Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindkét esetben a drive méretétõl függõen a hûtés nagyon fontos, mert huzamosabb használat alatt bezárva el is pukkanhatnak a nagyobb vincsik
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Például ilyesmivel.
Az a gondom , hogy ha elindítom a gépet, és bejelentkezek valamelyik fiókba, néhány percen belül a tálca és vele együtt a rendszer "lefagy." Azért idézõjelbe, mert dolgozni tudok, pl firefoxban tudom böngészni az sg-t, msn-be írni egynéhány embernek(csak azoknka akiket a fagyát elõtt megnyitotam). De a megnyitott progik között csak alt+tabbal tudok váltani mivel a tálca le van fagyva.
start menü se jön be, és a fagyás után semilyne programot nem tudok elindítani.
Viszont két megoldás létezik az orvoslására:
1. megvárom a kb: 10 percet, mire hirtelen minden amit a fagyás közben próbáltam, egyszerre elindul, végrehajt. Utánna jó lesz a gép, de igy várni kell körülbelül 10 perceket mire elindul az Xp-m😞
2. bejelentkezés után egybõl ctrl+alt+del, és valamelyik svchost bezárára, mikor elkezdõdött a fagyás, és egybõl jó lesz a gép. viszont ez azért nem jó, mert perceken belül el fog menni a netem😞
Újralett tv kétszer is az Xp, és amint ujra kellet indítani valami miatt, ujból jelentkezik ez a mocsokság. Virusirtó nem lelt semmit
Halottam oylan megoldást hogy egy progival az svchost egyik fájlát kell zárolni és akkor jó lesz, a net se fog elmenni, de ha újra kell tenni a gépet, akkor megint szar lesz😞 szóval ez nem jó.
mit javasoltok????😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hogy lehet összekötni egy laptopot és egy sima ide-s vinyót??
\\__/) (O.o) ( } { )
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Szeretnék segítséget kérni.
A lényeg az lenne ,hogy ismerõsöm vett egy sulinetes gépet amin Linux rendszer van ami nem is lenne baj csak neki xp kell. A lényeg az h amikor elindul a gép akkor elvileg "del"-t kéne nyomni és akkor megjelenne az alaplap biosa, ahol be lehetne állítani h cd-rõl bútoljon. Na ez az ami nem így van ennél a gépnél. A del megnyomása után nem a bios hanem a linux bioszszerûsége jön be. Csökkentett módot lehet állítani illetve van egy parancssor amit esetleg át lehetne írni vmi másra.
Ha vki tud segíteni akkor azt negyon megköszönném. (a gép garanciás ezért az a lehetõség h kiveszem a vinyót és leformázom az kilõve)
Esetleg ha vki tudná h hogyan kell megoldani vagy hogyan jutok a dosba akkor várnám a lehetõségeket.
Elõre is köszi
Talán ezen az oldalon keress rá a theme szóra.
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm
Egyébként ahogy nézem itt nem téma gond lehet, próbálkoztam már a gyári beállításokal korábban is, sikertelenül. (a reg file sem oldotta meg)
kép
de néz meg valamit enditsd el a megjelenitést klik asztal fül aztán az asztali elemek testreszabása web fül ott mindent kapcsolj ki
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A 100 Mbps-es Fast-Ethernet hálózatok (hálókártya+/router+csavart érpáras vezetékek (UTP)+telefoncsatlakozó-szerû RJ-45 csatlakozókkal) hatótávolságát lehet vele növelni (ugyanis maximum 100m - sõt egyes esetekben kisebb - hatótávolsága).
Tehát a média-konverter egyik csatlakozójára rákötöd az Ethernet-hálózatot, a másikra az optikai kábelt, az optikai kábel másik végén (erõsítés nélkül maximum 2 km távolságra) ráraksz még egy ilyen média-konvertert, és arra rákötheted a másik Ethernet-hálózatot.
Elvileg arra szolgál a mail bounce, hogy ha nem sikerült volna a levél kézbesítése, akkora mailer daemon visszaküld egy ilyen üzenetet.
Ezt lehet használni spam elleni védekezésre is (nem a mailer daemon küldi vissza azüzenetet, hanem te).
Az outlookban nincsen ilyen funkció, de lehet beszerezni spamszûrõ funkciójának beillesztve.
"Hogyan lehet a SMTP protokolt közvetlenül használni?"
Így. Vagy megoldható valamilyen szerveroldali nyelv (PHP, ASP, JSP,...) segítségével.
Az explorer az nem az Internet Explorer, hanem a Windows ablakkezelõje.
De ha más ablakkezelõt használsz akkor leállíthatod, egyébként a feladatkezelõbõl újranidítható miután leállítottad.
http://www.winportal.net
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Van 1 nagy problémám! Elõször próbáltam ki levelezõ programot, ráadásul az outlook expressel kezdtem. Nem mondom, hogy nem jó, de szerintem nem a legjobb.
Na mindegy szóval beállítottam az egyik freemail-es e-mail fiókomra. A gond ezzel csak az, hogy az összes bejövõ e-mailemet letöltötte és letörölte a fiókomról. Ez nagyon nem jó, mert ha máshonnan nézem meg a fiókomat, akkor nem látom a régebbi tartalmát. Utánakérdeztem a freemail ügyfélszolgálatánál és közülték, hogy a levelek visszatöltésére nincs lehetõség. Erre én is számítottam. Fõleg, hogy miért is menne minden simán . Aztán megkérdeztem, hogyan lehetne úgy elõször egy másik e-mail címemre feltölteni a leveleket aztán meg vissza, hogy a feladók címe és a tárgya maradna az eredeti állapotban. Úgy, mintha eredeti címrõl érkezett volna.
Ez volt a válasz: "Ha a levelezoprogramjaban van bounce funkcio, azzal ezt megteheti"
És még megkérdeztem nincs-e valami kiskapu: "Levelezoprogram kikerulesevel, az SMTP protokoll kozvetlen hasznalataval ez megoldhato, bar sok, esetleg mellekleteket is tartalmazo level eseten
tobb, mint nehezkes."
Igenm sok levélrõl van szó számszerint 280db-ról.
Elõször is az outlook expressben van bounce funkció? Ha igen azzal hogyan csinálhatnám az elõbb leírtakat.
Hogyan lehet a SMTP protokolt közvetlenül használni?
Részletesen írja le, aki segít, ha lehet.
Elõre is köszönöm.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Nem lehet ehhez a Routerhez úgy kapcsolódni, hogy egy másik Router Static IP vel felcsatizzon az elsõ Routerre?
(O_o)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
na problémám az hogy ha klikelek valamire vagy csak simán elinditok egy progit a fülhalgaton egy hangos katanást lehet halani csak akkor megy el a hang ha a recording controllban kiválasztom a line int ha a micben van akkor kattog
driver hiba kizárva eltávolitotam minden drivert meg kodeket és az eredeti drivert telepitetem de ugyan az van
ara gyanakszom hogy a windowssal van a probléma vagy a kártyával
"creative soundblaster 5.1"
most leginkább a hang ráillesztés és az idõzítés érdekel.
avi, mpg, mpeg, wmv, asf, wma, mp3, m1v, m2p, m2v, wav, rm, ram.
Valószínüleg a bitráta különbözött az lehetett a gond.
Már csak az lenne az egyetlen kérdésem, hogy hogyan tudom a magyar hangsávot hozzáadni a videóhoz és kb 7 mp csúszás van, szal idõzítenem is kell. Azt hogyan kell csinálni?
Szóval azt akarom csinálni hogy az 1-es számú avit összefûzöm a 2-es számú avival, és aztán egy hangsávot rárakok amit még idõzíteni is kell aztán.
Ilyenre alkalmas program van ami nem Vdub? Csakmert nekem ez nagyon nem megy. 😞
Pedig nagyon meg szeretném csinálni...