Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aszizoli
Nemtudom, ezt kéred?

1. Start menü-Kellékek-Parancssor
Ide beír: ipconfig /all

Ekkor fel kell jegyezni a szükséges IP-címet és
alhálózati maszkot.

2. Start menü-vezérlõpult-Hálózati kapcsolatok-Helyi kapcsolat-
klikk jobb gombbal és Tulajdonságok.

3. Katt a TCP/IP protokoll-ra, majd Tulajdonságok.
itt pötty A következõ IP-cím használata karikába, s beírni
a feljegyzett számokat (Alapértelmezett átjáró üresen maradhat).

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
A registry-böl, véletlenül? Ezt hogy sikerült?
A frissítés nem érzékel, az egy már felismert, - feldolgozott hibát orvosol. Pl.: biztonsági rések.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Kodek sem kell, ha ezeket a lejátszókat használod, visznek mindent:

MPlayer
VLC
ACE Mega CodecS Pack

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

Sziasztok.Szerintetek mitöl volt az hogy lefagyott a gépem,ujrainditottam de már ezután olyanokat csinált hogy mikor jött be az XP(és alatta futnak a kis csikok) akkor fogta magát és ujraindult a gép.és ezt csinálta addig amig le nem állitottam a gépet.(utána széthuztam minden kábelt ,memoria stb.) vissza,és ugyan az a szitu.Aztán egy ghost vissza állitás megoldotta a problémát.No virus no spyware. Szerintetek mi a rák volt? ja meg még egy kérdés.Ha netán valamit kitörlök véletlenül a Winböl(registry-böl) és lefrissitem a win-t akkor az érzékeli hogy hiányzik valami belölle és letölti azt is vagy semmi köze annak a frissitésnek ehez a dologhoz. Kössz a válaszokat elöre is.
Basic
LÉgyszi ajánljatok valamilyen jó kodek csimagot, mert asszem ezen a gépen már minden össze van keverve.

hi all kérdésem a következö hogyan lehet a pc hálozati kártya beállitásaihoz hozzá férni ip cim automatikus kérés beállitás érdekelne
routerhez

torrente111
müxik az oldal?

köszi

jasek

passatgt
Hali
Mitõl lehet az hogy nem jön be egy weblap?Csökkentett módban sem, viszont liuxon tökéletesen megy

torrente111
Adblock pluss

magus
nincs vmi addon firefoxhoz ami azt a kurva jamba.hu-t letiltja? akarmikor megjelnik az a szar elkezd uvolteni vmi meg szarabb hip hop csengohangot

torrente111
PM ment!

szeretném a widows 2000 programot letölteni ehez kérek segitséget. elõre is köszi jasek<#rinya>

jasek

kissadamvikt
tudtommal nem használja semmilyen program és nincs is olyan fönt h ATI control center....

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

köszi<#ejnye1><#ejnye1>

jasek

Tomicsek
messenger-daemon -winamp-hangerõ nem hiszem, hogy kellene. Csökkentett módban egy kém és vírusirtást csinálj meg. Ez egy ram felszabadító progi. http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=1363 vagy Link.

avast,helyi kapcsolatok,, increditmail,winamp messenger,hangerõ,daemon

jasek

Tomicsek
Nem használja valami azt a billentyûkombinációt. ATI control center van fennt?

kissadamvikt
#8551-re egy választ plíz!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Tomicsek
Start-futtatás-msconfig- enter automatikus indítás fül, mik vannak ott?

<#rinya><#rinya>

jasek

sziasztok. nekem nagyon lelassult a gépem win xp nvan rajta.állitolag egyszerre sok program fut inditás után alig van szabad memoria a gépen. állitolag van nalami progi amivel memoriát felszabaditani. ha tud valaki legyen szives segiteni mert még elég kezdö vagyok. köszi szépen .jas

jasek

torrente111
hali.probáltam csökkentett módban indítani a gépet de az f8 nál a boot menü jön be a del-re pedig a bios.igy nem vágom hol lehet bekapcsolni a csökkentett módot.vki tudja???? kösz

torrente111
köszönöm!!!

zvaragabor
Nem fontos, megvan. A patcher-rel visszalehet csinálni.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
És hogyha nem mûködik, akkor esetleg nem tudod, hogy hogyan kell visszacsinálni? Mert ugye ez kitöröltette az XP témákat. Nincs kedvem reWindowsolni.

Chaos Anno Domini

repvez
köszi <#worship> ,akkor a youtubos hiba kikipálva már csak a rejtélyes kékhalálos gépleállásra kell rájönni hogy mi okozhatja
kissadamvikt
valaki a #8551 egy választ plíz!!!

Tomicsek
Ez az. Innen próbáld.Link

zvaragabor
Köszönöm!

Chaos Anno Domini

Uxtheme dll cseréje:Link
Luna Mod visual styles: Link

Menj a NOD32 installációs mappájába, mely általában C:\Program Files\Eset, látni fogod a nod32fix.reg-et (ez egy a NOD32-höz tartozó regisztrációs bejegyzés).

- Kattints a nod32fix.reg-re! Meg fogja kérdezni, hogy valóban hozzá akarod-e adni a bejegyzést, csak kattints a yes-re majd az OK-ra.
torrente111
sziasztok ez mit jelent segítsetek!!! - Go to the installation folder of NOD32, usually C:\Program Files\Eset, you will see nod32fix.reg (It's a registry entry for NOD32).

- Click nod32fix.reg. It will ask you whether you wanna add the entry, just click on yes then click on OK. kösz

Sland
Kicsit jobban megfogalmazva, hátha így érthetõ

Elözõ gépemen minden jól müködött rögzítette a képet és a hangot.
Jelenleg az alaplapi hangkártyát használom és nem akarja normálisan felvenni a hangot.
Elvileg a videorögzítés beállításánál lehet "Detect best sound input" és "Use Windows input" között választani, de semmi mást.

A "sound device" egy "SoundMAX HD Audio" és valami érthetetlen oknál fogva a "sound input" : "Mikrofon", pedig ez nem is lehetne, mivel a szóbajöhetõ lehetõségek:

"What U Hear", "Record Master" vagy "Stereo Mixer"

Valamiért állandóan a mikrofon hangját veszi fel....

Mit lehet tenni ez ellen?

Egyébként mindent megpróbáltam amit csak tudtam. Felraktam mindenhol a mikrofonra a max hangerõt is. Az annyit segített hogy kicsit jobb lett a hang, de még mindig mono volt és recsegett.

Sok fórumon olvastam hogy ugyan ez a hibája emberekenek, és hát sajnos most én is közéjük tartozok.

Jó lenne ha valaki tudna segíteni

üdv

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kissadamvikt
hi all. lenne egy kis problémám, ha a billentyûzetemen lenyomom ctrl billentyût akkor a hangfalakat lenémítja játékbapl counter strike elnémítja a hangfalat legugol és elindul jobra gugolva... és ha azt a windows logos gombot aminek nemtom mi a neve:S:S de az Alt és a Ctrl gom között van és ha azt lenyomom kikapcsolja a gépet... ezt most softveres vagy hardveres hiba??????

zvaragabor
Hali! Hogyan lehet ezt a témát varázsolni az XP-re?:

Mert nekem ilyen van:

Chaos Anno Domini

repvez
lehet hogy a youtubos gondomat nekem is megoldaná csak ha rákattintok a megadott linkedre akkor nekem elöjön a másik problémám vagyis hogy leáll a gépem és kékhalált csinál és lehet resetelni.
torrente111
sziasztok.ezt vki forditsa le pls!!!ha lehet ugy ahogy itt van :
- Install NOD32

- During installation Push "Set update parameters later".

- Dont`t reboot when installation complete.

- Install NOD32 FiX v2.1.exe

- Don't restart PC.

- Go to the installation folder of NOD32, usually C:\Program Files\Eset, you will see nod32fix.reg (It's a registry entry for NOD32).

- Click nod32fix.reg. It will ask you whether you wanna add the entry, just click on yes then click on OK.

- Now Restart your PC.

- Now you have the unlimited version of NOD32. ha lehet pontrol pontra.kösz

tobias88
rapidsharét?<#vigyor>
Tomicsek
Ugyanez volt a gondom két napja, ma sem értem, ez oldotta meg. IExplorernél.Link

Sland
Frapsot ismeri valaki?
FRAPS 2.8.1-es verzióm van, vagyis elég új. regisztrált példány, szal minden elérhetõ benne.
Miért van az, hogy ha videót veszek fel, akkor a hang nagyon nagyon halk lesz a felvett videón?
Lehet ezt valahogy orvosolni?
örülnék ha valaki segítene

üdv

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

repvez
még mindig kéne egy kis segitség megcsináltam amit a #8502 hsz-ben irtak ,de még mindig van kék halálos leállás,de már nem hivatkozik arra a fájlra.Egy másik problémám is lenne nem tudom megnézni a youtubos videokat hiába frissitettem a java-t és a flash plugint akkor is azt irja ki hogy nincs fen flash vagy ki van kapcsolva a java és ezért nem játsza le.Mit lehet ilyenkor tenni már probáltam más böngészövel is de ugyan az a helyzet tehát nem az explorer a hibás.Elég bosszanto mind a két probléma jo lenne valami megoldást találni rá de én már kifogytam az ötletekböl.
please help!!
torrente111
#8526 ???? kösz

aszizoli
Lehet, hogy hiányos a fájlnév.
Próbáld átnevezni valamilyen hasonló kiterjesztésre, pl.: wav

Hali..
segítséget szeretnék kérni..Letöltöttem egy külföldi oldalról egy beatles dvd audio lemezt.a formátuma wv..és nem tudok mit kezdeni vele.valószínû.hogy tönörítve van..nem tudom megnyitni semmivel..
aszizoli
Inkább ne.

Doomista
Igen megvan ami nekem kell,csak kiváncsi voltam hogy 2 pack jöhet e ,de inkább nem.thx

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Evin
Nagy a valószínûsége, hogy ha jól is mûködik egymással a kép pack, játékoknál bekavarhat. Keress egy olyan csomagot, amiben minden benne van, ami neked kell. De persze ekkor sem garantált a hibamentesség.
De próbálkozni lehet...

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Doomista
Azt szeretném megkérdezni,hogy most fentvan a K-lite codec pack.Ha mellé felraknám még az ACE codec packot,nem kavarna be az egyik a másiknak ?
Szoval a gépen lehet 2 db codec pack,csak más softwaretöl ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.