Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!

lenne egy problémám: van egy vinyó azon két partició és azt szeretném megoldani hogy mind a két particio le legyen jelszavazva.
Hogy lehet ezt megoldani????

Elõre is kösz

\\__/) (O.o) ( } { )

http://www.winportal.net

paxyene
1. vagy törölték a weblapot
2. vagy vmi tiltja
3. próbáld ki firefoxal vagy egy másik böngészõvel

Dj Faustus
"Router típusa?"
CC&C WA-2204A.
Már #6639-es hozzászólásomban adtam rá firmware ajánlatot (a hivatalos oldalon nem volt), amit gordonmail hibásan rakott fel.

"Elbaxtam a Firmware frissítést egy Wireless Routeren-en."
Máskor legyél óvatosabb a távol-keleti routerekkel kapcsolatban (legalábbisa firmware frissítést illetõen)...
Esetleg a marketingccandccomtw e-mail címen kérhetsz segítséget, vagy a #6654-es hozzászólásomban leírt módszert (sajnos cseh nyelven van, de ugyanabban a hozzászólásban találhatsz fordító szolgáltatást is) alkalmazod.
Vagy esetleg kérdezd meg a boltot ahol vetted, hogy mi ilyenkor a teeendõ.

Dj Faustus
"Egy olyan rajzprogramot keresek amivel a GIF képeken átteccõvé lehet tenni a hátteret vagy akármit..."
Ne lõjünk ágyúval (Adobe Photoshop CS2) verébre (gif átlátszóság).
Vannak erre ingyenes eszközök is.
Például:
IrfanView - ingyenes képnézegetõ és konvertáló. Tud magyarul is, és a gif átlátszósága is beállítható.
XNView - hasonló mint az elõzõ
The Gimp - ingyenes, magyarul is tudó képszerkesztõ
PhotoFiltre - hasonló mint az elõzõ

Newyorker
Olyan gondom van, h van egy oldal ahová be akarok lépni, ez egy login lenne.
Na szóval idáig ment, de most ha elindítom, akkor bejön a képe, majd egy fehér kép lesz és alul kiírja, hogy kész.Majd a url linkben ez jelenik meg:
http://..................../rereg.php?bad=183&id=22094
A pontokat azt én tettem bele az az oldal címe lenne, de az utána lévõ dolgok a lényegesek!

Nos mi lehet a baj?
A cookikat, az elõzményeket már töröltem, semmi.Vírustírtottam, spamet, spyt és semmi!

Mi lehet a baj?

Router típusa?

ikszdé XD

gordonmail
Elbaxtam a Firmware frissítést egy Wireless Routeren-en.
Azt halottam, hogy valahogy el lehet érni ezt a hálózati eszközt PFTP programmal. De nem tudom milyen adatokat kellene megadni..😞
Valaki tudna nekem segíteni?

(O_o)

paxyene
A photoshop cs2 ilyet bár az nem ingyenes!

Srácok!

Nem tudjátok véletlenül, hogyan lehet használni a Google Talk Beta-t? Nem találok rajta olyan helyet, ahol regelni lehetne, viszont anélkül nem enged be:-((

Köszi, elõre is!
Az alaplap Asus A8N SLI Deluxe,nos induláskor ennek az állóképe jelenik meg,majd
az adatsor,proci meg AMD 64 Athlon+3200 s(939) A RAM 2x512/400 sams.
Volt benne egy 40Gb.-os winyó azt cseréltük ki 300-as ra.Régi vágyam vol hogy
ne keljen mindíg szorongani a tárhelyet illetõen,meg betettünk egy DVD írót mert
csak olvasó volt,de még nem írtam,csak hát a vágy..ugye.Legközelebb ha fejlesztünk
vitára fogom bocsájtani itt a fórumon,hogy mit célszerû.sziasztok.
(írjam le az képernyõn megjelenõ adatokat is?)
GyimiGábor
Hello

Egy olyan rajzprogramot keresek amivel a GIF képeken átteccõvé lehet tenni a hátteret vagy akármit...
Tud valaki ilyet? (több link is jöhet)

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

ffxi
HELP!!
Torrentrõl töltöttem le XP telepítõt uif kiterjesztésbe és se démontól4 se alcohol nem olvassa be. Pedig iso-ra is átnevezetm.

Fákjúal!

fogalmam sincs, flash player reinstall talán?

ikszdé XD

Dj Faustus
Milyen alaplapról van szó? Milyen Bios-szal?
Milyen adatok jelennek meg (valamilyen hibaüzenet is társul a csipogáshoz...) az F1 billentyû lenyomása elõtt?
Nem lehet, hogy véletlenûl a floppy-meghajtó (vagy más hasonló) kábele húzódott ki a vinyók cserélgetése közben?

"3 short - Base 64K memory failure - A memory failure has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably bad"
AMI BIOS Beep Codes

"3 short - Keyboard controller reset failure - The keyboard controller has failed or the motherboard circuitry is faulty"
AST BIOS Beep Codes

Tomicsek
Ezt olvasd el.

Gyerekek,mi a fenéért sípol 3 rövidet a windors xp. mikor bekapcsolom a pc.-t,
megjelenik egy sor adat legalsó sorban F1.... vagy Enter,leütöm az F1-et akkor
folytatja a betõltést és némi futás után megjelenik az Üdvözöljük felirat.
Winyót cseréltük nagyobbra és komoly textnek vetettük alá /bõ 3 óra text/
azóta szarakodik,elõtte nem csipogott,mit nem csináltunk jól?
LOL, felhívtam õket, és kiderült, h ha elérem a 60gb-s letöltési határt, akkor a hó végéig a tizedét kapom sávszélnek....szemetek..köszönöm a segítséget!

Én is a Macromedia Flash Player-el akarom megnézni a kész flash-feliratot.De nem mutat semmit csak egy üres képet!De ha bezárom a szerkeztõ programot(Macromedia FlashMX-t)a flash elmentése után (név.fla néven) és ha megakarom nyitni a név.fla fájl-t akkor azt írja ki a Windows hogy nem találja a fájl-t...De nem értem hogy mért!?

Konfigurálj be egy tûzfalat, futass egy spayware keresõt, ha a probléma nem oldódik, érdeklõdj a szolgáltatónál!

ikszdé XD

Hello!

A hétvége óta 60-nál feljebb nem megy a letöltésem, pedig alapból 600-zal is tölthetnék (Chello Plusos vok). Szolgáltatónál érdeklõdjek, vagy a gépemmel is lehet hiba?

Dj Faustus
Itt írtam a lehetõségekrõl.

technodome
hy all. tud vki olyan címet ahol le van írva h hogyan lehet a legegyszerûbben saját weblapot készíteni?

Macromedia flash playerrel letudod játszani a fileket, amugy én ugy szoktam elmenteni hogy save as és van swf!

ikszdé XD

Qwerty4
hi

Tudna vki drivert ASUS K8V-MX alaplaphoz? sürgõs lenne

\\__/) (O.o) ( } { )

Macromedia Flash MX-el csinálok egy flash-es feliratot és elmentem valami.swf néven akkor a Flash Player nem jeleníti meg.Ha valami.fla néven mentem el (bezárom a programot)és ha (ismét megnyitom a valami.fla fájl-t a szerkeztõvel) akkor azt írja ki hogy a Windows nem találja a fájl-t.Miért?(semmi extra nics csak egy egyszerû flash-es felirat)

Qwerty4
nem mindegy mi?garanciában van?ha igen vissza kell vinni a céghez, én is azt tettem.<#smile>

Qwerty4

Köszönöm!Majd mondom neki!Lenne nekem egy olyan kérdésem hogy van egy ATI Radeon 9550 128mb-os DRR VGA kártyám(kb.1éves),és az a gond vele hogy minden féle színes csíkok jelennek meg amikor "feláll" az XP!Amikor pedig bekapcsolom a gépet és írja ki a dolgokat(az xp betöltése elõtt)akkor olvashatatlanná teszi a betûket,tehát így elmossa a betûket vagy valami ilyesmi!Mi lehet a probléma?

daxan
Valaki készítene nekem egy egyedi userbar-t photoshoppal? A szövege: "Drix chat" és ha odafér akkor az oldal címe is: www.drix.on.hu
Én sajna nem értek a ps-hez ezért magam nem tudom megcsinálni....

Köszönöm szépen!

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Sikerült elõvarázsolnom a képeket!!! <#taps>
Vettem egy kártyaolvasót. Több programmal is próbálkoztam. Az egyik semmit se tudott vele kezdeni. A másik meg kb 1 óra alatt megtalált minden elveszett és törölt fájlt a kártyán, igaz talált több gigás fájlokat is.
A végén azt mondtam magamnak, adok egy esélyt a Windows ME scandiskjének. Elindítottam, és kb 1 másodperc alatt visszaállította az elveszett képeimet!!!!! <#wow1>

Qwerty4
nem értek a digitális fényképezõgépekhez!!!hogy tudnék segíteni, ha tudok, természetesen segítek...csak a kérdéstõl függ.

Qwerty4

Dj Faustus
"Szevasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy:hogy tudom egy filmhez a feliratot hozzá tenni az srt fájl-t?(az eggyik ismerõsömnek kellene)"
A film neve legyen azonos a felírat nevével, és legyenek egy könyvtárban.
Másrészt egyes DVD-lejátszók nem kezelik rendesen az SRT-t. érdemes átkonvertálni SUB kiterjesztésûvé is. Ez utóbbiban segítségedre lehet a Subtitle Workshop nevû program.

akyyy
thx

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dj Faustus
Mi köze van a reguláris kifejezéseknek az íráshoz?
Általában keresni szoktak velük, vagy cserélni.

Másrészt milyen reguláris kifejezést akarsz használni? POSIX- vagy Perl-kompatibiliset?

Ha ékezetes karaktereket akarsz meghatározni, akkor az alábbi reguláris kifejezés lehet segítségedre:
<áÁéÉíÍóÓöÖõÕúÚüÜûÛ>

Ahelyett hogy értelmetlen hozzászólásokkal offolsz inkább segíthetnél<#lama>

ikszdé XD

Qwerty4
hihetetlen hirtelen milyen banda keveredett ide...<#nyes>szevasz.

Qwerty4

Szinte biztos vagyok benne hogy nem vesztek el a képek, a problémádra pedig talán egy megoldás segíthet : elindítod a microsoft képolvasót, ugyanis az én kodak fényképezõgépemhez kapott program szinte szánalmas, a microsoft több dolgot tud ..
Szerintem próbáld ki , egy próbát megér!

ikszdé XD

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Qwerty4
hoppá, te megint a html-es vagy!!!<#nyes>
a filmfájl mellé teszed...nem?

Qwerty4

Szevasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy:hogy tudom egy filmhez a feliratot hozzá tenni az srt fájl-t?(az eggyik ismerõsömnek kellene)

Hello!
2 problémám van:
1. A fényképezõgépemrõl a képeket csak a hozzá kapott programmal tudom felmásolni a gépre. El is indítottam és megkezdtem a másolási mûveletet. Ment a képek felismerése, meg minden, de egyszercsak egy hibaüzenet jelent meg a másolás elõtt, mikor leOK-ztam, abbamaradt a folyamat. A képeket nem másolta át gépre és a fényképezõgépen is azt írja ki, hogy nincs a memóriakártyán kép, viszont a hátralévõ képek száma annyi, mintha még rajta lennének a képek (554 fér rá és 173-at ír ki). Próbáltam mégegyszer a programmal átmásolni, de nem talált a fényképezõn képet, így nem csinált semmit. Elvittem a memóriakártyát egy ismerõshöz, akinek van kártyaolvasója, hogy hátha ott tudunk valamit csinálni, mert a kártyát nálam csak a fényképezõgép programja tudja kezelni és csakis az látja. A kártyán a 256 MB-ból kb 70 MB volt szabad, de egyik mappában se volt semmi (rejtett fájlok mutatása be volt kapcsolva).
Elõ lehetne varázsolni a képeket valahogyan, valamilyen programmal a kártyáról?
2. Akihez elvittem a memóriakártyát írt egy e-mait: elvesztek a képei és az e-mailjei a számítógépérõl. Kb ugyan az van nála, mint nekem a kártyával.
Ez most hogyan lehetséges? Attól elszállhattak a fájljai, hogy rádugta a kártyámat?

hunbasser
minden böngészõ ugyanannyit tölt le,de pl tûzfalakban be lehet állítani,h reklámokat,meg bannereket blokkolja,és akkor kevesebb fájlt tölt le

ReaL MaDRid x siempre

Tomicsek
És végül is hol kell a biosban, érdekelne.

Na végül sikerült már megoldani.Kössz a segitséget.
Na ilyet mondott az ismerösöm.a bios-a az phonix, az alaplap az MSIPM8M2-V ha esetleg ez igy segit és ennél a biosba meg tudnád mondani hogy azon belül hol található.
mindjárt megirom hogy milyen bios-esetleg ha ugy tudnál segiteni. hogy azon belül hol. Kössz.

biomage
talán az integrated peripherals

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hol kell keresni? Advenced Setup? és esetleg azon belül? mi a neve?