Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Létezhet, de nem hinném hogy valódi eredményt adna.
A valós fogyasztást watt- (vagy feszültség-/áram-) mérõ eszközzel tudhatod meg.
Screengrab kiterjesztés Firefoxhoz.
Egy olyan program kellene nekem,ami html fájlokról csinálna screenshotot
Van egy csomó ingyenes weblapsablonom,és sokkal áttekinthetõbb lenne ha tudnák róla képet is csinálni.És olyan is jó lenne ami psd-kbõl csinál indexképet.
Bármilyen help jól jönne😊
Nem tudtok egy jó internet és registry cleaner-t amit free le lehetne tölteni valahonnan?<#wave>#wave>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Mozilla indításánál Internet Explorer-es felugró ablak? Nagyon spyware-gyanús dolognak tûnik...
If you are running Remote Administration mode on Windows 2000 or Windows Server 2003, no more than two concurrent users are allowed and there is no way to increase this unless you change it to Application Server mode. Application Server mode requires client access licenses and a licensing server. If you are using Windows XP Professional this number is limited to 1 remote connection and there is no way to increase this number.
How can I limit Terminal Services so that a user can connect only one time?
For Windows 2000, there is a third-party application available that does this. For more information, see thethin.net/r25b.zip.
For Windows Server 2003, set the Restrict each user to one session option to Yes in Terminal Services Configuration. Alternatively, set the Restrict Terminal Services users to a single remote session group policy to Enabled.
Frequently Asked Questions About Terminal Services
Köszike!
A kérdésem az lenne hogy miképpen tudnám kimenteni a címeket a böngészõbõl és ha lehet hogyan tudom visszarakni az újra telepítés után?
Qwerty4
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Találkozott már valaki evvel a hibával. Eseménynaplóban találtam. Forrás: PerfNet Eseményazonosító: 2004 Leírás: Nem lehet megnyitni a kiszolgáló szolgáltatást. A kiszolgáló teljesítményadatai nem lesznek visszaadva. A visszaadott hibakód a duplaszó 0 adatban van.
A másik: Forrás: PerfNet Eseményazonosító: 2002 Leírás:Nem lehet megnyitni az átirányító szolgáltatást. Az átirányító teljesítményadatai nem lesznek visszaadva. A visszaadott hibakód a duplaszó 0 adatban van.
Neten nem igazán találok róla lényeges leírást és nem tom mi okozza a hibát. Restartol gépem és eseménynaplóban ezt a kettõ hibát írja.Fõleg netezés közben jelentkezik ez a hiba váratlanul. Vírusom nincs a gépen. Gondolok, valami hálózati dologra is. Az érdekes az, hogy ha ebõl kifolyólag indul gép újra, akkor bootoás alatt, halk sípolás hallatszik hangszóróból,ami bootloás után is megmarad, de csak egész halkan. Talán hangkártya illesztõprogija a ludas?
Segítségeteket elõre is köszi.
Qwerty4
Olyanok, hogy egyes eseteket már el sem akartak hinni a fórumokon 😊
Csak 1-et említsek. A nero7 beragadt a telepítések és törlések listába. Megpróbáltam regisztry takarítást, myuninstallert és egyebeket, de nem tûnt el. Aztán felraktam újra így már 2 Nero 7 volt. Aztán letöröltem és most van 1 bejegyzésem és nincs Nerom 😊. Sõt rendszervisszaállítás is tönkrement 😊
Na ehhez mit szólsz?
Akkor hiába állítom be a media playerben, hogy mindent kiterjesztést, amit tud õ legyen az alapértelmezett kezeljen abszolút nem jegyezte meg a bállítást. Errõl a problémáról mintha már hallottam volna. Nem tudja valaki a megoldást?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
A Win Playert próbáltad újrainstalálni?Lehet valami átállítódott ki tudja hogyan...próbáld meg.
Qwerty4
Azonos elõadótól vannak, de mindegyik régebben normálisan ment mind WM-mel és mással is. Próbáltam lassítani a számot, de nem volt az igazi. Kb 2-3 szoros a gyorsítás.
Ilyenkor mi van?
lenne egy nagy problémám...
Az Internet Explorer-t akarnám telepíteni, de sehogy sem engedi és azt írja ki, hogy 'Setup was unable to download the required components. Please make sure you are connected to the Internet, or try to run Setup again later.'
nem tudom miért írja ki, pedig van internet... Volt már vkinek hasonló problémája????
Amúgy szerintem jobban jársz más vírusölõvel, mert a Norton lassú és keveset talál(nekem mikor fenn volt szinte semmit). Szóval inkább válasz másikat, de ez a te döntésed.
Az én problémám az lenne, hogy a Xp kiír egy hibaüzenetet: A(z) Generic Host Process for Win32 hibát észlet, ezért leállt. stb.
Ez netezés közben jelentkezik és utánna megszekad a net kapcsolat és el megy a hang.
A kérdés az lenne mi okazza a hibát és hogy lehet megelõzni/megoldani.
A segítséget elõre is küszönöm.
a cod2 nem megy mert routeres a netem és tényleg ez lehet a baj? mert gépigény megfelel az sp rész megy is. asztmondták hogy portforwardingolni vagy mit kell csinálni. leírnátok nekem részletesen vagy hogy hol van magyar leírás hozzá
netgear routerem van
elõre is kössz😊
Bõvebben errõl itt.
Windows XP-t szeretném felhasználi kisérletként, viszont az Internet szolgáltató Routereket DNS-szolgáltató beírásával tudom elérni.
Nos próbáltam, hogy mind a két DNS kiszolgálóhoz beírom a két Router IP címét, gondoltam összeadódik a net sebessége.
Nos nem észleltem sebességnövekedést, szóval valami nem jó.
Van valakinek valami ötlete?
(O_o)
Miért van az, hogy a 2.0.ás avik sokkal hangosabbak, mint az 5.1-esek?
Ac3 fiterbõl a legújabb van fent, filmnézés elõtt mindig be szoktam állítani, hogy 5.1-es vagy 2.0-ás a film. Többen azt mondták, hogy a GAINS-t húzzam fel ac3 filterben, de ettõl még a hangerõ különbség megmarad közöttük, csak kicsire tekerve is hangos már a hangfal. (amúgy 5.1-es hanfalam van)
Nagyon fontos lenne: történt egy olyan, h kilett törölve a számítogépembõl a windows messenger mentett elõzményei: és én szeretném láttni, h mit irtak a gépemen! Létezik vmi program ami vissza tudja ezt hozzni?
NAGYON megköszönném ha gyorsan válaszolnátok! Kukából is kilett törölve a beszélgetés!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Elõre is köszi
HellÓ
Még megpróbálkozom 1 szer hogy hátha tudnátok segíteni mert senki nem tudott megoldást a problámámra. A probléma még mindig ugyanaz még most se mûködik a tv kártyám bövebben leírtam + képet is raktam fel kb 10-15 hozászólással ezelõtt.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
HELP