Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Norton Antivirus viruskeresõ progit használok és az lenne a problémám hogy amikor megnyitom a programot,kb 2 másodrec múlva magától bezárul,azért gondoom hogy ez virus és nem programhiba,mert ha a windows ontézõben megnyitom a program mappáját akkor meg az intézõ zárul be.És hogyha interneten le szeretnék tölteni egy másik viruskeresõ programot,amikor rákattintok a program letöltését szolgáló linkre akkor meg az internet explorer zárul be.
Kérem Segítsetek!
És még annyi lenne hogy ha nem birom megnyitni a norton internet security t akkor valahogy ki tudom kapcsolni a tûzfalat?
Partition Magic
http://tucows.com/Windows/IS-IT/OSManagement/HardDriveUtilities/
Ha van a hálózatnak tûzfala (illene hogy legyen!), akkor ott, az adott gépre blokkolni kell a belsõ hálózaton kívüli kommunikációt.
/nm This switch bypasses the minimum hardware requirement test. This tests for a minimum of a 486/66DX central processing unit (CPU) and 16 megabytes (M😎 of memory.
http://home1.gte.net/~mrscary/switch.htm
/nm Bypass running the minimum system hardware requirement test.
http://www.xmission.com/~comphope/win95set.htm
Az lenne a kérdésem, miszerint van egy 486-os laptop, amire a win98 nem akar felmenni mégpedig kevesli a memóriát, ami 20 Mbyte a gépben.
Tud-e valaki olyan megoldást, ami kikerüli a memória ellenõrzést a win telepítésekor?
Memóriát nem veszek bele, meg más op rendszert se teszek rá.
Tehát feltöltöm a képet a kepfeltoltes.hu-n, majd ott kapok egy linket amit pl. fórumokba szeretnék betenni(az sg-re amelyik nem engedélyezi a kepfeltoltes.hu használatál), azt a linket bemásolom a href.hu-ra, majd abbó csinál vmit ami megtéveszti az sg-t.Jól gondoltam?<#smile>#smile>
Qwerty4
A képfeltöltést szerveroldali szkripttel lehet megoldani, így .htm kiterjesztésû oldal nemigazán jöhet szóba.
Én ezt és ezt a szolgáltatást javaslom. Az elsõ a képfeltöltõ weboldal, a második az sg.hu megtévesztéséhez szolgáló linkelrejtõ oldal.
Elõre is köszönöm.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Qwerty4
Ismer vki olyan progit, ami megadható idõközönként cseréli a hátteremet?
(LEÍRÁS:Hibás alkalmazás: svchost.exe, verzió: 5.1.2600.2180, hibás modul: netapi32.dll, verzió: 5.1.2600.2180, memóriacím: 0x0000a3c0.)
Ezek értelemszerüen menüpontok megnevezései:
* Insert/Timeline/Layer
* File/Import/Import to stage
* Modify/Align/To stage
* Modify/Align/Make same width
* Modify/Align/Make same height
Timeline, layer: itt van bemutatva.
Egyébként pedig tessék utánaolvasni:
http://flashmx.uw.hu/
http://www.doksi.hu/doksik.php?order=subcat&fid=174
http://ebookz.hu/ebook.php?alkat=Flash
http://swf.hu/
http://konyvesbolt.sg.hu/index.php?BODY=Browser&OP=listContent&CAT_ID=134
tudja valaki hogy lehet úgy uninstallálni hogy semmi ne maradjon belõle a gépen?
A vezérlõpult-progr.eltávolítással nem lehet.
tudja valaki hogy lehet úgy uninstallálni hogy semmi ne maradjon belõle a gépen?
A vezérlõpult-progr.eltávolítással nem lehet.
Köszi.<#gunyos1>#gunyos1>
Õõõõ, akkor minek ajánlottam a fordítóalkalmazásokat felsoroló oldalt? A 6. tud fordítani cseh nyelvrõl angolra.
Itt is elérhetõ. (Bár vigyázni kell vele, nem éppen tökéletesen fordít, illetve a tft-p parancsokat is lefordítja...)
Itt is találhatsz cseh-angol szótárt.
De hogy még jobban örülj, ez a router több routerrel azonos. itt írnak róla - szerencsére angolul.
2. Az újonnan létrehozott réteget a meglévõ réteg alá helyezed (rákattintasz az újonnan létrehozott rétegre, és a régi réteg alá húzod).
3. Az újonnan létrehozott rétegen állva beilleszted a képet: File/Import/Import to stage
4. Modify/Align/To stage legyen bepipáva, majd Modify/Align/Make same width, illetve Modify/Align/Make same height.
Egyébként a kérdésedet valamelyik Flash-sel foglalkozó topikban lett volna érdemes feltenni. Cipõt a cipõboltból...
"Router típusa?"
CC&C WA-2204A.
Már #6639-es hozzászólásomban adtam rá firmware ajánlatot (a hivatalos oldalon nem volt), amit gordonmail hibásan rakott fel."
Izé....ez FULL Cseh nyelvû. Az nemjó.
De mégiscsak ez a kérdésem továbbra is sajnos...
Elbaxtam a Firmware frissítést egy Wireless Routeren-en.
Azt halottam, hogy valahogy el lehet érni ezt a hálózati eszközt PFTP programmal. De nem tudom milyen adatokat kellene megadni...
Valaki tudna nekem segíteni?
(O_o)
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Norton Antivirus viruskeresõ progit használok és az lenne a problémám hogy amikor megnyitom a programot,kb 2 másodrec múlva magától bezárul,azért gondoom hogy ez virus és nem programhiba,mert ha a windows ontézõben megnyitom a program mappáját akkor meg az intézõ zárul be.És hogyha interneten le szeretnék tölteni egy másik viruskeresõ programot,amikor rákattintok a program letöltését szolgáló linkre akkor meg az internet explorer zárul be.
Kérem Segítsetek!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ellszallt valami a vinyomon.
Ha bootolni probalok rola,lefagy a gep...
Masik vindows alol csak a betujele latszik,nem lehet megnyitni a meghajtot.
Recowery eszkozokkel minden rendesen masolhato oda/vissza...
Segitsetek nekem... Valami boot sector szallhatott el vagy valami informacios tabla...Arvan maradt fajlokkal kezdodott az egesz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Windows 98 alatt szeretnék vodafone-os netet feltelepíteni, mégpedig egy motorola v360-as mobil segítségével. A gép újra lett telepítve, elõtte mûködött, de most nem tudom újra mûködésre bírni.
Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a telefon, egy Bluesoleil program segítségével. Párosítás meg is történik, telefont látja a gép: file-transfer is mûködik. Azonban a "betárcsázás" nem mûködik. Amikor connectelni szeretnék, a telefon jelzi is, hogy engedélyezem-e az átjárást a szgép felõl, és persze igent mondok, majd feljön a tárcsázós ablak, ahol kapcsolódás után illetve helyett, a "Hiba 630, nem lehet a portot megnyitni" vagy nem lehet kapcsolódni.
A bluetooth progi telepítése után a gépen 4 modemet találunk, Bluetooth DUN modem, Bluetooth Fax modem, és még egy server meg egy Client jelzésû. A tárcsázáshoz a DUN modem van beállítva, emlékeim szerint ezzel ment korábban is.
A vodafone kívánalmai szerint van minden beállítva, vagyis a tárcsázásnál, a hálózatnál az van, amit kérnek. Az ügyfélszolgálaton azt a választ kaptuk, hogy a win98 valszeg nem érzékeli modemnek a telefont, illetve nem látja, azt a diagnosztika alatt lehet elõzetesen tesztelni. Az egyéb info gombra kattintva bizony "A portot nem lehet megnyitni" hibaüzenetet kapjuk.
Feltettem már a motorola USB-s modem driverét is, de semmi változást nem hozott, illetve jelét sem látni, hogy ez megmozdított-e valamit (talán az adatkábelhez kellhet ez?).
Blueeil12-es portra tette a DUN modemet, vagy valami hasonló névre, a többi hármat is egy-egy portra; azért kipróbáltam mindet, de sem a tárcsázás nem változott, és a diagnosztikánál sem tudta megnyitni a portot. A listában felsorolja a COM1 és COM2 portot kétszer is, majd ezeket a Blue-valami portokat. Esetleg ezzel lenne gond?
Kérdésem az lenne: hol lehet a probléma, ami miatt nem látja a windows rendesen modemként, mivel lehetne orvosolni a tárcsázásnál felmerülõ problémát?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
ikszdé XD
ikszdé XD
Amiben ezen leírás tanulsága szerint Award Bios van.
Annak a csipogása pedig elvileg:
"1long, 2 short - Video adapter error - Either video adapter is bad or is not seated properly. Also, check to ensure the monitor cable is connected properly.
Repeating (endless loop) - Memory error - Check for improperly seated or missing memory.
1long, 3short - No video card or bad video RAM - Reset or replace the video card.
High frequency beeeps while running - Overheated CPU- Check the CPU fan for proper operation. Check the case for proper air flow.
Repeating High/Low - CPU - Either the CPU is not seated properly or the CPU is damaged. May also be due to excess heat. Check the CPU fan or BIOS settings for proper fan speed."
Forrás: http://bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm
Viszont ahogy ezen az oldalon olvasható (ne lepõdjünk meg azon hogy Phoenix cég honlapjára tévedtünk - felvásárolta az Award-ot):
"The only AwardBIOS beep code indicates that a video error has occurred and the BIOS cannot initialize the video screen to display any additional information. This beep code consists of a single long beep followed by two short beeps. Any other beeps are probably a RAM (Random Access Memory) problems."
Szóval nem olyan biztos a csipogás.
Valamilyen más hibaüzenetet (Floppy disk(s) fail, Memory test fail, stb...) nem ad ki? Nélküle csak találgatni tudunk.
Esetleg mozgasd meg egy kicsit/nézd át a csatlakozókat - nem mozdultak-e ki/rosszul lettek behelyezve szerelés közben (nálam a floppymeghajtó érzékeny az ilyesmire - ha rosszul rakom rá a szalagkábelt, akkor csipog, és Floppy disk(s) fail-re hivatkozik)?
Próbáld meg mindezt a memóriamodulokkal/bõvítõkártyákkal is.
Elõre is kösz a segítséget.