Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vírusgyanús dolog lehet :Kaspersky virus removal toolt futtasd le.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
1:ha a helyi kapcsolatot le akarom tiltani azt írja nem lehet mert olyan protokollt használ ami nem támogatja a plug & playt,vagy más falhasználó vagy rendszerfiók inicializálta.
2:Az ideiglenesen letöltött internet fájlok 8-900 megát foglalnak-be lehet valahol állítani hogy ne õrizzen ilyen ideiglenes vackokat?A Mozillán próbáltam beállítani hogy cookikat ürítse bezáráskor meg hogy ne õrizze meg a letöltési elõzményeket,de az akkor a könyvjelzõket sem jegyzi meg többé.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Indítás után a rendszer ezt az üzit dobja ki....azóta szaggatnak a játékok...tegnap még semmi baja nem volt. Ha valaki tud rá megoldást, a rendszer újratelepítése nélkül, megköszönném.
Köszönettel,
Timi
Napokban lett újratéve a gépem, de van egy kis problémám. Win 7 rendszer került föl rá, minden fasza volt, viszont egyszer csak vmi 0x80070571-es hiba jelentkezett, ami azt mondja, hogy a lemezszerkezet sérült vagy nem olvasható. Ez azért érdekes, mert teljesen új winchesterem van, tehát nemhiszem, hogy itt lenne gond. Egyébként a D partícióról van szó. Érdekes mert ez után a hiba után a flash player, a chrome is összeomlott, sõt egy egyszerû word fájlt sem tudok megnyitni. Amikor bekapcsolom a gépet, hibaellenõrzést futtat, s nekem is azt javasolja, hogy futtassak le vmi chkdsk nevû parancssort. Szerintetek mi lehet a probléma?
Köszi
Köszönöm.
All hail the double x!
Tudtok olyan programot, ami MS Word táblázatot konvertál HTML táblázatba ?😄
Valahogy meg kellene oldani, hogy ne kelljen újra begépelni a 12*32(sor)*6(oszlop)ot..:SS
Bármi ötletet szívesen fogadok..//honlapra kellene ugyebár//
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Elég jo.
Én ezt használon ( itunesszel is össze lehet kötni.
Valamint egy konyv rendezot is,ami felismer minden formatumot.
Tudtok valami ilyesmit?
The Matrix has you...
Valamiert a bongeszoim nem akarnak beengedni a gmail oldalara biztonsagi hibara hivatkozva,tudjatok olyan mint mikor nem engednek valami spam veszelyes oldalra.A hotmail-nal is kiirjak h veszelyes tovablepni de ott legalabb enged.Semmit nem csinaltam,nem tudjatok mitol lehet?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Az elõbb elkövettem egy kis bakit! Egy képeket is tartalmazó mappát írásvédetté akartam tenni, de a "tulajdonságok/Attribútumok/Írásvédett" helyett a "Rejtett" opciót pipáltam ki. Így sikerült eltüntetnem 5GB-nyi fényképet.
Nos, hogy tudnám ezt visszacsinálni?
tegnap óta egyik percrõl a másik percre a gmail nem nyitja meg a levelemim, csak kiirja hogy betöltés és ennyi...chrome van fent.
help?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Akadt ma egy kis gondom, feltettem a gépre a Kresz 2012-t, miközben futott a floppy meghajtó állandóan frissítette magát, de gondoltam ez a program hibája, ám miután kiléptem a programból továbbra is állandóan frissíti magát. Azóta leszedtem a programot(Kresz 2012) és már többször újraindítottam a gépet, de ez sem oldotta meg a problémát. Szerintetek mi lehet a gond?
Elõre is köszi.
http://screenshots.portforward.com/routers/TP-Link/TL-R460/IP_QoS.htm
Nézd meg a router DHCP beállításánál, hogy milyen tartományban osztja az IP címeket (pl. 192.168.1. 100 - 254 vagy ilyesmi), és erre a teljes tartománra állítsd be a 10 mega sebesség korlátozást. (nálam Tenda routerben "Bandwidth control" menüpontnál van, de más routerben sem nehéz megtalálni).
Csak a Windows-ra gondoltam, hogy kell legyen valami beállítás, csak nem tudtam, hogy hol, mivel Linux alatt nincs ilyen gond. Érdekes, hogy Linux alatt elég a FAT32 formázás is, mégis szépen másolja a nagy darabokat. Másképp mûködik.
Ha NTFS, akkor létre van hozva a System Volume Information rejtett mappa a pendriveren, pont mint a partíciókban.