Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedestrian
Köszi. Bejött.

hát a Repair Registry-t már letöröltem. Szerintem a vírusirtómmal volt baj, de azt most telepítettem és azóta nem történt semmi. Szóval mostmár remélem nem lesz semmi baj. Köszi
Szerintem futtas le egy spyware keresést mondjuk ezzel:CounterSpy
Azt a Repair Registryt meg töröld le.

az a baj, hogy az üzenetkezelõ szolgáltatás már le volt tiltva; és most letöltöttem vmi Repair Registry Pro-t ami az írta, hogy 201 hibát talált, csak hogy kijavítsa azokat regisztrálnom kellene, ami elég sokba kerül. Szóval most nem tudom, hogy mit tegyek.
A Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Szolgáltatások-nál keresd meg az üzenetkezelõ szolgáltatást.Majd jobb klikk/tulalydonságok/inditás tipusa/letiltva.Majd alkalmaz/ok.Utána restart.

trogerzsiger
csináld azt amit gép mond
ha nincs virusírtod szerintem állícsd vissza a rendszert vagy reinstall

hello

az a problémám hogy minden öt percben kiír a gép vmi üzenetet. A címben "üzenetkezelõ szolgáltatás" van és vmi olyasmit ír hogy hibát talált és hogy menjek el egy oldalra, ahonnan töltsek le vmit és installáljam, meg reboot-oljam a gépet. Ezt hogy lehetne megszüntetni? Vagy kövessem az instrukciókat?
hi!
nem biztos, hogy itt van ennek a hsz-nek a legjobb helye, de végül is szoftverhez kapcsolódik a kérdéem: 😊
van egy Audigy 4-es hangkarim, és az EAX Console-ban látok Karaoke funkciót. rá tudok menni, hogy Enable Karaoke, viszont az alatta lévõ beállitásokat nem tudom elérni. és hogyha az Enable-re megyek, akkor se történik semmi.
vki el tudja mondani, hogy ezt a funkciót hogy kell használni?

Feltettem a The RAD Video Tools nevû progit, kint windowsban szépen le is játsza a fájlokat, viszont a problémám még továbbra is fent áll, hogy játékon belül szaggat a videó. amugy egyik játék sem szaggat, csak ezek a videók. valakinek egyéb más ötlete?
amugy a gépem P4(nem cerka)3.0ghz, 1 giga ram

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

trogerzsiger
kiszeretnék írni egy simpson család évadot. csak az a baj hogy mindig elcsuszik a hang mit tegyek? meg a bf vietnamos zenéket mivel tudom lejátszani?

kirol
Az miért lehet, hogy eddig jó volt a film alatt a hang, és most meg nem szól 5.1 -ben a film, csak sztereóban?
Fent van AC3 is mégse jó.
Letöröltem minden kodeket és újra felraktam õket, de nem lett jó.

trogerzsiger
nerom van

trogerzsiger
hello

kiszeretnék írni egy simpson család évadot. csak az a baj hogy mindig elcsuszik a hang mit tegyek? meg a bf vietnamos zenéket mivel tudom lejátszani?

Sziasztok!
Outlook Expressnél a kimenõ levelek smtp-jéhez mit írjak ha freemailes vagyok?
Elõre is köszi
[Jakuza]
bik fajlok lejatszasahoz a The RAD Video Tools kell.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Üdv!
olyan gondom lenne, hogy a játékok, amik .bik kiterjesztésû videót használnak, azokat a gépem szaggatva játsza le. gondolom csak kellene hozzá valami codec, vagy lejátszó, és ez lenne a kérdésem, hogy mi kell hozzá? valaki help.

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Akkor tudna valaki segíteni:??<#confused><#confused>

McGrady
sziasztok!
tud valaki olyan progit ami egyszerre több mp3nak képes beírni az idev31 ill. v32 adatait?
köszi

Kuss!-magyarázta.

Helló
Van 1 bizonyos Winfast Tv2000Xp kártyám és most telepitettem újra a gépet már telepítés elõtt se mûködött de most se, most viszont Windows XP Extended Edition-t telepítettem de most se mûködik.
Tudnátok nekem segíteni? Ezt a hibaüzenetet írja ki.
Elõre is kösz.

Valaki tudna segíteni umailerrel kapcsolatban. Nem tudok levelet elküldeni, mert hibát észlel. Elõször a tûzfalra gyanakodtam meg is néztem és õ blokkolta., kilõttem. Aztán még mindig nem mûködött.
Mi lehet a baj?
Amúgy az umailerrel lehet html-es e-mail is küldeni vagy csatoltat?
Az elõbbit talán a freemailben egy levélnél rákattintva a forrsá gombra és onna kimásolva az umailerbe beilleszteve?

Elõre is köszönöm.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Sziasztok! Nagyon fontos kérdésem lenne, amire gyors választ várnék:
A lényeg az, hogy tele volt trójaival a gépem és délelött gondoltam egyet, és nekiálltam felrakni újra az XP Prof.-ot. minden oké, berakom a cd-t, restart, cd-rõl boot. Minden jó. Leformáztam a partíciókat. Minden ok. Másolja a telepítési fájlokat, majd ugye újraindul és utána kéne jönnie a rendes telepítésnek. Namármost miután ujraindul a gép, ez jön be:
-CD-Rom rol való indításhoz blabla és utána, hogy HIBA A RENDSZER BETÖLTÉSEKOR. És itt megáll az tudomány, semmire sem reagál a gép. Csak a reset-re. Most muszály apám gépérõl írnom, de estére nagyon kéne a gépem. Help me pls!
[Jakuza]
http://www.bytescout.com/ppttopdfscout.html
Probalkozz ezzel, ez tamogat unicodos karakterkeszletet is talan jo lesz, bar nem probaltam.
A PDF options misc fulnel megtalalod a karakterkeszleteket is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sziasztok! Lenne, egy olyan problémám, hogy ppt-bõl pdf-et kéne csinálnom. Találtam is rá programot robopdf, de sajna ékezeteknél elvérzik a dolog.
Van valakinek valami ötlete?

[Jakuza]
Nem szedtel be valami jo kis virust ?

Sziasztok, volna egy problémám, elég nagy: fotf-clan.uw.hu/hiba.jpg

Miután ezt kiírja, a netem bedöglik. Egyszerûen lefagy. Az asztalon ott van az a 2 monitor ikon, de nem tudom megbontani a kapcsolatot. Ha ráklikkelek a kapcsolatra, akkor egybõl eltûnik, ahelyett hogy csatlakozna a netre. Van valami ötletetek?
Tomicsek
Ami volt VGA kártyám az most "halt" meg éppen és ideiglenessen ATI Radeon 9200-as VGA-t szeretném használni de nem találok hozzá drivert!(Ez nem az SE vagy is a butított változat ez a sima Ati Radeon 9200 128mb-t-os)Aki talál drivert hozzá és beteszi nekem ide a pontos linket annak nagyon örülnék és meg köszönném!

A kiterjesztés pontosabban: LRC. Egy nagyon könnyû módszer az ilyen fájlok beszerzésére a MiniLyrics nevû program. Ez a progi kompatibilis a Winamppal, a WMP-el, meg még egy csomó más lejátszóval. Az ott lejátszott zenéhez automatikusan megkeresi a dalszöveget (interneten keres) és le is tölti a program mappájába. Onnan az lrc fájlt másold az mp3-al megegyezõ mappában, a neve pedig legyen ugyanaz, mint az mp3-é. Pl.: Valaki - Valami.mp3 és Valaki - Valami.lrc

Tomicsek
Próbáld meg, hogy törlöd a sütiket bejelenkezés elõtt.

Sziasztok. Újabban olyan problémám van hogy az ehhez hasonló bejelentkezõs fórumokra nem nagyon tudok írni mert bejelentkezek beírom a szöveget majd kiírja hogy jelentkezzek be mert nem vagyok bejelentkezve. Ez több honlapon is elõfordul eddig ezt nem csinálta nem tudom miért dob ki has beregisztrálok. Hogy a NOD32 okozza vagy a tûzfal nem tudom. köszönet
Dj Faustus
"honnan tudok leszedni ATI 9550 AGP-hez drivert"
http://www.ati.com/ - Majd Driver&Software/megfelelõ operációs rendszer kiválasztása/RADEON/Catalyst 6.8

"VIA-s alaplap RHINE II FAST"
http://www.vntek.com/en/resources/download-center/drivers.jsp - ott a megfelelõ típus kiválasztása

Egyébként milyen körökben mozogsz, hogy ilyen driveres kérdéseid vannak?

Másrészt érdemes rájönni a driverkeresés logikájára: 1. Elõször nézd meg a (alaplap - MSI, GIGABYTE, Asus, bõvítõkártya, eszköz) gyártó weboldalán. 2. Utána nézd meg a chipkészlet gyártó (Ati, Nvidia, Realtek, és még sorolhatnám) weboldalán. 3. Harmadszor használd a Google-t vagy a driverguide.com-ot (ingyenes regsztráció után elérhetõek a régi driverek), vagy a drivers.hu-t.

pedestrian
hi
nemrég vettem egy mp3 lejátszót ami meg tud jeleníteni lyric file-okat a zenéhez. de IRC kiterjesztésû kell hozzá. hallott már valaki ilyenrõl? A leírásában annyit írnak róla: (Users can download on "I love lyric" net) de letölthetõ dolgot nem találtam hozzá. thx elõre is

hi

honnan tudok leszedni ATI 9550 AGP-hez drivert, és VIA-s alaplap RHINE II FAST Etheternet adaptert????

elöre is kösz

\\__/) (O.o) ( } { )

kösz

[Jakuza]
A felhasznaloi fiokok kozul torlod a netkeretrendszerest.

Vagy mi, a NetFrameWork miatt nem akar bejelentkezni.

Hali

Hogy lehet azt megoldani, hogy xp sp2-vel automatikusan jelentkezen be?

newil
Hello,vettem nemrég egy ATI X800-ast,feltelepítettem a dotnetfx-et a legújabb driverrel.A videókártyát összedugtam a monitorral és a Tv-vel,a monitornál minden rendben,de a TV-n semmi nem jelenik meg.Hiába néztem és engedélyeztem a megjelenéseknél,nem fogadta el.A videókártya a tv-vel az S-Video Inputon keresztûl van összedugva...ha esetleg valaki tudna erre megoldást,hogy legyen képem a tv-n,kérem írjon.
Köszönöm

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Valaki el tudná nekem magyarázni, hogyan kell a pine levelezõ programot használni?
Még fel sem telepítettem, mert nem tudom, hogyan állítsam be jól.
Néztem a #7093 hozzászólásban lévõ útmutatót, de elég bonyolultnak tûnt. Nekem konkrétan az kellene, hogy az Outlook Expressz programból a Pine-ba importálni 280 DB levelet és visszaküldeni valahogyan arra az e-mail címemre, amelyiket az Outlookban beállítottam és leszedte a leveleimet. Úgy visszaküldeni, hogy az eredeti feladó és tárgy, szóval az egész levél ne változzon.
A problémám itt részeletesen le van írva: #7092

Remélem tud valaki segíteni.

Elõre is köszönöm.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Köszönöm a gyors segítséget, de sajnos nem tudok mit kezdeni a leírtakkal.A futtatást még így sem tudom elindítani és ezálltal a regedit4 parancsot sem tudom alkalmazni . Nem tudom a leirt reg kulcsot megnyitni. Gondolom a futtatásnál tudnám beirni a regedit4 prarancsot, de nincs hova beírnom. Hiába csináltam virus - spykeresést.Lehet hogy valamelyik futó program blokkolja a leírtakat.Az is lehet hogy elõbb - utóbb újra kell telepíteni a rendszert.
Azért még egyszer köszönöm.
Mindenesetre köszi

Még nem néztem meg az útmutatót (majd ma), de a link nevében láttam az Unix szót. Ugye a leírás érvényes az XP-s változatra is?

A Pine levelezõ program:Link
Letöltés:Link
Letölteni most nem tudod.Úgy látszik odaát beindult az élet.Probáld meg késõbb.

Nem biztos, hogy a legalkalmasabb helyre írok, de remélem tud valaki segíteni.

Van 1 nagy problémám! Elõször próbáltam ki levelezõ programot, ráadásul az outlook expressel kezdtem. Nem mondom, hogy nem jó, de szerintem nem a legjobb. Nem is tudom, hogyan kezdhettem egy levelezõ programot éles kipróbálni, anélkül, hogy alaposan át nem nézem a beállításokat és bejelölöm a levelek másolatát hagyja a szerveren funkciót.
Na mindegy szóval beállítottam az egyik freemail-es e-mail fiókomra. A gond ezzel csak az, hogy az összes bejövõ e-mailemet letöltötte és letörölte a fiókomról. Ez nagyon nem jó, mert ha máshonnan nézem meg a fiókomat, akkor nem látom a régebbi tartalmát. Utánakérdeztem a freemail ügyfélszolgálatánál és közülték, hogy a levelek visszatöltésére nincs lehetõség. Erre én is számítottam. Fõleg, hogy miért is menne minden simán . Aztán megkérdeztem, hogyan lehetne úgy elõször egy másik e-mail címemre feltölteni a leveleket aztán meg vissza, hogy a feladók címe és a tárgya maradna az eredeti állapotban. Úgy, mintha eredeti címrõl érkezett volna.

Ez volt a válasz: "Ha a levelezoprogramjaban van bounce funkcio, azzal ezt megteheti"

És még megkérdeztem nincs-e valami kiskapu: "Levelezoprogram kikerulesevel, az SMTP protokoll kozvetlen hasznalataval ez megoldhato, bar sok, esetleg mellekleteket is tartalmazo level eseten tobb, mint nehezkes."
Igen sok levélrõl van szó számszerint 280db-ról.

Aztán ma jött 1 újabb levél a válaszomra:
"Az ujrakuldes funkciorol van szo, amely a levelet valtozatlan feladoval, datummal es targgyal kuldi el ujra egy uj cimzettnek (tehat egybol sajat freemailes cimere kuldhetne a leveleket). A levelezokliensprogramok funcioit illetoen sajnos nem tudunk Onnek segiteni, a UNIX operacios rendszerek alatt nepszeru PINE levelezesi programban letezik ez a funkcio, ennek pedig PC-s valtozata is van.

Hogyan csináljam ezzel a programmal meg és honnan tölsem le az XP-s változatát?

Elõre is köszönöm.

Vírus illetve Spyware írtás.

Vírusírtás után:
Feladatkezelõ visszaállítása:

REGEDIT4

"DisableTaskMgr"=-

"DisableTaskMgr"=-

Futtatás visszaállítás:

Start menü jobbklikk - Tulajdonságok - Testreszabás - Speciális - Start menü elemei

http://www.winportal.net

Ha a feladatkezelõt indítanám megjelenik egy felírat hogy a rendszergazda letiltotta - mit tudok tenni?
Más : A Startmenümbõl eltünt a futtatás parancs. Hogyan tudom visszahozni?
Rendszer : Xp Sp 2.

Aki tud segítsen.
[email protected]
Hi, lenne egy nagy gondom, van egy lapotom és két napja folyamatosan azt csinálja hogy kb 5 percenként megfagy egy pillanatra. ha filmet nézek ha zenét halgatok, mindig... mi lehet a probléma? e-mailt is küldhettek: [email protected]
ffxi
HELP!!
Lime wire-ben ha rákattintok a download-ra meg se mozdul a letöltés<#rinya>

Fákjúal!

Sland
Olyan blogos oldalt keresek, ahol nincs semmi reklám, lehetõleg ingyenes és egyszerû.
Blogspot nem tetszett...
Tud valaki valami jót?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!