre simán beengedett, mást eddig nem nagyon próbáltam. -
kl24h #19682 Csak a gmail fiókodba nem tudsz bejelentkezni? -
#19681 Talán ide illik legjobban...
Nem tudok bejelentkezni a gmail fiókomba. Sem firefox, sem IE sem chrome alól. A hibaüzenet:
"Böngészőjében a cookie funkció ki van kapcsolva. Kérjük, kapcsolja be."
A cookik be vannak kapcsolva. A google segédoldala tanácsára töröltem a cookikat és a gyorsítótárat de semmi eredmény. Aztán töröltem a firefoxot teljesen és újratelepítettem - újfent semmi eredmény. (A chrome is frissen lett felrakva)
Ugyanarról a gépről de másik userként belépve működik, más gépről is mőködik.
Tegnap még hibátlanul működött, ma meg már nem.
Valakinek van ötlete hogy mi a rosseb ez? -
kl24h #19680 Online tv csatorna gyűjtő! -
#19679 Viszont most leszedtem opera böngészőt, abban faszán fut a youtube.. -
#19678 Megvolt, és inkognitóban se jó.. :( -
pett3rson #19677 Sziasztok.
Lehet nem ide való, de tudnátok linkeket adni olyan oldalakhoz ahol lehet magyar TV-csatornákat nézni?
Amiket ismerek egyre másra zárnak be - nem véletlenül persze - és már elfogytak a jók.