Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Semmiféle web alapú videónak nincsen hangja! Van DivX, XviD, AC3, XP Codec PAck a gépemen, de próbáltam már ffdshow-t is. Az eredmény negatív. Legfrisebb Shockwave és Adobe Flash is telepítve van.
Eddig IE6-ot használtam, most áttértem IE7-re, de semmi változás. SB Audigy2 hangkártyám van, amúgy minden videó, játék, mp3 tökéletesen szól. Ha valakinek van ötlete, ne habozzon segíteni! Elõre is köszönöm!
Volna még valami: A windows update képtelen feltelepíteni rendesen az ajánlott .Net keretrendszer 2.0-hoz tartozó biztonsági frissítéseket.
Köszi és üdv!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
LG DVD RW 16x ATAPI csatolós van rajta egy gomb az elején, amit ha megnyomok, akkor kijön egy tálca. xD 😛
Chaos Anno Domini
Felraktam a legújabb 1.02-es firmwaret és úgy sem jó 😞
(3hónapos az író)
Van egy nagy problémám!
Írtam Neroval egy DVD-t, majd kiírta hogy az írás sikertelen volt.
Beraktam egy másik DVD-t, és nem észlelte a lemezt. Hát mondom jóvan, megpróbálom másikkal. Berakok egy másik márkájú üres dvd-t, de azt sem vette észre.
Újraindítottam a gépet, gondolotam utána jó lesz. Hát nem.
Beraktam egy filmet, hogy megnézzem, hogy lejátssza e. Hát nem.
Eszközelõben kiírja hogy LG GSA-H22L, ezekszerint látja.
Sajátgépben DVD-ROM-ot ír. Eddig szerintem nem azt írta de lehet hogy én emlékszem rosszul.
Nem találtam meg a hibát, akárhol néztem
Mit tudnék csinálni? Hogy tudom mûködésrebírni ezt a szart?
Persze pont a legrosszabkor nem megy, mert ki kéne írnom még ma egy DVD-t mert holnap reggel 6ra kell :S
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
C:\Documents and Settings\Neved\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Kell legyen valami (hiba)üzenet is.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Mi van akkor,ha törlök minden fájl-t a temp könyvtárból??
Nem tudja senki hogy miért szórakozik a Windows azzal, hogy leteszi kisablakba a futá játékokat úgy 1 óránként?
ezt hogyan lehetne beállítani hogy csak menjen magától?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Chaos Anno Domini
A NET keretrendszer bizonyos programok futtatásához szükséges,mint pl az ATI catalyst meghajtó prgrmja.
Viszont én pl.nem ezt használom ,mert sztem instabil - hanem az ATI omega
drivert 9600 XT kártyámhoz (tökjónak tartom).TV karikkal eddig nem foglalkoztam.üdv!
A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...
Nah, ha seítséget kérek a cím, akkor hátha tudtok segíteni. Újra akarom telepíteni a rendszeremet, és a TerraTec TV-karimhoz akarok letölteni drivert, csak azt nem értem, mi a fene az a BDA software illetve a WDM software?
A másik gondom a grafkártya-driverrel van, ugyanis nem találok a gyártó honlapján megfelelõ meghajtót: Connect3D Ati Radeon 9600 Pro-hoz.
És ha már itt vagyok: a .NET-et is feltenném, de melyik a legfrissebb, melyiket éri meg feltenni? Egyáltalán minek?
Thnx!
Mindent a Győzelemért! Mindent!... és még annál is többet...
Király program, megtalálta mindet. <#hehe>#hehe> Egy Flush.L trójai DNS changer volt a bûnös.
Meg volt még másfajta is. De leszedte.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A panda a reged is megnézi.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Chaos Anno Domini
Ha csak letörölted, ahogy írtad, akkor még a rendszerben bennemarad a progi, és jogosan reklamál az újratelepítés miatt.
c:\temp\ - a könyvtár
kimenet.txt - a szöveges állomány
/b - Nincs összegzés és fájléc
/s - Az alkönyvtárak tartalmát is kilistázza
Olyan programot keresek ami elmenti nekem az adott mappából a fájlok nevét valamilyen szöveges dok.ba.
Valaki tudna segíteni? Mostmár tudom, mi a probléma a géppel, de a megoldás nem megy.
Szal, nem tudtam miért jöttek be idegen oldalak, ha a keresõben rákattintottam egy találatra. Nos, tüzetesebben utánajártam és annyit megtudtam, hogy egy szemét trójai vírusról van szó, ami a gépre kerülés után törli saját magát, így a vírusírtók nem ismerik fel. Viszont elõtte még csinál egy olyat, hogy bejegyzéseket hoz létre a Registryben a HKLM/System/CCS/Tcpip/parameter/interfaces részben (lehet máshol is, ki tudja) ahol 85.255.119.186-ra változtatja az ip címet. Interneten utánanéztem ennek az ip címnek és bár angol nyelvû oldalakon volt róla szó, de a "Trojan" címszó is ott díszelgett a cím mellett. Tehát innen világos, hogy mit jelent az ilyen ip cím a Registryben. Ezt meg is néztem a reg-ben és télleg ott figyel a kis tetû.
A DHcp Name Server, NameServer, Dhcp Ip Adress és DHcp Subnet Mask bejegyzéseit változtatja meg - eddigi tudomásom szerint.
Kipróbáltam a HJT-t, ki is jelezte a mocskot az adott helyen és le is fixáltam de ez nem oldja meg a gondot. Fogalmam sincs miért. Talán újra másolja magát, mivel lehet egy központi magja, de ezt nem találtam meg.
Aki tudja, hogy kell elbánni vele az leírhatná, mert már rohattul unom a kis drágát. <#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma>
Sztem meg a panda nem jó, átengedi a vírust... 😊)
Én inkább az Avastot vagy az AGV-t.
Azt nem lehet megcsinálni hogy az ilyen netes alkalmazásokat(rádió,videó)ne a media playerrel nyissa meg hanem a winamppal?
köszi!
Lécci segítsetek!!!
Letöröltem a gépemrõl a Panda internet security 2007-et,hogy felrakjam a NOD32-t azt hittem az jobb lesz,de nem tetszett és vissza akartam rakni a Pandát,de már nem engedi,mert azt írja,hogy fut már egy ilyen progi a gépen.Nem tudjátok,hogy kéne tökéletesen eltávolítani, hogy újra fel tudjam rakni???
Kössz,
Bye
Én ezt az ingyenest ismerem.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha vki lenne olyan kedves, tudna nekem mondani egy olyan free progit amivel meg tudom vágni az mp3-at. Tehát modjuk le akarom vágni az elejét, egy kis hangerõ szabályozással, stb.
Elõre is thx! <#wave>#wave>
holnap átbogarászom õket alaposan! 😊
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
A LAME 3.97-es parancssoros változatánál van egy --vbr-new kapcsoló, ami egy "újabb"/"gyorsabb" VBR-tömörítési-metódust használ.
További információ itt, illetve a LAME-hez csomagolt HTML-formátumú súgóban (html könyvtár).
Nem is fogod észrevenni, hogy 2 lépéses VBR kódolóval lett kódolva-e az állomány.
Egyébként az Easy CD-DA Extractor a Lame MP3 kódolót tartalmazza, ami ingyenes. Forráskódja innen, stabil, Windows-os parancssoros változata elérhetõ innen.
Grafikus felület az utóbbihoz elérhetõ innen.
A parancssoros eszközt és a grafikus felületet egy üres könyvtárba tömörítsd ki, és máris használatba vehetõ.
Ugyanezt a Lame kódolót használja az Exact Audio Copy és az Audiograbber ingyenes CD-rippelõ programok.