Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Magyar nyelvi fájl. http://gerrdownload.uw.hu/file/skype/magyar_gerr.zip
Kicsomagolni a skype könyvtárba-tools-select language-load skype-languagu file-keresd meg a magyar gerr.lang filet.
egy kicsit lejjebb van.
amugy meg nincs sok értelme ide irni azokat a kérdéseket amelyeknek már elhagyattptt a topikja mer itt igy jön😞ezek a a számok csak a körülbelüli értéket mutatják.)
4-5kérdés=>2 megválaszolt=>4-5kérdés=>2 megválaszolt.....azaz mindig 3 kérdés marad megválaszolatlanul és azoknak még egy üzenetet kell írni hogy megválaszolják.(viszont ekkor a többi 4-5 megválaszolatlan marad) és igy tovább..
na mindegy ez az én véleményem..
letöltöttem a szkájp 1pont0-t és nemigazán akarmûködni, már azt megoldottam, h sikarül feltenni, de nem megy, mert frissíteni akar. hogyxtudom ezt megoldani h ne kejjen frissíteni?
Qwerty4
Nemtudtok véletlen ilyen Drivert?
Esetleg nemártana egy Driver honlap linkgyûjteményel megdobni xD
(O_o)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Azt nem tudjátok, miért van az, hogyha a gépemen csatlakozok a nethez(adsl) egybõl lefagy a gép, a start menü is eltûnik, viszont ha nem csatlakozom, minden mûködik simán? Ugye az ujratelepítésen kívül van más megoldás is, mert az most reménytelen....
Köszi!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Nem program szolgáltatás, de megfelelõ:
http://www.utvonalterv.hu/
http://terkep.lap.hu/
Kellene a SnagIt 8 programhoz magyarosítás. Honnan tudnék letölteni?
Vagy legalább hova, kinek kellene írnom, hogy választ kapjak.
Elõre is köszönöm.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Volna egy kis Problémám az Ad-Aware Se Personallal kapcsolatban
Ha elindítom a progaramot egybõl visít hogy most azonnal frissíteni kéne mert 100éve nem volt frissítve! frisítem is, de amikor letöltötte a frissítést szépen kiteszi az asztalra ami szokatlan egy kicsit mert minden egyes frissítésnél a pachet szépen kiteszi az altalra ami idegesítõ már egy cseppet ha meg a régebbi pacheket kitörlöm hogy lássak is valamit tõlük egybõl káromkodik hogy neki arra szüksége van...a frissítést ha ráhúzom az Ad-Aware re nem történik semmi...nem tudom értitek-e a problémát de ami megértette az segítsen kérem!!<#help>#help><#help>#help><#confused>#confused><#confused>#confused>
http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, ®∆√Λ∟Þ, כּוּהּﬠהּקּ
segítséget szeretnék kérni a ZoneAlarm -al kapcsolatban.hogyan lehet beállítani azt hogy ha vki rám akar csatlakozni ftp-n keresuztül akkor ne tiltsa le egybõl hanem átengedje?az oké hogy mindent megfog de hogyan lehet ezt módósítani?
csak azért kérdem mert mindig ki kell belõle lépnem hogy csatlakozzak....
elõre is kösz a segítséget
Kb egy hónapja nyergeltem át 64 bitre, így úgy gondoltam érdemes 64 bites xpre váltani.Nem is volt gond vele kb máig, amikor közölte velem a windows hogy a másolás védelem miatt aktiválnom kell. Aktiválás nélkül be se lép. A legjobb az hogy crackeltem is, nem is etgy cracket próbáltam ki. A crack mindig sikeres. Az activálást mégis kéri a windows. HA activálni szeretnék akkor meg azt írja hogy már activálva van. Indulni mégse indul. Próbálkoztam a bios óráját visszahúzni, leszedni a netet. Hiába. Csökkentett módba ha crackelek sikerül is, de normál módba nem indul továbbra se. Segítséget kérnék hogy tudtok e valami cracket vagy bármit adni. Elõre is köszi!
hol tudom letölteni a RÉGI fajta skypeot?
Megmondaná valaki, hogy honnan tölthetek le magyarosítást a SnagIt 8 progi-hoz.
Elõre is köszönöm.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Az én problémámat tudná valaki orvosolni? Lentebb olvasható mi a gondom.
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
WMV(10) videokat töltöttem le regisztráltan. Ezek mindegyikéhez 1-1 kód tartozik, így tudom lejátszani õket de CSAK az én gépemen, digitálisan kódolva vannak. Adnátok megoldást a feltörésükre?
Köszönöm elõre is!
Qwerty4
ma reggelt gondoltam egyet,és elhatároztam,h gépezek kicsit,mint ahogy minden reggel ezzel kezdem a napom 😊
szóval,gondoltam felnézek sg-re meg minden,de amikor az üdvözöljük képernyõ bejön,kiírta,h nem tudta megnyitni a profilomat,mert az valószínüleg sérült.
aztán meg írta,h használhatom helyette a helyi profilt,vagy mit,de ha kijelentkezek a változások elvesznek.na mindegy,most helyi profilban vagyok,start menüben mégis a felhasználónevemet írja ki.ez is tökmind1 😊
arra lennék kíváncsi,h meg tudnám e csinálni,h win reinstall és rendszervisszaállítás nélkül tudnám e orvosolni a problémát.
ezer köszönettel: HunBasser
ReaL MaDRid x siempre
Mivel tudom leblokkolni azt, hogy egy program változtathassa a képernyõ felbontását?
Kösz: Kython
itt nézd meg.
http://www.wowwebdesigns.com/tools/id_53/