Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows XP SP3 op. rendszer fut a gépemen IE8 böngészõvel.
Letöltöttem a RealPlayer 15.0.5.109 média lejátszót.
Problémám: nem tudok videókat letölteni a programmal.
A Preferences > Download & Recording menüben megadott 3 opció egyike sem segített.
Milyen típusú videó letöltéseket kezel a program?
Érdekes, hogy a RealPlayer korábbi verzióinál (pl.: 12-es)nem volt probléma a letöltéssel.Igaz, ott sem volt letölthetõ minden oldalról.
Üdvözlettel: gy?jt?
Köszönöm szépen a segítségedet, hálám üldözni fog!<#worship>#worship><#worship>#worship>
A revizio szamot pedig az alaplapon talalod meg.Konkretan a GA-P35-DS3L tipusnal, ez a bal felso sarkaban talalhato az alaplapnak.
A kepen jol lathato a bal felso csavar hely felett.
A reviziok valtoznak a gyartasfolyamat soran. A magasabb szamuaknal altalaban javitjak az elozo hibakat. Az is elofordulhat, hogy mas, eltero chipekkel szerelik oket stb.
Mindenesetre mindig revizio szam szerint kell BIOSt frissiteni rajtuk.
Tehat a rev 1.0-hoz, nem szabad hasznalni a rev 2.0-as BIOSt, hanem csak a hozzavalot.
GA-P35-DS3L van.. de azt nem tudom, hogy itt a rev.2.0 illetve a rev. 1.0 mit jelent ?
csak az újítást jelenti ?:)
Na szóval meglett a bûnös! A feladatkezelõt megnyitottam és sasoltam, hogy milyen programnak emelkedik az aktivitása a hiba jelentkezésekor.
Egy bizonyos wcu.exe (a TP-Link wifi adapter csatlakozási segédprogramja) csinálta a galibát. Azonnal uninstall, azóta hiba nélkül megy a gép!
Üdv!
Más böngészõnél?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Pár napja jelentkezett a probléma...
Youtubon az össze video "An error has occurred. Please try again later".
Chromot használok már jó ideje ,de ilyesmi problémám még nem volt.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
helyre állítást vagy törölt partícióról leszedést?
és ha lehet akkor freet, és képes legyen kivonni a fájlokat minimum.
elmetérképet kerestem, találtam egy olyat, ami mindennek megfelel, amire kell.
mind mapper 12
de viszont nem találok sehol se hozzá kódot, mindenhogy néztem, torrenten is meg rapidshare-n is.
tud valaki ehhez kódot? esetleg valami progit amivel ki lehetne ütni..vagy valami...
valami ötlet?
köszi elõre is.
az a baj, hogy nagyon hektikus ez a hiba, mert a mai 1,5 óra alatt, hogy megy a gép, még 1x sem csinálta...
úgyhogy akkor valószínûleg marad az új telepítés, mert nincs visszaállítási pontom sem
Itt azért még megkérdezném, hogy mivel aztán megint jelentkezett a probléma, hogy az a "fél nap után" nem indítottál el valamilyen más játékot, programot?
Ha esetleg szükség lenne egy Windows újratelepítésre, akkor én azt ajánlanám, hogy próbálj meg egy Windows Repair-t, mert az csak kijavítja a Windowst, de a többi program szépen fog menni. Csak a Windows frissítéseket veszíted el egy ilyen javítással. Az USB-s problémát meg lehet próbálni az alaplap CD-vel is újratelepíteni az USB drivert.
ha sikerül akkor meg nincs más csak hogy szakítasz rá idõt. :)
All hail the double x!
Talált egy pár dolgot, beletelt majd egy egész napba, aztán fél napig jó is volt, de ma amikor bekapcsoltam, akkor minden eddiginél sûrûbben jelentkezett.
Játszottam a Fifa12-vel, egészen addig, míg bírtam idegekkel, hogy 1-2 percenként kilép az asztalra (természetesen a játék nem áll meg, sõt a háttérben megy tovább rendesen, tehát a labda is folyik tovább).
Mi lehet még probléma?
Lehetséges, hogy az usb portok szarakodnak vmiért? Néha olyat is csinál, hogy egyszerre max 4 port használható, a többit nem ismeri fel.
Ha nem muszáj nem szeretném újratelepíteni a gépet, mert nincs 2-3 órám, hogy újra minden progi fent legyen.
üdv
KZ
3 oka is lehet a mozilla szerint
egy 20 éve programozással foglalkozó ürge blogján találtam egy megoldást, személy szerint nem próbáltam és ha nem értesz a programokhoz akkor inkább ne állítsd át, de szerintem egy ilyen paraméter még nem teszi tönkre a gépet, egyszerûen csökkented az idõt, hogy mennyit várjon a firefox egy beakadt script válaszára.
blog link
The Matrix has you...
Egyelõre csak itt vettem észre ilyen problémát.
Más böngészõvel nem próbálkoztam.
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Ha nem jön helyre a probléma, akkor még szólsz.
Elég érdekes problémám lenne.
Teljesképernyõs alkalmazásoknál (pl. játékok), illetve internetböngészõ használata közben is elõjön a dolog. A hiba az, hogy a gép a futó programot háttérbe rakja és nem lehet tovább használni, csak akkor, ha az egérrel újra a böngészõre, illetve teljes képernyõs alkalmazás esetén a tálcán lévõ ikonra kattintok.
Ez alatt a beírás alatt is vagy 5x ide kellett kattintanom...
Mi lehet a hiba, mi okozza, hogyan lehet elhárítani?
Elsõ körben a rádiós egeret, illetve billentyûzetet távolítottam el, egy darabig jó is volt, de újra elõjött...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
köszi))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
vette egy hama lézeres egeret
olyan gondom van hogy néha elkezd remegni és önálló életre kell, képtelenség kijelölni vagy ráklikkelni valamire
mind a saját mind a sima windozos usb driver alatt is
help?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Van kulon uninstaller szoftver a nodhoz keszitve azt toltsd le a belinkelt oldalrol, ami teljesen leszedi a nodot a gepedrol.
Ha igy sem sikerul akkor mindket virusirtot szedd le es utana tedd vissza az altalad valasztottat.
Amugy azt erdemes figyelembe venni, hogy security suite szoftvereket, egyszerre tobbet nem erdemes a gepre egyutt telepiteni, mert problemat okoznak.