Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem ki fogom próbálni.
Még egy valaimit kérdeznék tõled, hogy lehet ezt megcsinálni "" ezt a formátumot? "" ide kattintva már megy is arra a bizonyos honlapra.
Ill.: A nick nevet egy kicsit kiszinezni és az üzi alatt mindig megjelenjen egy szlogen?
Ha van kedved válaszolj ha nem nem!
Eredeti windowsra akarom feltenni az IE7 végleges magyar változatát, de állandóan leáll a telepítés.
A log fájlban a következõ van:
3.328: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
3.765: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\.application
5.140: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
5.594: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
5.984: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\.application
6.312: IECUSTOM: Backing up registry permissions...
6.312: IECUSTOM: Finished backing up registry permissions...
6.312: IECUSTOM: Setting new registry permissions...
6.312: IECUSTOM: Unable to clear DACLs HKCR\.application
6.312: IECUSTOM: Finished setting new registry permissions...
6.312: IECUSTOM: An error occured verifying registry permissions. ERROR: 0x80070534
6.312: DoInstallation: CustomizeCall Failed: 0x3f5
6.312: IECUSTOM: Restoring registry permissions...
6.312: IECUSTOM: Finished restoring registry permissions...
6.312: A konfigurációs rendszerleíró kulcsot nem lehetett írni.
6.328: Internet Explorer 7 telepítése nem ért véget.
6.328: Update.exe extended error code = 0x3f5
Nem tudom, hogy mi lehet a hiba eddig minden frissítés jól mûködött.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
PLS...
KÖszi...
Tudtok-e olyanról, hogy pl. egy AVI-s (vagy bármilyen más formátumú) kis filmet vagy kis terjedelmû videót átkonvertálva letudjam játszani telefonon? (NOKIA 6131)
??
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=979813350&mit=%235907
THX:
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Olyan oldalt keresek, ahol rá lehet keresni fileokra, hogy mik azok. Konkrétan e_fatiace.exe néven fut nálam egy valami, csak azt nem tudom, hogy mi futtatja.
2.)A RegistryFix-em mindig megtalálja ezt a 3 bejegyzést (többit törli) de ezt a 3-at sosem tudja kijavittani törölni.
szerintetek kitörölhetem?
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Nem is kell hozzá szoftver, böngészõbõl konfigurálható.
Ennek módja le van írva a router kézikönyvében.
Ezt adja be minden Windows indítás elõtt és ha nem váltok el akkor kiírja hogy nem található valami fájl és ezért nem folytatható a telepítés.Ezt nem lehetne eltûntetni valahogy?
ezt írja ki
Start - Futtatás - gpedit.msc - Enter
Felhasználó konfigurációja -Felügyeleti sablonok - Rendszer - Ctrl+Alt+Del beállításai -A Feladatkezelõ eltávolítása - jobb katt- Tulajdonságok
Engedélyezd majd állítsd vissza nem konfiguráltra
Ha tudtok segitsetek.Ha az xp feladat kezelõjét elõ akarom hivni ,azt az üzenetet kapom ,hogy a rendszergazda leállitotta a szolgáltatást.Hát én szándékosan nem tettem ilyet.De már nincs ötletem ,hol lehetne ujra aktiválni.A feügyeleti ezközökközt nem találom.Lehet hiányzik egy dll?
Például D-LINK routernél a felsõ Advanced menü bal oldali Firewall menüpontjában a Firewall Rules List-nél az alábbi szerepeljen:
Allow Lan LAN,* LAN,* *,*
Másrészt a klienseknél a megfelelõ alkalmazások (például Windowsos filemegosztásnál a Netbios) portja a tûzfalon engedélyezve kell hogy legyen.
Harmadrészt érdemes egy munkacsoportban lenni a két gépnek.
Összekötöttem 2 gépet routerrel. Az internet megy de a gépek nem látják egymást vagy amikor látják akkor nem engedi a hozzáférést a másik géphez. Mi lehet a gond???
HELP PLS!!!!!!!!!
Nem találom sehol a Tizedes meg a többiek dvd tok képét! Honnan tudnám letölteni, mert ahova járni szoktam az a lap most nem üzemel!!!Ja és még a Kutyahideg is kéne, de azt is csak angolul találtam!!
elõre is köszi!
Ha tudtok segitsetek.Ha az xp feladat kezelõjét elõ akarom hivni ,azt az üzenetet kapom ,hogy a rendszergazda leállitotta a szolgáltatást.Hát én szándékosan nem tettem ilyet.De már nincs ötletem ,hol lehetne ujra aktiválni.A feügyeleti ezközökközt nem találom.Lehet hiányzik egy dll?
Tudna nekem segíteni vki abban, hogy mit lehet tenni olyankor, ha egy feltelepített programnak nincs uninstallja, de én mégis le akarom szedni? Feltettem egy tûzfal programot(kerio pf 4.2.2), és nincs uninstallja, de még a Programok hozzáadása/eltávolítása sem sorolja a többi program között, pedig a gépen van, nem kétség, és a program mappájában sem találtam(rejtett fájlok között sem) uninstall-t..
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Ha "lejátszásról" van szó, akkor filmhez adott felírat.
A file neve egyezzen meg a mozgóképfile (avi) nevével, és a médialejátszók VLC Media Player, MPlayer, Media Player Classic/Windows Media Player (e 2 utóbbihoz kell Directvobsub codec).
Az ogg kiterjesztés az Ogg Vorbis tömörítésû hangé. Winamp, Foobar2000 lejátssza.
Filmeket .ogm kiterjesztéssel találsz, ahhoz Ogg codec (ami nem azonos az Ogg Vorbis hangkódekkel, hisz ez utóbbi az elõbbi része), pontosabban Ogg splitter kell. innen be is szerezheted a legfrissebbet (tartalmazza az Ogg Vorbis dekódert, enkódert, Ogg splittert és multiplexert (ez a legutóbbi egyesíteni tud)).
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
felraktam ezt --> oggcodecs_0.71.0946.exe
de nem segített.
mit ajánlanátok, h le tudjam játszani classicban?
Nekem olyan problémám lenne, hogy nemtudok több progit használni pl. a Corel-t, mert indításkor azt írja ki, hogy lépjek be administratorként.. De ha egyzer azvagyok.. már próbáltam új fiókot létrehozni azzal sem ment :( valami megoldás?
net send - Üzenetkezelõ szolgáltatás (VEzérlõpult/Felügyeleti eszközök/szolgáltatások) legyen bekapcsolva.
"Továbbá milyen portoknak kell nyitva lenniük ehhez?"
http://www.chebucto.ns.ca/~rakerman/trojan-port-table.html#netsend
De érdemes csak a belsõ hálózatra engedni ezeket a portokat, nehogy spamet kapj.
Vedd úgy hogy nincs. Még ha a sajátodéba akarsz bejutni akkor sem.
Hálózati szolgáltatás feltörése egyébként is bûncselekmény.
"nincs meg a jelszóm és nem állítottam be jelszó emlékeztetõt lehet ezen valahogy segíteni?"
I cannot access my account - itt megtalálod a választ.
Azt szeretném megkérdezni, hogy Win XP parancssorjában milyen paranccsal lehet üzenetet küldeni egy távoli gépre? Régen, amikor sokat lanoztunk és nem voltunk egymással közvetlen kapcsolatba, mindig ezzel üzentünk egymásnak. A címzett gépén egy egyszerû felurgó figyelemztetésként jelent meg az üzenet tartalmával. Mára elfelejtettem. Igaz nekem most interneten kéne, feltételezem úgyis mûködik. Továbbá milyen portoknak kell nyitva lenniük ehhez? Esetleg ha mégse menne neten ez, akkor mivel kéne próbálkoznom?
Elõre is köszönöm.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Én meg úgy jártam, hogy egy beléptetõ szerver gépen írták el el a Windows jelszót.Valamit tennem kellet ezért ráragadtan a Netre és vagy
egy hétig keresgéltem és kipróbáltam mindenféle jelszófeltörõ programot.
Átütõ siker nélkül.
Majd egyszercsak rábukkantam erre:Offline NT Password & Registry Editor
Ez segített a problémámon és a tieden is segíteni fog.
Innen letöltheted:http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd
A honlapon a procedúra is le van írva.
Ha letöltötted, csinálj egy boot flopyt és rajta.
Én elõször otthon gyakoroltam úgy hogy létrehoztam még felhasználót jelszóval és azt lõttem ki.
Jótanács:A jelszó átírás nem mûködik csak a törlés.
Sok sikert üdv:cTs0385
Gimp - tud magyarul, ingyenes, és tudsz vele két képet egymásra tenni átlátszósággal - ez utóbbinál nézz utána a maszkolásnak.