Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Lenne egy lehet láma kérdésem: Mi az a winapi??
elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
Az utolsó linken található oldalon pedig elolvasható a CPU-támogatás:
a havernál pedig semmi baj vele
:(
winrar 3,51 es használok
PLS HEEEELP!!!! <#sir>#sir><#nemtudom>#nemtudom>
ikszdé XD
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Tudna nekem valaki segíteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A problémám a következõ:
Van egy Panasonic NV-GS27 miniDV kamerám. Szeretném a szalagon lévõ videót felrakni a gépemre. Van hozzá egy USB és egy DV kábelem. Ha csatlakoztatom mind a kettõvel akkor sem látja a PC-m a kamerát. Csak fényképezõnek látja és így nem tom átrakni a videót. Van MotionDV STUDIO 5.6E LE nevezetû progim is de azt meg egyáltalán nem tom kezelni. Ha netán, esetleg tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném.
amugy egyik progi ezt irja ki miota ujraraktam az ati catalystot
de a carbon sem indul el (program szabalytalan muveletet hajtott vegre ezert leall... blabla)
respect to the man in the ice cream van
Mi neve annak a programnak, ami olyan mint a GameSpy? Multiban lehet vele nyomni, akkár szériaszám nélkül is.
Töltsd le a kézikönyvet, abban benne kellene lennie.
Vagy itt.
De itt is megkeresheted.
Innen elérhetõ egy többnyelvû (Multi-Language) változat - talán még magyar nyelvû változat is van benne. Ha nincs, akkor van angol (English) - és akkor barátod a Sztaki szótára.
Én azt mondom, ne halogasd, jobban fogsz aludni, ha tudod mi az oka!!!<#smile>#smile>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Vki használ Chris TV-t?Arra tudtok válaszolni hogy miért csak 320x240-es képeket csinál?És hogy lehetne ezt növelni mert én nem látom hogy hol lehetne?
2.)Az én alaplapomon van egy 2GHz-es proci.(Celeron 478 Socket).honnan tudná meg azt hogy hány GHz-ig bövithetem? Szeretnék tenni bele mondjuk egy 2,8GHz-est.kibirja e az alaplap vagy sem? az Alaplap neve ECS P4VXASD2+ (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) kössz a válaszokat.
van 4 darab DTS audio cd-m KÉPFÁJLBAN,ezeket szeretném rátenni 1 darab DVD-re,tehát audio DVD-t akarok csinálni belõlük
nem kellenek az olyan "okos" válaszok hogy "rippeld le mp3-ba oszt kész" meg hasonlók,írtam hogy DTS,és ehhez a témához kb semmi gõzöm nincs,gondolom le lehet valahogy 0 minõségromlás nélkül is rippelni õket,vagy egyszerûen "összedobni" a 4 képfájlt eggyé,vagy mittomén,remélem valaki tud rajtam segíteni<#dumcsi>#dumcsi>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
szoval ez van még mindig, és nem tom mi lehet, a monitorkábelt néztem nincs-e megtörve meg ilyenek, az jo, kiszedtem a vidkarit meg visszatettem ugyan ilyen, nemtom mi lehet... :|

Kösz a segítséget!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Hello! Az Internet Explorerem (6.0 verziós) nem nagyon akarja megjeleníteni a különbözõ fórumokba belinkelt képeket, amit meg megjelenít, csak BMP-ben tudja menteni, pedig, gondolom, nem az az eredeti formátumuk. Ha tudtok, légyszi, adjatok tanácsot a problémám ügyében...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
ikszdé XD
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
1. lehetõség - az a bekapcsolt/készenléti állapotot jelzõ led.
2. lehetõség - HDD aktivitás jelzõ: valamit nagyon csinál a vinyód
-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!
Kétlem hogy megoldható lenne - bináris állományt veszteségmentesen 1,5384%-ra tömöríteni nem hinném hogy lehetséges lenne.
Bekaphattál valami kártevõt.
Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett teljes körû (frissített adatbázisú) vírus- és spywareírtó futtatása javasolt.
Egy szoftver hogyan dögleszti meg a tápodat? Ki-be kapcsolgatta? Leállította a hûtõventit? ;)
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
az mitõl lehet,hogy folyamatosan ég a gépen a piros lámpa?Nem felvillen,hanem folyamatosan világít,picit halványabban,mint amikor cisnálok valamit a gépen
-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!
2.: mindkét gépen valamelyik meghajtót osszátok meg
3.: wincommal a hálózatnál:
teljes hál/mic win hál/a munkacsoportok neve/
és ott lessz a gépek nevei is és ezekre már akármit rá tudtok másolni