Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
köszi isten vagy!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tomicsek
Virtualdub

-File-->Open Video File és add meg az elsô filmet
-File-->Append AVI segment és töltsd be a második filmet
-Audio- Direct Stream Copy, hogy változtatás nélkül másolja
-Video- Direct Stream Copy, "
-File-->Save as AVI add meg milyen névven és hova mentse
-Ok
program

Sland
van két avi fájlom amit egybe szeretnék illeszteni. Mivel tudom megcsinálni és hogyan?
jelen esetben egy 2cd-s filmrõl van szó...
A másik meg hogy tudok egy avira egy új hangsávot rakni? Mivel és hogyan?
Légyszi segítsen valaki. És ha azt mndjátok hogy virtual dub akkor mondjátok meg hogy hogyan csináljam avval mert nem tudtam rájönni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

PAtr0n
Sziasztok!

Lenne egy nagy problémám:
Csak tömören: Van egy vinyóm (30G), kétfelé volt partícionálva (C: 5Gb; D:25) Partitionmagiccal újra össze szerettem volna õket hozni (Merge), persze mindkét felén volt adat, primary-nek hagytam a C-t ugye. Sajnos mire egyesítette, valami errort írt ki, mindegy azért belépett a Kíndózba, de már csak az 5Gbyte-os partíciómat látta.... A PQ magic látja egészben de rá van írva, hogy bad:
Namost: ki szeretném menteni az eltûnt partíciómról az adatokat: Eddig sokmindent próbáltam, és a legtovább eljutni a GetDataBack 3.03 progival sikerült de: (és itt jön a kérdés smile.gif )
Amiket megtaláltam és visszaállítok vele (persze egy másik vinyómra), nem indulnak el csak egy dos-os ablak villan fel. Ugyanez a helyzet ha pl. csak egy megmentett képet (mondjuk jpg) szeretnék megnézni, csak itt azt írja ki hogy: ""C:\DOCUME~1\Patron\LOCALS~1\Temp\ED8.bmp : Fájl-header nem olvasható! Ismeretlen képformátum!"".... itt csak azt nem értem, hogy mi az az elérési út a hibaüziben???, holott a fájl nem is ott van... ugyanezt az elérési utat írja egy alkalmazás futtatásakor (pl ha a totalCMD-t akarom futtatni) is a DOS-os ablak fejlécébe, csak az utolsó pár betû különbözik, vagyis az állítólagos fájlnév.
Amúgy ha bármilyen kiterjesztésû fájl akarok megnyitni akkor is ugyanez van....pedig NTFS volt az eltûnt partíció, és ahová másoltam az is az... mondjuk egy-két visszaállítóprogi mindkétfélének látta smile.gif

Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat elõre is!

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

kösz az infót. majd kipróbálom a progit.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Ingyen letölthetõ filmkatalogizáló és adatbázis szoftver egyben. Elkészíthetõ otthoni filmgyûjteményünk fényképes katalógusa. Profi módon kezelhetõek a kölcsönadások. Movier, a filmek mindentudója
mrzed001
Isobusterrel nézz bele az img-be, hogy tényleg ott van-e aminek ott kellene lennie, vagy sem.
Legrosszabb esetben azzal kiszeded belõle és te állítod össze a CD-t a kiszedett file-okkal (kiszedés közben persze kiderülhet, hogy sérült az img file, na azzzzelllen nem véééd 😊 )

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sziasztok!
Lenne 1 kis problémám:
van nekem 1 progim cd képfájlba. ccd+img. na ezt nekem nem engedi kiírni a nero.mindig vmi hibát irkál ki, ha meg ki is írja semmi sincs a cd-n. mintha üres lenne, pedig látszik, hogy írt rá. próbáltam úgy is, h nrg-t csináltam belõle. úgy legalább kiírta a progit,de nem idul el.
Van vkinek vmi 5lete, miként leheten kiírni CD-re???
Elõre is thx.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

hello !! ért valaki itt Ableton live nevû programhoz? mer mixet szertnek vele összerakni csak fogalmam sincs hogy kell 😄
tobias88
Hell, a mozilla mostanában 5 perc után kilép ezzel az üzenettel:
hibaüzenet
Köszönöm

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

thomasthomas
én igy szoktam:uninstall vagy ha nincsen akkor programeltávolító progik de én a csökkentett módot választom mindig ha ilyen bajom van.....ezutan már eltávolíthatod a listából => ugyhogy ujratelepítheted

cserre
Az AnyDVD szerintem segiteni fog a bajodon. Magyarul is tud.
Meg le is irja a felhasználhatóságát.

Innen letöltheted: http://www.honositomuhely.hu

<#wink><#wink>

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

Helló mindenkinek!

Nem tudom ki törölni a Nero 7-et a programok telepítése és törlése listából. Nem is tudom újratelepíteni, se javítani. Mindig kiírja, hogy végzetes hiba történt a telepítés során. Már csináltam scandisket és töredezettségmentesítõt is. Hogyan távolítsam el a nerot a listából?
Sûrgõs lenne.

Elõre is köszönöm.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

thomasthomas
hy!
amit adtál linket azon nincs semmilyen info de azért kösz hogy keresgéltél...viszont arra rájöttem hogy a sémákat egy fájlba vannak tömöritve, mert megnéztem azokat a sémákat, abból a kit. fájlok kit. eit keresgéltem de nem találtam...de ez az xp s theme kiterjesztésû, de theme kit. fájlt se találtam....

Sziasztok!
Nagyon fontos dologban kérem a segítségeteket!
A férjemet szeretném meglepni 1 filmmel, csak az a baj , hogy gyári film (a kölcsönzöbõl való) nem tudom shrinkkel shrinkelni😞
sony pictures adta ki és a shrink nem tudja kezelni!
Mit tegyek hogy áttudjam írni!
SOS
Réka

thomasthomas
hy!na sajnos nincs szerencsém...majd beteszema systembe esetleg a rendszerfájlokba....de legalább megtudtam azt hogy nem egy fáljba van tömörítve hanem sok sok kiterjesztésûbe.... aztán csak kiírja hogy win xp a sémákban..

InfectedMann
:| :| :|
én ezer éve használok msn -t
rendes védelemmel nemfox te msn -en keresztül semmilyen fertõzést kapni !
és egy jótanács->
ismeretlen egyének partnerfelvételi igényét ne fogadd el !
Amúgy én a Kaspersky Internet Security -t ajánlom 😊 😊 😊
NOD -al meggyûlt a bajom mert olyan dolgokról jelezt, hogy vírus ami nem is volt az 😄 😄 😄

Amúgy nemtom skype -ra van -e valami alternatíva, de msn -re ott az
Instant Messenger v2.0
Trillian v3.1 Free

ezek a www.szoftverbazis.hu -ról letölthetõek !

remélem tudtam segíteni !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

thomasthomas
remélem az a sok mappa elvezet oda ahova kell.......majdnem fél giga de elviselem.....20min és lejön, aztán ha bajom van akkor max 45min en belül szólok..

Tomicsek
Nem tudom, hogy lehet ezt megcsinálni.
néz szét itt.
http://mddesign.minidiscweb.hu/?98metheme

thomasthomas
oppsz ez nem magamnak hanem neked ment volna...

thomasthomas
hi!
ez idáig nekm nagy segítség volt, de nem tudom hova rakni(a gépem oprendszere ME)
amugy megnéztem de se themes se resources nincsen...ha itt is tudnál segíteni azt nagyon megköszönném...

PLackó
Üdv!
Egy ideje nem bírok hallgatni online rádiót (.m3u kiterjesztés), mert egyik lejátszó sem játsza le.
A tûzfalamon (zone alarm) engedélyeztem a lejátszó tevékenységét,mégis hálózati problémára siránkozik mindegyik (pl. winamp, windows media player) pedig a rádió biztosan üzemel,többel próbálkoztam.
Mit/hol kellene beállítanom?

Tomicsek
C:\WINDOWS\Resources\Themes\

thomasthomas
hi!
segítségeteket kérném a következõ gondom miatt:
nem tudjátok hogy hol van az xp séma -ja?(hogy miért kellene azt nem közölném veletek)
séma:asztal-tulajd-megjelenítés és ott van(aki esetleg nem tudná)..egy nem xp s gépre akárnám tenni a windows szabvány helyett...ha tudjátok akkor pontosan irjatok le hogy hol talalhato...

elõre is kösz a segítséget.

Azt a tanácsot kaptam, hogy ne használjak msn-t, mert akkor rámászik a gépemre egy rakás fertõzés. Sajnos ez elõ is fordult, annak ellenére, hogy Fire Foxom van, nem rakok fe lreklám progikat (csak amit az msn kér), nem rakok fel demo progikat sem. Most a NOD32-t használom, ami szerintem eddig torony magasan a legjobb amit eddig próbáltam. Rendszeresen ne mhasználok vírus írtót, hosszú hónapok óta elsõnek.

Szóval: van olyan progi, amivel tudok msn-ezni ,de nem msn, vagy nem kapok fertõzéseket? pl.: hibrid progik (msn is meg skype is).

És végül: tudom a legegyszerûbb az lenne ha elhagynám az msn-t, de az nekem fontos dolog, még annál is, hogy fertõzött e a gépem vagy sem.

elõre is köszi

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

InfectedMann
netom ! talán a vga kicsit melegebb szokott lenni a kelleténél, de ebben sem vagyok biztos !
pedig már nem gyári hûtés van rajta hanem egy sokkal masszívab és jobb !
hát ha hetekig nem csinál semmi rosszat a gépem akkor nemtom tegnap meg tnap elõtt mi volt a baja !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

mrzed001
Esetleg melegedés? Chipset, proci, VGA, táp ?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

InfectedMann
ma még nem csinált szerencsére semmit a gépem pedig mind2 memória bentvan ! de ha megint behal akkor valamit kezdek ezzel a szarral 😄D

mrzed001
Ha memcsi nem segít kérj kölcsön egy a tiednél erõsebb tápot és teszteld azzal.
Ha csak DOS-ra boot-olsz be úgy is újraindulgat? Mert ha igen 100% hardver hiba
Esetleg AGP,PCI,.. karikat szedd ki, egy kis tisztogatás a csatlakozóknak, jó erõsen vissza. Ha még ekkor is fennáll, akkor csak VGA bennehagy, többi ki és úgy teszt ...

technodome
hy all
Segítséget szeretnék kérni.
A problémám az lenne hogy van egy sulinetes gépem és Linux rendszer van rajta. Ezt szeretném letörölni róla de nem tudom ,hogyan kell. A winyót nem szedhetem ki mert garanciás a gép és akkor elveszik a gari. Tehát nem tudom beállítani biosba h cd-rõl bútoljon be.
Aki tud segíteni az írja már le nekem. Elõre is köszi

bocs , teves, igaza van mrzednek a tab lefele megy a linkeken a shiftTAB meg felele.
shift tab kell neked

backspace / visszatorles gomb ( kis balra yil az enter felett )

nem igazán, arra gondolok, h pl egy oldalon kéri a felhasználónevet és a jelszót. ezt úgy szoktam beírni, h a felh. név beírása után Tab-bal lépek a jelszó mezõhöz. De ha mondjuk észreveszem, h elírtam valamit a felh.névnél, akkor egérrel kell visszamennem. Ehhez van-e gomb, amivel billentyûzettel vissza tok lépni felh.névhez?

InfectedMann
sajnos tesztelésre nincs idõm mert 1 villanás alatt újraindul gép ! szal mintha reset gombot nyomnék ! a memóriák nem olyan régiek ! a táp se olyan öreg !
de megpróbálom, hogy egy ideig csak az egyik memóriával egy ideig a másik memóriával megy a gép !

lck
Ha hasonló komplex védelmet akarsz, rakj új wint, aztán akkor tedd fel ezt.
Meg fogsz lepõdni, meglátod hogyan kell ezt csinálni. ( Gépigény, frissesség, hatékonyság, eltávolíthatóság ) Ha valami egyéb gondod merülne fel vele írj.
mrzed001
Sajnos ezzel egyet kell értenem. Sose volt egy ász, de amik mostanság megjenennek tõlük ... nos inkábneee kategória. Talán csak az öreg Mcafee gyenguszabb nála.

lck
Az a baj hogy ha azt írom amit gondolok akkor megsértödsz.
Igy nem írom csak gondolom : még mindíg vannak olyan <#lama> -k akik bedõlnek a Noron maketing hányadékának és ilyen sz@rokat raknak fel. Aztán majd telepíthetnk új windowst. (BOCS)
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy fent van a gépemen a Norton Internet Security 2005 és nem tudom eltávolítani,hiába próbáltam a vezérlõpult/programok hozzáadása és áltávolítása menüpont alól,onnan kiszedte az ikont de nem törölte ki a programot,megnyitni nem birom mert gondolom,azokat a programrészeket letörölte a windows amik ehez szükségesek,Az MSN em meg nem bírom használni mert állandóan tûzfalhibára hivatkozik!
Kérlek titeket segítsetek!!<#szomoru1><#help>

mrzed001
Teszteld, hogy mik közben indul újra, melyik programok, mennyire terhelik a gépet, mennyi procit memória fogy...
Ha a gép nagyobb terheltsége esetén (game, sok filemûvelet, sûrítés, ...) közben újraindul, két örök elsõ tipp: memória, tápegység

InfectedMann
nincs system error 😞 😞 😞

start-vezérlõpult-felügyeleti eszközök-eseménynapló-rendszer-itt forrás menüt keress ilyen címszóval,hogy system error
na arra kattints 2x és copyzd be ide...

Sziasztok! Segítségeteket kérném! Magyar szolgáltatót keresek, aki olyan faxküldõ szolgáltatást képes nyújtani,hogy az általam küldött emailt továbbítja faxon. Ismer ilyet valaki?
InfectedMann
mitõl lehet az, hogy a gépem egyszer csak újraindul???
tnap kezdte el csinálni mikor az iwiw -et akartam megnézni és bevillant a login felület mellett a reklámocska !
ma photoshop -ozás közben indult újra magától meg mikor a tûzfallal engedélyeztem egy progit !
egyszerûen nemtom mi lehet a gond ! 😞

Dj Faustus
"a másik gépen hogy lesz net a másik gépbe is kell venni vmi féle adaptert?????"
Megoldás 1.: Ethernet kártya (asztali gépbe PCI csatlakozós kell, laptopba PCMCIA/Cardbus vagy USB-s)
Megoldás 2.: Wifi kártya (asztali gépbe PCI csatlakozós kell, laptopba PCMCIA/Cardbus vagy USB-s)

hi

lenne egy kérdésem: vennék egy d-link DI-524 es routert és ennek antennája van akkor a másik gépen hogy lesz net a másik gépbe is kell venni vmi féle adaptert?????

\\__/) (O.o) ( } { )

Tomicsek
Szevasztok.
Tudna valaki segíteni?
A SHIFT + DELETE gombal töröltem 2 filet de mégis kellettek volna vissza lehet azokat valahogyan állítani, nagyon fontos lenne.
Segítsetek.
Sziasztok! Segítségeteket kérném! Magyar szolgáltatót keresek, aki olyan faxküldõ szolgáltatást képes nyújtani,hogy az általam küldött emailt továbbítja faxon. Ismer ilyet valaki?