Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Lck, köszönöm szépen. <#worship><#worship><#worship><#worship>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Dj Faustus
"Tud valaki egy pc watt számláló progit? Úgy hallottam létezik ilyen"
Létezhet, de nem hinném hogy valódi eredményt adna.
A valós fogyasztást watt- (vagy feszültség-/áram-) mérõ eszközzel tudhatod meg.

Dj Faustus
"Egy olyan program kellene nekem,ami html fájlokról csinálna screenshotot"
Screengrab kiterjesztés Firefoxhoz.

passatgt
Hali
Egy olyan program kellene nekem,ami html fájlokról csinálna screenshotot
Van egy csomó ingyenes weblapsablonom,és sokkal áttekinthetõbb lenne ha tudnák róla képet is csinálni.És olyan is jó lenne ami psd-kbõl csinál indexképet.
Bármilyen help jól jönne😊

Olyan nincs ...nekem elhiheted..

Tud valaki egy pc watt számláló progit? Úgy hallottam létezik ilyen
lck
Freeben a nagy klasszikus azEasyCleaner
Bokafix2
Sziasztok!
Nem tudtok egy jó internet és registry cleaner-t amit free le lehetne tölteni valahonnan?<#wave>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tobias88
Nem-Nem, mindegyik haveromnál megvan! reklámozni szoktak Magyar reklámot és mindig felugrik!
Dj Faustus
Dj Faustus
"azt a mozilla indításánál felugró ablakot (intexpoleres)"
Mozilla indításánál Internet Explorer-es felugró ablak? Nagyon spyware-gyanús dolognak tûnik...

Dj Faustus
How do I connect more than two users to Windows 2000 Server or Windows Server 2003? How do I connect more than one user to Windows XP Professional?

If you are running Remote Administration mode on Windows 2000 or Windows Server 2003, no more than two concurrent users are allowed and there is no way to increase this unless you change it to Application Server mode. Application Server mode requires client access licenses and a licensing server. If you are using Windows XP Professional this number is limited to 1 remote connection and there is no way to increase this number.

How can I limit Terminal Services so that a user can connect only one time?

For Windows 2000, there is a third-party application available that does this. For more information, see thethin.net/r25b.zip.

For Windows Server 2003, set the Restrict each user to one session option to Yes in Terminal Services Configuration. Alternatively, set the Restrict Terminal Services users to a single remote session group policy to Enabled.

Frequently Asked Questions About Terminal Services

tobias88
hell, hogy tudom kiszûrni azt a mozilla indításánál felugró ablakot (intexpoleres) , mert a mozilla felugró ablak letiltása be van kapcsolva, a tûzfalamé nincs, mert akkor az mindent letiltana, ami felugró ablak
DanielT
Nem tudja valaki hogy hol lehet növelni 2003 server alatt a terminálkiszolgálón keresztül bejelentkezett felhasználók számát? Gyárilag 2 és képtelen vagyok megtalálni az emelés módját.

Köszike!
Firefox böngészõt használok és elmentettem rengeteg honlapcímet.Sajnos az Xp újra kell telepítenem és formáznom a vinyót.
A kérdésem az lenne hogy miképpen tudnám kimenteni a címeket a böngészõbõl és ha lehet hogyan tudom visszarakni az újra telepítés után?
Ja-én nem azt akartam kérdezni hogy hogy kell beállitani? 😊hanem melyik progival lehet csinálni jo kis gif képeket. (lehet hogy nem jol fejeztem ki magam) 😊
Tomicsek
Katt rá, utánna jobb klikk beállítás háttérként.

Melyik progival lehet egy jó kis Gif képet(Háttérképnek) csinálni? Ulead Gif Animator? Vagy melyik? Kösszi.
Qwerty4
Én is teszteltem már korábban ezeket a böngészõket, az Operára esett végül a választás a következõ okokból:fülekbe jeleníti meg a külön oldalakat és nem ablakokban, ami megkönnyebbíti a tálca kezelését és végül a designja is jobban tetszett, szép, letisztult formák.

Qwerty4

Valamelyik napra tervezem az újratelepítést. Eddig azért húztam, mert teszteltem a Firefox 1.5 és az Opera 9 böngészõket és ezzel együtt utána olvastam a böngészõknek alaposan. Még nem tudom melyiket hagyom, de egyik se rosszv választás.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Szasztok!

Találkozott már valaki evvel a hibával. Eseménynaplóban találtam. Forrás: PerfNet Eseményazonosító: 2004 Leírás: Nem lehet megnyitni a kiszolgáló szolgáltatást. A kiszolgáló teljesítményadatai nem lesznek visszaadva. A visszaadott hibakód a duplaszó 0 adatban van.

A másik: Forrás: PerfNet Eseményazonosító: 2002 Leírás:Nem lehet megnyitni az átirányító szolgáltatást. Az átirányító teljesítményadatai nem lesznek visszaadva. A visszaadott hibakód a duplaszó 0 adatban van.

Neten nem igazán találok róla lényeges leírást és nem tom mi okozza a hibát. Restartol gépem és eseménynaplóban ezt a kettõ hibát írja.Fõleg netezés közben jelentkezik ez a hiba váratlanul. Vírusom nincs a gépen. Gondolok, valami hálózati dologra is. Az érdekes az, hogy ha ebõl kifolyólag indul gép újra, akkor bootoás alatt, halk sípolás hallatszik hangszóróból,ami bootloás után is megmarad, de csak egész halkan. Talán hangkártya illesztõprogija a ludas?

Segítségeteket elõre is köszi.
Qwerty4
Hát nagyon gázos, én a helyedbe már a kezembe tartanám a Win XP CD-t újrainstalálásra készen, szerintem ne szenvedtesd tovább a gépedet + magadat is, kár a mérgelõdéssel eltöltött percekért, én csak tudom, mert én is egyszer letöltöttem egy egér drivert mindent szétbaxott,alig tudtam irányítani, mivel dög voltam újrainstalálni a Wint végül jött egy spyware is, az feltette az I-re a pontot, csak Win reinstall lett a vége, de eltöltöttem vagy 3 hetet kinlódva.<#szomoru1>

Qwerty4

Nem csak ezért miõta 1 hónapja felraktam az Xp-t, minden eddiginél több bajom volt vele fertõzés terén és egyébb szoftveres hibák jöttek elõ.
Olyanok, hogy egyes eseteket már el sem akartak hinni a fórumokon 😊
Csak 1-et említsek. A nero7 beragadt a telepítések és törlések listába. Megpróbáltam regisztry takarítást, myuninstallert és egyebeket, de nem tûnt el. Aztán felraktam újra így már 2 Nero 7 volt. Aztán letöröltem és most van 1 bejegyzésem és nincs Nerom 😊. Sõt rendszervisszaállítás is tönkrement 😊
Na ehhez mit szólsz?
Akkor hiába állítom be a media playerben, hogy mindent kiterjesztést, amit tud õ legyen az alapértelmezett kezeljen abszolút nem jegyezte meg a bállítást. Errõl a problémáról mintha már hallottam volna. Nem tudja valaki a megoldást?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Qwerty4
Az biztos fog segíteni, de egy ilyen kicsiségért lehet sok a Win reinstall.
A Win Playert próbáltad újrainstalálni?Lehet valami átállítódott ki tudja hogyan...próbáld meg.

Qwerty4

Lehet, bár más mp3-akat visz rendsen. Mindegy hamarosan újra rakom az Xp-t.

Tomicsek
Ezzel dvd-re konvertálhatod, magyarul is tud, a végén berakod a lemezt és megírja.

Qwerty4
talán codec hibád van???<#nemtudom>

Qwerty4

Vajon miért lehet az, hogy néhány mp3-as számot a windows media player 10 gyorsítva játsza le?
Azonos elõadótól vannak, de mindegyik régebben normálisan ment mind WM-mel és mással is. Próbáltam lassítani a számot, de nem volt az igazi. Kb 2-3 szoros a gyorsítás.
Ilyenkor mi van?

hi!
lenne egy nagy problémám...
Az Internet Explorer-t akarnám telepíteni, de sehogy sem engedi és azt írja ki, hogy 'Setup was unable to download the required components. Please make sure you are connected to the Internet, or try to run Setup again later.'

nem tudom miért írja ki, pedig van internet... Volt már vkinek hasonló problémája????
Én csak a 2004-et és a Norton Internet security 2006-ot tudom. Ha kell megadom a linkjét.
Amúgy szerintem jobban jársz más vírusölõvel, mert a Norton lassú és keveset talál(nekem mikor fenn volt szinte semmit). Szóval inkább válasz másikat, de ez a te döntésed.

Segítsetek! wmv módban lévõ videót mivel lehet cd-re vagy dvd-re kiirni. Még az is a gondom, hogy mpeg4-e van filmem és nem viszi sem a nero sem a shink. most akkor mivel mit csináljak?
tudja valaki honnan lehetne letölteni a norton antivírus 2006 hun progit??<#lookaround>
Üdv!

Az én problémám az lenne, hogy a Xp kiír egy hibaüzenetet: A(z) Generic Host Process for Win32 hibát észlet, ezért leállt. stb.

Ez netezés közben jelentkezik és utánna megszekad a net kapcsolat és el megy a hang.

A kérdés az lenne mi okazza a hibát és hogy lehet megelõzni/megoldani.

A segítséget elõre is küszönöm.
Tomicsek
Például Nero cd kép lemezre mentése, vagy az imgburn progi.

Ha ISO-ba van az XP akkor hogy és mivel írjam ki hogy (biztossan) BOOT-oljon?

trogerzsiger
hello!

a cod2 nem megy mert routeres a netem és tényleg ez lehet a baj? mert gépigény megfelel az sp rész megy is. asztmondták hogy portforwardingolni vagy mit kell csinálni. leírnátok nekem részletesen vagy hogy hol van magyar leírás hozzá
netgear routerem van
elõre is kössz😊

Dj Faustus
A legegyszerûbb megoldást talán az jelentené, ha olyan routered lenne aminek több WAN portja van, és képes a terhelésmegoszts megvalósítására.
Bõvebben errõl itt.

gordonmail
Valahogy csak össze lehet két netet egy gépre kötni...
Hm?

(O_o)

nem fog menni.

gordonmail
Két Internetet szeretnék egy gépre összekapcsólni.
Windows XP-t szeretném felhasználi kisérletként, viszont az Internet szolgáltató Routereket DNS-szolgáltató beírásával tudom elérni.
Nos próbáltam, hogy mind a két DNS kiszolgálóhoz beírom a két Router IP címét, gondoltam összeadódik a net sebessége.
Nos nem észleltem sebességnövekedést, szóval valami nem jó.
Van valakinek valami ötlete?

(O_o)

Sziasztok!

Miért van az, hogy a 2.0.ás avik sokkal hangosabbak, mint az 5.1-esek?
Ac3 fiterbõl a legújabb van fent, filmnézés elõtt mindig be szoktam állítani, hogy 5.1-es vagy 2.0-ás a film. Többen azt mondták, hogy a GAINS-t húzzam fel ac3 filterben, de ettõl még a hangerõ különbség megmarad közöttük, csak kicsire tekerve is hangos már a hangfal. (amúgy 5.1-es hanfalam van)

sziasztok,miért vanaz hogy mikor bekapcsolom a gépet kiirja hogy valami uj hardwer és kérem telepitse.(talán valami ilyesmit kér- VGA Single Chip.)
Dj Faustus
Adi
SZIASZTOK!!
Nagyon fontos lenne: történt egy olyan, h kilett törölve a számítogépembõl a windows messenger mentett elõzményei: és én szeretném láttni, h mit irtak a gépemen! Létezik vmi program ami vissza tudja ezt hozzni?
NAGYON megköszönném ha gyorsan válaszolnátok! Kukából is kilett törölve a beszélgetés!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

longdrink
Megvan! volt egy sfv fájl amit elindítottam utána szüttyögött egy kicsit és aztán már mindet át tudtam nevezni és született egy iso-m. bocsesz a zavarásért.

longdrink
Sziasztok. Van egy problémám. Kaptam egy progit ami be van tömörítve 50 megás fájlokba. A kiterjesztés pedig mindig eggyel nagyobb szám. Tudjátok 001, 002,... Ezt hogyan kell kitömöríteni? (Próbáltam átírni .r01 és így továbbra de nem jó, me van olyan fájl amit nem tud átnevezni.)
Elõre is köszi

HELP
HellÓ
Még megpróbálkozom 1 szer hogy hátha tudnátok segíteni mert senki nem tudott megoldást a problámámra. A probléma még mindig ugyanaz még most se mûködik a tv kártyám bövebben leírtam + képet is raktam fel kb 10-15 hozászólással ezelõtt.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
HELP