Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomicsek
Az Avast micsoda?

Black Hawk
Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Van egy pár száz éves Toshiba Satelite Pro420-as laptomom, amit leginkább szövegszerkesztésre használok. Na most sikerült elérnem valamilyen billentyûkombinációval, hogy ne mûködjön. Valószínûleg az "FN" és valamelyik másik gomb segítségével. Nincs valakinek ötlete, mivel lehet alapállapotba állítani a billentyûzetet, mert már 3 napja próbálkozom eredmény nélkül. Elõre is köszi

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Qwerty4
nekem van:F-prot, Avast pl.

Qwerty4

Black Hawk
nod vagy avg hajrá job 5letem nincs

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Sziasztok!
Norton Antivirus viruskeresõ progit használok és az lenne a problémám hogy amikor megnyitom a programot,kb 2 másodrec múlva magától bezárul,azért gondoom hogy ez virus és nem programhiba,mert ha a windows ontézõben megnyitom a program mappáját akkor meg az intézõ zárul be.És hogyha interneten le szeretnék tölteni egy másik viruskeresõ programot,amikor rákattintok a program letöltését szolgáló linkre akkor meg az internet explorer zárul be.
Kérem Segítsetek!

És még annyi lenne hogy ha nem birom megnyitni a norton internet security t akkor valahogy ki tudom kapcsolni a tûzfalat?

Qwerty4
Hát az természetes mostmár.

Qwerty4

Dj Faustus
"Hell, valaki tud olyan progit, amivel winfoson belül tudom állítani a partíciók méretét??"
Partition Magic
http://tucows.com/Windows/IS-IT/OSManagement/HardDriveUtilities/

tobias88
Hell, valaki tud olyan progit, amivel winfoson belül tudom állítani a partíciók méretét??
Dj Faustus
"Sziasztok! Meg szeretném szüntetni az internethozzáférést egy munkahelyi hálózat számítógépén, anélkül, hogy megszûnne az egyéb hálózati kapcsolat."
Ha van a hálózatnak tûzfala (illene hogy legyen!), akkor ott, az adott gépre blokkolni kell a belsõ hálózaton kívüli kommunikációt.

Dj Faustus
"Jól gondoltam?"
Jól. Csak ésszel használd - ne rombold vele a fórumot.

Dj Faustus
A memory test bypass windows 98 install keresõszavakra a következõ találatok megadják a választ (a setup.exe kapcsolói):

/nm This switch bypasses the minimum hardware requirement test. This tests for a minimum of a 486/66DX central processing unit (CPU) and 16 megabytes (M😎 of memory.
http://home1.gte.net/~mrscary/switch.htm

/nm Bypass running the minimum system hardware requirement test.
http://www.xmission.com/~comphope/win95set.htm

Hali.

Az lenne a kérdésem, miszerint van egy 486-os laptop, amire a win98 nem akar felmenni mégpedig kevesli a memóriát, ami 20 Mbyte a gépben.
Tud-e valaki olyan megoldást, ami kikerüli a memória ellenõrzést a win telepítésekor?

Memóriát nem veszek bele, meg más op rendszert se teszek rá.

Qwerty4
mért nem itt kérdezted elõre?miért kellett egy topicot is nyitni ennek a kérdésnek?

Qwerty4

Sziasztok! Meg szeretném szüntetni az internethozzáférést egy munkahelyi hálózat számítógépén, anélkül, hogy megszûnne az egyéb hálózati kapcsolat. Csak a netet kellene megszüntetni úgy, hogy egy gyakorlott XP-használó se tudja visszaállítani (tehát nem jelszavas blokkolásra és egyéb trükkökre gondolok, hanem valami agyafúrtabb ötlet kéne). Kösz elõre is!

Qwerty4
Köszi.<#worship>
Tehát feltöltöm a képet a kepfeltoltes.hu-n, majd ott kapok egy linket amit pl. fórumokba szeretnék betenni(az sg-re amelyik nem engedélyezi a kepfeltoltes.hu használatál), azt a linket bemásolom a href.hu-ra, majd abbó csinál vmit ami megtéveszti az sg-t.Jól gondoltam?<#smile>

Qwerty4

Dj Faustus
"tudtok képfeltöltõ oldalt aminek nem .php a kiterjesztése, hanem .htm vagy .html?a 3dmaxos nem mûködik."
A képfeltöltést szerveroldali szkripttel lehet megoldani, így .htm kiterjesztésû oldal nemigazán jöhet szóba.

Én ezt és ezt a szolgáltatást javaslom. Az elsõ a képfeltöltõ weboldal, a második az sg.hu megtévesztéséhez szolgáló linkelrejtõ oldal.

Dj Faustus
A Windows media playeren kívül melyik lejátszóval lehet online videót lejátszani és hogyan kell beállítani?

Elõre is köszönöm.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Qwerty4
tudtok képfeltöltõ oldalt aminek nem .php a kiterjesztése, hanem .htm vagy .html?a 3dmaxos nem mûködik.<#help>

Qwerty4

Tomicsek,ha a norton lenne a bûnös akkor nem léptetne ki a NOD32 letöltésénél az IE bõl

Tomicsek
Nálad a Norton lesz a bûnös, de nem ismerem, hátha jön aki használta már.

Valaki nekem is tudna segíteni?

Már nem kell, thx😊

Sziasztok!

Ismer vki olyan progit, ami megadható idõközönként cseréli a hátteremet?

Sziasztok. Egy kis segítség kellene nekem is. A gondom az hogy a számítógép inditása után egy darabig normálisan mûködik minden(kb 20 percig) aztán leáll a svchost exe alkalmazás. Ez azt okozza hogy elmegy a hang a gépen. Már próbáltam másik kártyát is de azzal is ua a helyzet. Minden megy tovább a gépen de a hang elszáll. Légszi ha vki tud segítsen.

(LEÍRÁS:Hibás alkalmazás: svchost.exe, verzió: 5.1.2600.2180, hibás modul: netapi32.dll, verzió: 5.1.2600.2180, memóriacím: 0x0000a3c0.)

Dj Faustus
Mit nem értesz?
Ezek értelemszerüen menüpontok megnevezései:
* Insert/Timeline/Layer
* File/Import/Import to stage
* Modify/Align/To stage
* Modify/Align/Make same width
* Modify/Align/Make same height

Timeline, layer: itt van bemutatva.

Egyébként pedig tessék utánaolvasni:
http://flashmx.uw.hu/
http://www.doksi.hu/doksik.php?order=subcat&fid=174
http://ebookz.hu/ebook.php?alkat=Flash
http://swf.hu/
http://konyvesbolt.sg.hu/index.php?BODY=Browser&OP=listContent&CAT_ID=134

rosszul installáltam egy magyarítást az Incredimail levelezõ klienshez.
tudja valaki hogy lehet úgy uninstallálni hogy semmi ne maradjon belõle a gépen?
A vezérlõpult-progr.eltávolítással nem lehet.
rosszul installáltam egy magyarítást az Incredimail levelezõ klienshez.
tudja valaki hogy lehet úgy uninstallálni hogy semmi ne maradjon belõle a gépen?
A vezérlõpult-progr.eltávolítással nem lehet.
Köszi.<#gunyos1>
Kössz de ez nekem még nem értelmezhetõ!

Dj Faustus
"Izé....ez FULL Cseh nyelvû. Az nemjó."
Õõõõ, akkor minek ajánlottam a fordítóalkalmazásokat felsoroló oldalt? A 6. tud fordítani cseh nyelvrõl angolra.
Itt is elérhetõ. (Bár vigyázni kell vele, nem éppen tökéletesen fordít, illetve a tft-p parancsokat is lefordítja...)

Itt is találhatsz cseh-angol szótárt.

De hogy még jobban örülj, ez a router több routerrel azonos. itt írnak róla - szerencsére angolul.

Dj Faustus
1. Létrehozol egy új réteget (layer), az "idõvonalon" (timeline): Insert/Timeline/Layer.
2. Az újonnan létrehozott réteget a meglévõ réteg alá helyezed (rákattintasz az újonnan létrehozott rétegre, és a régi réteg alá húzod).
3. Az újonnan létrehozott rétegen állva beilleszted a képet: File/Import/Import to stage
4. Modify/Align/To stage legyen bepipáva, majd Modify/Align/Make same width, illetve Modify/Align/Make same height.

Egyébként a kérdésedet valamelyik Flash-sel foglalkozó topikban lett volna érdemes feltenni. Cipõt a cipõboltból...

gordonmail
OK, nade
"Router típusa?"
CC&C WA-2204A.
Már #6639-es hozzászólásomban adtam rá firmware ajánlatot (a hivatalos oldalon nem volt), amit gordonmail hibásan rakott fel."

Izé....ez FULL Cseh nyelvû. Az nemjó.

De mégiscsak ez a kérdésem továbbra is sajnos...

Elbaxtam a Firmware frissítést egy Wireless Routeren-en.
Azt halottam, hogy valahogy el lehet érni ezt a hálózati eszközt PFTP programmal. De nem tudom milyen adatokat kellene megadni...
Valaki tudna nekem segíteni?

(O_o)

Van egy háttérképem és azt szeretném hogy az legyen a flash (felirat-nak)a háttere és ezt hogy tudom beállítani a programba???(Macromedia FlashMX-ben)

PLS vki segítsen. (lsd. #6888)

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Tomcsek,nem hiszem mert csak a viruskeresõkkel kapcsolatos oldalakon csinálja ezt,a viruskeresõ progiból is kilép.

Tomicsek
http://winportal.net/?id=416nem lehet, hogy ez a baj?

Na z már tényleg komoly,itt az SG n rá mentem a NOD32 topicra és bezárult az IE.Ezt nem hiszem el!! Mi lehet ez??<#gonosz3>

Sikerült már elmentenem a flash-t tök könnyen.És az a kérdés hogy van egy háttérképem és azt szeretném hogy az legyen a flash (felirat-nak)a háttere és ezt hogy tudom beállítani a programba???(Macromedia FlashMX-ben)

Sziasztok!
Norton Antivirus viruskeresõ progit használok és az lenne a problémám hogy amikor megnyitom a programot,kb 2 másodrec múlva magától bezárul,azért gondoom hogy ez virus és nem programhiba,mert ha a windows ontézõben megnyitom a program mappáját akkor meg az intézõ zárul be.És hogyha interneten le szeretnék tölteni egy másik viruskeresõ programot,amikor rákattintok a program letöltését szolgáló linkre akkor meg az internet explorer zárul be.
Kérem Segítsetek!

[Jakuza]
Recovery konzolon a fixboot parancs nem hozza rendbe a hibat ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

barret
Hy van egy kis gondom...
Ellszallt valami a vinyomon.
Ha bootolni probalok rola,lefagy a gep...
Masik vindows alol csak a betujele latszik,nem lehet megnyitni a meghajtot.
Recowery eszkozokkel minden rendesen masolhato oda/vissza...
Segitsetek nekem... Valami boot sector szallhatott el vagy valami informacios tabla...Arvan maradt fajlokkal kezdodott az egesz.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Eleinte hallgattam rajta egyet de csak eggyszer fogta magát és azóta nem játszik le egyet sem. Pedig semmit nem állítottam át rajta.

dreamlake
Már jó ideje kutatom a netet, de nem tudok megoldást találni egy problémára.
Windows 98 alatt szeretnék vodafone-os netet feltelepíteni, mégpedig egy motorola v360-as mobil segítségével. A gép újra lett telepítve, elõtte mûködött, de most nem tudom újra mûködésre bírni.
Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a telefon, egy Bluesoleil program segítségével. Párosítás meg is történik, telefont látja a gép: file-transfer is mûködik. Azonban a "betárcsázás" nem mûködik. Amikor connectelni szeretnék, a telefon jelzi is, hogy engedélyezem-e az átjárást a szgép felõl, és persze igent mondok, majd feljön a tárcsázós ablak, ahol kapcsolódás után illetve helyett, a "Hiba 630, nem lehet a portot megnyitni" vagy nem lehet kapcsolódni.
A bluetooth progi telepítése után a gépen 4 modemet találunk, Bluetooth DUN modem, Bluetooth Fax modem, és még egy server meg egy Client jelzésû. A tárcsázáshoz a DUN modem van beállítva, emlékeim szerint ezzel ment korábban is.
A vodafone kívánalmai szerint van minden beállítva, vagyis a tárcsázásnál, a hálózatnál az van, amit kérnek. Az ügyfélszolgálaton azt a választ kaptuk, hogy a win98 valszeg nem érzékeli modemnek a telefont, illetve nem látja, azt a diagnosztika alatt lehet elõzetesen tesztelni. Az egyéb info gombra kattintva bizony "A portot nem lehet megnyitni" hibaüzenetet kapjuk.
Feltettem már a motorola USB-s modem driverét is, de semmi változást nem hozott, illetve jelét sem látni, hogy ez megmozdított-e valamit (talán az adatkábelhez kellhet ez?).
Blueeil12-es portra tette a DUN modemet, vagy valami hasonló névre, a többi hármat is egy-egy portra; azért kipróbáltam mindet, de sem a tárcsázás nem változott, és a diagnosztikánál sem tudta megnyitni a portot. A listában felsorolja a COM1 és COM2 portot kétszer is, majd ezeket a Blue-valami portokat. Esetleg ezzel lenne gond?

Kérdésem az lenne: hol lehet a probléma, ami miatt nem látja a windows rendesen modemként, mivel lehetne orvosolni a tárcsázásnál felmerülõ problémát?

Segítségeteket elõre is köszönöm!
Tomicsek
Ez igen, jó leírás, köszi nekem is jól jött.

Minden rádióadásnál ezt csinálja?

ikszdé XD

Dj Faustus
"Az alaplap Asus A8N SLI Deluxe"
Amiben ezen leírás tanulsága szerint Award Bios van.

Annak a csipogása pedig elvileg:
"1long, 2 short - Video adapter error - Either video adapter is bad or is not seated properly. Also, check to ensure the monitor cable is connected properly.
Repeating (endless loop) - Memory error - Check for improperly seated or missing memory.
1long, 3short - No video card or bad video RAM - Reset or replace the video card.
High frequency beeeps while running - Overheated CPU- Check the CPU fan for proper operation. Check the case for proper air flow.
Repeating High/Low - CPU - Either the CPU is not seated properly or the CPU is damaged. May also be due to excess heat. Check the CPU fan or BIOS settings for proper fan speed."

Forrás: http://bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm

Viszont ahogy ezen az oldalon olvasható (ne lepõdjünk meg azon hogy Phoenix cég honlapjára tévedtünk - felvásárolta az Award-ot):
"The only AwardBIOS beep code indicates that a video error has occurred and the BIOS cannot initialize the video screen to display any additional information. This beep code consists of a single long beep followed by two short beeps. Any other beeps are probably a RAM (Random Access Memory) problems."

Szóval nem olyan biztos a csipogás.
Valamilyen más hibaüzenetet (Floppy disk(s) fail, Memory test fail, stb...) nem ad ki? Nélküle csak találgatni tudunk.

Esetleg mozgasd meg egy kicsit/nézd át a csatlakozókat - nem mozdultak-e ki/rosszul lettek behelyezve szerelés közben (nálam a floppymeghajtó érzékeny az ilyesmire - ha rosszul rakom rá a szalagkábelt, akkor csipog, és Floppy disk(s) fail-re hivatkozik)?
Próbáld meg mindezt a memóriamodulokkal/bõvítõkártyákkal is.

Tomicsek
Itt a Hide folder vagy a Lockfolder jó? Okosságot majd nézünk.

ÜDv. Azt akarom kérdezni, hogy mitõl van az, hogy amikor vmi netes rádiót vagy TV-t akarok nézni a Winampal az nem csinál semmit csak kiír vmi kis rövid szöveget (pl.: cronus <1>). Egyébként 5.24-es Winampom van.

Elõre is kösz a segítséget.