Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sorry a szar képminõségért, de remélem azért látható a zöld hülyeség... nagyon idegesitõ, hogy teli van már vele a képernyõ egy idõ után.
Screenshot-okon alig van.
lemaradt a kép...
itt van:
óriási problémám van. remélem tud vki segiteni. Az van, hogy bizonyos játékoknál (mondhatni mindennél, ami fent van) grafikai hibát látok- villogó zöld poligonok villanak fel itt-ott. Age of 3-ban, earth 2160-ban, de még mivro machines 4 alatt is. Sajna elég nehéz ezt igy leirni, hogy tulajdonképpen mi is a hiba, mellékelek egy képet. a jobb alsó sarok felé lehet látni egy zöld sokszöget. Na ilyenekkel telik meg a képernyõ a fent emlitett játékokban. Tudja vki, hogy mi lehet a gond?
gordonmail
a Prepaid szolgáltatás az Internetes szolgáltatóknál mit takar?
Köszönöm 😊

(O_o)

Nekem is wmp 10-esem van meg pár ace mega codecs packom, de nem jön be most sem. Javascriptet hol lehet engedélyezni? Ja és van macromedia flash playerem is, az se segített.

War. War never changes.

JAS 39
sima media player 10-essel meg egy kodekkel nekem megy.

/Gripen az égből/

Sziasztok! Internetes videóknál (pl a video google) milyen program kell a lejátszáshoz? Rákattintok a videóra és semmi se jön be csak fehérség. Elõre is kösz a választ!

War. War never changes.

Dj Faustus
"a legjobb lenne ha crackes lenne"
1. Ez nem warez fórum.
2. Némi keresgetés után lehet találni ingyenes eszközt is.

technodome
hali. tud vki olyan programot ami avi-ból csinál mpg4-et? Esetleg hol találok? ( a legjobb lenne ha crackes lenne)elõre is köszi

Dj Faustus
"vmi NetWare ügyfélszolgáltatás letiltotta a hozzáférést."
Hm, valami (volt) vállalati/iskolai géprõl van szó? Ott használnak Novell Netware-t, amihez Netware kapcsolat kell...

"El lehet valahogy távolítani?"
Start menü/(Beállítások/)Vezérlõpult/Hálózati kapcsolatok/Aktuális kapcsolat (általában Helyi kapcsolat)-on jobb klikk/Tulajdonságok menüpont/Netware ügyfélszolgáltatás kiválasztása/Eltávolítás gomb

DaemoonHunter
Hello! Miért van az, hogy nem tudom megváltoztatni az üdvözlõképernyõt? A felhasználok be és kijelentkezési módjánál vmi NetWare ügyfélszolgáltatás letiltotta a hozzáférést. El lehet valahogy távolítani? Elõre is kössz!

Dj Faustus
Start menü/Programok/Kellékek/Rendszereszközök/Ütemezett feladatok
http://www.gibinsoft.net/gipoutils/scheduler/index.htm
http://www.winamp.com/plugins/browse.php?search=yes&filter=C&query=alarm
http://bluefive.pair.com/alarm.htm
http://www.ornj.net/citrus/
http://www.wohler.com/alarm-software.html

Varázsszavak a Google-nek: alarm schedule software
Vagy szerezz be egy vekkert (csak nehogy úgy járj, mint a mesében a kis mackó, aki az óra ketyegése miatt a csörgõórát jól elrejtette, így a csörgésére már nem ébredt fel...)

gordonmail
A Programok nemtudnak bios alatt futni, tehát lehetetlen program által beindítani a gépet, tudomádom szerint..

(O_o)

gordonmail
a biostban belehet állítani, hogy a gép automatikussan indúljon. Midnen Alaplapnál gondolom másmilyen, ha bebbootol az Oprendszered, akkor be kell csak állítani hogy egy Music program automatikussan elindúljon kezdéskor, csak a Play-t kell csak megoldani xD (feltéve ha feláll a gépezetke, mert ha nem akkor a fõnök szoptat....😄 )

(O_o)

hali mindenki gpen be lehet állítani ébresztõt vagy valami progival? köszi
Dj Faustus
Google 2. találata a chat client server lan szavakra.

gordonmail
Nekem olyan Chatprogram kellene LAN -hálózatokra, amely betõlti a Server és Kliens funkciót és van benne Admin jog adása és a többi, ilyen gyaloglochat szerûség

(O_o)

köszi, a passzív mód tényleg bejött😊))
Dj Faustus
Az ingyenes tárhelyszolgáltatók rendszeresen szoktak ilyesmi problémákkal küszködni.
Egyrészt próbáld meg a passzív mód beállítását, másrészt próbáld meg késõbb.
De ezt már itt leírtam.

Dj Faustus
A két frame-nek adj egy-egy name attribútomot - például így:
<frame src="menu.htm" name="menu" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="1" marginheight="1" noresize>
<frame src="home.htm" name="tartalom" scrolling="yes" frameborder="0" marginwidth="1" marginheight="1" noresize>

Majd a menübe kerülõ linkeknek adj tartalom értékû target attribútumot, hogy rákattintáskor a tartalom nevû frame-be nyissa meg a tartalmat:
<a href="project/index.html" target="tartalom">Projekt</a>

De ez le van írva ebben a tananyagban a "Linkek a framekben" fejezetben.

Sziasztok.

Az alábbi problémával fordulok hozzátok, bízom benne sikerül valami eredményre jutnunk 😊
Szóval: Volna egy lap, melyen dolgozok és most jutottam abba a periódba, ahol sikerült felosztani szépen a lapot két frame-re, ellenben ebböl a fenti lenne a menürészleg, az alsóban pedig szeretném megnyitni azokat, amiket a fentimenüben kattintanak. Pl: fent rányom a user a project menüre, akkor alul nyíljon meg a project/index.htm
Noh, szóval a kérdés: frame-ek között hogy lehet keresztülhivatkozni. Ha esetlegesen más megoldást is tudtok a problémára, szeretettel várom öket.

Köszönettel: Tatár Balázs János
hi
nem tudja vki hogy amikor kapcsolódnék az atw-szerverhez total commanderrel, hogy feltöltsem az oldalamat, akkor a LIST alkönyvtár résznél megáll, szal nem tud kapcsolódni rá, miért van ez????
ha hibernalva van a rendszer, semilyen program nem fut, ugyanis a gep ki van kapcsolva ebben az allapotban!

tehat a letoltesed is megszakad.

Sziasztok! Tudnátok ajánlani oly progit ami lekottázza a midit?
Guitar pro 4.0-el régen szerkesztettem de csak a midi fájlt hagytam meg :o( Most meg tovább kellene szerkesztenem, de nem tudom visszatenni gp4-be, legalábbis nem ismeri fel a progi... Elõre is köszi a segíséget.

Állítsd át a video menüben Direct Stream copy-ra és úgy mentsd.

http://www.winportal.net

Dj Faustus
1. 30 GByte-ból nem fogsz 256 byte-ot kapni. kilobyte-ot se.
2. Használj valamilyen veszteséges MPEG4-es kódeket (Divx, XVid - én ez utóbbit javaslom, mert ingyenes) a videóhoz, és valami veszteséges kódeket a hanghoz (MP3, Ogg Vorbis).
3. Esetleg még csökkenthetsz a file méretén a felbontás csökkentésével - de akkor romlik a minõség.

Dj Faustus
"Hewlett-Packard HP Vectra VEI 7 -es alaplapho"
Ez nem alaplap, ez komplett gép.
Egyébként itt kereshetsz hozzá: http://www.hp.com/country/us/en/support.html

Sziasztok,egy kis segitség kéne.Valahol olvastam de már nem találom talán hardware forumban, ugyan is az a baj hogy a gépböl ki van hozva a hang(erösitöre-fülhalgatóra) és van egy alap bugása,kicsit(jó kicsit zavaró),és valahol olvastam hogy lehet hozzá venni egy kütyüt valami 600-700 forint és még azt is irták hogy Bp-n melyik utcába.Ha valaki tud ezzel kapcsolatosan valamit azt megköszönném.
Dj Faustus
"Sziasztok a winyómat akarom patritionálni tudtok vmi jó progit ajálani!Elöre is köszi."
Paragon Partition Manager
Partition magic
FDisk

hi

Hewlett-Packard HP Vectra VEI 7 -es alaplaphoz tudna vki drivert??
elöre is THX

\\__/) (O.o) ( } { )

(Ha csinálok egy)Táblázatot akkor lelehet valamilyen tag parancsal kerekítenni vagy valami mással?

Az Inuyasha elsõ része,mert agol hanggal volt meg és át szinkronizáltam magyarra,de nem tudtam beállítani a VirtualDub-ban a méretet és 30GB-os lett.
Örm
Hello!
Ha frissíteni szeretném a windows-t de mindig ez a hiba üzenet jelenik meg. Mi leget a megoldás a problémára?
[/url][/img]

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sziasztok a winyómat akarom patritionálni tudtok vmi jó progit ajálani!Elöre is köszi.<#worship>
Mid van 30GB-ban?

Szia" Ezt a progit ajánlom: GetDataback.
Sziasztok!Segítség kéne: van egy 30 gigabites Inuyasha,amit szeretnék le csökkenteni úgy kb:250 bájtra,de nincsen semmilyen progamom, amivel ezt elérhetném, mivel már kb. 30 video-szerekesztõvel probáltam, de mindegyik 2-3 gigásra tömörítette.Remélem,tud valaki segíteni.
Hello
Milyen adatvisszanyerõ progikat tudtok ami biztosan jó?

ITM
Hi all !

Egy röpke kérdés, ha hibernálva van a rendszer (XP) minden program fut rajta ami hibernálás elõtt is futott ? pl: megy a letöltésem, a gépet közben hibernálom, a letöltés megy folyamatosan vagy megáll és mikor újra bekacspolom a gépet onnan fog futni ahonnét megálította a hibernate ?

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

mrzed001
Attól függ mit tartalmaz az a mappa. Textet pölö simán < 1/10-re letömöríti

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Hát, tesztelheted egy másik gépben, hátha az elviszi (egyébként az a táp nekem még mindig gyanus, megy ugyanis akkor is a géped ha az új kari kevesebbet fogyaszt, mint a régi, szóval tesztelném a helyedbe azt a tápcserét)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Lehetséges, de akkor ezt hogyan lehet orvosolni?
Kutakodtam kicsit neten, találtam friss firmware-t hozzá a gyártó oldalán, de a readme-ben elég érdekes dolgot írtak.

"
It is recommended that you playback or record data on new DVD-RAM format discs with optical disc drives labeled as compatible with such new DVD-RAM format media (such as those bearing the following “RAM2” mark).  
Please check for compatibility on the label of disc drive itself or in the drive’s user manual.

Inserting new DVD-RAM format media into the following ten (10) models of disc drives will result in the following drive operation issues.

A) The media cannot be ejected from the disc drive; or the computer stops responding and the media cannot be ejected from the disc drive, or
😎 The media is ejected automatically while continuing to spin (at approximately 1600 rpm).

The drive models subject to these issues are:
SD-R1312,SD-R1412,SD-R1512,SD-R5112,SD-R6112,SD-R2212,SD-R2312,SD-R2412,SD-R2512,SD-R9012

If you use new DVD-RAM format media, and the issue in A) above occurs, follow these instructions:

1) Turn off the computer.
Note: If the drive is used in a notebook computer, firstly remove the battery otherwise the computer will not shut off.
2) Restart your computer, push the media eject button on the drive, and remove the media from the drive within five (5) seconds after the LED light on the drive begins blinking.

If you use new DVD-RAM format media and the issue in 😎 above occurs, DO NOT touch or attempt to remove the spinning media. Doing so may result in personal injury as the media continues to spin after ejection, including injury to your fingers. To remove the media, follow these instructions:

1) Turn off the computer.
Note: If the drive is used in a notebook computer, firstly remove the battery otherwise the computer will not shut off.
2) Wait until the media has stopped spinning before attempting to remove it.

TSST has developed modified firmware for download so that the ten (10) models of drives shown above will safely eject new DVD-RAM format media inserted into the drives in a controlled manner.

None of the above drives were designed to play new DVD-RAM format media and TSST does not warrant that they will play such media. The modified firmware being made available does NOT make the drives forward-compatible with new DVD-RAM format media.
"
Igazából engem az a "vészleállítós" része aggaszt a dolognak, ott az elején.
Mi van,ha megcsinálom a frissítést, és rosszabb lesz mint elõtte?
Illetve esetleg hogyan tudom kiolvasni a mostani firmware verziószámát,hogy "újratelepíthessem", hátha ez megoldaná a gondot...

nem, a hardverhibát még nem zártam i, igazából ma jutottam el arra apontra, hogy annyria felidegesített a dolog,hogy szakértõkhöz fordultam, így még nem volt idõm és lehetõségem arra,hogy pl más gépben kipróbáljam a meghajtót

köszönöm.,én a pps kész anyagbol szeretném kivenni a képeket.,de semmi ilyen funkciot nem találok ha megnyitom.(csak lejátszás).De már kiloptam ugy hogy PrintScreen+Paint.
Dj Faustus
Esetleg megkergült a meghajtó drivere...

Esetleg a meghajtó lehet hibás és nem az íróprogram. Vagy a hardverhibát már kizártad?

http://www.winportal.net

igen...
Prohardveren Daemon Toolst mondták,hogy töröljem le,hátha az zavar be, de nem segített... :S
ja, és még egy kis adalékanyag: beteszek egy üres cd-t, felpörgeti, de utána nem történik semmi...
leáll, és ennyi,nem jelöli,hog y ameghajtóban cd van... :S

Dj Faustus
Mind a Nero 5, mind a Nero 6-os verziója produkálja az említett esetet?

Senki nem tud segíteni? :/

Dj Faustus
"VirtualDub is a video capture/processing utility for 32-bit Windows platforms (95/98/ME/NT4/2000/XP), licensed under the GNU General Public License (GPL)"
Forrás: a Virtualdub hivatalos oldala.
Tehát a Virtualdub nem fizetõs szofver, teljesen ingyenes (nem kell megvenni).
Valószínûleg valamelyik (fizetõs) kódek rakja be a lent említett felíratot (vagy már eredetileg a filmben is megtalálható?).