Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomicsek
Én onnan letöltöttem de valami fura jött le, tessék, töltheted.

Innen

igen, de ez ugyanaz, ami a click-now.net-en van... és ez a file nem mûxik... :( nekem meg a download.com-ról nem indul el a letöltés...
Tomicsek
Na letöltötted a sendspacerõl?

nem, winre is van elméletileg, legalább is az adobe oldalán ezt írták. csak sehonnan nem lehet leszedni... elméletileg az Ilustrator cs2ben már benne van alapból..
Tomicsek
Te ez nem Mac-re való?

a click-now-ról tudok tölteni, csak a közvetlen linkrõl nem, ami az adobe oldalára mutat... :(
Tomicsek
http://www.sendspace.com/file/rwm8u2

köszi :)
Tomicsek
Várj letöltöm és feldobom.

itt van.
http://www.sendspace.com/file/rwm8u2

itt a link újra, reméem jó lesz...
Erre meg egy szöveges oldalt hoz be... :( Lehet h velem van a gáz? Mindegy, akkor beírom ide is a problémámat.

Van egy viszonylag kis felbontású képem, amit nagyítani szeretnék - minõségromlás nélkül. Annyit már sikerült kederítenem, h ez csak úgy lehetséges, ha elõbb a képet vektorizálom, utána pedig tetszésem szerint nagyíthatom. Nekem az Adobe Streamline-t ajánlották.
Nekem sajna nincs meg ez a progi, neten pedig nem találtam letölthetõ verziót. Arra káérnék vkit, ha megtenné nekem, h a belinkelt képet felnagyítaná, h 20 cm széles legyen, azt nagyon megköszönném...
Itt a kép: link
pff pont onnan nem megy.. Rákattintok a download now-ra és nem történik semmi :(
Köszi... download.com-ról nem jön, megpróbálom a click-now-ot
Tomicsek
Az alsó linket válaszd.

Sziasztok!
Vki tudna ekem egy linket küldeni, ahonnan le tudom tölteni az Adobe Streamline-t? Köszi elõre is
cserre
Helló!

Ismerem a WUHU-t, köszi, de nekem csak az felelne meg. De azért köszi a segitségedet.

Nem törõdöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

Tomicsek
Itt. olvasd végig , program, frissítések, leírások.

cserre
Sziasztok!

Próbáltam a saját topikomba a kért linket, de ott nem kaptam meg a segitséget, úgyhogy itt is próbálkozom.

Nem tudom, ismeritek e ezt a programot, úgyhogy elõször gyorsan leirom hogy mire való.

Ebben a programban össze vagy gyûjtve az SP2 után kiadott összes hotfix biztonsági javitás, valamint a különbözõ Microsoft programok fissitése.
Továbbá természetesen arra is képes, hogy ezt rátelepiti a gépedre.
A legutolsó verziója azt hiszem a 2.8 volt.

Na, ahonnan ezt a programot le lehet tölteni, azt az oldalt nem tudom megnyitni, valamint a letöltéseket sem. http://portal.msw.hu

Ha valaki tud esetleg másik letöltési helyet, az segitsen már megadni, ill. megkeresni, talán belinkelni. Google semmi.

Elõre is köszi.

Nem törõdöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

Hali!
Mivel tudom leblokkolni azt, hogy egy program változtathassa a képernyõ felbontását?
Kösz: Kython

[Jakuza]
Divx 3.11 ota nem tudok olyanrol, hogy hibas frame lenne egy divxben.
A Virtualdub pedig megmutatja mivel lett betomoritve a divx ill xvid film.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tomicsek
Szevasztok.
Tudna valaki mondani olyan programot ami megállypítja, esetleg leteszteli a divix filmet, hogy milyen verziójú divxel van tömörítve, esetleg hibás-e
Qwerty4
sztem van megoldás.
RegCleaner programod van-e?
Ugy-e a be van állítva a géppel indulásával(vagyis windows) együtt melyik progik induljaank, azok a progik bekerülnek az automatikus indításos progik közé a Norton telepítése után.
Csak azt kell tenned hogy kitörlöd azt a programot ami állandóan ellenõrzi a gépet a RegCleaner segítségével(2. fül)

Qwerty4

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy van e olyan módszer a "Norton Protection Center-re" hogy "uninstallálás nélkül" kilehessen kapcsolni. Csak maga a Norton 2006 fusson. Baromira sokat kell várni a betöltõdésére és nagyon zavaró!

Köszönöm elõreis a választ!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Raccoon
tessék el van magyarázva help me<#help>

Raccoon
Na a csontváz alatt azt értem hogy meg van egy figura. pl egy ember
És ha csinálsz neki egy ilyen csontvázat, (ezt a csont vázat úgy képzeld el mintha rávilágítanál egy pálcika embert a figurádra tehát ott vannak a pálcika embereden a törés pontok ahova azt szeretnéd hogy legyen a figurádnak is az ember esetében ez a térd könyök stb) akkor le egyszerûsítheted a meg rajzolást. pl ha azt szeretnéd hogy a figura 0.5 másodperc alatt emelje fel a kezét akkor a progiba elõre tekersz 0.5 s-ot és ott abban a freamban felemeled a karját és a gép ezután meg csinálja az ez elõttti 0.5 s történéseit.
Leegyszerûsítve nem kell freamenként mindig mozgatni a karját hanem a gép ezt megcsinálja neked.

Qwerty4
passz, azt sem értem mit mondasz

Qwerty4

Raccoon
Helló mindenkinek!
Mint tudjátok (azért jööttem ide) segítség kéne.
Van egy program a toonboom és nem tom hogy lehet csontozatot csinálni a figuráknak.
Ha tudjátok a választ akkor légyszi forduljatok a rajzfilm készítés fórumhoz

gercse
köszi, közben sikerült, és egész jó lett

[Jakuza]
Ha elobb rakja ki a feliratot, mint ahogy szoveget, akkor + amennyi masodpercet hozzaadsz annyival kesobb teszi ki a feliratot. Ha meg kesobb jon a felirat akkor -.
Amugy lehet nem csak az a gondod, hogy csak kesobb jon a felirat, hanem lehet az a gond, hogy mas az FPS-e a feliratnak mint a filmnek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Qwerty4
lehet cd, dvd, merevlemez tartalmakat csinálni vele, ja és persze floppyt is.

Qwerty4

Qwerty4
Ajánlom neked ezt a programot:Where Is It.

Qwerty4

Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel DVD-adatait lehet feltenni a gépre hogy tudjuk mi van a DVD-inken!
Remélem érthetõen irtam le!
Nekem csak a program neve kell más nem!
Sziasztok!
Köszönöm,én sem vagyok profi(de ez profin sikerült) :) mert másképpp nem tuttam volna elmenteni a feliratot.(megnyitottam a jegyzettömbe a feliratot és ott átirtam az idözitést,és felülirtam a másikkal) igy remekül sikerült.(dolgoztam rajta egy pár orát de megérte) gondolom csináltam vele egy remek munkát de lehet hogy van ennél egszerübb megoldás is,(ismerem az oldalt-már régen jártam ott de majd holnap belenézek azért) thx.
Tomicsek
Sajnálom balcsi70 de én nem vagyok profi ebben. Szívesen segítenék, ha tudnám pontosan mit kell csinálni. Itt vannak a profik http://filmkonvertalo.hu/pages/forum.php

és én ennek irtam át az idözitését manuálisan.mindegyiket egyesével :)
bocsánat.de.feliratrol van szó.Tehát megkezdödik a film megy a hang és a felirat csak 10 mp-mulva indul el.
Tomicsek
"hogy elcsuszik a hang" nem feliratról van szó?

gercse
most akkor sikerült?
(mindegy berakom azért hátha másnak is gondja van vele...kép

Tomicsek
ADJUST

Na jó .Az egy dolog hogy igy meg lehet nézni a gépen hogy elcsuszik a hang(tehát helyrehozod) de mi van akkor ha ugy ki is akarod irni dvd-re? tehát elcsusztatod és ugy el is mented? mert én ezért irtam át az egész idözitést.
na kiprobáltam.berakom a feliratot,berakom a filmet,elindul a film. Hol van az a + - elöjel?vagy én vagyok vak? vagy sokat ittam !!! Ha lehetne egy picit részletesebben én is megköszönném
THX:
gercse
áá köszi, ez nagyon ott van, köszi, így minjárt más
holnap meg nézem még1x a filmet, sokkal jobb lesz így :D
(Trainspotting :) )

No eszt én is megprobálom. én átirtam az egésznek az idözitését.(nem kis munka volt de remek lett)
Tomicsek
http://eredeti_12.tvn.hu/SUBManager.rar
1) OPEN: Tallózd be a feliratot (balra fennt)
2) OPEN Video : tallózd be a filmedet ( alul látod a feliratot )
3) ADJUST / Adjust by Time
Óra / Perc / Másodperc / Ezredmásodperc amig nullákat látsz.
4) Ha (+) elõjellel a nulla helyére : pl.: 00 00 05 000 számot írsz, akkor a felirat 5 mp.-el hátrább megy.
Ugyanez (-) elõjellel , elõrébb.
Ez a teljes feliratra vonatkozik.

5) Ha *.SUB a feliratod, akkor egyszerûen mentsd el a javítás után és nézd meg, hogy jó e. Nem SAVE, hanem SAVE AS ( hogy az eredeti megmaradjon )
Ha *.SRT volt a feliratod, amit javítottál, akkor *.SUB - ként mentsd el, hogy Frame alapú legyen és így pontosan fogja követnia a film frame-t.
6) Helyesírás ellenõrzése és javítása. ( Spelling )

gercse
ha elõbb rakja ki a feliratot mint kéne, akkor melyik irányba toljam?(+ vagy -)
mert probálgattam,de sehogy se lett jó, láma vagyok ugylátszik

Sziasztok.Mi a turotol van az hogy volt egy video karim,GeForce Mx 440-es (fel volt téve az NVidia drive a legujabb),(ment a játék rendesen pl.foci) és beszart a kártya,kicseréltem beleraktam egy uj kártyát fx 5200-ast,igy is ment rendesen.le töröltem a régi drivert(mert gondoltam fel rakom azt amit kaptam hozzá)persze a rgistry-böl is meg minden honnan töröltem a régit,és már nem inditotta a játékot.Ekkor letöröltem az ujat(ugyan ugy minden honnan,visszaraktam a régi drivert de semmi.(azt csinálja hogy fekete képernyö ,bejön a hang ,tehát lehet hallani ha nyomom a gombot de kép sehol) ilyenkor mi van?????????????? kössz a választ!!!!!!!!!!!!!THX THX THX...