Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az jó, messze van a táptól, a procitól, és a videokártyától (zajforrás).
Ráadásul ezen táblázat szerint (28. oldal) csak - a nálatok nem létezõ - alaplapi hangkártyával osztozik meg az IRQ-n (mivel nálatok nincsen alaplapi hangkártya, ezért a behelyezett kártya nyugodtan lefoglalhatja).
"Az vékonyabb és miért? "
Én helytakarékosságra tippelek.
Talált, süllyedt. Másba nem tudjátok belerakni (na jó, erõvel bárhova bele lehet illeszteni) 😉
"Az 1 CNR az melyik vagy az mi? "
Ez az alaplap processzorral átellenben levõ oldalán elhelyezkedõ csatlakozó. Hangkártya, modem, és/vagy hálókártya csatlakoztatására találták ki. Jelen esetben felejtõs.
Olyan nincs rajta, csak 6 PCI és 1 AGP és 1 CNR van rajta.
Tegyétek át egy másikba.
Mellesleg ajánlom az elõbb említett kézikönyv 3.7-es fejezetét, illetve a BIOS-ban az Advanced menü, PCI configuration menüpontjának tanulmányozását.
Grayed components are optional at time of purchase = A szürkén színezett elemek vásárláskor szabadon választhatóak/opcionálisak/tetszõlegesen kaphatóak.
Mindenhol le van írva, hogy a hangkártya opcionális (optional).
Avagy lehet rajta vagy nem (ilyen szép szavakat nem tanultok nyelvtan/idegen nyelv órán? pedig hasznos - vásárláskor rengetegszer találkozhatsz ezzel a kifejezéssel - ne csodálkozz, ha egy termékhez egy kiegészítõt opcionálisként jelölnek és nem kapsz hozzá).
Ti valószínûleg olyat fogtatok ki amin nincs.
A szamitogep.hu cikkében már alapvetõen szerepel az, hogy a hangkártya opcionális.
Illetve a két alaplap specifikációja - az opcionalitást tekintve - megegyezõ:
Olvasd el még egyszer:
A TUSL2 és a TUSL2-C között az alapvetõ különbség az, hogy TUSL2 integrált videokártyával is rendelkezik. Opcionálisan mindkét alaplapot audio vezérlõvel is elláthatják.
Illetve:
Audio: Opcionálisan CMI-8738 6 csatornás vezérlõ.
Ráadásul ha letöltöd az alaplap kézikönyvét, olvashatod benne:
Tehát az audiókimenet opcionális (tessék elõvenni az értelmezõ kéziszótárat), nem minden (ezen a típusú) alaplapon szerepel.
Ha a winyómon (250GB SATAII) csinálok 4 partíciót, és az egyikre feltelepítem a WinVista 32 bites változatát, a másikra a 64 bitest, egyikre a WinXP 32 bites és a negyedikre a 64 bites változatát, akkor nem fogjár "összekavarni" egymást az X86 és X64 verziók, és mindegyiket gond nélkül használhatom majd?? (na ez szép mondat volt... 😄)
Elõre is köszi a válaszokat!
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
A support-os linkben írt megoldás segített.
THX!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ezt próbáld meg, újraidítás lehet, hogy kell.
Azért elõtte.
http://support.microsoft.com/kb/875351/hu
Segítségre lenne szükségem.
A szitu az, hogy az XP-m furcsa hibajelenségeket produkál, amikor egyes könyvtárakat megnyitok.
Egy ideig csak olyan könyvtáraknál indult újra az explorer, amikben film fájlok voltak (avi-k). De mostmár egy, az asztalon lévõ képeket tartalmazó mappa megnyitása után is leáll az explorer és ujraindul a következõ hibajelzéssel:
Persze, ha ezeket a könyvtárakat mondjuk total commanderrel nézem, a világon semmi gond nincs. És természetesen van egy csomó egyéb mappa, amivel nincs gond. Tud vki megoldással szolgálni a problémámra?
Elõre is kösz a segítséget!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Régiek... Egy autó töréstesztje - hacsak nem valami játékra gondolsz - eléggé bonyolult dolog, sok paraméterrel. Nem olyan klikkelgetõs "összerakom és kész van" dolog (pláne hogy ennek elméletét gépészmérnökök tanulják végeselem-analízis címén).
Itt van egy újabb - de ez biztos méregdrága.
Köszi de itt csak ien rági cuccok vannak amiket csak írni lehet....
Na mind1 akkor veszek egy et....170 dolcsiért....
http://homepage.usask.ca/~ijm451/finite/fe_resources/node139.html
sok helyen gyönyörû lányok vannak a reklámon, magyar névvel és magyar városok megadva tartozkodási helynek, természetesen sokan rákattintanak
furfangos dolog, de nem szabad bedõlni neki
Tudtok olyan programot mondani, amiben lehet Pascal-lal programozni, Windows-os kezelõfelületû, és bõven elfél egy 256-os pendrive-on.
ACER Aspire 5738ZG
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Chaos Anno Domini
Mi a picsáért van az, hogy ha külföldi oldalakat nézek, akkor bejön ilyen csengõhangreklámos faszság. Már kurvára idegesít, hogy egy német fórumon bejön ez a szar és elkezdi a zenét(csengõhangot) nyomni ezerrel. De nem csak azon az egy oldalon van, hanem máshol. Öcsém gépén detto.
Ha rákkatintok a magyar nyelvû reklám bannerra, akkor IDE vezet a link.
A banner képe így néz ki:
Találkozott már valaki ilyennel? Ha ez spyware, akkor hogy tudom ezt kiírtani? Ha meg más akkor mit tudok tenni?
(Firefoxot használok)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Windows Movie Maker 2-t használok és akárhányszor csak megpróbálok beimportálni egy video file-t, azonnal kifagy. A videók AVI-k, nem akadnak össze semmilyen más programmal, se képben, se hangban.
Mi lehet a hiba oka? Kérlek, segítsetek!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
ps : bocs, hogy összevissza írok, de sietek
pps : elõre köszönök minden segítséget
Ha nem akkor
Csökkentett mód, rendszergazda,vp,felh.és innen tood, Ha nem akkor Winfos cd vel próbálhozz...
De nem toom, én még nem csináltam ilyet...
Vagy még az lehet, hogy start,összes progi, kellékek, rondszer ezközök, és alap állapot visszaállítása...
segítséget elõre köszönöm
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
egy wirelesses bridge amin keresztül a két gépemen elérhetõ a netem na most Én, mivel két gép van szeretném zeen a gépen keresztül kezelni a másikat avagy elérni a fájlait a pingelés mûködik egy tartományba raktam de eccerûen nem látja egymás megosztásait ez most miért van ha pingelni tok de megosztásait ne látom help plíz
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
(kezdõ vagyok mit tagadjam)
Letöltöttem ki fogom próbálni.
Még egy valaimit kérdeznék tõled, hogy lehet ezt megcsinálni "" ezt a formátumot? "" ide kattintva már megy is arra a bizonyos honlapra.
Ill.: A nick nevet egy kicsit kiszinezni és az üzi alatt mindig megjelenjen egy szlogen?
Ha van kedved válaszolj ha nem nem!