Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
ugy van

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sziasztok.A gépben egy integrált video kártya van.Berakva egy uj kártyával nem akar bejönni semmi. Le kell tiltani a bios-ba a másikat? gondolom.
Tomicsek
Két link volt ott.

Tomicsek
Angolul tools- és ott speciális-és ott valami update sort keress. Ilyen sincs?

Magyar nyelvi fájl. http://gerrdownload.uw.hu/file/skype/magyar_gerr.zip
Kicsomagolni a skype könyvtárba-tools-select language-load skype-languagu file-keresd meg a magyar gerr.lang filet.

hát... ez nem a 1.0 és az enyém nem magyr!!
thomasthomas
hi!ezzel a linkel semmi gond csak én ingyenes zonealarmot használok és nem olyat amiért fizetni kell...nekem a free bõõven elég amugy a gondom még mindig megmaradt..

Tomicsek
Az elõbbi nem jó.

Tomicsek

Tomicsek
link és hátha találsz megoldást.link

DaemoonHunter
Hello! Most mozilla firefox böngészõm van. Kábelnet light net és max 1gb-ot tölthetek le(tovább nem részletezném). Nekem nagyon fontos hogy a megnyitott weboldalak közül mennyit ment el a böngészõ(ez is letöltés). Ahogy figyeltem egy 10 perces böngészés alatt kb 13-15mb-ot töltött le. Ez szerintem sok. Ha felraknám pl az Opera böngészõt csökkenne a letöltés? Kevesebb oldalt tölt le a gyorsítótárba? A választ elõre is köszönöm!

bocs, én sajnos nemtudok válaszolni, a véleményrõl + nem akarok elõadást tartani...
thomasthomas
nem tudnátok az én kérdésemre is válaszolni?
egy kicsit lejjebb van.
amugy meg nincs sok értelme ide irni azokat a kérdéseket amelyeknek már elhagyattptt a topikja mer itt igy jön😞ezek a a számok csak a körülbelüli értéket mutatják.)
4-5kérdés=>2 megválaszolt=>4-5kérdés=>2 megválaszolt.....azaz mindig 3 kérdés marad megválaszolatlanul és azoknak még egy üzenetet kell írni hogy megválaszolják.(viszont ekkor a többi 4-5 megválaszolatlan marad) és igy tovább..
na mindegy ez az én véleményem..

és angolul van, és én nemtok angolul
jaja, csak az az 1 baj, h nemis tudok belemenni abbba a menüpontba...
Tomicsek
Tehát megnyitod a NERot, mondjuk lemez másolása a tovább gombra katt alul, és ott cd képfájl helye, és ott add meg, hogy a D-én legyen.

Tomicsek
Sugó menü-programfrissítés keresése elõl pipa ki.

ööö izé.....
letöltöttem a szkájp 1pont0-t és nemigazán akarmûködni, már azt megoldottam, h sikarül feltenni, de nem megy, mert frissíteni akar. hogyxtudom ezt megoldani h ne kejjen frissíteni?
Qwerty4
próbáltad újratelepíteni a Firefoxot?

Qwerty4

Qwerty4
vagyis hálózati kártya probléma

Qwerty4

Qwerty4
én is arra gyanakszom, nem hiszem hogy vmi vírus lenne...ami akkor lép életbe ha a netet bepirítod...

Qwerty4

gordonmail
ups DMC-LC50

(O_o)

gordonmail
Digitális fényképezõgép: Panasonic Lumix DLC-MC50 (MC-50? :s ) -hez kellene Driver, amely Windows Millennium-hoz menne.
Nemtudtok véletlen ilyen Drivert?
Esetleg nemártana egy Driver honlap linkgyûjteményel megdobni xD

(O_o)

miért nem tudok csetbe írni FireFox-al?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

hálókari..

Stann
Hali!

Azt nem tudjátok, miért van az, hogyha a gépemen csatlakozok a nethez(adsl) egybõl lefagy a gép, a start menü is eltûnik, viszont ha nem csatlakozom, minden mûködik simán? Ugye az ujratelepítésen kívül van más megoldás is, mert az most reménytelen....

Köszi!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Helósztik kéne egy kis segítség meg akarok írni egy filmet de a C meghajtón nincs elég helyem de viszont a D meghajtómon van rengeteg de a Nero mikor másolja át a CD re a filmet ki írja hogy nincs hely a C meghajtómon, lehet olyat csinálni hogy a D meghajtón foglalja a helyet másoláskor? vagy olyat hogy ne is foglaljon helyet hanem egy bõl tegye a CD re?

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Dj Faustus
"Valaki nemtud olyan programot, amely településkeresõ?"
Nem program szolgáltatás, de megfelelõ:
http://www.utvonalterv.hu/
http://terkep.lap.hu/

Helló mindenkinek!

Kellene a SnagIt 8 programhoz magyarosítás. Honnan tudnék letölteni?
Vagy legalább hova, kinek kellene írnom, hogy választ kapjak.

Elõre is köszönöm.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

nagyon köcce!
gordonmail
Valaki nemtud olyan programot, amely településkeresõ?

(O_o)

Ravald
Hali!
Volna egy kis Problémám az Ad-Aware Se Personallal kapcsolatban
Ha elindítom a progaramot egybõl visít hogy most azonnal frissíteni kéne mert 100éve nem volt frissítve! frisítem is, de amikor letöltötte a frissítést szépen kiteszi az asztalra ami szokatlan egy kicsit mert minden egyes frissítésnél a pachet szépen kiteszi az altalra ami idegesítõ már egy cseppet ha meg a régebbi pacheket kitörlöm hogy lássak is valamit tõlük egybõl káromkodik hogy neki arra szüksége van...a frissítést ha ráhúzom az Ad-Aware re nem történik semmi...nem tudom értitek-e a problémát de ami megértette az segítsen kérem!!<#help><#help><#confused><#confused>

http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, &#174;&#8710;&#8730;&#923;&#8735;&#222;, &#64315;&#64309;&#64308;&#64288;&#64308;&#64327;

thomasthomas
hi!
segítséget szeretnék kérni a ZoneAlarm -al kapcsolatban.hogyan lehet beállítani azt hogy ha vki rám akar csatlakozni ftp-n keresuztül akkor ne tiltsa le egybõl hanem átengedje?az oké hogy mindent megfog de hogyan lehet ezt módósítani?
csak azért kérdem mert mindig ki kell belõle lépnem hogy csatlakozzak....

elõre is kösz a segítséget

Sziasztok! Segítséget kérnék windows xp x64 ügyben!
Kb egy hónapja nyergeltem át 64 bitre, így úgy gondoltam érdemes 64 bites xpre váltani.Nem is volt gond vele kb máig, amikor közölte velem a windows hogy a másolás védelem miatt aktiválnom kell. Aktiválás nélkül be se lép. A legjobb az hogy crackeltem is, nem is etgy cracket próbáltam ki. A crack mindig sikeres. Az activálást mégis kéri a windows. HA activálni szeretnék akkor meg azt írja hogy már activálva van. Indulni mégse indul. Próbálkoztam a bios óráját visszahúzni, leszedni a netet. Hiába. Csökkentett módba ha crackelek sikerül is, de normál módba nem indul továbbra se. Segítséget kérnék hogy tudtok e valami cracket vagy bármit adni. Elõre is köszi!
Tomicsek
Tomicsek
Nincs megoldás erre. Legalábbis én úgy tudom.

Tomicsek
Nekem gond nélkül bejön az oldal. http://portal.msw.hu/news.php

hello!!
hol tudom letölteni a RÉGI fajta skypeot?
Helló mindenkinek!

Megmondaná valaki, hogy honnan tölthetek le magyarosítást a SnagIt 8 progi-hoz.

Elõre is köszönöm.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

cserre
Sziasztok!

Az én problémámat tudná valaki orvosolni? Lentebb olvasható mi a gondom.

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

Sziasztok!

WMV(10) videokat töltöttem le regisztráltan. Ezek mindegyikéhez 1-1 kód tartozik, így tudom lejátszani õket de CSAK az én gépemen, digitálisan kódolva vannak. Adnátok megoldást a feltörésükre?
Köszönöm elõre is!
Qwerty4
itt az sg-n ha .php kiterjesztésû oldalról akrok képet linkelni milyen tagokat kell használjak, mert az IMG /IMG-es nem megy?

Qwerty4

Tomicsek
A rendszervisszaállítással mi a gond? Megcsinálhatod, hogy létrehozol egy új felhasználói fiókot, és azzal lépsz be.

hunbasser
sziasztok!
ma reggelt gondoltam egyet,és elhatároztam,h gépezek kicsit,mint ahogy minden reggel ezzel kezdem a napom 😊
szóval,gondoltam felnézek sg-re meg minden,de amikor az üdvözöljük képernyõ bejön,kiírta,h nem tudta megnyitni a profilomat,mert az valószínüleg sérült.
aztán meg írta,h használhatom helyette a helyi profilt,vagy mit,de ha kijelentkezek a változások elvesznek.na mindegy,most helyi profilban vagyok,start menüben mégis a felhasználónevemet írja ki.ez is tökmind1 😊
arra lennék kíváncsi,h meg tudnám e csinálni,h win reinstall és rendszervisszaállítás nélkül tudnám e orvosolni a problémát.
ezer köszönettel: HunBasser

ReaL MaDRid x siempre

Hali!
Mivel tudom leblokkolni azt, hogy egy program változtathassa a képernyõ felbontását?
Kösz: Kython

oks, leszedtem, de amikor telepíteném fel, akkor kilép mindig a telepítõbõl...
akkor nem

Tomicsek
sl4try.sit.hqx ez a fájl jön a download.com ról.

cba?

Tomicsek
Hát ez az, ez jön le a második linkrõl.download.com

itt nézd meg.
http://www.wowwebdesigns.com/tools/id_53/

õõõ ez mi? 😄