Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Keresnék olyan zene lejátszót amivel a interneten hallgatott rádiómûsort azonnal tudom mp3 -ban rögzíteni.
Köszi
használhat?
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
nekem egy sima xp-m illetve egy sp1 xp-m van, az sp1esen van egykét rossz fájl, de ha átpakolom a simát, utána gond nélkül mûködik, semmi gondja sincs.
sztem próbáld meg, max újraformázod.
#9304: beírod google-be, h pdf decompiler és keresel egy olyat, ami szimpatikus
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
Chaos Anno Domini
Egy póbát megér.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Chaos Anno Domini
Ez NEM warez fórum.
Azért van, hogy akinek gondja van, annak tudjon vki segíteni, nem azért, hogy programokhoz remlámozzunk töréseket/serialokat.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Márészt ez nem warez fórum. Megoldási lehetõségek:
* Megvásárlás
* astalavista.box.sk vagy egyéb crack-keresõ
* Filemegosztó hálózat(Torrent, eMule, DC++,...)
Norton Ghost 12-hez keresek reg.key-t.Akinek van,kérem segítsen!
Köszönöm!
Chaos Anno Domini
Rakd újra, vagy vedd meg.
Lenne egy kérdésem!
A mai napon automatikusan frissített az xp-m, majd kaptam egy üzenetet. Kb errõl szólt: „A Microsoft eredetiségvizsgálata megállapította, hogy az Ön windows-a nem eredeti…”
Ez a lényeg! Nem tudom, valaki találkozott-e már ilyennel. Az nem kérdés ez alapján, hogy nem jogtiszta az op.rendsz-em. Szóval, most mi a helyzet? Mire számíthatok? Nem fog frissíteni az xp? Lesz következménye? Mit lehet tenni ez ellen?
Elõre is köszi a válaszaitokat!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Az SLI ugye az, amikor 2 nVidia videokarit egybekötünk, és közösen használjuk.
A következõ lenne a kérdésem:
Például ennél az alaplapnál írják is, hogy nVidia chipsetes, és 2db 16X PCIe foglalat van rajta.
De például ennek, vagy ennek is van 2 foglalata, de úgy látom, hogy oda azt írták, hogy vagy 1x16X PCIe vagy 2x8X PCIe. Akkor õk, akiknek nem nVidia chipsetük van nem tudnak olyan gyorsan együttmûködni? És akkor õket nem is lehet egybekötni?
Köszi a választ!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Az SLI ugye az, amikor 2 nVidia videokarit egybekötünk, és közösen használjuk.
A következõ lenne a kérdésem:
Például ennél az alaplapnál írják is, hogy nVidia chipsetes, és 2db 16X PCIe foglalat van rajta.
De például ennek, vagy ennek is van 2 foglalata, de úgy látom, hogy oda azt írták, hogy vagy 1x16X PCIe vagy 2x8X PCIe. Akkor õk, akiknek nem nVidia chipsetük van nem tudnak olyan gyorsan együttmûködni? És akkor õket nem is lehet egybekötni?
Köszi a választ!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Segítséget elõre is köszi!
ÜDV:JOE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
esetleg megoldható az is hogy helyõrzõket se jelenítse meg?
Nekem is ilyen kártyám, van, és tutira jó a driver.
Van egy 6600GT videókártyám és nem tudom miért nem lehet frissíteni hozzá a drivert ill. lehet, csak akkor ha elindítok pl. egy filmet nem látszik semmi a képernyõn csak zöld az egész. az utolsó driver ami jó hozzá az a 84.21-es forceware... De van már hozzá 90-ven valahányas driver is. Mi lehet a gond? Vagy egyáltalán nem is jó drivereket próbáltam feltenni hozzá? Az ezelõtti videókártyámnál tudtam drivert frissíteni, szóval annyira analfabéta nem vok, de lehet h ezekszerint mégis😊Ha tudnátok valami okosat mondani ebben az ügyben, azt megköszönném.
Megfelelõ kódekeket fel kell rakni.
"olyan avi formátumban van + meg 20szorozza a videó méretét!"
1. Video/Full Processing Mode menüpont, illetve Audio/Full Processing Mode kiválasztása.
2. A Video/Compression és az Audio/Compression menüpontnál állítható be a tömörítõ kódek
1. Start menü/Vezérlõpult/Mappa beállításai/Nézet fül/Egyszerû fájlmegosztás használata elõl pipa ki.
2. Védeni kívánt könyvtáron jobb klikk/Tulajdonságok menüpont/Biztonság fül/Az adott felhasználónál (akitõl védeni akarod a könyvtárad) megtagadod a teljes hozzáférést.
Vagy tömörítsd be 7zip-pel, és adj hozzá megfelelõen hosszú és bonyolult jelszavat (AES256-os titkosítás).
Vagy használj külön partíciót, amit Truecrypt segedelmével titkosítasz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Adobe Acrobat Readerrel - mint nevébõl is kitûnik - inkább olvasni lehet. Kimenteni részt szövegként, vagy képként lehet.
Erre vagy az Adobe Acrobat Professional lesz a jó (ez sajnos fizetõs szoftver), vagy más PDF-szerkesztõ program program (például az ingyenes PDF995 - amivel PDF formátumba tudsz menteni kinyomtatni való oldalakat).
Na azt inkább ne használd. Felesleges kódekek tömkelegét rakja fel.
Csak a legszükségesebbeket használd: XVID, DivX, Ac3Filter, OGG (az OGM állományokhoz)+OGG Vorbis (mármint az audiótömörítõ), Matroska (az MKV formátumú állományokhoz). No meg a Windows Media Player (lehetõleg minél frissebb), amiben benne van a WMV/WMA kódek. Ha ezek fenn vannak, akkor a filmek jelentõs többségét le tudod játszani - ha a honlapon is jól van megoldva a videó beillesztése (a gatvderen valami bibi lehet, nem igazán akar mûködni Firefox alatt - valószínûleg csak IE alatt tesztelték).
"bár a you tube meg"
A Youtube (egybe írandó!) Flash lejátszót használ, ami független a kódekektõl (bár a Windows audio-rendszerétõl nem).
A kerdesem az lenne, hogy ha van egy file-om pdf formatumban, meg tudom-e tenni valahogyan, hogy kivagok belole nehany oldalt? (Mondjuk egy 100 oldalas dokumentumbol csak 5 oldalra lenne szuksegem, es ezeket szeretnem a tovabbiakban is pdf-ben kezelni, megnyitni.)
Ha igen, milyen programmal? Acrobat Reader alkalmas erre? Vagy barmi mas?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Máskor ne hagyd otthon (albérletben) a diákod. 😉
Halljátok
Akkor mi a helyzet, ha megvágnak a vonaton, mer nincs nálam diák, és a régi címemet írják fel (ahol korábban laktam), ill az anyám neve helyett mást. A régi cím a faterom nevén van, ha õ letagadja, hogy ismer ?
Olyankor megtudnak büntetni ?
Üdv
Yeti
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Chaos Anno Domini
Router okozhat galibát?
http://flickr.com/photos/zolika90/
(Zone Alarm, Outpost...ezek fizetõsek)
Aztán attól függ. Ha nyitott torrent oldalról(mininova, torrentspy...) szeded, akkor amiatt van. Ugyanis a nyitottakon korlátozzák a letöltést.
Ha zárt torrent oldalról szeded(endless, bithumen, darkside...), akkor más lehet a bibi, lehet hogy a torrentkliens korlátozza a letöltési sávszélet, vagy esetleg más töltögetõs program (vagy lehet hogy olyan bacid van, amit nem lát az avast).
Chaos Anno Domini
Miaz ,ami le tudja blokkolni a torrentezést?Mert itt van nekem egy 8 megás net, programnak Bitcomet( és a Flashget új verziója, ami tud torrente), és egyszerûen semmi sem akar elfogadható sebességgel jönni.
Pl. Stalker, van rengeteg csatlakozott ember, de nem 20-40 kb/s-sel kéne jönni.Rocky új részét el se tudta kezdeni tölteni , mert nem tudott a trackerhez csatlakozni😞(Régebben volt hogy jobban jött , de akkor se volt túl jó😞(((
Van valami tippetek?
(Vírus nincs a gépen, csak windows tûzfal van, és Avast Antivirus)
http://flickr.com/photos/zolika90/