Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más:
Szeretnék élõ streamet készíteni a saját gépemrõl flash-el, hasonlót mint a justin.tv oldalon látható. Mi szükséges ehhez?
alaplapod leírásába tuti benne van, de ha nincs, akkor indítás után kiírja melyik gombot kell nyomni(nekem a del-t) és ott értelemszerûen boot menü, és ott tudod a sorrendet állítani
ui: de sztem nem ez a baj😊
a kövi a gond. felraktam a vistat nény drivert stb kiveszem a vista lemezt és ujrainditom a gépet vagy lekapocsolom és bekapcsolom ujra mind1 tehát elindul a gép alaplap logo és utána nem BOOTOL!!! me kiirja disk boot failed insert siystem disk.
csak akkor tok eljutni ha benhagyom a lmezt. ez mér van? mé a kurva cdröl bootol? ezt a bios ban kell átállitani? help!!
Gépem ati X1900 4200
Ingyenes alternatívák:
Tûzfal: Zone Alarm, Sunbelt Kerio Personal Firewall, Comodo
Vírusírtó: Nod32 (30 naponta újra kell telepíteni a próbaváltozatot), Avast
"Olyan program létezik ami avibol tud dvd-t csinálni???"
Két lépés szükséges:
1. Az AVI-t át kell alakítani MPEG2 formátumúvá
2. Az MPEG2 formátumúvá alakított állományt DVD-Videó szerkezetûvé kell alakítani.
Az elsõ feladatra például ott a TMPGEnc nevû ingyenes szoftver, az utóbbira a TMPGEnc DVD Author 30 napos idõtartamig használható alkalmazás. Persze vannak alternatívák dögivel.
Mind a két lépés kicsit idõigényes.
"a router(útválasztó,forg. irányító)szerepe,h egymástól függetlenül lehessen a netet használni"
Egy kicsit pontosítva: a router szerepe a hálózat több szegmensre bontása. Az otthoni "routerek" esetén két szegmens lesz: 1. az internetszolgáltató által nyújtott tartományban 2. egy saját, helyi, privát (általában C osztálybeli 192.168.x.y IP-címtartományú) szegmens, amit a routerbe épített switch (+hozzáférési pont Wifi-s router esetén) oszt tovább.
Innentõl passatgt-nek is szól
Az elsõ szegmens az otthoni router WAN portján jelenik meg (erre kötöd a Chello által adott kábelmodemet), a második a router többi portján (illetve WIFI-s "router" esetén a vezetéknélküli hálózaton) jelenik meg.
El kell döntened, hogy a két géped hogyan kötöd rá a routerre.
A vezetékesnél kábelt kell szerezni, és elhelyezni (sajnos ez kis fáradtsággal, rendezkedéssel jár de megéri), és maximum 100 méter távolságra vezetheted el.
A vezeték nélkülinél két vezetéknélküli LAN kártyát kell venned a gépekbe. Egy kis hátránya van a dolognak: kissé nem biztonságos (a WEP és a WPA kulcsok megfejthetõek, a MAC címek megszerezhettõek - hála a broadcast-alapú hálózatnak) - persze ez "mezei" felhasználónál nem annyira veszélyes.
Szóval döntened kell: a vezetéknélküliség szabadságát, de nem annyira biztonságos voltát; vagy a vezetékesség kötöttségét, de nagyobb biztonságosságát választod.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
- kábel (net)
- modem
-router
-sz.gép
2 - kábel a hálókártyába (de csak akkor megy mind2,ha a modemre kötött
gép be van kapcsolva)
- vagy marad a vez. nélküli (LAN) háló
Van itthon két gépem, egyiken van egy chellos net kötve.A szomszéd szobában van a másik gép. Hogyan tudom a netet arra is rárakni? Velemi egyszerû megoldás érdekelne, hogy ne kelljen sszekötni a két gépet hálózatba. Lehetséges ez? Elõre is kösz
Chaos Anno Domini
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amikor netezek mindig beugranak internet exploreres hülye oldalak nem lehetne leállítani valahogy õket?
Itt egy kép róla:
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem a lényeg, hanem a fontos!
A próbaváltozatot 30 naponta eltávolítva és újratelepítve kikerülhetõ a frissítési gond.
"Kéne egy kis help amugy: bitcometem van, és ha megy a bitcomet is meg a firefox is akkor egyik böngészõ se tud mûködni."
Mivel a Bitcomet torrentkliens, több kapcsolatot használ egyszerre.
A Windowsnál a szerverre való csatlakozások száma limitálva van.
Esetleg ez megoldást kínál
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
van 1 játék történetes a WWF Raw
és ahogy elkezdenék vele jáccani kékhalál és restart.....
1etlen másik játéknál se csinálja ezt csak ennél
nagyon szeretnék vele jáccani márrr
valaki heeeeeeeeeeeeelp
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Lenne 1 kis problémám a Skype-ommal. Indításkor nem jön be a kezelõ felület, hanem ki megy oldalra, mintha az asztalon kívülre menne. Már próbáltam videokártya driverrel, meg egyéb dolgokkal. Tudom, hogy a Windows telepítésével megoldódna a prbléma, de úgy nem akarom. Ha vki tud segíteni azt elõre is köszönöm szépen!
Windows Firewall XP SP2 Product Score:0 Level of Anti-leak Protection:None
lol 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
A TÛzfalas link nagyon jó, el is mentem magamnak.
Az Avastal az a bajaom hogy folyamatosan ellenõriz mégis beengedett vírusokat amiket se az avast se a adaware nem tud leírtani
ezért kellene valami megbízhatóbb. a nod32-t próbáltam de lóvéban kicsit sok, ha nem eredeti akkor meg nem tudom normálisan frissíteni
A Kérdés: Kellene nekem ingyenes vírusirtó, tûzfal és ha indokolt akkor külön spyware, trójai keresõ/irtó.
Jelenleg az avast-ot használom az Ad-Aware-rel kiegészítve (nem elég)
Ezek helyett vagy ezeket kiegészítve kellene valami ami megvédi gépem
Elõre is köszönöm
Windows rendszerek: Hiányzó NTLDR (NTLDR is missing)
Elõfordulhat, hogy a számítógép bekapcsolásakor a Windows logó helyett ez a hibaüzenet fogad minket. Mi is történt?
Az NT loader nem tudott elindulni a bootpartícióról, nagy valószínûséggel azért, mert az MFT (Master File Table) túlságosan töredezetté vált. Ez abban az esetben fordulhat elõ ha a kötet gyökérkönyvtárába gyakran, illetve sok fájlt ír valamilyen program. (tegyük fel, egy alkalmazás valami oknál fogva folyamatosan a gyökérbe dolgozik - egy konkrét esetben például egy kifagyott játék szemetelte tele a gyökérkönyvtárat, elárasztva azt többezer apró fájllal.)
A hiba viszonylag egyszerûen elhárítható, (a fölösleges fájlok törlése után) egyszerûen töredezettségmentesítsük a kötetet (a merevlemez-meghajtót áthelyezve egy másik gépbe). Ez a mûvelet nagy valószínûséggel helyreállítja a particiót, elõfordulhat azonban, hogy ez mégsem elegendõ. Ez esetben segítséget kérhetünk a helyi Microsoft képviselettõl, a tõlük igényelhetõ bcupdate segédprogram még mindig orvosolhatja a problémát. A bcupdate használata a következõ: bcupdate X: (ahol X: a javítandó partíció betûjele), de ezt bizonyára felleljük majd a kapott dokumentációban is.
Backupdate letöltésebcupdate letöltése
Lenne 1 kis problémám a Skype-ommal. Indításkor nem jön be a kezelõ felület, hanem ki megy oldalra, mintha az asztalon kívülre menne. Már próbáltam videokártya driverrel, meg egyéb dolgokkal. Tudom, hogy a Windows telepítésével megoldódna a prbléma, de úgy nem akarom. Ha vki tud segíteni azt elõre is köszönöm szépen!
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
most d.u. án beakarom kapcsolni a gépem de mikor elkezdene bootolni a windwos ezt írja hiányzó NTLDR újraindítás Alt+Ctrl+Del. ilyenkor mit tok csinálni? újrarakni az xp-t????
Kell hozzá valami progi?"
Nem feltétlenül. Ha a feliratfájl neve megegyezik a (DivX) videófájl nevével, akkora lejátszóprogram (vagy az asztali játékos) képes összepárosítani a kettõt.
Vagy megoldható a felírat ráégetése a filmre - például Virtualdubbal.
Egyszer
Kétszer
Köszi:JAS
jasek
Abban kérnék segítséget, hogy hogyan lehet úgy divx-et kiírni cd-re, hogy a hozzá tartozó felirat is mûködjön?
Kell hozzá valami progi?
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Valamint keresek még egy ingyenes/szimpla WAV to MP3 kodeket...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ennyi.
nem kell ujratelepiteni.
Hát próbálj ki minél több online scan-t csökkentett módban hálózattal, ha így nem megy az eligazodás a képernyõn. Ha egy darab muksót nem találnak, akkor format C.<#szomoru1>#szomoru1>
Chaos Anno Domini
elsõ
második
Az egér normális volt, a kép feketefehér és vízszintesen a kép ötöde látszódott kb kinyújtva és az egér viszont normálisan mûködött, a képhez képest el volt csúszva, tehát aszerint reagált a kattintásokra ahogy normálisan lett volna tehát ha a fél képernyõt elfoglalú start gomb jobb oldalára kattintottam akkor az már nem a start gomb volt hanem valami más. Márha ez számít valamit. Én már nemtom hogy mi a franc baj lehet, ebbõl format lesz elõbb utóbb az már biztos de ilyen hibákra attól félek hogy az sem megoldás...