Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerkesztes > idozitesek >kesleltetes
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
itt csak kb 2 vagy 3 másodperc késés van, és nem is lenne zavaró annyira, csak párbeszédeknél az...
szóval akkor semmit nem tudok tenni?, átírkálni gondolom nagy meló lenne
azért thx
Qwerty4
elõbb van a felirat mint ahogy a filmben beszélnek, pár másodperccel
még éppen élvezhetõ de azért zavaró
valamit tudok tenni?
van nékem egy avg virusirtom de sajna angol. Abban szeretnék töletek tanácsot kérni hogy van egy fálj amit virusnak érzékel de nem az és szükségem lenne rá. Hol tudom beállitani azt hogy ezt a fájlt hagyja békén?
Downhill!!
eddig jutottam<#idiota>#idiota><#confused>#confused>
Sajátgép (bal klikk!)->a: meghajtó (jobb klikk!)->Formázás... és ott van az opció
ezzel el tudod kezdeni a telepítést. neked semmiféle DOS-t, de különösen BIOS-t nem kell letöltened sehonnan.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért baszaxanak a videoconverter programjaim? Tehát a felállás az hogy fényképezõgéppel készített videókat akarok átkonvertálni (avi>>>avi) mivel az eredetit nem nyeli be a Sony Vegas 6.0 (hangsávot nyit, kép sehol). 1 hónappal ezelõtt Ashampoo Shrink & Burn programmal megoldottam és a kb 40 megás avi-kból mpeg4-es tömörítéssel csinált szépen kb 10 megás fileokat amiket már tudtam vágni Vegasszal.
Ugyanígy akartam megoldani most is, csakhogy a kedves Ashampoo most 50megás videófájlokból félmegás fileokat készít amit nem tudok használni. Kipróbáltam vagy 3-4 féle videokonvert progit de mindegyiknél gebasz van. Ötlet?
Ace Mega Codecs Pack 6.0.1.-es van fönn és 1 hónapja is az volt.
Tehát a kérdés hogy miért sértõdtek be a konvertálóprogijaim a mozgóképre, mert átkonvertálás után jobb esetben hang az van. Thx elõre a segítséget, remélem nem volt túl láma.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
emlékszel hol van a windows telepitöje másolva dir c:"ide meg a könyvtár irod ha kész akkor irj setup ot és enyi
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
nem kell osztani csak elírtam....<#gun>#gun>
de a dos-t hoonnan lehet leszedni?
Magvas gondolat? ez mit jelent?
Szerintem azt se tudod miröl van itt szó xDD
(O_o)
és az egész cd-nyi cuccot huzzam át a vinyóra?
rakd rá a p1 vinyot ara a gépre amin most irsz rakj rá dost és másold rá a windows 98 telepitöt utána rakd vissza a vinyot a p1 re és tudod futtatni a telepitöt
és semmi másról nem enged bootolni csak a kétfajta flopy meghajtóról és a vinyóról....<#ticking>#ticking><#shakehead>#shakehead><#zavart2>#zavart2>
de különben nem arrol a gépröl netezek a (P1-es fenn rohadt a padláson.)
csak bátyám gyerekének a akorom megcsinálni hogy tudjon "játszani" vele.
Valakinek akkor nincs meg véletlenül régebbi windows amit flopy-ról lehet telepíteni?<#gonosz3>#gonosz3><#csodalk>#csodalk><#pias>#pias>
De te most milyen géprõl netezel?
Qwerty4
csak az 1,44-es flopy meghajtó meg a 3,5" vagy valami ilyesmi.
De más nincs...<#ejnye1>#ejnye1>
Jó géped van.<#ravasz1>#ravasz1>
Qwerty4
olyan problémám lenne,hgy van egy régi gépem (p1),leformáztam a vinyót és fel akartam rá rakni a windows-t(98) cd-rõl.
A gépben van cd-meghajtó csak az a baj hogy a bios nem ismeri fel csak a flopy meghajtót.hogyan tudnám felrakni a windows-t?
Vagy csak flopyról lehetne?
és arrol hogyan?
és kinek van meg?
aszzem ennyi elõre is köszönöm.....<#szomoru1>#szomoru1><#nemtudom>#nemtudom>
Nem teljesen tiszta amit az útmutató leír.
a 2. és 3. pontot értem + meg is vannak hozzá a dolgok
Itt van a szövege:
1. Szerezzük be a 'Steam-kliens magyarítás' csomagot, és
telepítsük fel.
2. Minden játékhoz szerezzük be a '<Játék címe> magyarítás'
csomagot és telepítsük fel õket.
3. Állítsuk át az alapnyelvet a 'Steam-Hungarian.reg'
futtatásával.
Qwerty4
bar szerintem ez inkabb valami maradek lehet. esetleg futtass valami registry cleanert hatha kitorli, de 99% hogy az az ertek nelkuli run nem kell oda.
Nekem EZEK vannak ott!
Next PC upgrade: 2022
az tuti nem normalis.
#6684: kösz a segitséget.
Légyszives csináljatok képet az msconfig automatikus inditás részrõl és tegyétek be ide.
Vagy ha nem akartok képet tenni akkor legalább azt mondjátok meg itt az automatikus inditásnál van-e nektek olyan ami ki van pipálva de a parancs résznél semmi sincs irva?
Elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022