Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szervusztok!
Windows XP SP3 op. rendszer fut a gépemen IE8 böngészõvel.
Letöltöttem a RealPlayer 15.0.5.109 média lejátszót.
Problémám: nem tudok videókat letölteni a programmal.
A Preferences > Download & Recording menüben megadott 3 opció egyike sem segített.
Milyen típusú videó letöltéseket kezel a program?
Érdekes, hogy a RealPlayer korábbi verzióinál (pl.: 12-es)nem volt probléma a letöltéssel.Igaz, ott sem volt letölthetõ minden oldalról.

Üdvözlettel: gy?jt?

dragon11
Remélem tisztában vagy vele, hogy most egy életet mentettél meg!

Köszönöm szépen a segítségedet, hálám üldözni fog!<#worship><#worship>

Jakuza001
A legujabb BIOS tartalmazza a ergi hibajavitasokat es nem kell az osszes verziot egymas utan felteeni, eleg a csak a legujabbat.

A revizio szamot pedig az alaplapon talalod meg.Konkretan a GA-P35-DS3L tipusnal, ez a bal felso sarkaban talalhato az alaplapnak.
A kepen jol lathato a bal felso csavar hely felett.

A reviziok valtoznak a gyartasfolyamat soran. A magasabb szamuaknal altalaban javitjak az elozo hibakat. Az is elofordulhat, hogy mas, eltero chipekkel szerelik oket stb.
Mindenesetre mindig revizio szam szerint kell BIOSt frissiteni rajtuk.
Tehat a rev 1.0-hoz, nem szabad hasznalni a rev 2.0-as BIOSt, hanem csak a hozzavalot.

dragon11
vagyis azt tudom, hogy Nekem

GA-P35-DS3L van.. de azt nem tudom, hogy itt a rev.2.0 illetve a rev. 1.0 mit jelent ?

csak az újítást jelenti ?:)

dragon11
Illetve honnan tudom, hogy Nekem a :

rev. 1.x vagy rev. 2.0 vagy rev 1.0 van ? oO

dragon11
nah akkor belekezdek mégegyszer (a vihar miatt volt egy áramkimaradás és elveszett az írásom

Na szóval meglett a bûnös! A feladatkezelõt megnyitottam és sasoltam, hogy milyen programnak emelkedik az aktivitása a hiba jelentkezésekor.
Egy bizonyos wcu.exe (a TP-Link wifi adapter csatlakozási segédprogramja) csinálta a galibát. Azonnal uninstall, azóta hiba nélkül megy a gép!

Üdv!

frissen rakott firefox adobe flash player plugin telepítése után simán indul....
gergely1991
html5 nincs "bekapcsolva"?
Más böngészõnél?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hi
Pár napja jelentkezett a probléma...
Youtubon az össze video "An error has occurred. Please try again later".
Chromot használok már jó ideje ,de ilyesmi problémám még nem volt.
biomage
fizetõsben melyiket ajánlanátok?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
nincs pen drive om :(

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

gergely1991
USB-re is kiírhatod(ott van közvetlenül a link).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

biomage
amikor kérdezted rákerestem, de akkor nem vettem észre hogy ez nem tudom használni, nincs amire mountoljam :(

wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gergely1991
Pontosan nem emlékszem de mintha partíció helyreállítása is köztük volt...

biomage
mármint mit?
helyre állítást vagy törölt partícióról leszedést?

gergely1991
Ha jól emlékszem, mintha a gparted tudott ilyeneket...

biomage
valahogy törlõdök egy partíció, az egyik régi vinyomon, és most van idõm foglalkozni vele, ajánljatok olyan progit amivel visszatudom hozni a partíciót.

és ha lehet akkor freet, és képes legyen kivonni a fájlokat minimum.

Hali mindenkinek, nem tudom, h hova írjam, ezért írok ide, márha lehet ilyet írni...
elmetérképet kerestem, találtam egy olyat, ami mindennek megfelel, amire kell.
mind mapper 12
de viszont nem találok sehol se hozzá kódot, mindenhogy néztem, torrenten is meg rapidshare-n is.
tud valaki ehhez kódot? esetleg valami progit amivel ki lehetne ütni..vagy valami...
valami ötlet?

köszi elõre is.
emlékeim szerint nem volt más program, amit megnyitottam, csak a fifa12 meg a mozilla, asztalin mást nem nagyon szoktam csinálni
az a baj, hogy nagyon hektikus ez a hiba, mert a mai 1,5 óra alatt, hogy megy a gép, még 1x sem csinálta...

úgyhogy akkor valószínûleg marad az új telepítés, mert nincs visszaállítási pontom sem

Tibi7
A programot viszont megpróbáltam más gépre felrakni, és hibátlanul mûködik. Ráadásul az egyik gépen kopp ugyanaz a windows van mint az enyémen, ráadásul én telepítettem.
Lehet, hogy van egy olyan vírus, amit még nem ismertek fel ezek a felsorolt ellenõrzõ programok. Ezért elkapni, oda kell várni még egy pár napot, hogy frissüljenek az antivírusok adatbázisa. Még meg lehet próbálni egy Kaspersky Rescue Disc 10 (az utasítás ott van az oldalon, lehet CD-re is meg pendriverre is tenni) is lefuttatni (ez egy boot-olható cucc, Linux-ban írva).

Itt azért még megkérdezném, hogy mivel aztán megint jelentkezett a probléma, hogy az a "fél nap után" nem indítottál el valamilyen más játékot, programot?

Ha esetleg szükség lenne egy Windows újratelepítésre, akkor én azt ajánlanám, hogy próbálj meg egy Windows Repair-t, mert az csak kijavítja a Windowst, de a többi program szépen fog menni. Csak a Windows frissítéseket veszíted el egy ilyen javítással. Az USB-s problémát meg lehet próbálni az alaplap CD-vel is újratelepíteni az USB drivert.
gergely1991
De a programról beszélek.

Tibi7
Gondolom nem a program telepítõjére gondolsz, hanem a windowsosra. Az milyen néven fut?
gergely1991
Ez mondjuk a bejelentkezés elõtt(pl.:ha több fiókot használsz) akkor jelenne meg egy párbeszédpanel ahová bejuthatsz a rendszergazda fiókba(xp-n mûködik). Mint olvasom nem voltál korlátozottban, így azon gondolkodtam nem-e a telepítõ csomagod sérült meg.Töltsd le ismét a telepítõt és próbáld meg újra

Tibi7
Kétszer egymás után ctrl+alt+del? Nekem erre nem hoz be semmit, ahová írhatnék. Lehet buta kérdés, de minek kellene történni? Win7-em van, elõször behozza a képernyõt ahol választhatok feladatkezelõt, kijelentkezést stb. Próbáltam feladatkezelõbõl futtatni, írta is h rendszergazdai jogosultsággal futtatja, de így sem mûködik :/ Most már tényleg nem értem mi a bánatot akar ez még tõlem.
Tibi7
Hali! Ahogy javasolták már, megpróbáltam takarítást végezni. Ccleanerrel és advanced system carerel is takarítást csináltam, meg mély uninstallt, de ugyanaz a problémám még mindig. Most sem települ fel. Idegességemben visszaraktam az 5ös verziót. Egyébként framework, c++ és egyebek megvannak, a gépen egy felhasználó van, az a rendszergazdai felhasználó is. Mindenesetre megpróbálom az általad leírtak alapján feltenni.
pxxl
ha nincs kedved akkor csak pròbábòl csinálj egy 20-30 gigás partíciòt és dobj fel egy win7et az 10 perc meg egy foxot. az egészet letudod fél òra alatt. meg esetleg fifát tesztelni. hamar kiderül hogy ez megoldja-e a problémát.

ha sikerül akkor meg nincs más csak hogy szakítasz rá idõt. :)

All hail the double x!

végigpásztáztam az összes felsorolt programmal a gépet, plusz egy Advanced Systemcare van fent
Talált egy pár dolgot, beletelt majd egy egész napba, aztán fél napig jó is volt, de ma amikor bekapcsoltam, akkor minden eddiginél sûrûbben jelentkezett.
Játszottam a Fifa12-vel, egészen addig, míg bírtam idegekkel, hogy 1-2 percenként kilép az asztalra (természetesen a játék nem áll meg, sõt a háttérben megy tovább rendesen, tehát a labda is folyik tovább).

Mi lehet még probléma?
Lehetséges, hogy az usb portok szarakodnak vmiért? Néha olyat is csinál, hogy egyszerre max 4 port használható, a többit nem ismeri fel.

Ha nem muszáj nem szeretném újratelepíteni a gépet, mert nincs 2-3 órám, hogy újra minden progi fent legyen.

üdv
KZ

jaja, a neve alapján egy javascript-es kiegészítõ amivel nem tud boldogulni a firefox, nagy valószínûséggel a kód hibás, bár, hogy hol azt is jó lenne tudni, mert másnál mg nem biztos, hogy gondot okoz. valami feedback jó lenne a tervezõnek, na mindegy :)
3 oka is lehet a mozilla szerint

egy 20 éve programozással foglalkozó ürge blogján találtam egy megoldást, személy szerint nem próbáltam és ha nem értesz a programokhoz akkor inkább ne állítsd át, de szerintem egy ilyen paraméter még nem teszi tönkre a gépet, egyszerûen csökkented az idõt, hogy mennyit várjon a firefox egy beakadt script válaszára.

blog link

The Matrix has you...

Jakuza001
NoScrip vagy ghostery kiegeszito a FFhez es tiltsd le veluk az olyan oldalak betolteset az SG-n, mint a Facebook, Google analitycs etc.

gergely1991
Mondjuk telepítsd újra a Firefox-ot.....

Már egy jó ideje nagyon lassan tölt be a Firefox 13.0.1 egy-egy lapot az sg-rõl és elõfordult, h ilyeneket dobál ki:

Egyelõre csak itt vettem észre ilyen problémát.
Más böngészõvel nem próbálkoztam.

Elõször is kell tisztázni, hogy tiszta-e a gép vagy nem. Ezért kezdetként ajánlom lefuttatni (telepíted, amelyiket kell és persze frissíteni is kell egyeseket) a következõket és a talált kártevõket kell törölni:
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner

Ha nem jön helyre a probléma, akkor még szólsz.
gergely1991
Általában framefork .net,c++,windows installer(futtató) kiegészítõt követelnek(utóbbi külön is települ). Korlátozott jogosultság miatt pl nem települ,érdemes admin-ban telepítgetni( 2X ctrl+alt+del utána userbe: admin vagy rendszergazda ha van akkor jelszót is).

Hello
Elég érdekes problémám lenne.
Teljesképernyõs alkalmazásoknál (pl. játékok), illetve internetböngészõ használata közben is elõjön a dolog. A hiba az, hogy a gép a futó programot háttérbe rakja és nem lehet tovább használni, csak akkor, ha az egérrel újra a böngészõre, illetve teljes képernyõs alkalmazás esetén a tálcán lévõ ikonra kattintok.
Ez alatt a beírás alatt is vagy 5x ide kellett kattintanom...
Mi lehet a hiba, mi okozza, hogyan lehet elhárítani?
Elsõ körben a rádiós egeret, illetve billentyûzetet távolítottam el, egy darabig jó is volt, de újra elõjött...

Tibi7
Hmmm. Egy próbát megér a dolog, csak nem tudom hogy egy egyszerû registry takarítás minden nyomot eltûntet-e. De megnézem :) Egyébként számomra azért fontosabb a gp6, mert szebb a felhasználói felület, átláthatóbb az egész, jobb az RSE hangzása, sokkal jobbak a hengszerek hangjai (tehát ha mellette gitáron játszok, sokkal inkább érzem úgy hogy egy zenekar áll mögöttem :D Asszem ennyi :)
Metalmilitiakid
Én csak gp5 ben voltam járatos, ott nem szerette ha maradt valami az elõzõ telepítésbõl, de sajnos a hatot még nem használtam. Miben különbözik az öttõl amúgy ? Próbálj meg egy registry takarítást és utána hátha.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Tibi7
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tõletek. Nem tudom mennyire mondd nektek valamit az a program, hogy Guitar Pro 6. Ez egy kottaolvasó-szerkesztõ program, fõleg gitárosok használják zenéléshez. Tehát újratelepítettem a windowsomat (win 7). Felteszem a guitar pro-t, és egy hozzá tartozó kiegészítõt nem telepít fel, error-t ír, semmi indok. Mikor lejátszandó fájlokat akarok megnyitni, ismét kiírja, hogy nem tudja õket megnyitni. Barátom ugyanerrõl a lemezrõl tette fel ezt a win 7et magának, neki tökéletesen mûködik a program. Mi hiányozhat a gépemrõl, ami miatt nem mûködik a guitar pro? Nem vagyok nagy számtechguru, de hangillesztõ, java, framework, c++, flash fent van. Nagyon megköszönném ha kapnék megoldást!
Metalmilitiakid
Szívesen, ezért van a topik :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Montanosz
igazad van, a sima asztallap megfelelt
köszi))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Metalmilitiakid
Erõsen tükrözõdõ/egyenletlen felületen használod az egeret. Ezek a hibák nem szoftveresek általában. Esetleg még megnézheted, hogy nem e poros az érzékelõnél.

Montanosz
sziasztok

vette egy hama lézeres egeret
olyan gondom van hogy néha elkezd remegni és önálló életre kell, képtelenség kijelölni vagy ráklikkelni valamire

mind a saját mind a sima windozos usb driver alatt is

help?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

wollnerd
PowerPointban (2007) tud vki segíteni? Egy beágyazott videót nem jásza le a windows XP-ben. De a Window 7-ben lejásza, de xp-ben nem. Gondoltam hogy kodeket kellene telepíteni XP alá, K-lite codecot telepítettem, de még mindig nem jásza le! Mi hiányzik? Win7-ben pedig a komolyan animációk akadoznak, pedig nem a gépem (Aláírás!) miatt van! Másnak a win7-es gépén is volt tapasztalható az akadás! Eddig nem vette észre a Microsoft?!?!?! Pedig a PP is az õ szoftverük!!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Jakuza001
http://rancidtaste.hubpages.com/hub/How-to-uninstall-or-remove-ESET-Nod32-antivirus-totally

Van kulon uninstaller szoftver a nodhoz keszitve azt toltsd le a belinkelt oldalrol, ami teljesen leszedi a nodot a gepedrol.
Ha igy sem sikerul akkor mindket virusirtot szedd le es utana tedd vissza az altalad valasztottat.

Amugy azt erdemes figyelembe venni, hogy security suite szoftvereket, egyszerre tobbet nem erdemes a gepre egyutt telepiteni, mert problemat okoznak.

gergely1991
Javítás:A rendszer-visszaállítást vond vissza,majd a csökkentett mód(F8 nyomogatása) próbáld törölni az avastot.Ha sikerült akkor normál módban a nod32-t(elméletileg nem fog menni ha nod32-vel kezded mert a nod32-höz szükséges telepítõ segédprogram nem fog csökkentett módban futni.)

Nem kell a gépet visszaállítani, csak annyit kell tenni, hogy elindítod csökkentett módban a gépet és szépen letörlõd a géprõl a NOD saját Uninstall-jával. Ilyen esetben azért nem árt ha letörlõd az Avast-ot is és utána újratelepíted.
gergely1991
Fontos tudnivaló: "CSAK" egy vírusirtót tegyél fel mert mint látod belassul.A rendszer-visszaállításnál ahogy látom elõtte fel sem volt téve az avast,a dolog egyszerû:Töröld a NOD-ot,a Programok telepítés és törlése listájából majd innen töltsd le a free-t