Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze egyszerû formázás után megadhatod hogy egyben maradjon az egész winyó vagy több részre osztod.
Javaslom elolvasnod a telepítendõ rendszer útmutatóját, ami általában a telepítõ lemezen van. Nekem XP-m van, ha nem találod elküldöm neked. Én is onnan csináltam elõször.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
tõltök programot netrõl
és
a c:\-ón nincs már szabad hely.
Nem lehet megoldani, hogy a partició nagyságát növeljem? Természetessen egy másik particióból megcsappantva 😊
(O_o)
Ha ugy akarom reinstallálni a gépet hogy csak egy meghajtot akarok hogy legyen nem akarom kettéosztani azt nehéz megcsinálni? mert még sose csiáltam windows installt.
Én mindenképp a nod32-t ajánlanám, mert mostanság volt valami felmérés, és ott magasan lenyomta a többieket.
Ez a lehúzogatás menet közben állítólag a SATA vinyóknál nem okoz gondot. Én ezt még nem próbáltam, mert még neincs sata vinyóm.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha lenne egy külsõ vinyóm vagy valami más adathordozó, ami kb 40 Gb-ot tud tárolni (valami javaslat?) azzal megolható, hogy csak egy adott idõtartalomig használom, aztán kihúzom? Nem fogja "hiányolni" a rendszer a hiányzó meghajót? Ezáltal megadaályozva a kártevõk önkényes munkásságát. Persze elõtt kártevõket negatívvá teszem.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Használj vírusítót.
Ha igen meg lehet valahogy akadályozni?
Ugyanez a kérdésem 2 winyó esetén, mikor az egyik lenne a bizt. mentés helye.
Újrapakoltam az xp-t, és az a nagy problémám, h nem tudom visszállítani a netkapcsolatot. Természetesen net van, hálózat is van (most is vater gépérõl írok), de sehogy se jön össze. Amúgy UPC szélessávú nyetem van, sajna a papírjai (esetleges kódok, stb.) nincsenek meg. Tudnátok vmi tippet adni?
Elõre is köszi. 😉
A fájl pontos kiterjesztése 001
Tehát az egész úgy néz ki mintha össze se rakta volna.
Ez az fájl .rar vagy valami hasonló kiterjesztésû?
Egy játékrol van szó. Sok apró részre lett darabolva commanderrel. Amikor eggyesítettem a crc-vel megszületett egy olyan fájl amit a windows nwm ismer fel, de a coommanderrel meg tudom nyitni (mint egy sima mappát) és akkor van ott a cue. meg a bin.
Állitólag valahogy eggyesíteni kéne õket vagy valami ilyesmi.
Két kérdésem lenne az egyik:
Xara3D6 kérdésem lenne. Valamit elállítottam, mert a megírt dizájn szöveget "nem átlátszóra" csinálja, hanem ad neki egy szürke alapot.
Eddig nem volt vele gondom, de most mindent háttérre tesz. Ebben a progiban nincs olyan hogy az un. "szemre" kattolsz, mint a Photo Shopban.
............
a másik:
Az Fsecur-ban az óra melleti ikonban a tartalomszûrést elállítottam.
Így folyton jelszót kér és így folyton jelszót kér. Nekem nem egyértelmû a visszaállítás, mert ott van Tartalomszûrés felfüggesztés és Idõzár felfüggesztés is. Szóval kipróbáltam minden variációt, de nem jó sehogy sem...
késõ éjjel, amikor a windows frissítést csinálná a rendszer, akkor is jelszót kér, tehát ha nem vagyok a gépnél nem frissít....
Nagyon köszönöm annak, aki segít...
Közben másik fórumba is betettem a fentieket, ....
Vagy beírod a "mount" panelon, hogy *.* és kiválasztod a .bin-t.
Van egy bin meg egy cue fájlom.
Valahogy el kellene inditani õket, de a commander nem viszi a daemon tools meg fel sem ismeri.
Valaki help plz!!!
Nekem vmi olyan van hogy ha kilépek a rendszerbol akkor egy hibauzenet jon be és csak az okera lehet menni és ha ramegyunk kikapcsol 😄
Spyware X-terminator Free Trial
PL. Van egy txt file-om hogy NORTON. és nem nyitottam meg. átneveztem vmi másre és megnyitja 😄 milyen kis köcsög virus.
Van egy bin meg egy cue fájlom.
Valahogy el kellene inditani õket, de a commander nem viszi a daemon tools meg fel sem ismeri.
Valaki help plz!!!
Sas6:
Az Ad-Aware SE Personal alapbol elég gyenge...
A Nod32-t próbáld meg féregirtóbol meg a Spyweare Terminator-t
Ha nem sikerül ujra kell particionálni az egész merevlemezt😞
Aztán ha kilépek a windows-bol akkor kijon egy hibauzenet valami D,E,F meg az ilyen virtuális meghajtokkal kapcsolatban és csak az OK-ra lehet menni és ha rámegyunk akkor automatikusan kikapcsol a gép.
Már mindent probáltam desemmi nem segitett ezen😞( Mondanátok légyszives ötleteket hogy mivel tudhatnám megoldani a proglémámat? Olyan programot ami segithet ez ügyben??
Elöre is köszike!!
1. Tehette volna jobban szem elé pl. a beállítások menübe. Azt gyakrabban nézi egy felhasználó, mint ahova most rakták.
Amúgy 9.-én frissítettem és nincs újabb frissítés.
Nem inkább peter01-nek akartad írni?
Ezzel un birod installálni a directX - et.
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kicsit égõn érzem magam de htx!!!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"