Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az lenne a kérdésem, hogy a Windows XP Windows Update hova, milyen mappába tölti le a frissítéseket, ahonnan ki tudom másolni õket?? (Szeretném mindet integrálni a winxp telepítõbe, hogy ne kelljen xp install után közel 100 frissítést tölteni és telepíteni...)
Elõre is köszi a válaszokat! <#worship>#worship>
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
errõl már volt szó egy másik topicban is, nálam franciául szoktak beszélni :)
kicsit ijesztõ tud lenni, de mindeképpen érdekes jelenség
sürgõs lenne
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Namost az elsõ dll-t gondolom ki tudom törölni csökkentett módban. Win registryt viszont hogyan?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
A hivatalos weboldal szerint az 1.7.
"-Hol tölthetem le magyar powerpack-et? Csak lengyelt és angolt találtam"
A hivatalos weboldal szerint angol, cseh, és lengyel nyelven érhetõ el. Ennek az az oka, hogy a fejlesztõ lengyel.
"-És mi az a RC ami állandóan jön ki újabb és újabb?"
Release candidate, kiadásra jelölt - A programok a végsõ kibocsátást megelõzõ változata. Firefoxnál is volt ilyesmi.
Lenne 1 kis problémám a Skype-ommal. Indításkor nem jön be a kezelõ felület, hanem ki megy oldalra, mintha az asztalon kívülre menne. Már próbáltam videokártya driverrel, meg egyéb dolgokkal. Tudom, hogy a Windows telepítésével megoldódna a prbléma, de úgy nem akarom. Ha vki tud segíteni azt elõre is köszönöm szépen!
-Melyik a legújabb powerpack? Verziószámra gondoltam.
-Hol tölthetem le magyar powerpack-et? Csak lengyelt és angolt találtam
-És mi az a RC ami állandóan jön ki újabb és újabb?
Fákjúal!
jah és egyébként ne csodálkozz, hogy szétb*ssza a rendszert az ilyen és ehhez hasonló alkalmazás.
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
tegnap este föltettem a BRUTUS nemvû programot, hogy miért az más téma... nah tehát letöröltem a programot és hát elég furcsa dolgokat hagyott maga után...
Például:
ha a start menüre ráklikkelek akkor csak a programok menüt adja be
+pár office apróságot...
nah erre én rá akarok klikkelni a tálcára hogyáttegyem a klasszikus startmenü nézetet áttegyem xp-s re hátha akkor már kiadja a menüket de hibaüzenetet ír ki mikor ráklikkelek...
:P)
nah jólvan a kurvaanyádat te fos ALT+CTRL+DEL hátha itt már ki tom kapcsolni a gépet de a jó édes ********* sem engedi...
vki vmi ötlet????(ezért most nem szeretném újrarakni az XP-t)
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Összeakarom a kötni a nõérem laftofját a tévével. Nos a laftofhoz kaptunk s video kábelt az a tévében nem ment bele de ugye a laftofba bemnt és rca kábellel hozzákötöttem a géphez. Mondták hogy engedyélyezni kell a 2. monitort. na de azt hogy kell? meg az svideot az rca kábellel összelehet kötni? vagyis úgy hogy mûködjön?
9755-re senki nem tud segítséget?<#conf>#conf>
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Nanemáá, nem szeretek ie-t használni... Nem akarom elkiabálni, de egy frissített spywaredoctort lefuttattam, és talált vagy 30 dolgot (ebbõl persze 25 csak cookie volt meg hasonló), mint ahogy szokta, ki is írtotta õket, és azóta nem jött elõ a reklámablak.
Meg fogja találni. Nem írtja a spyware-eket, a scan végén tudsz logot készíteni és abban benne lesz minden kukac elérési utja. Csökkentett módban megkeresed és törlöd õket.
A Nod32 nem tud mit kezdeni az újhullámos spywarekkel. Igazából egyik írtó sem amíg nem szerepel az adatbázisában.
Tegyél be egy hjt logot minden futó program nélkül. (semmi sem mehet csak a hjt és az autómatán induló progik)
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
én pl. discman-t használok, Grundig 8 ezer Ft, és nem kell vacakolni a rátöltéssel, csak berakod a cd-t és szól

A Sony NW-E002F mp3 lejátszóhoz kérnék kritikákat. Nekem per pillanat ez jön be a legjobban a piacon. Sztetek milyen? Aki már hallgatott ilyet az feltétlen írjon. A médiában venném egybkt. 16 ezerért. Ha nem ilyet, akkor milyet vegyek? Légyszi ennél ne nagyon írjatok drágábbat.
Köszi!<#help>#help><#integet2>#integet2><#worship>#worship>
Anee
Egy ideje állónak látom az SG-n az animált logókat.
ZoneAlarm/FF alatt gépzek. Hol/mit kell beállítani?
Elõre is kösz.
Az mitõl lehet, h a word-öm 1xercsak nem indul el? utolsó kilépésnél vmi hibát írt ki, azóta nem képes elindulni. "A program (winword.exe) hibákat generált és a windows be fogja zárni..." ezt írja ki. viszont a többi office alkalmazás megy. már vagy 3xor volt reinstall, de semmi.
pl vki segítsen, mit lehetne tenni h elinduljon
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Mozgó: Corel (Jasc) Animation Shop, Ulead Gif Animator, Gimp (az is tud animálni), Adobe (Macromedia) Flash
Elõre is kösz, ha valaki tud segíteni!!
Anee
Az Opera-val hogyan lehetne felismertetni a japán karaktereket?
Qwerty4
Az lenne a problémám, hogy a barátnõmnek elveszett a szakdolgozatából 20 oldal a végérõl (a módosítás) hiába mentette le két helyre is Pendrive (PD) és vinyóra (W) ettõl függetlenül, ha megnyitom a dokumentumot, nincs benne a hozzáírt 20 oldal. Megnéztem a fájl módosítási idejét, és a PD és W-re mentett változat közti idõkülönbség 10 másodperc, tehát mentett, ez nem kétséges. Azonban nincs benne az a 20 oldal ami a lényeg lenne. ' perces mentésre van állítva a Word. Közben nem szállt el a gép ,nem merült le (laptop) nem történt semmiféle rendszerhiba.
Azt szeretném megtudni, hogy mi módon tudom visszaállítani azokat az adatokat, van-e olyan program, amely segítségével vissza tudom pörgetni a wordben azt a részt ami elõtt mentett. Minden rendben van, ért a géphez, tehát nem nõi butaság. Én komolyabban értek a géphez, de ez megfogott!!
A getbackdata esetleg tud segíteni a dolgon? Vagy csak a manuálisan törölt fájlokat tudja visszahozni?
Megpróbáltam mindenhogy elõhozni a dok-ot, de az istennek nem sikerült. A Wordbõl, a könyvtárból a rejtett fájlokat lapozva, mindenhogy, de semmmmmi!!!!!
Legyetek szívesek, valaki mondjon valami okosat erre, mert holnap van a leadási határidõ és ez most így eléggé necces!!
Bármi megoldást vagy ötletet szívesen fogadok!
Kösz a segítséget!
Üdv Vitya
(ugyanígy nod32ba is, ez fõkként zavaró hogy van mikor naponta 10szer frissul:S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Tudtok abban segíteni, hogy melyik az a segédprogram ami megállítja az idõszámlálást a programoknál? pl van egy idõkorlátos progid azt belerakod ebbe a programba, akkor megállítja a számlálást. Fent volt a gépemen, csak most újra lett telepítve és nem emlékszem a nevére. Légyszi ha tudtok segítsetek. Köszi.
program:Yahoo Messenger
kérdés:Nem tudtok vmi olyan kis progit amivel láthatóvá lehetne tenni az üzenet elküldésének és fogadásának az idejét?
Qwerty4
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
NVIDIA Control Panel menünézetet hol tudom áttenni, hogy ne így nézzem a menüket:
hanem így nézzem:
Kösz elõre is!!!!
Chaos Anno Domini