Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan tudom a Norton antivirust aktiválni???
A gond az hogy ez lenne az aktiváló kód: Végig nulla aztán az utolsó 3 szám 365
De a nullát hiába ütöm, nem írja be, csak bizonyos számokat, és betûket tudok beírni!!
A segítséget köszi.
Keresek egy olyan programot, amivel ki tudok .avi fájlt, .srt felirattal írni DVD-re.
(Videó DVD-nek, hogy a lejátszó is futtassa)
Nero nem támogatja a feliratokat..
Tudtok ajánlani valamit?
THE HUNTER coming soon ^^
Szerintem nem árt ha van rajta. Ha jó minõségû a hûtõ akkor esetleg elhagyható.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Olyan problémám lenne a 2003-mas Outlook-kal,hogy levelet fogadni tudok, de küldeni nem. 5 fiókról szedi le a leveleket, 4 t-online-osról, és egy ATW-srõl. Kimenõ levelek kiszolgálóához mail.t-online.hu van beírva, a felhasználónevek, jelszavak stimmelnek (máskülönben lekérni sem tudnám a leveleket), viszont mikor bármelyik címmel levelet szeretnék küldeni a következõ tartalmú "Rendszeradminisztrátor" címû üzenetet kapom:
"Üzenete csak néhány, vagy egy címzetthez sem jutott el.
Tárgy:
Küldve: 2006.11.12. 22:32
A következõ címzett(ek) nem voltak elérhetõk:
'********@gmail.com': 2006.11.12. 22:32
*** *.*.* <***********.pool.t-online.hu<**.***.***.**>**.***.***.**>>: Client host rejected: Access denied"
(csillagok helyén e-mail cím, illetve egyéb (szerintem) nem publikus adatok..)
Valaki tudna segíteni a probléma megoldásában? Nem tudok rájönni, hogy ezt miért csinálja.
A központi szerver hibája alapból kilõve, mert mikor webes felületen bejelentkezek és onnan küldök levelet, akkor hibátlanul megkapja a címzett.
Pls, valaki segísten!
Elõre is köszi a helpet!
Farad? Celsius? 😉
Ha a Bios-ban levõ hõmérõ is magas értékeket mutat, akkor gyanús a dolog.
Ha a garancia elvesztése nélkül kinyitható a gépház érdemes megnézni a procihûtõt, hogy mûködik-e, rendesen rá van-e téve (az is elképzelhetõ, hogy nincs hõvezetõ paszta a hûtõ és a proci között).
Ha garanciális akkor meg érdemes minél elõbb visszavinni - ilyen hõfokon processzornak nem illene mûködnie.
Any DVD és Clone DVD kettõssel próbálkozz.
Mindkettõnek van 30 napig használható Free változata.
innen letöltheted
R U Ready?!?!? ...broken soul...
ikszdé XD
Milyen megoldást tudnátok arra adni, hogy adott idõintervallumban ne lehessen használni az MSN-t! Ne is tudjon fellépni. Tehát a portjait kellene valogy ideiglenesen letiltani. (munkaidõben nem szeretné a fõnök, h bárki is msn-ezzen) Elõtte és utána szabad.
Keresem Kókai Tibort, aki 2001-ben közzé tette az FS-Planeten a PZL-101A "Gawron" programját. Mivel csak nem régen találtam rá erre a típusra, próbáltam letölteni, de ez nem sikerült. Nagyon sok személyes élményem volt ezzel a típussal, mivel repültem, üzemeltettem és számomra ez már csak emlék.Kérem, hogy aki tud ebben segíteni - esetleg személyesen Tibor - az küldje el E-mail címemre a lehetõséget. Elõre is köszönöm.Kálmán
Az lenne a problémám hogy át akarok másolni egy eredeti dvd-t de valamiért nem csinál cdképet mert egy pontnál megakad és azt írja hogy nem másolható egy bizonyos fájl.
Gondolom valami írásvédelem lehet.Ezt hogyan lehett kiiktatni valaki megtudja mondani?
Néróval és alcohollal is próbáltam de ugyanaz az eredmény meg még úgy is póbáétam hogy az egészet átmásolom a gépre és onnan majd mentem dvd-re de egy fájlt nem lehet másolni.Valaki tud nekem segíteni?
Köszönöm Balázs
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
Kszi elõre is
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
itt..
0x000000D1 STOP üzenet Leírás: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Leggyakoribb ok: Kísérlet lapozható memória elérésére a folyamat túl nagy belsõ megszakításkérelmi szintjén (IRQL). Ezt általában a helytelen címeket használó illesztõprogramok okozzák. A kernel módú illesztõprogramok számára nem megengedett a lapozható memória elérése nagy IRQL értékekkel.
Szeretnék kérdezni valamit..nem vagyok profi.de az xp-ét én szoktam magamnak felrakni.most egy ismerõsömnek szerettem volna felrakni.de linux van rajta és nem sikerült..gondolom elõször le kellene törölni a linuxot.de hogyan kell??
Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy Hiren's BootCD 8.4 -em és van vmi patch is hozzá. a kérdés az az hogy ha nem patchelem akkor ugyan úgy tom használni vagy nem vagy mi lesz??
elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
van egy betûtípusom, melyet felhasználtam egy dokumentumban, és ezt a dokumentumot szerettem volna PDF-be konvertálni.
A konvertálás sikerült is, viszont nem illesztette be a betûtípust a PDF-állományba (csak külön, a PDF állomány mellé csatolva használható a betûtípus) - mert a betûtípusban ez nincs engedélyezve.
Hogyan lehet ezt a dolgot kikerülni? Ámbár találtam rá egy megoldást (hexaeditorban meg kell keresni egy bizonyos byte-ot, és értékét átírni 02-rõl 00-ra) - ami elvileg mûködik (és fontkatalogizáló/fonttulajdonság-ellenörzõ szoftverek tanúsága szerint sikerül is), de gyakorlatilag nem mûködik (a betûtípus nem lesz használható).
Na erre varrjatok gombot!
Mondom fogok egy win98 bootlemezt, ez eddig OK, beírom neki az elérési útvonalat, erre a SETUP.EXE nem futattható DOS-alatt, namondom...
Nem tudok XP-s floppi bootolot, ami a 2003naka telepítõlemezét is simán bebirnam bootoltatni?
(O_o)
Köszi!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Adobe Premiere 1.5 vagy 2.0 - pénzes
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Sziasztok!
Digitalizáltam egy régi filmet VHS-rõl és az alja csak egy zûrös szürke csík. Tudtok valami jófajta progit, amivel jó crop-ot tudok csinálni, a hibát eltüntetendõ?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Azonkívül nem minden linux ingyenes!
KATT
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
KATT
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Magyar, és ingyenes.
Megtudnátok mondani hogy milyen címrõl lehet letölteni LINUX "próbaverziót"? Olyan kellene amit nem kell telepíteni hanem DVD-rõl fut.
Szerintetek ez hangkártya hiba lehet...? Vagy essetleg egy gitárokhoz való megfelelõ progi meg tudja oldani a problémát...?
Σοφια
a www.google.com csodákra képes😛
http://h18007.www1.hp.com/support/files/hpcpqnk/us/locate/64_6268.html
Honnan lehet leszedni HP NX7400 driver-t??
\\__/) (O.o) ( } { )
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De van a Streamrippernek parancssori változata is - így nincs szükség a Winampra.
Szerintetek milyen progival lehet a legjobban felvenni NetRádióból?
Segítséget Köszike!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
félhomályban hallotam egy olyan módszerrõl hogy átnevezni a particiókat.
tehát hogy a pl a "g" legyen a "c"
mintha a futtatásba kellet volna g:/c vagy valami ilyesmit beírni. aki tud az kérem segítsen.jah és ez nem okoz adatvesztést?😊
mint az láthatjátok a paragon látja, de inaktív, és akárhogy próbáltam backupolni sehogy se ment. Getdataback se használt semmit pls help 😊
Magadtól ráfogsz jönni,hidd el,söt okosodsz is ha szépen végigfutsz pár oldalon 😉
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
magyarul nem lehetne?
nincs vhol magyarul?
\\__/) (O.o) ( } { )