Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nehari, ha találkoztatok már a beírásommal...

Sziasztok! Segítsetek, kérlek benneteket!
Ha letöltöm egy progi demo változatát, és újra fel szeretném rakni, honnan, mit kell még törölnöm, hogy engedje?
>Uninstalláltam >szerintem töröltem minden helyrõl >de valami pinduri kis file maradhatott benne, de H O L ? mert nem engedi újra telepíteni sehogy sem, sõt...mielõtt lejárt volna a progi, az órát vissza állítottam, akkor meg kiírta a progi, hogy a rendszerórát megbabrálták 😊)))) tisztára eldobtam magam ettõl ..........

Elõre is köszi mindenkinek...
v150r
nem lehet, h 3gp? mert az pl quicktime. vagy vlc.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Szasztok!
Nem tudok egyszerüen rájönni, hogy a netem miért kapcsol le fél óránként. qtorrent folyamatosan megy, forgalom is van rajta.
Szerintetek mui lehet a gubanc?

köszi
jupi
szevasztok
olyan problémám lenne hogy letöltöttem egy filmet és azt irja ki h 'content blocked' és 3wplayer rel lehet csak lejátszani, fel lehet vhogy ezt e gátat oldani? vagy meg tudja mondani vki h honnan lehet a 3wplayert megszerezni?
köszi
GyPeter
rájöttem h több ezer fájl (pl.: win.ini, config.ini, system.ini, ...) üres így újrarakom az egészet...

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

zvaragabor
Catalystal nem lehet húzni a VGA-t. Amúgy van már 7.4-es kataliszt is.

Chaos Anno Domini

Küldönc
Sziasztok.a helyzet hogy ati 9600xt-ém van és feltettem a catalyst 6.9-es verzióját és nem tom huzni vele a vga-át :S
mi a gond?? plz segitsetek

Törölt felhasználó
az a gondom, hogy felraktam az Xp-t egyik particióra, másikra a Vistát. Ment is minden frankón, bootoláskor választhattam. Közben kaptam egy jobb Xp-t mint ami fent van, mondom felrakom azt. És most már nem engedi kiválasztani melyik op rendszert akarom, hanem automatice indul az xp...
Ezt hogyan tudom visszaállítani?
Azt tudom, hogy a boot.ini-t kell átírni, de pontosan mit és hogy?
A Vista a C meghajtón van, az Xp a d-n.
A Boot.ini jelenleg így néz ki:

timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect

Én meg eztírtam az operating systems elsõ sorába:
multi(0)disk(1)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows Vista" /fastdetect

De sajna nem sikerült 😞

Tud valaki segíteni?

Elõre is köszi!
scorpeeon
Mondtam régebben hogy sokszor IRQ-kékhalálozik a gépem (elõfordul mostanában is). Most egy játék tesztelõjét lefuttatva azt írta ki h P4 2,8GHz stb stb és a végén hogy x2. Mintha 2db lenne a gépemben? Most megnéztem az eszközkezelõben és ott valóban kétszer van benne ugyanaz a proci... Lehet h ez okozza az IRQ halált? Eltávolítsam az egyiket?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

GyPeter
win xp extended

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

passatgt
milyen oprendszer?😊

GyPeter
úgy kezdõdött h hiányzó ntldr.. írt ki és én a telepítõdvdrõl felmásoltam a fálokat amiket mondtak máshol
utána már kiírta h meik fájl hiányzik még
rájöttem h azok nem hiányoznak hanem üresek...több száz fájl és ezeket megtaláltam szintén a dvdn és felmásoltam
defragot, vírusirtást végeztem közben
és megáll a betöltéskor

Picit leírnád bõvebben? Ír-e ki valami hiba üzenetet? Vagy valami plusz infó jól jönne.
GyPeter
megáll a gépem a betöltõképernyõnél
mit tegyek?

Sziasztok Köszi de megoldotam a problémát. sziasztok és üdv mindenkinek
Sziasztok mindenkinek. Kéne egy kis help. Szerkesztetem saját pps-t és tudtam hozzá hangot rögziteni mp-3 bol midi böl. Vettem egy uj xp profeszionált. Na most szeretem volna megint késziteni pps .Megis szerkesztetem, de ahogy a hang témához értem ledöbentem.
Nem enged csak wav zenét hozzá rendelni. Ennek meg igen nagy a kiterjedése. Sem az mp-3 sem a midi zenét nem engedi. Most segitsetek hogyan tudok mp-3 vagy midit hozzárendelni vagy hangot rögziteni.Bár nekem a wav is jolenne ha öszelehet tömöriteni hogy kisseb legyen a mérete de wav formátum, mert ahogy montam aszt engedi.
Köszi elöreis a segitséget.
Firerock
császtok
van 1 játék történetes a WWF Raw
és ahogy elkezdenék vele jáccani kékhalál és restart.....
1etlen másik játéknál se csinálja ezt csak ennél
nagyon szeretnék vele jáccani márrr
valaki heeeeeeeeeeeeelp(és nem szeretném újratelepíteni a Winfost)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

? verziót raktál fel?
Küldönc
help me plz!!
felakartam tenni a catalist 7.4-es drivert, de azt irja hogy elõbb a net framework-t kell felrakni.Megis tettem de ugyanezt kirja, és nem megfelelõen müködik a driver.. Mit csináljak???
plz segitsetek!

jbal
csökentett módba nem talált semmit msot csinálom normál módban és ha kész akkor visszakapcsolom a rendszervisszaállítást és akkor gondolom csinál egy új rendszervisszaállítási pontot

hello! egy gyors segítségr lenne szükségem! excelben van egy táblázatom, számok vannak benne, amik parkolási idQt jelentenek. az a feladat hogy módosítsd a parkolási perceket tartalmazó cellák formátumát, hogy a számérték mögött "perc" egység jelenjen meg.

SürgQs lenne a help!

jbal
na megvan a rendszervisszaállítás kikapcsolása.hát nem tudom találni fog-e csökkentett módban valamit

jbal
1.aha akkor visszaállítja a rendszert és a vírusokat is vele együtt?hol is lehet kikapcsolni?
a többit emgcisnáltam de csökkentett módban semmi vírust nem talál:S
Hijack Thist kipróbálom

1.Rendszervisszaállitást kikapcsol.
2.Inditás csökkentett módban.
3.Virusirtót,spywareirtót ráereszt a rendszerre.
4.HijackThis-el ellenõriz.

jbal
valaki nem tud erre vmit?

passatgt
Üdv
Van egy filmem, de nagyon halk a hang
Utólag lehet állítani, hogy ne kelljen a hifimet max hangerõre tekernem?😊

Default Location c:\program files\mozilla firefox\js3250.dll
File description: Netscape 32-bit JavaScript Module, v. 4.0.0.0
Ezt a dll-t innen le tudod tölteni:
Link
Ha igy se jó,akkor rakd újra szerintem a Firefoxot.Link

Hello.
tudtok nekem abba nsegíteni hogy ha megy a firefox és elindítom mellette az explorert akkor kilép a firefoxból és js3250.dll -t keresi.Ez mitõl lehet?

v150r
talán kérdezd meg a más fórumokon, h mi lehet a baja.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

kissadamvikt
amikor még nem volt felhúzva:S

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

kissadamvikt
de már akkor is csinálta

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

units
talán próbáld ki nem húzva.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

kissadamvikt
szasztok

ez a kis probléma kb 1 hónapja kezdõdött. feltettem egy DVD konvertáló progit(Win Avi VideoConverter) és amikor elkezdenék AVi ból DVD-t csinálni akkor memória hiba miatt kidobott... na jó akkor AVI ból MPG2-t akarok csinálni az megy még de utána MPG2 ból DVD nél elkezdi konvertál megy szépen és 50 % körül vagy 90% körül befagy a gép. ezután nem sokkal újratettem a z xp-t majd föltettem. elõször elkezdte rendesen Avi ból DVD t convertálni majd kifagyott ismét meg ha MPG2 ból DVD-t akkor is kifagy. aztán Nero Vision Expres is kipróbáltam ott is fagy. aztán kicseréltem a ramot mert hát memóriahiba miatt írta ki ezt beletettem egy SD ramot a gépbe de úgy is kifagy a gép. Vmi megoldás? Lehet ez attol h kb 3 hete felhúztam a procit 2.5 rõl 2.9 re?

Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy vettem egy saitek p380 dual analog gamepad-t.Bekalibráltam,minden mûkõdik,de a játékok nem ismerik fel.Egyedül csak a need for speed hot pursuit 2,probáltam doom3,call of duty pl,de a controls beállitásoknál nem csinál semmit. Mit csináljak?Más fórumokon istenitik ezt a gamepadot.Hogy lehetne mûködésre birni.Help please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jbal
csökkentett módba nem talál semmit.hogy töröljem ki a memóriából?:S

zvaragabor
msconfig

Chaos Anno Domini

Dying Soul
Üdv!
Mi az a parancs, amit, ha beírok a Futtatásba, betudom állítani mit indítson el a gép startupnál?

spidey91
THX MÜKSZIK

Gépem ati X1900 4200

Krityu
spidey91 lépj be a bios-ba, nézd meg, hogy a boot beállításoknál mi van elsõnek beállítva, ha a CD-rom, akkor állítsd át a HDD-re!
spidey91
EGYSZERÜEN NEM TALÁLOK MEGOLDáST ERRE A SZAR HIBAÜZIRE HÁT RÉGEN NEM VOLT ILYEN H CSAK AKKOR MENT A VISTA HA BENN VOLT A LEMEZ😞

Gépem ati X1900 4200

spidey91
DISK BOOT FAILURE PLEASE ISNERT SYSTEM DISK

Gépem ati X1900 4200

spidey91
ASUS ASN-E

Gépem ati X1900 4200

passatgt
bentvan memóriába és nem szedi ki valszeg

Próbáld meg csökkentett módba

jbal
az hogy lehet hogy kitörlök egy vírust és ha újra lefuttatom a vizsgálatot ugyanaz az objektum kritikus?:SSSSSSS

Dj Faustus
"Szeretnék élõ streamet készíteni a saját gépemrõl flash-el, hasonlót mint a justin.tv oldalon látható. Mi szükséges ehhez?"
Ingyenes megoldás
Egy másik

Vagy megveszed az Adobe Streaming eszerverprogramját...

Dj Faustus
Az MPG-t a VLC Media Player simán kezeli. A DivX, XVid AVI-t is.
A támogatott formátumok.

Vagy ott van az MPlayer. Az általa támogatott formátumok listája.

Ha valami speciális (az elõbb emlegetett lejátszók által nem támogatott) formátumba botlanál, akkor arra ott a G-Spot nevû alkalmazás, mely segytségével eldönthetõ, milyen kódek kell a Windows Media Playerhez (vagy annak alternativájához, például a Media Player Classic-hoz).
Kódekvadászatra meg ott a http://www.free-codecs.com/ weboldal.

Kódekcsomagot pedig nem ajánlanék - egyes kódekcsomagok sok fölösleges (általában, vagy soha nem használt) kódeket rak fel, ami aztán beirja magát a regisztrációs adatbázisba, és szemetet hagy maga után.

Hegi90
Xp codec pack. Ha felkeresel, adok linket is, de ez itt gondolom reklám.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Laox
Sziasztok!

Pár napja mondtam, hogy nem mutat a gépem képet videóknál. Semelyik lejátszó, codecek, reinstall, minden után.

Ajánlottatok pár codecet nem igénylõ lejátszót, azok sem mutatnak képet. Viszont a quicktime .mov kiterjesztésû fájlokat lejátsza rendesen. Viszont az avit, wmvt, stb az sem.

Van ötletetek? Az avi, wmv, mpg, ilyen kiterjesztésû fájlokkal van problémám...

http://www.bulihely.com

passatgt
nézd meg az alaplapod könyvében
honnan tudjam milyen lapod van, milyen biossal

spidey91
mondd a sorrendet és a bioson belül hol segíts!

Gépem ati X1900 4200