Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne egy problémám: van egy vinyó azon két partició és azt szeretném megoldani hogy mind a két particio le legyen jelszavazva.
Hogy lehet ezt megoldani????
Elõre is kösz
\\__/) (O.o) ( } { )
2. vagy vmi tiltja
3. próbáld ki firefoxal vagy egy másik böngészõvel
CC&C WA-2204A.
Már #6639-es hozzászólásomban adtam rá firmware ajánlatot (a hivatalos oldalon nem volt), amit gordonmail hibásan rakott fel.
"Elbaxtam a Firmware frissítést egy Wireless Routeren-en."
Máskor legyél óvatosabb a távol-keleti routerekkel kapcsolatban (legalábbisa firmware frissítést illetõen)...
Esetleg a marketing
Vagy esetleg kérdezd meg a boltot ahol vetted, hogy mi ilyenkor a teeendõ.
Ne lõjünk ágyúval (Adobe Photoshop CS2) verébre (gif átlátszóság).
Vannak erre ingyenes eszközök is.
Például:
IrfanView - ingyenes képnézegetõ és konvertáló. Tud magyarul is, és a gif átlátszósága is beállítható.
XNView - hasonló mint az elõzõ
The Gimp - ingyenes, magyarul is tudó képszerkesztõ
PhotoFiltre - hasonló mint az elõzõ
Na szóval idáig ment, de most ha elindítom, akkor bejön a képe, majd egy fehér kép lesz és alul kiírja, hogy kész.Majd a url linkben ez jelenik meg:
http://..................../rereg.php?bad=183&id=22094
A pontokat azt én tettem bele az az oldal címe lenne, de az utána lévõ dolgok a lényegesek!
Nos mi lehet a baj?
A cookikat, az elõzményeket már töröltem, semmi.Vírustírtottam, spamet, spyt és semmi!
Mi lehet a baj?
ikszdé XD
Azt halottam, hogy valahogy el lehet érni ezt a hálózati eszközt PFTP programmal. De nem tudom milyen adatokat kellene megadni..😞
Valaki tudna nekem segíteni?
(O_o)
Nem tudjátok véletlenül, hogyan lehet használni a Google Talk Beta-t? Nem találok rajta olyan helyet, ahol regelni lehetne, viszont anélkül nem enged be:-((
Köszi, elõre is!
az adatsor,proci meg AMD 64 Athlon+3200 s(939) A RAM 2x512/400 sams.
Volt benne egy 40Gb.-os winyó azt cseréltük ki 300-as ra.Régi vágyam vol hogy
ne keljen mindíg szorongani a tárhelyet illetõen,meg betettünk egy DVD írót mert
csak olvasó volt,de még nem írtam,csak hát a vágy..ugye.Legközelebb ha fejlesztünk
vitára fogom bocsájtani itt a fórumon,hogy mit célszerû.sziasztok.
(írjam le az képernyõn megjelenõ adatokat is?)
Egy olyan rajzprogramot keresek amivel a GIF képeken átteccõvé lehet tenni a hátteret vagy akármit...
Tud valaki ilyet? (több link is jöhet)
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Torrentrõl töltöttem le XP telepítõt uif kiterjesztésbe és se démontól4 se alcohol nem olvassa be. Pedig iso-ra is átnevezetm.
Fákjúal!
ikszdé XD
Milyen adatok jelennek meg (valamilyen hibaüzenet is társul a csipogáshoz...) az F1 billentyû lenyomása elõtt?
Nem lehet, hogy véletlenûl a floppy-meghajtó (vagy más hasonló) kábele húzódott ki a vinyók cserélgetése közben?
"3 short - Base 64K memory failure - A memory failure has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably bad"
AMI BIOS Beep Codes
"3 short - Keyboard controller reset failure - The keyboard controller has failed or the motherboard circuitry is faulty"
AST BIOS Beep Codes
megjelenik egy sor adat legalsó sorban F1.... vagy Enter,leütöm az F1-et akkor
folytatja a betõltést és némi futás után megjelenik az Üdvözöljük felirat.
Winyót cseréltük nagyobbra és komoly textnek vetettük alá /bõ 3 óra text/
azóta szarakodik,elõtte nem csipogott,mit nem csináltunk jól?
ikszdé XD
A hétvége óta 60-nál feljebb nem megy a letöltésem, pedig alapból 600-zal is tölthetnék (Chello Plusos vok). Szolgáltatónál érdeklõdjek, vagy a gépemmel is lehet hiba?
ikszdé XD
Tudna vki drivert ASUS K8V-MX alaplaphoz? sürgõs lenne
\\__/) (O.o) ( } { )
Qwerty4
Én sajna nem értek a ps-hez ezért magam nem tudom megcsinálni....
Köszönöm szépen!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Vettem egy kártyaolvasót. Több programmal is próbálkoztam. Az egyik semmit se tudott vele kezdeni. A másik meg kb 1 óra alatt megtalált minden elveszett és törölt fájlt a kártyán, igaz talált több gigás fájlokat is.
A végén azt mondtam magamnak, adok egy esélyt a Windows ME scandiskjének. Elindítottam, és kb 1 másodperc alatt visszaállította az elveszett képeimet!!!!! <#wow1>#wow1>
Qwerty4
A film neve legyen azonos a felírat nevével, és legyenek egy könyvtárban.
Másrészt egyes DVD-lejátszók nem kezelik rendesen az SRT-t. érdemes átkonvertálni SUB kiterjesztésûvé is. Ez utóbbiban segítségedre lehet a Subtitle Workshop nevû program.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Általában keresni szoktak velük, vagy cserélni.
Másrészt milyen reguláris kifejezést akarsz használni? POSIX- vagy Perl-kompatibiliset?
Ha ékezetes karaktereket akarsz meghatározni, akkor az alábbi reguláris kifejezés lehet segítségedre:
<áÁéÉíÍóÓöÖõÕúÚüÜûÛ>áÁéÉíÍóÓöÖõÕúÚüÜûÛ>
ikszdé XD
Szerintem próbáld ki , egy próbát megér!
ikszdé XD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2 problémám van:
1. A fényképezõgépemrõl a képeket csak a hozzá kapott programmal tudom felmásolni a gépre. El is indítottam és megkezdtem a másolási mûveletet. Ment a képek felismerése, meg minden, de egyszercsak egy hibaüzenet jelent meg a másolás elõtt, mikor leOK-ztam, abbamaradt a folyamat. A képeket nem másolta át gépre és a fényképezõgépen is azt írja ki, hogy nincs a memóriakártyán kép, viszont a hátralévõ képek száma annyi, mintha még rajta lennének a képek (554 fér rá és 173-at ír ki). Próbáltam mégegyszer a programmal átmásolni, de nem talált a fényképezõn képet, így nem csinált semmit. Elvittem a memóriakártyát egy ismerõshöz, akinek van kártyaolvasója, hogy hátha ott tudunk valamit csinálni, mert a kártyát nálam csak a fényképezõgép programja tudja kezelni és csakis az látja. A kártyán a 256 MB-ból kb 70 MB volt szabad, de egyik mappában se volt semmi (rejtett fájlok mutatása be volt kapcsolva).
Elõ lehetne varázsolni a képeket valahogyan, valamilyen programmal a kártyáról?
2. Akihez elvittem a memóriakártyát írt egy e-mait: elvesztek a képei és az e-mailjei a számítógépérõl. Kb ugyan az van nála, mint nekem a kártyával.
Ez most hogyan lehetséges? Attól elszállhattak a fájljai, hogy rádugta a kártyámat?
ReaL MaDRid x siempre
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8