20837
Segítséget kérek
-
kl24h #19996 Még nem találkoztam a YT ilyennel. Most is teszteltem és minden ok a YT-val. Az lehet internetkapcsolat miatt volt. Most mi a helyzet? A probléma csak megvan? -
kl24h #19995 Elnézést kérek, lehet fáradt voltam és nem láttam, hogy az Opera-t telepítetted fel, de a Chrome nem vírusos, ha a hivatalos oldalról tetted fel. Mivel a Chrome tiszta a hivatalos oldalon és nálad mégis vírusos lett, akkor azt valami csinálta, mert vannak olyan vírusok, amelyek befertőzik egyes telepítő programokat. -
#19994 Sziasztok!
Biztos mindenki tapasztalta már Youtube-videóknál az "an error occured"-jelenséget. Az elmúlt 24 órában majdnem minden videónál folyamatosan megkaptam, nem segít az újratöltés, néhány másodpercet megy, aztán paff. A böngészővel vagy a flash-sel lehet a gubanc, ahogy a YT is írja? (win7, Chrome) Eddig nem volt ilyen sose, ha véletlen megállt a videó, az újratöltés mindig segített. Van ötletetek?
Köszi előre is! -
kamionosjoe #19993 Tisztelt Uram!
Kérem ne értetlenkedjen. Mondtam, hogy újraraktam az egészet. Nincs Chrome. Nincs vírus.
Üdvözlettel: kamionosjoe -
kl24h #19992 Én is Chrome-t használom, mert gyorsabb mint a Mozilla Firefox és az Internet Explorer 8 (Windows XP SP3 a rendszer), de hogy ilyen történt nálad, akkor lehet nem a Chrome hivatalos oldaláról töltötted le és lehet vírusos volt.
Amit leírtam #19985 onnan valamelyiket kiválasztod (én a Kaspersky-t ajánlom), bootolsz vele (lehet CD-ről is és lehet pandriverről is, az oldalon megtalálod az utasításokat) frissíted az adatbázist és lefuttatod a gépet. -
#19991 köszönöm, ezzel már sikerült! -
kamionosjoe #19990 Formáztam, azután jelent meg a vírus, hogy a Chrome-ot felraktam, csak elsőre nekem se esett le, hogyan rakhatta vissza magát. -
kamionosjoe #19989 Na szóval egészen addig nem volt baj ameddig felraktam a Chrome-ot. Aztán amint beléptem a nevemmel letöltötte ez a sz@rt megint a gépre....
Azóta csináltam egy új telepítést és most az Operát használom. Fogalmam sincs, hogyan lehetne kipucolni a Chrome-ról, de valahogy beleintegrálta magát a Google accountomba. -
kl24h #19988 Total Commander-rel össze tudod rakni, mert ahogy látom azzal volt szétvágva. -
#19987 tök új oprendszer előtt (partíciót törölni, és...) formázni szoktál merevlemezt? mert nem árt... -
#19986 Van nekem két fájlom: "No WSR.zip.001" és "No WSR.zip.002". Hogyan tudnám a kettőt egyesíteni? Vagy mit kell velük csinálni, hogy használni és kicsomagolni tudjam őket? -
kl24h #19985 Igen. Tehát egyszer ki kell tisztítani a rendszert és utána telepíteni a Windows-t, persze ha csak szükség. Általában egy vírus miatt nem szokás újratelepíteni a rendszert, csak ha komoly hibákat hagy maga után a vírus (itt gondolok hibás beállításokra, nem fertőzésről!!!)
Tisztításra ajánlom az Antivírus & Antispyware topikban a "Biztonsági Segédprogramok" legördülő menüben szereplő helyreállító lemezeket. Leghamarabb futtatásként ajánlom a Kaspersky Rescue Disc, mert lehet megtalálja. Ezek a "helyreállító lemezek" olyan bootolható cuccok, amelyek Linux-ba vannak írva ezért a vírus semmit sem tud kezdeni.
Azért felhívom a figyelmed, hogy lehet nem fog találni semmit sem, ezért kell próbálni egy másik "helyreállító lemezt", de az is lehet kell várj egy pár napot, amíg valamelyik addigra frissíti adatbázisát hogy fel fogja ismerni. Megsúgom, hogy én egy profi vírus miatt egy hétig kellett várjak, amíg valamelyik tudta detektálni. -
kamionosjoe #19984 Na még egy probléma...
Azért töröltem le a másik windowst, mert megjelent rajt egy vírus. Most, hogy feltelepítettem a teljesen új oprendszert megjelent rajta megint ugyanaz a vírus.
Valaki találkozott már ilyesmivel? -
kamionosjoe #19983 A francokat, csak a drivert kellett felrakni. Nálam FN+F3 a wifi. Már működik. -
#19982 fn+f8 kell. -
kamionosjoe #19981 Win 8 volt elotte, annak nem volt semmi baja. -
kamionosjoe #19980 Segitseg! Most telepitettem a windows 7-et es nem talalja a gepem a wifit. Mit kene csinalnom? -
Bjakuja #19979 Sziasztok!
A problémám a következő lenne: Van nekem 5.1 csatornás hangfájlom, a 6 csatorna külön WAV fájlban.
Azt szeretném elérni, hogy a kép vagy videó alá berakom a 6 csatornát és pl:.
Video: Xvid Audio: ac3 -ban tudjam renderelni.
(Vegas-szal próbálkoztam, de valami sose jó neki nem tudom lerenderelni)
(Avidemux-szal egyszer sikerült, de elég instabilnak tűnik megfordította a képet ilyesmi)
Tud valaki valami programo(ka)t ajánlani, vagy instrukciókat adni hogy csináljam meg?
Ezer köszönet! -
cadmonadam #19978 Sziasztok,
Szeretném letölteni a köv. ingyenes oktatóvideókat innen:http://www.italiano.rai.it/livello/livello-a1/487/default.aspx
de eddig semmivel sem sikerült. Tudtok ajánlani egy programot, amivel működne?
Köszi
Adam -
#19977 Sziasztok!
Pendrive-s kérdésem/véleményem van:
Vette(tette)m egy Toshiba TransMemory 32 gb pendrive-t és mikor bedugtam, sikerült a telepítése, de már rögtön láttam hogy csak 28.8 GB...
Eddig is mindig láttam hogy a pendrive-knek kevesebb vmivel a tárkapacitásuk, mint amennyit írják.
De ez majdnem 4 GB-tal kevesebb! Az intéző szerint csak 16 KB foglalt terület van. Ergó, tényleg csak 28.8 GB?! (Milyen dolog ez, gyártók részéről??!!) Ja, FAT32 fájlrendszert látja a Windows! Én úgy tudtam hogy a FAT32 csak ~8 GB-ig lehetséges, így az ennél nagyobb pendrive-nek NTFS-nek kell lenniük...
Válaszokat előre is köszönöm. -
#19976 rejtett fájlok be vannak lőve de nincs ott más csak az az 1 fájl és azt nem játssza le -
kl24h #19975 Lehet nincs kezdete a fájlnak, másképpen le kellene játssza minden lejátszó egész addig, amíg megvan. Attól függ, hogy hogyan készítette az *.mp3 fájlt és mivel áramszünet történt, akkor nem véglegesítette. Pl. a Youtube videók mikor töltödnek le, egyiket sem lehet lejátszani, pedig *.flv fájlok, mert a fájlokat rendre tölti le és még a legelső fáljnak nincs kezdete. Olyan mintha el lennének vágva, de úgy, hogyha összerakom és adok kezdetet a fájlnak, akkor sem tudja semmi sem lejátszani.
Pl. a te esetedben csak az az egy *.mp3 fájl van. Itt arra is gondolok, hogy nehogy ott legyen egy rejtett fájl, amit nem látsz (csak ha beállítod a "Mappa opcióknál", hogy a rejtett fájlok és mappák is látszódjanak) és az lenne az amit addig regisztrált. -
#19974 nemtom hogy mi a pontos probléma, hogy az a lezárása-e, csak ez történt és nem nyitja meg, de fájl maga meglenne méretileg meg minden, de nem játssza le. -
elektor #19973 Segítséget szeretnék kérni mivel újratelepítés előtt nem lett elmentve a SNIPER ELITE játék magyarítása s így a cd.-ről csak angolul tudtam feltölteni. -
kl24h #19972 Érdekes, mert ha egy *.mp3 fájlt elvágok, attól szépen le tudja játszani az elsőt, mivel a fájlnak van kezdete. Abban az esetben, ha nincs kezdete, akkor más a helyzet. Ezt VLC Media Player-rel próbáltam és ment. -
#19971 Van valami progi amivel megtudok nyitni egy olyan .mp3 at amit vettem fel saját mikrofonról, de becsapott egy áramszünet, így nem lett lezárva. Eddig bármivel nyitottam vagy nem indította el vagy 00:00 volt és nem szólalt meg. Előre is köszönöm a segítséget. -
JeffDebr #19970 Helló!
Az UAC(USER Account Control) érzékenységet állítsd át.
Bár mondjuk nem ajánlott biztonság szempontjából....
Azt hogy(ha jól értelmezem) a wi-fi számítógépen keresztüli megosztását inkább cseréld le routeres-re.
köszi, az első tényleg segített.
a másodiknál a hálózati megosztásban engedélyezni kell az internet megosztását (jobb klikk) -
Noodlee #19969 Igen, még most is megvan. Amit utoljára telepítettem, az a comodo volt :)
Annyira nem figyeltem mikor jött elő a probléma, mert egy ideig nem tudatosult és nem is zavart :P Akkor lett gyanús, amikor lemértem az időt és mindig 30 perc lejárta után csinálja.
Nem szokott gondom lenni, ügyelek a gépemre, sokszor évekig fut egy OP reinstall nélkül, így nincs is rendszer visszaállítási opcióm. -
kl24h #19968 És a probléma csak fennáll?
Valamit telepítettél mostanában? Itt gondolok a probléma megjelenése előtt.
Ha már tényleg nincs vírus rajta (mert vannak olyan vírusok, amelyeket csak egy pár napra lehet detektálni!), akkor még lenne az a megoldás, hogy a rendszert visszaállítod egy régebbi dátumra, amikor nem volt ilyen gond. -
Noodlee #19967 Az első progi talált pár dolgot, de semmi komolyat, a többi meg egyáltalán semmit nem talált. Eset is teljesen tisztának találja a gépemet. -
kl24h #19966 Valami detektálás volt?
Nálam csak Windows XP van, de ilyen problémáról csak akkor lehetett beszélni, ha vírus volt rajta. Valami csak nem stimmel. -
Noodlee #19965 Köszönöm, hogy próbáltál segíteni, de sajnos egyik sem oldotta meg a gondomat, a probléma még most is fennáll.
-
kl24h #19964 Vírus!
Le kell futtatni a gépet több vírusvizsgálóval, mint pl.:
Malwarebyte's Anti-Malware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Van amelyiket kell telepíteni, van amelyiket nem, meglátod és csak gyors ellenőrzést kell adni (Quick scan amelyiknél lehet), nem kell az egész gépet leellenőrizni, mert az hosszú időbe telik főleg ha sokminden van rajta és gyors ellenőrzéssel is megtalálják ha van valami. -
Noodlee #19963 Sziasztok!
Kereken 30 percenként a megnyitott ablakom teljes ablakból kicsibe ugrik, ami nem tud kis ablakos lenni, azt leteszi tálcára.
OP rendszer win 7.
Valami tipp, hogy mitől lehet?
-
Bazsalusz #19962 Üdv!
Tudnátok segíteni hogy hogyan tudom átállítani a képfrissítést?Egy monitor (Asus vw228) meg egy tv (funai lc5-d32bb/1) van a gépre kötve.Ha átállítom a képfrissítést (amit alapból 25Hz váltottsorosra állít) akkor átállítja a felbontást is.Eddig nem volt vele probléma, működött 1920x1080 60Hz-en, de most hogy újratelepítettem a rendszert ezt produkálja. -
#19961 Kapcsold ki az update-et. -
#19960 ért valaki svn szerű programkódoláshoz? valami játékhoz vank megirva forráskód ami svn szerüségbe van fent egy honlapon, elvileg visual studioval kéne kezdeni valamit de én még ilyennel nem foglalkoztam:D -
#19959 Hello!
A munkahelyi gépem már hetek óta minden leállításkor ugyanazt a hat (eleinte hét)frissítést telepíti. Nincs hibaüzenet sem leállításkor, sem indításkor de gondolom sikertelenül.
Mi lehet az ok, és főként a megoldás?
-
balcsi70 #19958 Sziasztok! Tud valaki olyan programot webkamerához hogy ami élőben megy azt tudjam közelíteni minél közelebb.Ha van ilyen progi mi a neve? Választ előre is köszönöm. -
kl24h #19957 Hogy nem játssza le? Mikor ráklikkelsz a fájlra, akkor a CD nekifog pörögni? Mekkora mérete van a fájlnak, mondjuk nagyobb méret esetében csak annyit lehet észrevenni, hogy akadozik egy kissé, mert a CD-t nem tudja olyan gyorsan beolvasni. mit amilyen sebességgel olvassa a videofájlt a lejátszó, de hogy ne induljon el a lejátszás ... ilyennel nem találkoztam.
Sikeres volt a CD írás? Ha a CD újraírható, akkor érdekes a rámásolás, mert ... lehet nem másol rá semmit sem, ha nem állítod be jól a dolgokat.