Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen programmal lehetséges?
Googleben keresgéltem avi to wmv címmel, de csak szar progikat találtam, illetve olyanokat amik nem konvertálnak avit wmvbe
Tudna valaki segíteni?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://www.videohelp.com/tools?tool=163
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Fraps
"hogy tudom a hangfile-t beimportalni az aviba?"
Audio/Wav audio menüponttal megadhatod a tömörítetlen hangállományt, az Audio/Compression segítségével az audiosáv tömörítését.
nekem olyan progi kéne amivel játékbóól képet illetve videót szedhetek ki.Kösssz elõre is
24 - Exile -Nov.23
de..
hogy tudom a hangfile-t beimportalni az aviba? lehet, szegenyes az angol tudasom, de nem talalok ilyesmit a virtualdub-ban...
elore is kosz
megköszönném
hali
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Hali
kimuxolod az audio filet (avimux, virtula dub ...) valamilyen audio editorral (cool edit, soundforge...) melakitod a veget (fade out) es visszamuxolod (avimux, virtual dub...)
eleg erthetetlen voltam?
van egy rövid avi klip, aminek a végén hirtelen szakad meg a zene (zavaró nagyon), mivel és hogyan csináljam meg, hogy a video alatt az utolsó 10 másodperc fokozatosan elhalkuljon? sürgõs lenne... segítsen vki, aki csinált már ilyesmit... htx.
Kijelölöd a te kormányod(mert ha rángat, akkor itt már bent kellene lennie), tulajdonságok->kalibrálás.
Itt mész tovább, míg nem lesz egy kereszt egy mezõ közepén. Ekkor forgasd a kormányt jobbra-balra a VÉGpontokig, ugyanezt minden analóg/digitális vezérlõvel, ami a kormány rész. A lényeg, hogy a kereszt vízszintesen és függõlegesen is bejárja azt a maximális utat, amit a kormánnyal lehet produkálni. Ha ez megvan, jön a gázkar beállítása, ha van olyanod. Azzal is ugyanez a procedúra. Ezután nem szabadna remegni a keresztnek.
Ez csak a kalibrálás, ez nem kapcsolódik a driverhez, mert ha már remeg a kereszted a mezõben, azt jelenti, hogy a gép látja a kormányt.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Chaos Anno Domini
Ha nem akarsz másik particiót létrehozni, akkor próbál meg a Hiren's BootCD-t. Több okos progi is van benne.
Ha nem találsz, akkor írsz az eszköz gyártójának egy e-mailt, hogy van-e driver:
Ha nem mûködik a driver, akkor az alábbi dolgokat teheted:
1. Felhívod a termék gyártójának figyelmét erre.
2. Ha teljesen nem tudsz zöld ágra vergõdni a dologgal, vagy feltelepítesz egy olyan operációs rendszert, amihez még van rendes driver; vagy beszerzel egy olyan eszközt (lehetõleg ismertebb márkájút, aminek jobb a terméktámogatása) amihez biztos van driver.
A kalibrálás abból áll, hogy a tnegely négy irányában tudja a kalibráló, hogy hol vannak a végpontok. Ha ezt "megjátszottad", nem fog remegni.
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Chaos Anno Domini
Talán a rendszer újratelepítése segít ezen. Vagy próbálj ki másik böngészõt, pl Opera.
Sugam
Ha tippelnem kéne, azt mondanám vírusod vagy kémprogramod van.
JasonXXX
Ez warez téma, Nem hiszem, hogy kapsz itt választ.
Lenne egy érdekes problémám, hátha tud valaki segíteni. Van egy Sony Handycam-em, minidvd-s. Milliószor vettem már fel rá, újraírható korongokra. Mindig ha felvettem vmit, lezárás, kiírás, gépre felmásolás, korong formázása. Sosem volt semmilyen gond. Szombaton ismét használtam, ugyanígy, teljesen leformáztam a korongokat, és videóztam. Három korongot teleírtam, az elsõ kettõ tökéletesen mûködik. De a harmadikon van egy chapet, a kb 10 közül amelyiket se a kamera, se a gép nem tud lejátszani. Ha kamerán akarom megnézni, egy nagy szürke alapon egy kérdõjel jelenik meg ott, gépre meg egyszerüen nem tudom felmásolni, megakad egy bizonyos sectornál a gép, és errort ír ki. Megnéztem a korong alját is, hátha karcos, de nem. Mindig vigyázok rá, kímélem. Tökéletesen karc és ujjlenyomat mentes a korong alja, tehát azzal nem lehet a gond. Megpróbáltam dvddecrypterrel is, hátha az feltudja vhogy vinni gépre a korong tartalmát de nem. Csak úgy, ha az a bizonyos chaptert kihagyom, de az pont a korong közepérõl vagy 5 percnyi rész. Nincs valakinek, valami ötlete, mi lehet a gond, és hogyan tudnám megoldani, hogy lejátsza azt a részt a kamera, vagy legalább feltudjam gépre másolni, rosszabb minõségben vagy valahogy? mert elég hülyén jönne ki ha a film közepén van egy üres rész.. Ötlet valaki? Elõre is köszi.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Az a bajom, hogy a gépem felismeri, hogy virtuális meghajtóba betöltöm a képfájlt és emiatt nem engedi használni. Nem tudtok valami progit, ami elrejti a v. meghajtót?
kovetkezo a dolog, barmeliyk ikont nezem a hattere feher.
nemtudok vele semmit csinalni csak allitgatni a szinet tulaj. on belul
az asztal menu pontban, es nagoyn zavaro ahogy kinez.
barmit cisnalok nem "olvad" ugy bele barmeliyk wallpaperbe mint annak idejen. tipp?
\\__/) (O.o) ( } { )
24 - Exile -Nov.23
Tudna vki olyan progit mondani ami mutatja a proci hömérsékletét?
Intel DQ965GF lap és E4300+ os proci a hömérsékletet szeretném vmivel megnézni windows alatt is, mer biosban irja. everest nem mutat semmit.
Ha valaki tudna esetleg valamit akkor azt nagyon megköszönném
\\__/) (O.o) ( } { )