Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát 1 meghajótból nem lesz kettõ. Gondolom 1 meghajtót nem akarsz két részre (partícióra) osztani.
Persze egyszerû formázás után megadhatod hogy egyben maradjon az egész winyó vagy több részre osztod.
Javaslom elolvasnod a telepítendõ rendszer útmutatóját, ami általában a telepítõ lemezen van. Nekem XP-m van, ha nem találod elküldöm neked. Én is onnan csináltam elõször.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

gordonmail
pfff ezaz
tõltök programot netrõl
és
a c:\-ón nincs már szabad hely.
Nem lehet megoldani, hogy a partició nagyságát növeljem? Természetessen egy másik particióból megcsappantva 😊

(O_o)

Sas6
Hát nem tom eltávolitani ezt a kibas**tt virust tökim kivan vele hogy minden szart csinál 😞

Ha ugy akarom reinstallálni a gépet hogy csak egy meghajtot akarok hogy legyen nem akarom kettéosztani azt nehéz megcsinálni? mert még sose csiáltam windows installt.

Evin
Ha van vírus, az akár egy pillanat alatt átmehet bárhova. Bármit csinálsz, a vírusokat kijátszani nem lehet, csak kiírtani, vagy távoltartani õket vírusítóval.
Én mindenképp a nod32-t ajánlanám, mert mostanság volt valami felmérés, és ott magasan lenyomta a többieket.
Ez a lehúzogatás menet közben állítólag a SATA vinyóknál nem okoz gondot. Én ezt még nem próbáltam, mert még neincs sata vinyóm.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sas6
Ok köszke már töltöm remelem jo lesz

Igen én is erre gondoltam.
Ha lenne egy külsõ vinyóm vagy valami más adathordozó, ami kb 40 Gb-ot tud tárolni (valami javaslat?) azzal megolható, hogy csak egy adott idõtartalomig használom, aztán kihúzom? Nem fogja "hiányolni" a rendszer a hiányzó meghajót? Ezáltal megadaályozva a kártevõk önkényes munkásságát. Persze elõtt kártevõket negatívvá teszem.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Evin
Tudtommal a vírusok vándorolnak mindenfele, amit csak elérnek(lásd:összes aktuális vinyó).
Használj vírusítót.

Pl van egy 250 Gb-os winyóm. Felosztom 2 patrícióra. Az egyiket csak bizt. mentésre használnám. Áttudnak menni a kártevõk a b. mentés patríciójára maguktól? Szóval úgy, hogy nem én másolom át egy biztonságosnak hitt könyvtárral például.
Ha igen meg lehet valahogy akadályozni?
Ugyanez a kérdésem 2 winyó esetén, mikor az egyik lenne a bizt. mentés helye.

Pedig a routernek (az eddig mûködõ beállításokon semmit nem variáltam) rögtön fel kéne ismernie a nyetet, a windowsnak meg ajánlania vmit, nem? Szerintetek?
Evin
Akkor nem tudom. Talán valamit elnéztél, vagy... nem tudom.

Üdv!

Újrapakoltam az xp-t, és az a nagy problémám, h nem tudom visszállítani a netkapcsolatot. Természetesen net van, hálózat is van (most is vater gépérõl írok), de sehogy se jön össze. Amúgy UPC szélessávú nyetem van, sajna a papírjai (esetleges kódok, stb.) nincsenek meg. Tudnátok vmi tippet adni?

Elõre is köszi. 😉
Ez a baj
A fájl pontos kiterjesztése 001
Tehát az egész úgy néz ki mintha össze se rakta volna.
Evin
Megnyitod ugye a commanderrel, és F5.
Ez az fájl .rar vagy valami hasonló kiterjesztésû?

A helyzet egy kicsit bonyolultabb..
Egy játékrol van szó. Sok apró részre lett darabolva commanderrel. Amikor eggyesítettem a crc-vel megszületett egy olyan fájl amit a windows nwm ismer fel, de a coommanderrel meg tudom nyitni (mint egy sima mappát) és akkor van ott a cue. meg a bin.
Állitólag valahogy eggyesíteni kéne õket vagy valami ilyesmi.
Sziasztok!

Két kérdésem lenne az egyik:

Xara3D6 kérdésem lenne. Valamit elállítottam, mert a megírt dizájn szöveget "nem átlátszóra" csinálja, hanem ad neki egy szürke alapot.
Eddig nem volt vele gondom, de most mindent háttérre tesz. Ebben a progiban nincs olyan hogy az un. "szemre" kattolsz, mint a Photo Shopban.
............
a másik:
Az Fsecur-ban az óra melleti ikonban a tartalomszûrést elállítottam.
Így folyton jelszót kér és így folyton jelszót kér. Nekem nem egyértelmû a visszaállítás, mert ott van Tartalomszûrés felfüggesztés és Idõzár felfüggesztés is. Szóval kipróbáltam minden variációt, de nem jó sehogy sem...
késõ éjjel, amikor a windows frissítést csinálná a rendszer, akkor is jelszót kér, tehát ha nem vagyok a gépnél nem frissít....

Nagyon köszönöm annak, aki segít...

Közben másik fórumba is betettem a fentieket, ....
Evin
A .bin-t vinnie kell!
Vagy beírod a "mount" panelon, hogy *.* és kiválasztod a .bin-t.

tobias88
Nekem ilyen nincs
Hi
Van egy bin meg egy cue fájlom.
Valahogy el kellene inditani õket, de a commander nem viszi a daemon tools meg fel sem ismeri.
Valaki help plz!!!
tobias88
Menny fel a szoftverbázisra, onnan tudsz leszedni, de ha ugyanaz van mint nálam, akkor installkor kilép!
Sas6
Bazz akkor lehet ugyanaz a virusunk van 😄

Nekem vmi olyan van hogy ha kilépek a rendszerbol akkor egy hibauzenet jon be és csak az okera lehet menni és ha ramegyunk kikapcsol 😄

tobias88
Vazz, nekem is valami ilyesmim van!! A vírusírtós oldalakról kilép és a vírusírtók telepítésénél meg kilép a telepítõbõl!
Sas6
köszi szepen de mindegyiknel kilép 😞((((((

tobias88
Hell, van 1 nagyon pici gondom! Zonealarm fent volt eddig, de bármilyen böngészõ ha beírtam hogy zonealarm kilépett, pedig volt hozzá frissítés! Leszedtem a frissítettet dc-rõl, de fel akarom telepíteni és kilép a telepítõ és semmiféle zonealarmos oldalt nem enged behozni! Valamiért nem szereti a zonealarmot a gép, ez hogy lehet?
torrente111
torrente111
Segítsetek! Nem tudom mi történt. Eddig tökéletesen müködött a fényképezõgépem Casio Digital Camera QV-R51-es. A elepitõjével volt már 2 éve telepítve. Mától nem érzékeli a gépem. Ugyan úgy van bekötve USB-n és azt irja ki, hogy nem érzékeli!! Már több vriációval próbálkoztam, Mi lehet a baj. A géppel van bajom és vigyem szervizbe. A szám.gépem jó, azzal nins gond, mert a web-.kamera müködik róla. Elõre is köszi, Ja ha valaki tud frissitést a elepítéshez lécci küldje el. elõre is köszi!!!
Sas6
Valaki tudna nekem egy linket belinkelni ha megkérem merrt nekem mindig kilép a virus miatt. Erro a progirol kellene egy:

Spyware X-terminator Free Trial

Sas6
Háát 😄 haljatk nem tom milyen virus ez de ah vamaiben van valami olyan szo ami vmi virusirtora utal akkor nem is nyitja meg.

PL. Van egy txt file-om hogy NORTON. és nem nyitottam meg. átneveztem vmi másre és megnyitja 😄 milyen kis köcsög virus.

Sas6
Jaj de jó😞

Na mindjart megprobálom köszi az infokat.

Hi
Van egy bin meg egy cue fájlom.
Valahogy el kellene inditani õket, de a commander nem viszi a daemon tools meg fel sem ismeri.
Valaki help plz!!!

Sas6:
Az Ad-Aware SE Personal alapbol elég gyenge...
A Nod32-t próbáld meg féregirtóbol meg a Spyweare Terminator-t
Ha nem sikerül ujra kell particionálni az egész merevlemezt😞
Ezzel azt értem el hogy a dx-et letörölte az újat viszont nem lehet felrakin. Ebböl Windows reinstall lesz.
Sas6
Sziasztok az lenne az én nagy proglémám ogy valami olyan virus jott a gépemre ami olyan csinál hogy ha belépek a virusirtomba akkr automatikusan kilép belöle. Aztán nem engedélyezte hogy fusson a virusirto. De lefuttattam egy olyan féregirtot hogy Ad-Aware SE Personal és itt talált sok-sok férget ki is töröltem ezzel már elértem hogy a virusirto aktiv legyen de igy sem enged be a virusirtoba ugyanugy kilép.

Aztán ha kilépek a windows-bol akkor kijon egy hibauzenet valami D,E,F meg az ilyen virtuális meghajtokkal kapcsolatban és csak az OK-ra lehet menni és ha rámegyunk akkor automatikusan kikapcsol a gép.

Már mindent probáltam desemmi nem segitett ezen😞( Mondanátok légyszives ötleteket hogy mivel tudhatnám megoldani a proglémámat? Olyan programot ami segithet ez ügyben??

Elöre is köszike!!

Thx
Ja köszi. Ez az M$-re vall.
1. Tehette volna jobban szem elé pl. a beállítások menübe. Azt gyakrabban nézi egy felhasználó, mint ahova most rakták.
Amúgy 9.-én frissítettem és nincs újabb frissítés.

SHARER
Ja bocs elnéztem. akkor reply

HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu

Miért akarnám?
Nem inkább peter01-nek akartad írni?

Tomicsek
Vagy ? melletti nyílra klikkelve About Windows Defender Check for updates ?

SHARER
Directix Eradicator
Ezzel un birod installálni a directX - et.

HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu

Nem eredeti az XP-m, tudom, hogy így is megoldható a Windows Update, de inkább egy másik megoldás, ha van. Nem lehet valahol beállítani, hogy automatikusan frissítsen vagy a frissítést manuálisan letölteni?

Tomicsek
Nem tudom biztosan, de a Windows Update frissíti vagy nem? Bocs ha marhaságot írtam.

A Windows Defender adatbázisát hogyan tudom frissíteni?

Sajnos sok esetben a pénztárca szab határt egy gép vásárlásánál.

Hát a nagyon jó gép fogalma mindenkinek más általában. Pl nekem egy 3GHZ-es procihoz több kellene, mint 512 Mb RAM. Bár én inkább egy Core 2 E6400-as procira ruháznék be és remélem fogok is, mellé 2 GB DDR-es 800 MHZ-s RAM és pl egy GF 7600 vagy 7900. Remélem összejön majd. Igaz ez nem 80 ezer lesz.

Lenne 1 problémám hogy lehet régiebbi dx-et telepíteni mint ami a gépen van vagy hogy lehet a mostanit uninstallálni?
tobias88
Amúgy egy olyan integrált fossal mik indulhatnak el?? a régi gépem Nvidia MX 460asánál jobbak szoktak benne lenni?
tobias88
80ért 512ddr2, 3ghz-s intel, 160 SATA HDD, integrált videókari(LOL), Duallayer DVD,
saviola
Bocs most látom, hogy ezt írták, csak nem frissítettem az oldalt

Pedig jó lenne 😄

saviola
Szia! Az attól függ van-e az alaplapon egyáltalán agp. v pci-e fogalalt. Ha nincs akkor nem lehet természetesen, ha van akkor ki lehet elvileg, és mûködik általában. Bár van amikor nem. A másik meg az hogy hihetetlenül olcsó az mit takar? Üzletben van olcsón vagy úgy mond leesett termékrõl van szó. Mert az üzeletekben nem szoktak hihetelen jó gépeket hitetetlen olcsón adni.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kicsit égõn érzem magam de htx!!!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"