Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan problémám van hogy kb 1 hete elment a Windows-ban a hang. Ha a neten nézek vmi videót akkor annak sincs hangja, egyszerûen a windowsban nincs hangja semminek. A játékokban, filmekben van. Megnéztem a hangbeállításoknál is, ott pedig be vannak állítva a windows hangok. Innen: Vezérlõpult-> Hangok és audioeszközök-> Hangok és itt a Windows alapérték van beállítva. Ez okés. Megnéztem ugyanitt a Hang fülben az alapértelmezett eszközt. Na gondolom itt van a hiba mert nincs bejelölve semmi. Bejelöltem ugye az alaplap hangkártyáját a Realtek AC97 hangkártyát és megnyomtam az Alkalmaz gombot, aztán megint beléptem ugyanide és megint nem volt beállítva semmi. És akárhányszor beállítom, kilépek és visszalépek és nincs ott semmi. Már a drivert is újratettem de semmi. Légyszi segítsetek! Elõre is KÖSZ!
nálam szinte folyamatosan megy valami 10 kbps mal felfele
cfosspeed progi kiirja hogy van feltöltés meg a tálcán a kapcsolatok ikon is jelzi hogy van feltöltés csak aztnem tudom hogy mi
én azt szeretném megkérdezni hogy van egy olyan problémám hogy ha netezek valami folyamatosan küld valami a gépenmröl valahova adatokat és azt hogyan lehet kideriteni hogy mi az
a válaszokat elöre is köszönöm
Valakinek van ötlete,hogy mivel tudnám leírtani?
ez mitõl lehet ? hogyan tudom megoldani?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Az elõbbirõl (boot sector) töltõdik be az operációs rendszer, az utóbbi (bad sector) pedig fizikai sérülés, gyártási hiba, vagy elöregedés folytán adattárolásra alkalmatlanná vált, vagy ekként nyilvántartott szektor.
Lásd:
Bad sector
Boot
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Egy olyan progit keresek aminek segítségével könnyedén tudok az itthoni gépembõl FTP-szervert csinálni.
Mindenki segítségét nagyon köszönöm elõre is.<#worship>#worship><#worship>#worship>
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
http://www.myfonts.com/fonts/ef-typeshop/broadway/condensed/
Ehez hasonló ingyenes betûtípus kellene.Elõre is köszi
How to make this work on XP.
When you mount (I have only tested mounting it with Daemon Tools) the ISO file or (if you have burned it)
insert the cd, it may appear a varning like "will only run with windows98"
Yeah Right!
Simply open the CD and right-click all (LAUNCH) (RESIDENTEVIL) (SETUP) (UNINSTALL) (CHECKER)
And choose the one at the bottom at the list. (Egenskaper) in Swedish.
Then set all files to run with win 95.
Now if all above is done, simply dubble click on Setup or Launch, the screen will go red and nothing happens!
Press Ctrl+F4 and now you can install your game!
Fákjúal!
OGG File-t szeretnék megnyitni.
-ajánlatok "valamilyen" programot - köszi!
Ha itt nem megy próbálj meg itt.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Segítség !!!!! MSN törölte az összes partnert csak úúgy kb 20 perce és hiába csinálok rendszer vissza állítást, akkorsincsenek meg a partnerek ....mit csináááljak .... tiszta ideg vagyok .... 300 partner ! Web msnnél is 0 partnert ír ki :S
PS3/X360 user: Infernohun
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ez a File/Export as animation menüponttal érheted el (megjegyzem, nem használok egyetlen Xara szoftvert sem, mindezt a Xara weboldalán olvastam).