Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a Repair Registryt meg töröld le.
ha nincs virusírtod szerintem állícsd vissza a rendszert vagy reinstall
az a problémám hogy minden öt percben kiír a gép vmi üzenetet. A címben "üzenetkezelõ szolgáltatás" van és vmi olyasmit ír hogy hibát talált és hogy menjek el egy oldalra, ahonnan töltsek le vmit és installáljam, meg reboot-oljam a gépet. Ezt hogy lehetne megszüntetni? Vagy kövessem az instrukciókat?
nem biztos, hogy itt van ennek a hsz-nek a legjobb helye, de végül is szoftverhez kapcsolódik a kérdéem: 😊
van egy Audigy 4-es hangkarim, és az EAX Console-ban látok Karaoke funkciót. rá tudok menni, hogy Enable Karaoke, viszont az alatta lévõ beállitásokat nem tudom elérni. és hogyha az Enable-re megyek, akkor se történik semmi.
vki el tudja mondani, hogy ezt a funkciót hogy kell használni?
amugy a gépem P4(nem cerka)3.0ghz, 1 giga ram
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Fent van AC3 is mégse jó.
Letöröltem minden kodeket és újra felraktam õket, de nem lett jó.
kiszeretnék írni egy simpson család évadot. csak az a baj hogy mindig elcsuszik a hang mit tegyek? meg a bf vietnamos zenéket mivel tudom lejátszani?
Outlook Expressnél a kimenõ levelek smtp-jéhez mit írjak ha freemailes vagyok?
Elõre is köszi
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
olyan gondom lenne, hogy a játékok, amik .bik kiterjesztésû videót használnak, azokat a gépem szaggatva játsza le. gondolom csak kellene hozzá valami codec, vagy lejátszó, és ez lenne a kérdésem, hogy mi kell hozzá? valaki help.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
tud valaki olyan progit ami egyszerre több mp3nak képes beírni az idev31 ill. v32 adatait?
köszi
Kuss!-magyarázta.
Van 1 bizonyos Winfast Tv2000Xp kártyám és most telepitettem újra a gépet már telepítés elõtt se mûködött de most se, most viszont Windows XP Extended Edition-t telepítettem de most se mûködik.
Tudnátok nekem segíteni? Ezt a hibaüzenetet írja ki.
Elõre is kösz.
Mi lehet a baj?
Amúgy az umailerrel lehet html-es e-mail is küldeni vagy csatoltat?
Az elõbbit talán a freemailben egy levélnél rákattintva a forrsá gombra és onna kimásolva az umailerbe beilleszteve?
Elõre is köszönöm.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
A lényeg az, hogy tele volt trójaival a gépem és délelött gondoltam egyet, és nekiálltam felrakni újra az XP Prof.-ot. minden oké, berakom a cd-t, restart, cd-rõl boot. Minden jó. Leformáztam a partíciókat. Minden ok. Másolja a telepítési fájlokat, majd ugye újraindul és utána kéne jönnie a rendes telepítésnek. Namármost miután ujraindul a gép, ez jön be:
-CD-Rom rol való indításhoz blabla és utána, hogy HIBA A RENDSZER BETÖLTÉSEKOR. És itt megáll az tudomány, semmire sem reagál a gép. Csak a reset-re. Most muszály apám gépérõl írnom, de estére nagyon kéne a gépem. Help me pls!
Probalkozz ezzel, ez tamogat unicodos karakterkeszletet is talan jo lesz, bar nem probaltam.
A PDF options misc fulnel megtalalod a karakterkeszleteket is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Van valakinek valami ötlete?
Miután ezt kiírja, a netem bedöglik. Egyszerûen lefagy. Az asztalon ott van az a 2 monitor ikon, de nem tudom megbontani a kapcsolatot. Ha ráklikkelek a kapcsolatra, akkor egybõl eltûnik, ahelyett hogy csatlakozna a netre. Van valami ötletetek?
http://www.ati.com/ - Majd Driver&Software/megfelelõ operációs rendszer kiválasztása/RADEON/Catalyst 6.8
"VIA-s alaplap RHINE II FAST"
http://www.vntek.com/en/resources/download-center/drivers.jsp - ott a megfelelõ típus kiválasztása
Egyébként milyen körökben mozogsz, hogy ilyen driveres kérdéseid vannak?
Másrészt érdemes rájönni a driverkeresés logikájára: 1. Elõször nézd meg a (alaplap - MSI, GIGABYTE, Asus, bõvítõkártya, eszköz) gyártó weboldalán. 2. Utána nézd meg a chipkészlet gyártó (Ati, Nvidia, Realtek, és még sorolhatnám) weboldalán. 3. Harmadszor használd a Google-t vagy a driverguide.com-ot (ingyenes regsztráció után elérhetõek a régi driverek), vagy a drivers.hu-t.
nemrég vettem egy mp3 lejátszót ami meg tud jeleníteni lyric file-okat a zenéhez. de IRC kiterjesztésû kell hozzá. hallott már valaki ilyenrõl? A leírásában annyit írnak róla: (Users can download on "I love lyric" net) de letölthetõ dolgot nem találtam hozzá. thx elõre is
honnan tudok leszedni ATI 9550 AGP-hez drivert, és VIA-s alaplap RHINE II FAST Etheternet adaptert????
elöre is kösz
\\__/) (O.o) ( } { )
Hogy lehet azt megoldani, hogy xp sp2-vel automatikusan jelentkezen be?
Köszönöm
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Még fel sem telepítettem, mert nem tudom, hogyan állítsam be jól.
Néztem a #7093 hozzászólásban lévõ útmutatót, de elég bonyolultnak tûnt. Nekem konkrétan az kellene, hogy az Outlook Expressz programból a Pine-ba importálni 280 DB levelet és visszaküldeni valahogyan arra az e-mail címemre, amelyiket az Outlookban beállítottam és leszedte a leveleimet. Úgy visszaküldeni, hogy az eredeti feladó és tárgy, szóval az egész levél ne változzon.
A problémám itt részeletesen le van írva: #7092
Remélem tud valaki segíteni.
Elõre is köszönöm.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Azért még egyszer köszönöm.
Van 1 nagy problémám! Elõször próbáltam ki levelezõ programot, ráadásul az outlook expressel kezdtem. Nem mondom, hogy nem jó, de szerintem nem a legjobb. Nem is tudom, hogyan kezdhettem egy levelezõ programot éles kipróbálni, anélkül, hogy alaposan át nem nézem a beállításokat és bejelölöm a levelek másolatát hagyja a szerveren funkciót.
Na mindegy szóval beállítottam az egyik freemail-es e-mail fiókomra. A gond ezzel csak az, hogy az összes bejövõ e-mailemet letöltötte és letörölte a fiókomról. Ez nagyon nem jó, mert ha máshonnan nézem meg a fiókomat, akkor nem látom a régebbi tartalmát. Utánakérdeztem a freemail ügyfélszolgálatánál és közülték, hogy a levelek visszatöltésére nincs lehetõség. Erre én is számítottam. Fõleg, hogy miért is menne minden simán . Aztán megkérdeztem, hogyan lehetne úgy elõször egy másik e-mail címemre feltölteni a leveleket aztán meg vissza, hogy a feladók címe és a tárgya maradna az eredeti állapotban. Úgy, mintha eredeti címrõl érkezett volna.
Ez volt a válasz: "Ha a levelezoprogramjaban van bounce funkcio, azzal ezt megteheti"
És még megkérdeztem nincs-e valami kiskapu: "Levelezoprogram kikerulesevel, az SMTP protokoll kozvetlen hasznalataval ez megoldhato, bar sok, esetleg mellekleteket is tartalmazo level eseten tobb, mint nehezkes."
Igen sok levélrõl van szó számszerint 280db-ról.
Aztán ma jött 1 újabb levél a válaszomra:
"Az ujrakuldes funkciorol van szo, amely a levelet valtozatlan feladoval, datummal es targgyal kuldi el ujra egy uj cimzettnek (tehat egybol sajat freemailes cimere kuldhetne a leveleket). A levelezokliensprogramok funcioit illetoen sajnos nem tudunk Onnek segiteni, a UNIX operacios rendszerek alatt nepszeru PINE levelezesi programban letezik ez a funkcio, ennek pedig PC-s valtozata is van.
Hogyan csináljam ezzel a programmal meg és honnan tölsem le az XP-s változatát?
Elõre is köszönöm.
Vírusírtás után:
Feladatkezelõ visszaállítása:
REGEDIT4
"DisableTaskMgr"=-
"DisableTaskMgr"=-
Futtatás visszaállítás:
Start menü jobbklikk - Tulajdonságok - Testreszabás - Speciális - Start menü elemei
http://www.winportal.net
Más : A Startmenümbõl eltünt a futtatás parancs. Hogyan tudom visszahozni?
Rendszer : Xp Sp 2.
Aki tud segítsen.
[email protected]
Lime wire-ben ha rákattintok a download-ra meg se mozdul a letöltés<#rinya>#rinya>
Fákjúal!