Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
-File-->Open Video File és add meg az elsô filmet
-File-->Append AVI segment és töltsd be a második filmet
-Audio- Direct Stream Copy, hogy változtatás nélkül másolja
-Video- Direct Stream Copy, "
-File-->Save as AVI add meg milyen névven és hova mentse
-Ok
program
jelen esetben egy 2cd-s filmrõl van szó...
A másik meg hogy tudok egy avira egy új hangsávot rakni? Mivel és hogyan?
Légyszi segítsen valaki. És ha azt mndjátok hogy virtual dub akkor mondjátok meg hogy hogyan csináljam avval mert nem tudtam rájönni...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Lenne egy nagy problémám:
Csak tömören: Van egy vinyóm (30G), kétfelé volt partícionálva (C: 5Gb; D:25) Partitionmagiccal újra össze szerettem volna õket hozni (Merge), persze mindkét felén volt adat, primary-nek hagytam a C-t ugye. Sajnos mire egyesítette, valami errort írt ki, mindegy azért belépett a Kíndózba, de már csak az 5Gbyte-os partíciómat látta.... A PQ magic látja egészben de rá van írva, hogy bad:
Namost: ki szeretném menteni az eltûnt partíciómról az adatokat: Eddig sokmindent próbáltam, és a legtovább eljutni a GetDataBack 3.03 progival sikerült de: (és itt jön a kérdés smile.gif )
Amiket megtaláltam és visszaállítok vele (persze egy másik vinyómra), nem indulnak el csak egy dos-os ablak villan fel. Ugyanez a helyzet ha pl. csak egy megmentett képet (mondjuk jpg) szeretnék megnézni, csak itt azt írja ki hogy: ""C:\DOCUME~1\Patron\LOCALS~1\Temp\ED8.bmp : Fájl-header nem olvasható! Ismeretlen képformátum!"".... itt csak azt nem értem, hogy mi az az elérési út a hibaüziben???, holott a fájl nem is ott van... ugyanezt az elérési utat írja egy alkalmazás futtatásakor (pl ha a totalCMD-t akarom futtatni) is a DOS-os ablak fejlécébe, csak az utolsó pár betû különbözik, vagyis az állítólagos fájlnév.
Amúgy ha bármilyen kiterjesztésû fájl akarok megnyitni akkor is ugyanez van....pedig NTFS volt az eltûnt partíció, és ahová másoltam az is az... mondjuk egy-két visszaállítóprogi mindkétfélének látta smile.gif
Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat elõre is!
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Legrosszabb esetben azzal kiszeded belõle és te állítod össze a CD-t a kiszedett file-okkal (kiszedés közben persze kiderülhet, hogy sérült az img file, na azzzzelllen nem véééd 😊 )
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Lenne 1 kis problémám:
van nekem 1 progim cd képfájlba. ccd+img. na ezt nekem nem engedi kiírni a nero.mindig vmi hibát irkál ki, ha meg ki is írja semmi sincs a cd-n. mintha üres lenne, pedig látszik, hogy írt rá. próbáltam úgy is, h nrg-t csináltam belõle. úgy legalább kiírta a progit,de nem idul el.
Van vkinek vmi 5lete, miként leheten kiírni CD-re???
Elõre is thx.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
hibaüzenet
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Meg le is irja a felhasználhatóságát.
Innen letöltheted: http://www.honositomuhely.hu
<#wink>#wink><#wink>#wink>
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
Nem tudom ki törölni a Nero 7-et a programok telepítése és törlése listából. Nem is tudom újratelepíteni, se javítani. Mindig kiírja, hogy végzetes hiba történt a telepítés során. Már csináltam scandisket és töredezettségmentesítõt is. Hogyan távolítsam el a nerot a listából?
Sûrgõs lenne.
Elõre is köszönöm.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
amit adtál linket azon nincs semmilyen info de azért kösz hogy keresgéltél...viszont arra rájöttem hogy a sémákat egy fájlba vannak tömöritve, mert megnéztem azokat a sémákat, abból a kit. fájlok kit. eit keresgéltem de nem találtam...de ez az xp s theme kiterjesztésû, de theme kit. fájlt se találtam....
Nagyon fontos dologban kérem a segítségeteket!
A férjemet szeretném meglepni 1 filmmel, csak az a baj , hogy gyári film (a kölcsönzöbõl való) nem tudom shrinkkel shrinkelni😞
sony pictures adta ki és a shrink nem tudja kezelni!
Mit tegyek hogy áttudjam írni!
SOS
Réka
én ezer éve használok msn -t
rendes védelemmel nemfox te msn -en keresztül semmilyen fertõzést kapni !
és egy jótanács->
ismeretlen egyének partnerfelvételi igényét ne fogadd el !
Amúgy én a Kaspersky Internet Security -t ajánlom 😊 😊 😊
NOD -al meggyûlt a bajom mert olyan dolgokról jelezt, hogy vírus ami nem is volt az 😄 😄 😄
Amúgy nemtom skype -ra van -e valami alternatíva, de msn -re ott az
Instant Messenger v2.0
Trillian v3.1 Free
ezek a www.szoftverbazis.hu -ról letölthetõek !
remélem tudtam segíteni !
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
ez idáig nekm nagy segítség volt, de nem tudom hova rakni(a gépem oprendszere ME)
amugy megnéztem de se themes se resources nincsen...ha itt is tudnál segíteni azt nagyon megköszönném...
Egy ideje nem bírok hallgatni online rádiót (.m3u kiterjesztés), mert egyik lejátszó sem játsza le.
A tûzfalamon (zone alarm) engedélyeztem a lejátszó tevékenységét,mégis hálózati problémára siránkozik mindegyik (pl. winamp, windows media player) pedig a rádió biztosan üzemel,többel próbálkoztam.
Mit/hol kellene beállítanom?
segítségeteket kérném a következõ gondom miatt:
nem tudjátok hogy hol van az xp séma -ja?(hogy miért kellene azt nem közölném veletek)
séma:asztal-tulajd-megjelenítés és ott van(aki esetleg nem tudná)..egy nem xp s gépre akárnám tenni a windows szabvány helyett...ha tudjátok akkor pontosan irjatok le hogy hol talalhato...
elõre is kösz a segítséget.
Szóval: van olyan progi, amivel tudok msn-ezni ,de nem msn, vagy nem kapok fertõzéseket? pl.: hibrid progik (msn is meg skype is).
És végül: tudom a legegyszerûbb az lenne ha elhagynám az msn-t, de az nekem fontos dolog, még annál is, hogy fertõzött e a gépem vagy sem.
elõre is köszi
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
pedig már nem gyári hûtés van rajta hanem egy sokkal masszívab és jobb !
hát ha hetekig nem csinál semmi rosszat a gépem akkor nemtom tegnap meg tnap elõtt mi volt a baja !
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha csak DOS-ra boot-olsz be úgy is újraindulgat? Mert ha igen 100% hardver hiba
Esetleg AGP,PCI,.. karikat szedd ki, egy kis tisztogatás a csatlakozóknak, jó erõsen vissza. Ha még ekkor is fennáll, akkor csak VGA bennehagy, többi ki és úgy teszt ...
Segítséget szeretnék kérni.
A problémám az lenne hogy van egy sulinetes gépem és Linux rendszer van rajta. Ezt szeretném letörölni róla de nem tudom ,hogyan kell. A winyót nem szedhetem ki mert garanciás a gép és akkor elveszik a gari. Tehát nem tudom beállítani biosba h cd-rõl bútoljon be.
Aki tud segíteni az írja már le nekem. Elõre is köszi
shift tab kell neked
de megpróbálom, hogy egy ideig csak az egyik memóriával egy ideig a másik memóriával megy a gép !
Meg fogsz lepõdni, meglátod hogyan kell ezt csinálni. ( Gépigény, frissesség, hatékonyság, eltávolíthatóság ) Ha valami egyéb gondod merülne fel vele írj.
Igy nem írom csak gondolom : még mindíg vannak olyan <#lama>#lama> -k akik bedõlnek a Noron maketing hányadékának és ilyen sz@rokat raknak fel. Aztán majd telepíthetnk új windowst. (BOCS)
Az lenne a gondom hogy fent van a gépemen a Norton Internet Security 2005 és nem tudom eltávolítani,hiába próbáltam a vezérlõpult/programok hozzáadása és áltávolítása menüpont alól,onnan kiszedte az ikont de nem törölte ki a programot,megnyitni nem birom mert gondolom,azokat a programrészeket letörölte a windows amik ehez szükségesek,Az MSN em meg nem bírom használni mert állandóan tûzfalhibára hivatkozik!
Kérlek titeket segítsetek!!<#szomoru1>#szomoru1><#help>#help>
Ha a gép nagyobb terheltsége esetén (game, sok filemûvelet, sûrítés, ...) közben újraindul, két örök elsõ tipp: memória, tápegység
na arra kattints 2x és copyzd be ide...
tnap kezdte el csinálni mikor az iwiw -et akartam megnézni és bevillant a login felület mellett a reklámocska !
ma photoshop -ozás közben indult újra magától meg mikor a tûzfallal engedélyeztem egy progit !
egyszerûen nemtom mi lehet a gond ! 😞
Megoldás 1.: Ethernet kártya (asztali gépbe PCI csatlakozós kell, laptopba PCMCIA/Cardbus vagy USB-s)
Megoldás 2.: Wifi kártya (asztali gépbe PCI csatlakozós kell, laptopba PCMCIA/Cardbus vagy USB-s)
lenne egy kérdésem: vennék egy d-link DI-524 es routert és ennek antennája van akkor a másik gépen hogy lesz net a másik gépbe is kell venni vmi féle adaptert?????
\\__/) (O.o) ( } { )
Tudna valaki segíteni?
A SHIFT + DELETE gombal töröltem 2 filet de mégis kellettek volna vissza lehet azokat valahogyan állítani, nagyon fontos lenne.
Segítsetek.