Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Látom már írtad, hogy újratelepíted a rendszert, akkor valószínûleg ha vírus volt, 50% hogy megszabadulsz tõle, de ha profi vírusod van, akkor a gép újratelepítésével sem szabadulsz meg. Persze erre is van megoldás.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Tobb fajta virusirtot is probalj ki, mert nem feltetlenul ismeri fel az osszes korokozot minden virusirto.
Pár napja nem tudok másolni semmit egyik helyrõl a másikra. Hibának ezt írja ki mindig:" I/O eszközhiba miatt nem lehet a kérést végrehajtani. "
Fogalmam sincs ez mi lehet és mitõl van. Lehet benyeltem valami vírust? Vagy véletlenül elállítottam volna valamit? Várom segítségeteket! Köszönöm!
All hail the double x!
Microsoft Internet Explorer 6 SP1
Ez a problémám:
Úgy tûnik, hogy a számítógép dátum- és idõbeállítása nincs szinkronban egy frissítés tanúsítványával. A hiba kijavításához tegye a következõket:
1. Nyissa meg a Vezérlõpult Dátum és idõ tulajdonságai segédprogramját.
2. Ellenõrizze, hogy a dátum és az idõ helyes-e.
Persze minden jó! Egy fórumon olvastam másnál is ezt a hibát, de neki XP-ja volt, de a javaslat a hiba elhárítására 6-os tol magasabb Internet Explorer. Csak én nem találok 6-osnál magasabb Explorert win 2000-hez. Erre kéne segítség
Windows 2000 SP1 Internet Explorer 5.01 SP1 (5.00.3103.1000-s verzió)
Windows 2000 SP2 Internet Explorer 5.01 SP2 (5.00.3315.1000-s verzió)
Windows 2000 SP3 Internet Explorer 5.01 SP3 (5.00.3502.1000-s verzió)
All hail the double x!
Valaki tud segíteni widows 2000-hez mi a legmagasabb Internet explorer?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ez pedig a 2.0. Vajon akkor ebben a frissítésben rejlik a probléma ?oO
Hát nemtom. Nálam nem csinálja. Törölj le és tölts le egy régebbi verziót! Pl. innen.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Régen nem csinálta, amióta updatelt csinálja a szaggatást.
Hangsúlyozom: nem csak Nekem csinálja..
Hihetetlen zavaró.
Köszi a segítséget! <#worship>#worship>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Kipróbáltam még egyszer miután elolvastam a súgót amit belinkeltél (eddig azt nem olvastam) és egyértelmû. Így egyszerûen meglehet oldani, hogy a címzett és feladó mezõben csak a feladó látszódjon, és a "BCC-sek" nem látják egymás email címét. Remek!
Örülök, hogy mûködik ez a fórum és hogy segítettél, köszönöm!
The Matrix has you...
És még elméletileg is lehetetlen kinyerni a titkos másolatot kapónak az infót, hogy ki a többi ugyanilyen, mert a Gmail-szerver mindenkinek egyedi levelet küld, egyedi fejléccel.
Használna, ha két címzettem lenne, de van 30😊 Így akik a címzettek között vannak ,azok látják egymást, de ha csak egyet teszek a címzettbe, a többit pedig a titkos másolatba, akkor a titkos másolatban lévõk látják egymást a levél címzettjei között. Így csak azaz egy nem látná a többieket...huh, így érted? 😊
Zoli
létezik ilyen program?
Kösz!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
lehetséges megoldás(ok):a szoftver újratelepítése vagy egy másik segédprogram használata.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Én már láttam egy ilyen problémás gépet.
köszi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A "Titkos másolat" lehetõség nem használ?
Van közöttetek gmail guru? Egy nagyon egyszerû dologra keresem a választ már egy ideje:
hogyan tudok csoportosan emailt küldeni úgy, hogy az egyes címzettek, a címzett mellet csak a saját nevüket lássák, a többiekét nem!?
Láttam már több megoldást, de az "új" gmail felületre vonatkozót nem😞
Üdv.: Zoli
a hangfalra gyankszom, nem driver-re vagy más hibára, mert amúgy jó a hangfal, csak a fülhallgató bedugva nem jó.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Videó: hivatalos oldalról szedtem le, egy elég friss driver-t, az nem tetszett, akkor leszedtem egy régebbit, most az van fent, de semmi változást nem érzékelek.
Csak a gépbe dugva semmi, most ahogy visszadugtam a hangfalat most is semmi, tehát már a búgásos sem jön be.
És ha nem a hangfalba hanem simán a gépre dugod a fülhallgatót akkor is fennáll a probléma?
És a hangfalat egy másik eszközre(dvd-lejátszó stb.) akkor is?
Videódriver:Hivatalos honlapról lett leszedve,másik verzió telepítése során is fennáll a probléma?
gifem jó lett 4színben (eredetileg rgb volt és nem szürkeárnyalatos)
most meg megnézem mit tudok a flash professionallal kezdeni
A hangproblémával kapcsolatosan, mivel mondod, hogy valamikor még volt ilyen problémád és megoldodott, lehet valamit kellene állítani a hangdriveren (nálam a SoundMax Control panellel lehet, nálad lehet más a neve a hangdrivernek) vagy kikapcsolni valamit. Nem jelez semmit sem a program, hogy valami nem stimmel hogy be van dugva a fülhalgató?
Tettem fel driver-t, de semmi. A hangszóró simán szól rendesen, ha bedugom a fejhallgatót, akkor van a leírt probléma. Fórumokon írtak olyasmit, hogy a fülhallgató bemenettel is történhetett valami...de mi?!
Rémlik nekem, hogy korábban is elõfordult már ilyesmi, és akkor sikerült megoldani, de fogalmam sincs hogyan. Biztos valami beállítás kérdése csak.