Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor

Chaos Anno Domini

Helló,

Keresnék olyan zene lejátszót amivel a interneten hallgatott rádiómûsort azonnal tudom mp3 -ban rögzíteni.
Köszi
sziasztok, az ultra isoval szeretnék 1 lemez nevét átnevezni, de nem tudom sehogy. A mentés méskéntre csak afile nevét tudtam átnevezni. segítene vki
Mr Csé
van olyan program amivel tudom szabályozni melyik program mekkora sávszélt
használhat?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sziasztok! Lenne egy problémám! Windows telepítésnél, mikor formázni akarom a vinyót, vagy mikor már a telepítendõ file-okat másolja fel, vagy már rögtön az elején elszáll különbözõ hibaüzenetekkel. Pl: Driver IRQL not less or equal vagy failed to initializing process1! Próbáltam már másik videó kártyával, másik vinyóval, kiszedtem minden felesleges kártyát, csak a video kártya maradt benne, másik táppal, biosban letiltottam a felesleges dolgokat. Bármilyen windowst teszek fel, nem mûködik. Valakinek valami ötlet?

v150r
nem kell kivenni. elméletileg ha olvasási hiba van, és berakod az angolt (és nem olyan fájlok hibásak), és folytatod, akkor elméleg nem kéne hogy baja legyen.
nekem egy sima xp-m illetve egy sp1 xp-m van, az sp1esen van egykét rossz fájl, de ha átpakolom a simát, utána gond nélkül mûködik, semmi gondja sincs.
sztem próbáld meg, max újraformázod.
#9304: beírod google-be, h pdf decompiler és keresel egy olyat, ami szimpatikus

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

zvaragabor
tulajdonképpen csak egy szám kellett az albumról, és azt sikerült máshonnan begyûjtenem, ugyhogy már lényegtelen a dolog. Minden esetre kösz szépen. 😊

Chaos Anno Domini

aszizoli
Sok esetben a jelszó, megegyezik annak az oldalnak a címével, ahonnan leszedted a tömörített állományt.
Egy póbát megér.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

zvaragabor
Sziasztok! Van egy album, ami rarba van tömörítve, és a hangfájlok le vannak védve jelszóval. Hogyan tudnám a jelszó mellõzésével megnyitni a számokat? Köszi!

Chaos Anno Domini

Evin
Könyörgöm, NINCS!
Ez NEM warez fórum.
Azért van, hogy akinek gondja van, annak tudjon vki segíteni, nem azért, hogy programokhoz remlámozzunk töréseket/serialokat.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Dj Faustus
Egyrészt Norton Ghost 12 még nincs.
Márészt ez nem warez fórum. Megoldási lehetõségek:
* Megvásárlás
* astalavista.box.sk vagy egyéb crack-keresõ
* Filemegosztó hálózat(Torrent, eMule, DC++,...)

Sziasztok!

Norton Ghost 12-hez keresek reg.key-t.Akinek van,kérem segítsen!
Köszönöm!
zvaragabor
nekem is jött ez az eredetiségvizsgáló, de nem engedtem telepüni. Bár az XP így sem frissít. 😊

Chaos Anno Domini

Evin
Szerintem csak nem tudsz már frissíteni, és gondolom lett 30napod aktiválni.
Rakd újra, vagy vedd meg.

roblee
Üdv!
Lenne egy kérdésem!
A mai napon automatikusan frissített az xp-m, majd kaptam egy üzenetet. Kb errõl szólt: „A Microsoft eredetiségvizsgálata megállapította, hogy az Ön windows-a nem eredeti…”
Ez a lényeg! Nem tudom, valaki találkozott-e már ilyennel. Az nem kérdés ez alapján, hogy nem jogtiszta az op.rendsz-em. Szóval, most mi a helyzet? Mire számíthatok? Nem fog frissíteni az xp? Lesz következménye? Mit lehet tenni ez ellen?
Elõre is köszi a válaszaitokat!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Doomista
thx

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hello!
Az SLI ugye az, amikor 2 nVidia videokarit egybekötünk, és közösen használjuk.
A következõ lenne a kérdésem:
Például ennél az alaplapnál írják is, hogy nVidia chipsetes, és 2db 16X PCIe foglalat van rajta.
De például ennek, vagy ennek is van 2 foglalata, de úgy látom, hogy oda azt írták, hogy vagy 1x16X PCIe vagy 2x8X PCIe. Akkor õk, akiknek nem nVidia chipsetük van nem tudnak olyan gyorsan együttmûködni? És akkor õket nem is lehet egybekötni?

Köszi a választ!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Hello!
Az SLI ugye az, amikor 2 nVidia videokarit egybekötünk, és közösen használjuk.
A következõ lenne a kérdésem:
Például ennél az alaplapnál írják is, hogy nVidia chipsetes, és 2db 16X PCIe foglalat van rajta.
De például ennek, vagy ennek is van 2 foglalata, de úgy látom, hogy oda azt írták, hogy vagy 1x16X PCIe vagy 2x8X PCIe. Akkor õk, akiknek nem nVidia chipsetük van nem tudnak olyan gyorsan együttmûködni? És akkor õket nem is lehet egybekötni?

Köszi a választ!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Basic
Ma újra szerettem volna installálni a windowsot. Mindig bootolás után azt az üzenetet kaptam, hogy egy fájl nem tud másolni. Aztán a másik gépemen amiben Linux van, próbáltam csak simán bemásolni az egész Xp cd-t, és volt néhány fájl, amit nem tudott olvasni a gép. Nem tudom, hogy mit csináljak, a gép le van formázva, de nem tudok oprendszert telepíteni. Arra gondoltam, hogy elkérem az egyik ismerõsöm xp-jét, csak neki angolul van, nekem meg magyarul. És ha az angolból kivenném azt a pár fájl, amit nem tud olvasni, és úgy felégetném újra az egész xp-t, akkor szerintetek mûködne a dolog?

zvaragabor
Itt egy, meg ITT is, meg ITT is.
Bár ha a gugliba beírod, hogy icon collection, akkor ezek mellett kidob sok más oldalt is.

Chaos Anno Domini

JoeFromHun
Sziasztok! Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hol találok szép ICON-olat nagy méretûeket. PNG- formátumban. Már mindenütt néztem de csak nagyon keveset találtam.

Segítséget elõre is köszi!

ÜDV:JOE!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

<#kerdes> flash-t hol lehet kikapcsolni IE7 és Firefox alatt?
esetleg megoldható az is hogy helyõrzõket se jelenítse meg?

Evin
Letöltöd az Nvidia oldaláról a drivert. Eltávolítod az elõzõt a Programok eltávolítása, ablakban, és ezután felrakod az újat.
Nekem is ilyen kártyám, van, és tutira jó a driver.

Optyx
Sziasztok!
Van egy 6600GT videókártyám és nem tudom miért nem lehet frissíteni hozzá a drivert ill. lehet, csak akkor ha elindítok pl. egy filmet nem látszik semmi a képernyõn csak zöld az egész. az utolsó driver ami jó hozzá az a 84.21-es forceware... De van már hozzá 90-ven valahányas driver is. Mi lehet a gond? Vagy egyáltalán nem is jó drivereket próbáltam feltenni hozzá? Az ezelõtti videókártyámnál tudtam drivert frissíteni, szóval annyira analfabéta nem vok, de lehet h ezekszerint mégis😊Ha tudnátok valami okosat mondani ebben az ügyben, azt megköszönném.

Dj Faustus
"A virtualdub némelyik avit nem olvassa be"
Megfelelõ kódekeket fel kell rakni.

"olyan avi formátumban van + meg 20szorozza a videó méretét!"
1. Video/Full Processing Mode menüpont, illetve Audio/Full Processing Mode kiválasztása.
2. A Video/Compression és az Audio/Compression menüpontnál állítható be a tömörítõ kódek

tobias88
WMM egy fos, állandóan lefagy! A virtualdub némelyik avit nem olvassa be, és nekem hálaég olyan avi formátumban van + meg 20szorozza a videó méretét!
Dj Faustus
Windows Movie Maker, Virtualdub, Jahsaka,...

Dj Faustus
Használj több felhasználói fiókot.
1. Start menü/Vezérlõpult/Mappa beállításai/Nézet fül/Egyszerû fájlmegosztás használata elõl pipa ki.
2. Védeni kívánt könyvtáron jobb klikk/Tulajdonságok menüpont/Biztonság fül/Az adott felhasználónál (akitõl védeni akarod a könyvtárad) megtagadod a teljes hozzáférést.

Vagy tömörítsd be 7zip-pel, és adj hozzá megfelelõen hosszú és bonyolult jelszavat (AES256-os titkosítás).

Vagy használj külön partíciót, amit Truecrypt segedelmével titkosítasz.

tobias88
hell, tudtok nekem ajánlani valami jó videó szerkesztõ progit? például, hogy vághassak a videóból és a hangot kicserélhessem benne!
Doomista
Az lenne a kérdésem,ismer e valaki olyan programot,vagy tudna linkel olyan féleségû programot,amivel bármelyik mappát lelehet jelszavazni...Nem olyanra gondolok,hogy csinál egy másik mappát,vagy csinál egy virtuális mappát,és abba belekell tenni a fájlokat,és jelszoval nézhetem meg...nem nem...hanem olyanra,hogy pl van egy adott mappa,jobb klikk rá,jelszot csinok hozzá,és csak jelszoval lehet belépni...világos szrtm.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dj Faustus
"Ha igen, milyen programmal? Acrobat Reader alkalmas erre? Vagy barmi mas?"
Adobe Acrobat Readerrel - mint nevébõl is kitûnik - inkább olvasni lehet. Kimenteni részt szövegként, vagy képként lehet.
Erre vagy az Adobe Acrobat Professional lesz a jó (ez sajnos fizetõs szoftver), vagy más PDF-szerkesztõ program program (például az ingyenes PDF995 - amivel PDF formátumba tudsz menteni kinyomtatni való oldalakat).

Dj Faustus
"ujra raktam a ACE-t"
Na azt inkább ne használd. Felesleges kódekek tömkelegét rakja fel.
Csak a legszükségesebbeket használd: XVID, DivX, Ac3Filter, OGG (az OGM állományokhoz)+OGG Vorbis (mármint az audiótömörítõ), Matroska (az MKV formátumú állományokhoz). No meg a Windows Media Player (lehetõleg minél frissebb), amiben benne van a WMV/WMA kódek. Ha ezek fenn vannak, akkor a filmek jelentõs többségét le tudod játszani - ha a honlapon is jól van megoldva a videó beillesztése (a gatvderen valami bibi lehet, nem igazán akar mûködni Firefox alatt - valószínûleg csak IE alatt tesztelték).

"bár a you tube meg"
A Youtube (egybe írandó!) Flash lejátszót használ, ami független a kódekektõl (bár a Windows audio-rendszerétõl nem).

Mayday
Sziasztok,

A kerdesem az lenne, hogy ha van egy file-om pdf formatumban, meg tudom-e tenni valahogyan, hogy kivagok belole nehany oldalt? (Mondjuk egy 100 oldalas dokumentumbol csak 5 oldalra lenne szuksegem, es ezeket szeretnem a tovabbiakban is pdf-ben kezelni, megnyitni.)

Ha igen, milyen programmal? Acrobat Reader alkalmas erre? Vagy barmi mas?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

egyik se jött be😞( bár a you tube meg. vmi tipp???
De eddig rendben vitte. ujra raktam a ACE-t semmi változás, most jön a WMP...
Bocs a láma kérdésért de az IE6-ban hol lehet megnézni hogy milyen proxy-t használok?
Dj Faustus
A Windows Media Player körül lesz a probléma (a videók ugyanis wmv kiterjesztésûek), illetve a videók beillesztésénél a honlapon (valószínûleg csak IE alatt tesztelték).

pl: http://www.gatveder.hu/, ahol videokat lehet megnézni az oldalon, közvetlen letölés nélkül.
Dj Faustus
"amikor megnyitnék 1 oldalt"
Melyiket?

Dj Faustus
Hát ha valaki nagyon meg szeretne találni, akkor 10 másodperc alatt megtalálhatja a nevedet, telefonszámodat, iskoláidat, ismerõsi körödet. Blogod alapján rá lehet jönni egyre és másra...

Máskor ne hagyd otthon (albérletben) a diákod. 😉

sziasztok, a firefox ezt az üzenetet irja ki amikor megnyitnék 1 oldalt: "Can not create DirectShow Player", rákerestem a progira a neten, fel is raktam, de nem oldottam meg a gondot. vkinek vmi tipp?
Huj

Halljátok

Akkor mi a helyzet, ha megvágnak a vonaton, mer nincs nálam diák, és a régi címemet írják fel (ahol korábban laktam), ill az anyám neve helyett mást. A régi cím a faterom nevén van, ha õ letagadja, hogy ismer ?

Olyankor megtudnak büntetni ?

Üdv

Yeti

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

torrente111
PM ment

Sziasztok! F-secure 2007-hez nem találtam még kulcsot és jó lenne, ha segítenétek, köszi.
Többmenetes lemez folytatása. A Burning Rom-ban lehet választani, az Express-ben nem.
kissadamvikt
kellene nekem egy kis segítség! nero 7 el írtam egy multisession adat DVD-t azaz ráírtam az Underground 1 et (1500Mb) és most rá szeretném írni az underground2-õt de azt írja h 0Mb szabad hely van a lemezen és nincs elég hely h az 1500Mb ot(U.2-õt) ráírja... Vki segítsen PLS!!!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

zvaragabor
hát pontosan nem tudom, ám a torrent topikban ha valakinek problémája van akkor megszokták tõle kérdezni hogy routere van-e. Lehet hogy befolyásoló tényezõ. Kérdezd meg ott.

Chaos Anno Domini

zolo
Nyitott oldalról szedem , de ez még nem ok arra , hogy ilyen szarul jöjjön.Egyik ismerõsömnek kisebb nete van az enyémnél , és volt, hogy jött neki 200 kb/s -sel is.

Router okozhat galibát?

http://flickr.com/photos/zolika90/

zvaragabor
Legelsõnek a windows tûzfal helyett sürgõsen üzemeltess be valami mást. (Comodo, Jetico, Zone Alarm Free, Kerio, ezek ingyenesek)
(Zone Alarm, Outpost...ezek fizetõsek)

Aztán attól függ. Ha nyitott torrent oldalról(mininova, torrentspy...) szeded, akkor amiatt van. Ugyanis a nyitottakon korlátozzák a letöltést.
Ha zárt torrent oldalról szeded(endless, bithumen, darkside...), akkor más lehet a bibi, lehet hogy a torrentkliens korlátozza a letöltési sávszélet, vagy esetleg más töltögetõs program (vagy lehet hogy olyan bacid van, amit nem lát az avast).

Chaos Anno Domini

zolo
Hello

Miaz ,ami le tudja blokkolni a torrentezést?Mert itt van nekem egy 8 megás net, programnak Bitcomet( és a Flashget új verziója, ami tud torrente), és egyszerûen semmi sem akar elfogadható sebességgel jönni.
Pl. Stalker, van rengeteg csatlakozott ember, de nem 20-40 kb/s-sel kéne jönni.Rocky új részét el se tudta kezdeni tölteni , mert nem tudott a trackerhez csatlakozni😞(Régebben volt hogy jobban jött , de akkor se volt túl jó😞(((
Van valami tippetek?

(Vírus nincs a gépen, csak windows tûzfal van, és Avast Antivirus)

http://flickr.com/photos/zolika90/