Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
Szeretnék avit wmv-be konvertálni
Milyen programmal lehetséges?

Googleben keresgéltem avi to wmv címmel, de csak szar progikat találtam, illetve olyanokat amik nem konvertálnak avit wmvbe

Tudna valaki segíteni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

torrente111
sziasztok.feltettem a vista inspirat nevû progit.szeretnék hozzá használni másik skint de ezek az mss-filékra ha dupla klikk akkor betöltõdik,ez idáig jó.de restart után eltünik.ez igy müxik?mindig dupla klikk és bejön vagy van más lehetõség.kösz

II Rocky II
kössz

24 - Exile -Nov.23

zakika
itt az avimux. kezelese egyszeru (volt valamikor, mostanaban nem hasznaltam az uj verziot)
http://www.videohelp.com/tools?tool=163

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
pontosabban virtual dub mod vagy mp3 plugin (vagy micsoda) kell hozza. ezzel be lehet tenni ala hangot mp3 file bol

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Dj Faustus
"nekem olyan progi kéne amivel játékbóól képet illetve videót szedhetek ki.Kösssz elõre is"
Fraps

"hogy tudom a hangfile-t beimportalni az aviba?"
Audio/Wav audio menüponttal megadhatod a tömörítetlen hangállományt, az Audio/Compression segítségével az audiosáv tömörítését.

II Rocky II
hy!!!
nekem olyan progi kéne amivel játékbóól képet illetve videót szedhetek ki.Kösssz elõre is

24 - Exile -Nov.23

Tomicsek
S/N: 1A25-0006-7130-1364-1377-9265

koszi a segitseget... addig meg is vagyok, hogy el lett mentve a hangfile, és megcsinaltam a vegen a leusztatast.
de..
hogy tudom a hangfile-t beimportalni az aviba? lehet, szegenyes az angol tudasom, de nem talalok ilyesmit a virtualdub-ban...
elore is kosz

vki nem tudna mondani nekem a nero 6.6.0.3-ashoz egy serialt?
megköszönném
hali
Aha,akkor ez fölösleges...

aszizoli
Még soha nem csináltam DVD javítást, de talán ezek között találsz megfelelõ progit.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

zakika
mit mencsen ki? a gondja az, hogy nem tudja feltnni a filerecovery progit, mert az atirhaja azt a reszt a vinyon amit menteni akar. szereintem a particionals sem segit, mert ott is atirhatja. szerintem erdemesebb USB kulcsra feltenni (sot vannak is olyan progik amiket nem kell instalalni es menne instal nelkul USB kulcsrol)

Nagyon valószínû, hogy egy víruskergetõ progi úgy van beállítva, hogy kilépéskor ellenõrizze a flopyt.
Hali
Ha a visszaállítandó file nem nagyobb mint egy flopy mérete (.txt-nél ez valószínû), akkor mentsd ki arra, vagy egy újraírható CD-re.
zakika
gspottal megnezed az audiot (altalaban mp3 ez jol kezelheto)
kimuxolod az audio filet (avimux, virtula dub ...) valamilyen audio editorral (cool edit, soundforge...) melakitod a veget (fade out) es visszamuxolod (avimux, virtual dub...)
eleg erthetetlen voltam?

help pls!

van egy rövid avi klip, aminek a végén hirtelen szakad meg a zene (zavaró nagyon), mivel és hogyan csináljam meg, hogy a video alatt az utolsó 10 másodperc fokozatosan elhalkuljon? sürgõs lenne... segítsen vki, aki csinált már ilyesmit... htx.

Evin
Start menü->beállítások->vezérlõpult->játékvezérlõk
Kijelölöd a te kormányod(mert ha rángat, akkor itt már bent kellene lennie), tulajdonságok->kalibrálás.
Itt mész tovább, míg nem lesz egy kereszt egy mezõ közepén. Ekkor forgasd a kormányt jobbra-balra a VÉGpontokig, ugyanezt minden analóg/digitális vezérlõvel, ami a kormány rész. A lényeg, hogy a kereszt vízszintesen és függõlegesen is bejárja azt a maximális utat, amit a kormánnyal lehet produkálni. Ha ez megvan, jön a gázkar beállítása, ha van olyanod. Azzal is ugyanez a procedúra. Ezután nem szabadna remegni a keresztnek.

Ez csak a kalibrálás, ez nem kapcsolódik a driverhez, mert ha már remeg a kereszted a mezõben, azt jelenti, hogy a gép látja a kormányt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

torrente111
sziasztok.azt hol lehet megnézni mikori kadású a winem?kösz

Darth Sith
én is valami ilyesmire gondoltam, de azér elég fontosak lennének. Nincsen valami életmentõ program, vagy ötlet, amivel rendbe lehet hozni, helyre lehetne állítani, vagy legalább azt elérni hogy feltudjam azokat is másolni a gépre? elég fontos lenne! :( Azért köszi!

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Dj Faustus
#8910 - vagyis nem a JoyRiderPro 4 one 1-hez való driver, hanem Joyshuttle eszközhöz (ez valószínûleg egy joystick).

Köszönöm letöltöttem és a "setup.exe" fájl elindítása után kiválasztottam a joyshuttle pontot,és ez mire volt jó?

zvaragabor
Okay. Thanks!

Chaos Anno Domini

aszizoli
Ki írod CD lemezre, és errõl bootold be a gépet, ne a windowsról. Utánna már szerintem rá fogsz jönni a többire.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Valószinüleg már felvétel közben történt valamilyen hiba. Szerintem másold fel azokat a részeket amik használhatóak, a hibás részrõl pedig mondjál le, hacsak nem életbe vágóan fontos részlet marad ki.

zvaragabor
Uhh... azigen. Van egy pár program benne. És ezt hogy kell használni?

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
Viszont remélem azzal tisztáben vagy, hogy ez a Zykon joyshuttle eszközhöz való driver.

aszizoli
Szia.
Ha nem akarsz másik particiót létrehozni, akkor próbál meg a Hiren's BootCD-t. Több okos progi is van benne.

Dj Faustus
Felhasználó: driver2
Jelszó: all

Vagy: http://download.yousendit.com/99AFD8647BEAD026

http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=7053 innen nemtudom leszedni a drivert mert nemtudok regisztrálni!

"Nyomsz egy kalibrálást, és amikor ott a kereszt, nyomkodj és forgass mindent."Mindent ezt hogy érted?

Dj Faustus
Mint már egyszer elmondtam, keresel és találhatsz:

Ha nem találsz, akkor írsz az eszköz gyártójának egy e-mailt, hogy van-e driver:

Ha nem mûködik a driver, akkor az alábbi dolgokat teheted:
1. Felhívod a termék gyártójának figyelmét erre.
2. Ha teljesen nem tudsz zöld ágra vergõdni a dologgal, vagy feltelepítesz egy olyan operációs rendszert, amihez még van rendes driver; vagy beszerzel egy olyan eszközt (lehetõleg ismertebb márkájút, aminek jobb a terméktámogatása) amihez biztos van driver.

Evin
Nyomsz egy kalibrálást, és amikor ott a kereszt, nyomkodj és forgass mindent.
A kalibrálás abból áll, hogy a tnegely négy irányában tudja a kalibráló, hogy hol vannak a végpontok. Ha ezt "megjátszottad", nem fog remegni.

Van egy JoyRiderPro 4 one 1-ben (kormányom)és ehhez keresek drivert de nem találok légyszívess segítsetek vagy valami ökletet hogy hogy állítsam be mert állandóan remeg a kereszt a teszten...??

zvaragabor
Ok. Köszi!

Chaos Anno Domini

II Rocky II
mivel azt mondtad hogy azt kéri a progi valószinû igen.De én csak annyit tok mondani hogy csinálj mégeggyet,majd látod mekkorát és telepitsd arra a progit.És akkor visszahozod a txtdet.

24 - Exile -Nov.23

zvaragabor
Szóval csakis 2 vagy több partícióval lehet ezt megoldani?

Chaos Anno Domini

II Rocky II
mértnem csinálsz akkor egy másik particiót????Csinálj!!!!Sajna többel nem szolgálhatok.

24 - Exile -Nov.23

zvaragabor
Hali! Olyan gondom volna, hogy vissza szeretnék hozni egy txt fájlt, mert letöröltem, de kellene. Szal van olyan, hogy GetDataBack, de a telepítésnél azt írja, hogy ne telepítsem arra a meghajtóra, amelyikrõl az adatot szeretném visszahozni. Márpedig nekem csak ez az egy partícióm van. Meg lehet vele próbálni, vagy nem fog menni? És ha nem, akkor van olyan adatvisszaállító amit lehet arra a partícióra tenni, ahoonan vissza szeretném kapni a fájlt? Köszi.

Chaos Anno Domini

Evin
ispankiraly
Talán a rendszer újratelepítése segít ezen. Vagy próbálj ki másik böngészõt, pl Opera.

Sugam
Ha tippelnem kéne, azt mondanám vírusod vagy kémprogramod van.

JasonXXX
Ez warez téma, Nem hiszem, hogy kapsz itt választ.

Sziasztok! abban kérném a segítségeteket, hogy milyen segédprogi kell ahoz, hogy a dts-s cd-t ki tudjam írni a nero val. vagy bármien író progi ami ir dts.-t
Darth Sith
Hello!

Lenne egy érdekes problémám, hátha tud valaki segíteni. Van egy Sony Handycam-em, minidvd-s. Milliószor vettem már fel rá, újraírható korongokra. Mindig ha felvettem vmit, lezárás, kiírás, gépre felmásolás, korong formázása. Sosem volt semmilyen gond. Szombaton ismét használtam, ugyanígy, teljesen leformáztam a korongokat, és videóztam. Három korongot teleírtam, az elsõ kettõ tökéletesen mûködik. De a harmadikon van egy chapet, a kb 10 közül amelyiket se a kamera, se a gép nem tud lejátszani. Ha kamerán akarom megnézni, egy nagy szürke alapon egy kérdõjel jelenik meg ott, gépre meg egyszerüen nem tudom felmásolni, megakad egy bizonyos sectornál a gép, és errort ír ki. Megnéztem a korong alját is, hátha karcos, de nem. Mindig vigyázok rá, kímélem. Tökéletesen karc és ujjlenyomat mentes a korong alja, tehát azzal nem lehet a gond. Megpróbáltam dvddecrypterrel is, hátha az feltudja vhogy vinni gépre a korong tartalmát de nem. Csak úgy, ha az a bizonyos chaptert kihagyom, de az pont a korong közepérõl vagy 5 percnyi rész. Nincs valakinek, valami ötlete, mi lehet a gond, és hogyan tudnám megoldani, hogy lejátsza azt a részt a kamera, vagy legalább feltudjam gépre másolni, rosszabb minõségben vagy valahogy? mert elég hülyén jönne ki ha a film közepén van egy üres rész.. Ötlet valaki? Elõre is köszi.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Sziasztok!

Az a bajom, hogy a gépem felismeri, hogy virtuális meghajtóba betöltöm a képfájlt és emiatt nem engedi használni. Nem tudtok valami progit, ami elrejti a v. meghajtót?
Sugam
masik valami hiba cucc lehet, rundll32 hibat eszelel es leall...
eztis megkapm neha.

Sugam
sracko nekem hasonlo problemam van mit lamase nak.
kovetkezo a dolog, barmeliyk ikont nezem a hattere feher.
nemtudok vele semmit csinalni csak allitgatni a szinet tulaj. on belul
az asztal menu pontban, es nagoyn zavaro ahogy kinez.
barmit cisnalok nem "olvad" ugy bele barmeliyk wallpaperbe mint annak idejen. tipp?

Helló! Tudna valaki segiteni? A köv a problémám: egy dvd filmet másoltam le /Copiztam/és a következõt tapasztaltam: LG és Dimarson lejátszóval semmi gond. Orionnal viszont nem játsza le a magyar lés angol hangot sem csak a magyar és az angol feliratot. Viszont megy alatta egy angol szöveg ami valószinü valami werk szöveg.Mi lehet az oka ennek a jelenségnek? Ja és amelyik lejátszók rendesen lejátsszák 5.1 hangban megy hangfalakkal, ahol nem müködik pedig az a tv re van kötve. SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszi

\\__/) (O.o) ( } { )

Tomicsek
II Rocky II
nos,egyszer már vagy akár kétszer is kérdezted és nemkaptál választ valószinû mert nemtudom(juk).Ne kérdezz többször feleslegesen.

24 - Exile -Nov.23

Hi!

Tudna vki olyan progit mondani ami mutatja a proci hömérsékletét?
Intel DQ965GF lap és E4300+ os proci a hömérsékletet szeretném vmivel megnézni windows alatt is, mer biosban irja. everest nem mutat semmit.
Ha valaki tudna esetleg valamit akkor azt nagyon megköszönném

\\__/) (O.o) ( } { )