Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
"158-at talált a kicsike"
Már akinél. - Nálam 4 cookie-t + IE és Firfox kedvencekbõl akart törölni 5-öt. ( Aminek nem annyira örülten. )
Kb. 80 mega ramot be is kajált telepítés után.
Nyilván hatékony, nem vitatom, de vannak más védelmek is amik kevésbé terhelik a gépet.

aszizoli
Ha nem volt bekapcsolva a géped, akkor az áramszünetnek semmi köze a lasúláshoz. Ha az automatikus frissítésekbõl jött le valami, akkor az már bekavarhat.
A indulás optimalizálására ajánlom a BootVis programot. A használati utmutató.

A rendszer gyorsításához:
A Windows XP számtalan tömörített file-ból és könyvtárból dolgozik. Elõnye, hogy így kevesebb helyet foglal merevlemezünkön, hátránya, hogy lassítja a rendszer felállását és bizonyos rendszerszintû mûveleteket is. A kérdéses rendszerállományokat csak akkor csomagolja ki egy ideiglenes mappába, amikor szükség van rájuk. Ha ezeket eleve ha kicsomagolva tároljuk, akkor 10-20%-os teljesítménynövekedést tapasztalhatunk e mûveletek során!

A beállítást a következõképpen változtathatjuk meg.

1. A Start/Run mezõbe írjuk be: regsvr32 /u zipfldr.dll majd nyomjunk egy Entert.

2. Újraindítás szükséges

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Rendszer-visszaállítással megoldottam, de a drivert nem hajlandó telepíteni. Errõl ennyit.
Bokafix2
Ajánlok mindenkinek egy progit akinek gondja van a spywarekkel...

Spyware Detector 4.0 - verhetetlenül állat program.
Mikor már azt hittem, hogy nincs több adware meg spy program a gépemen, még 158-at talált a kicsike. Iszonyúan ki tudja pucolni a felesleges vackoktól a registry-t. Ajánlom mindenkinek. Csináljatok vele egy scan-t és meg fogtok lepõdni. <#buck><#buck>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

A legutóbbi újraindítás után eltûnt az USB-eszköz csatlakozásakor korábban felbukkanó "Plug and Play buborék", illetve a hardvervátozások keresése opcióval sem jön be a menüje. Hogyan tudom így telepíteni a DCU-11 kábelhez letöltött driveremet? (Nincs ilyen célt szolgáló exe-je, a CD-t nem találom.) Esetleg visszahozni a "buborékot"?

Az összes USB-port ezt csinálja, de egyébként mûködnek.
djrobaa
sziasztok!! tudna vki segiteni PCSX2 emulátor életrekeltésében?? egyszerüen nem akar sikerülni!! köszi!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

Sziasztok!

Ha végigfuttatom az Avastot és pár file-ot nem tud lescannelni azt kiírja a végén.Pl.:This file is a decompression bomb.Az mit jelent?
roblee
Egy olyan problémám van, hogy egyik nap az egyik lámpa felkapcsolása kivágta a biztosítékot. Szerencsére nem volt bekapcsolva a gép, de azóta az op rendszer lassan indul el, ahogy minden más program is. Miután elindul egy program már nincs semmi probléma. Lehetséges, hogy a túlterheltség, ami miatt kiment a biztosíték, kárt tett valamelyik alkatrészben? Esetleg van valami ötletek?
Elõre is köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Sland
meglett köszi

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bauer15
CPU is unworkable or has been changed please reched (ez a szó nem biztos)
CPU SOFT MENÜ

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

aszizoli
A BIOS-ban. Nálam azthiszem "Primary device", a te biosodban lehet, hogy más a megnevezés, de megtalálható.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Evin
Nekem AMD-s Asus lapom van, és abban ha nyomom az F8-at (bármilyen kiírás elõtt), akkor kidob egy ablakot, amiben kiválaszthatom, hog honnan akarok bootolni, és nem kell a biosban állítgatni az elsõdleges boot meghajtót.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Nem. Talán rakd fel újra azt, aminél nincs hang.

Sland
Volt 2 meghajtóm, most már csak 1 van, mert a másik elromlott, aztán elvittem szervízbe.
Nah szóval a maghajtó ami elromlott volt az elsõ számú meghajtó, az volt legfelülre berakva, azt jelenítette meg a Sajátgép elsõként.
Most kivettem a meghajtót, de a másikat úgy hagytam ahogy volt. Ugyan azokkal a csatlakozokkal, mindenhogy.
Berakom a Vista lemezt, hogy bebootoljak, de nem tudok bebootolni azzal a meghajtóval. beleraktam az XP lemezemet is, és azzal sem tudtam.

Hol kell megcsinálni, beállítani, hogy arról a meghajtóról bootoljon?

Vagy el lehet indítani a Vista telepítését WinXp-rõl is?
(bár nekem a bootolás szimpibb lenne, dehát egyenlõre nem tudok arról a meghajtóról bootolni)

Remélem tud valaki segíteni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tobias88
hell, újból kérdem:
nem tudjátok mitõl lehet az, hogy a winamp-wmp-ben van hang, szól a zene, de az msn hangok+a mozillánál->pl honfoglalónál nincs hang!
Evin
Ezt legközelebb a játékok topikjába írd, oda tartozik.
Worms patch link, #33438 hozzászólás

Hegi90
Sziasztok! Tudnátok küldeni, linket adni olyan patchrõl vagy vmilyen fájlról, ami engedi, hogy az Age of Empires 2 és a Worms Armageddon fusson xp-n? Akinek kell msn, az légyszi írjon privibe! Elõre is kösz!

u.i.: tom, h régi játékok, de imádom õket! és most végre meg is találtam fél kilo por alatt :P

<#vigyor2><#wave>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dj Faustus
1. Ha máshonnan tudsz tölteni, akkor az adott szerverrel a probléma.
2. Ne írj mindent nagy betûvel. Zavaró.
3. Ingyen game:
http://www.freewaregames.net/
http://www.gamehippo.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_freeware_games
Illetve Google legyen a barátod... ;)

torrenten nem találtam! "nem" kimaradt:)
CSAK A FIZETÕS PORTÁLRÓL TÖRTÉNÕ LETÖLTÉS LASSU MÁSHONNAN TELJES SÁVSZÉLESSÉGGEL TÖLT.Amugy ha tudod honnan lehet ingyen szedni dvd filmeket meg gamekat akkor megírhatnád..ha nem probléma elõre is köszönöm../dc az lassu mutatvány lenne,torrenten meg találtam/ ha nálam van amugy a gond mit lehet csinálni?
Dj Faustus
"egy olyan problémám lenne,hogy próbáltam már több virusírtót is, és mindegyik lefagyasztotta az asztalt"
Ha jól sejtem nem éppen frissen telepített, stabil rendszerre tetted fel a vírusirtót (szóval esõ után köpönyeg). Szóval gyanús dolog. Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett próbáltad már? Milyen vírusirtókat?
Hijackthis logot analizáltattál már?

Dj Faustus
"regeltem egy netportalra/fizetõs mindig innen szedek dvdt,gamet/"
Warezért fizetni? Dõreség...

"nem hiszem hogy túlterhelt lenne a server."
Két dologtól lehet:
1. Szolgáltatódnál vagy nálad (a modemednél/hálókártyádnál/oprendszerednél) van valami bibi. Valami használja a letöltési sávszélességedet esetleg (akár vírus is lehet).
2. A szervernél van a probléma (mivel nem hinném hogy rálátnál a szerver naplóállományaira, nyugodtan lehet túlterhelt).

Hali! olyan gondom lenne hogy regeltem egy netportalra/fizetõs mindig innen szedek dvdt,gamet/ de elõfordul hogy nagyon ingadozik a letöltési sebesség sõt van hogy leragad 20KB/sec re! /Flashgeht-el szedek/ Miért van ez? nem hiszem hogy túlterhelt lenne a server.
HA elindítom a kam2-t akkor elõször a képernyõ kattan egyet átvált feketére majd kattan mégegyet és visszajön a képernyõ és kikapcsol a játék!Ha vki tud segíteni kérem írja be!!!!!<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
a shot
helosztok

egy olyan problémám lenne,hogy próbáltam már több virusírtót is, és mindegyik lefagyasztotta az asztalt, meg a startmenüt az xp indulásánál.valaki tud segiteni?

Pitbull90
Hy lehet nem járok jó helyen de a biztonság kedvéért, ha nem baj ide is leírnám a mondókámat.
A kérésem, kérdésem a következõ lenne:
Keresnénk elszánt programozókat akik értik elég rendesen a szakmájukat.Egy játékot szeretnénk csinálni, amit elég rég elkezdtünk. A game maga MMORPG lenne. Eddig haladgatunk, de most a programozói résznél, sajnos teljesen leakadtunk.:( Ezért kérnék segítséget, attól aki ért hozzá nagyon s érzi magában az erõt, hogy segítene nekünk.
Ha valaki jelentkezni akar írjon a [email protected] címre! S ha kíváncsi képekre is annak szívesen küldök.
Elõre is kössz!

Pitbull

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

jbal
akkor mi a baj?

Dj Faustus
Nem szükséges feltétlenül hozzá az SP2-es szervízcsomag, de ajánlott.

jbal
próbáltam

tobias88
hell, az mitõl lehet hogy nem hallom se a mozilla, se a messengerben kapott hangokat, de msnben amit akarok küldeni, még azt se hallom, de amúgy tudok zenét is halgatni!
Nem mondom 100%-ra, de nem kell hozzá feltétlen SP2. Nemrég raktam fel a WMP 11-et, hogy megnézzem milyen is. Hát...modernebb kinézetû, stb...nekem nem tetszett annyira. Na szóval elõször annak se ment a telepítése valamiért. Szerintem szedd le újra lehetõleg más helyrõl, mint legutóbb a WMP 10-et és próbáld úgy.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Már megoldódott a problémám.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

jbal
ez mér van?ehhez is sp2 kell?

zvaragabor
Ott, ahol a személyes üzeneted írod be, ott a sáv végén a lefele nyílra katt, és "hallgatott zene adatainak megjelenítése"

Chaos Anno Domini

bauer15
egyszerû kérdés:D
az msnbe hol is lehet beállítani ogy kiírja hogy mit halgatok Media Playeren?
kössz

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Az idézõjel 2-es akart lenni

Azt már tudom, hogy valamelyik progi kavar be. Valószínûleg a Spyware Doctor lesz, pedig a legfrissebb 5-ös van fennt és állítólag már a régebbieknél is volt ez hiba. " megoldást találtam rá, nálam egyik sem mûködik...

Dj Faustus
Mert az Interneten való "zenehallgatást" és a gépeden levõ zenehallgatást más programmal/módon végzed.
Másrészt általában a zenék túlnyomó része normál sztereó. Valódi 5.1-es zenék nem nagyon vannak. A lejátszó-szoftver megpróbálhatja a sztereó felvételekbõl ál-5.1-et (surround) kreálni, de annak nem sok értelme van.

Végre kiírtam 30 bootolás alatt mit ír ki:
"Volume is dirty.
Failed to open volume using defrag32 (32,538)
\dosdevices\volume <40d02158-ce4b-847a-806d172696f>
Could not gain exclusive access drive C:\ (32)
There is a possible drive conflict. (C:\)"

Ilyenkor mit lehet tenni?

Sziasztok.A kérdésem a következö.Volt egy netem(csak azért irom hogy volt mert elköltöztem),skype stb.stb.Mielött elköltöztem kiléptem mindenböl(most per pillanat a skype-röl kérdeznék).Ma egy ismerösömnél netezek és látom hogy a tegnapi nap voltam legutolyára elérhetö a skype-n,holott már egy honapja nem voltam bejelentkezve. Hogyan lehet ez? A következö bérlö aki oda költözhetett az csak a net beállitásához kapta meg a nevet meg a jelszót. A skype-n is kijelentkeztem. Sikerült bejelentkeznem,(jelszó nem lett módositva )de egy pár uj név már szerepelt. Nem értem ezt a dolgot most.
Miért nem tudok a Perfectdisk 8-al offline derfragmentálást csinálni? Nagyon gyorsan elviszi, mikor ezt csinálja. Eddig csak annyit láttam, hogy valami hibát rt ki a defrag32-vel.
XP-m van.

Bokafix2
Van egy olyan problémám, hogy amikor az interneten zenét hallgatok pl. a youtube-on, vagy máshol, akkor 2 hangszóró mindig tök süket. Viszont ha mp3-at vagy audio-t a gépen, akkor a teljes 5.1 sorround mûködik.

Ez miért van? Minden hangfal jó, akkor minek csinálja ezt? Esetleg valami beállítás probléma? És ha igen, mit és hol kell beállítani?

Valami mûszaki zseni segíthetne.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

aszizoli
Ha az oldalon lévõ anyagot, egy az egyben másoltad be a jegyzettömbbe, akkor nem lesz jó. Külön sorba kell írni õket, akkor mûködik.
Így:

Command=2
IconFile=explorer.exe,3

Command=ToggleDesktop

burki6
Thx a segítséget, bár amit írtak az nem mûködött, így egy másik felhasználó quick launch mappájából másoltam át.Így már mûködik. De azér kössz a segítséget :)

Evin
A legújabb kiadásokra értem. Én nem tudom régebben, hogy álltak a termékek minõségei, általában csak az aktuálissal vagyok tisztában.

tobias88
az új samsung az igen, de amit fél éve árultak az az egyik legrosszabb volt amit lehet találni!
Evin
Ez személyes vélemény: én sosem vennék Lg írót/olvasót, szerintem nagyon megbízhatatlan.
Nec,Pioneer,Samsung -ezek szerintem sokal megbízhatóbbak.

Evin
Próbáld ki 1 másik gépben, és ha ott se jó, vidd vissza.

TCelica
Próbáld még meg az indeo coced-ek. :))

EvilRicky
Helló mindenki!
Olyan kérdésem lenne,hogy nem ismer valaki olyan programot, amivel proxy ip-rõl tudnék külsõ ip-re kapcsolódni,majd a külsõ ip-rõl a netre?
Lehetõleg olyan prog kellen amit nem szór ki a proxy és elég jó arányba tudom elosztani a 2 gép között a netet!

Elõre is kössz!
EvilRicky