Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Start menü-Kellékek-Parancssor
Ide beír: ipconfig /all
Ekkor fel kell jegyezni a szükséges IP-címet és
alhálózati maszkot.
2. Start menü-vezérlõpult-Hálózati kapcsolatok-Helyi kapcsolat-
klikk jobb gombbal és Tulajdonságok.
3. Katt a TCP/IP protokoll-ra, majd Tulajdonságok.
itt pötty A következõ IP-cím használata karikába, s beírni
a feljegyzett számokat (Alapértelmezett átjáró üresen maradhat).
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
A frissítés nem érzékel, az egy már felismert, - feldolgozott hibát orvosol. Pl.: biztonsági rések.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...
routerhez
jasek
Mitõl lehet az hogy nem jön be egy weblap?Csökkentett módban sem, viszont liuxon tökéletesen megy
jasek
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
jasek
jasek
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
jasek
jasek
Chaos Anno Domini
- Kattints a nod32fix.reg-re! Meg fogja kérdezni, hogy valóban hozzá akarod-e adni a bejegyzést, csak kattints a yes-re majd az OK-ra.
- Click nod32fix.reg. It will ask you whether you wanna add the entry, just click on yes then click on OK. kösz
Elözõ gépemen minden jól müködött rögzítette a képet és a hangot.
Jelenleg az alaplapi hangkártyát használom és nem akarja normálisan felvenni a hangot.
Elvileg a videorögzítés beállításánál lehet "Detect best sound input" és "Use Windows input" között választani, de semmi mást.
A "sound device" egy "SoundMAX HD Audio" és valami érthetetlen oknál fogva a "sound input" : "Mikrofon", pedig ez nem is lehetne, mivel a szóbajöhetõ lehetõségek:
"What U Hear", "Record Master" vagy "Stereo Mixer"
Valamiért állandóan a mikrofon hangját veszi fel....
Mit lehet tenni ez ellen?
Egyébként mindent megpróbáltam amit csak tudtam. Felraktam mindenhol a mikrofonra a max hangerõt is. Az annyit segített hogy kicsit jobb lett a hang, de még mindig mono volt és recsegett.
Sok fórumon olvastam hogy ugyan ez a hibája emberekenek, és hát sajnos most én is közéjük tartozok.
Jó lenne ha valaki tudna segíteni
üdv
Sland
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
- Install NOD32
- During installation Push "Set update parameters later".
- Dont`t reboot when installation complete.
- Install NOD32 FiX v2.1.exe
- Don't restart PC.
- Go to the installation folder of NOD32, usually C:\Program Files\Eset, you will see nod32fix.reg (It's a registry entry for NOD32).
- Click nod32fix.reg. It will ask you whether you wanna add the entry, just click on yes then click on OK.
- Now Restart your PC.
- Now you have the unlimited version of NOD32. ha lehet pontrol pontra.kösz
FRAPS 2.8.1-es verzióm van, vagyis elég új. regisztrált példány, szal minden elérhetõ benne.
Miért van az, hogy ha videót veszek fel, akkor a hang nagyon nagyon halk lesz a felvett videón?
Lehet ezt valahogy orvosolni?
örülnék ha valaki segítene
üdv
Sland
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
please help!!
Próbáld átnevezni valamilyen hasonló kiterjesztésre, pl.: wav
segítséget szeretnék kérni..Letöltöttem egy külföldi oldalról egy beatles dvd audio lemezt.a formátuma wv..és nem tudok mit kezdeni vele.valószínû.hogy tönörítve van..nem tudom megnyitni semmivel..
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De próbálkozni lehet...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.