Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helloka! nekem az a bajom hogy!! van olyan forum ahová irni akarok és amikor küldeném el a hozzászolásomat akkor a kerio letiltja nem küldi el!! hol kell ezt beállítani h ne blokkolja? ja és ezt irja ki:

The host from which you are accessing the board is not recognized as a valid host. This is more than likely related to a firewall issue that is blocking the referer variable. Check your firewall settings and try again.

please help

Dj Faustus
JoeFromHun
Sziasztok!
Lehet másoknak már lerágott csont de én még mindíg nem tudom, hogy hogyan lehet megszabadulni az "Ön bizonyára szoftverhamisítás... dumától... Természetesen újratelepítés nélkül. Mert már nagyon unom.

Mindenki segítségét elõre is nagyon köszönöm!
Akár PM-ben is!

Üdv:JOE!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Dj Faustus
"Azt hogyan lehet beállítani hogy: "CTRL" + "ALT" + "DELETE" billentyûzet kombinációt kelljen megnyomni a bejelentkezési ablakhoz?"
Start menü/Futtatásba írd be: control userpasswords2
Speciális fül/Biztonságos bejelentkezés rész/A CTRL+Alt+Del billentyûk kötelezõ megnyomását jelöld be

yokasno1
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Én egy olyan programot keresek, amivel beállíthatom, hogy az egyik családtag Windows XP-s felhasználói fiókjából az internet csak 15-16 óráig legyen elérhetõ, vagy csak napi 1 órán át. Vagy ez a windows-on belül is megoldható?
Segítsetek légyszi, köszi! plz

hi, nem találtam Microsoft Office Access topicot, szal itt kérdezek. ha valaki tud, plííz segítsen.
van egy ,,egyeb'' tábla, és egy ,,lekerd1'' lekérdezés. az ,,egyeb'' tablaban 3 oszlop, az elso az ,,azon'' azonosító, egy másik, ami mindenhol ugyan az, ,,szo'' és egy szoveg resz, ,,szoveg'' fejléccel. a lekérdezésben ezt csináltam: csoportosít a szövegeket, és az azonosítót számold össze, hogy mennyi... sql-ül:

SELECT Count(Egyeb.azon) AS Ismetlodesek, Egyeb.szoveg
FROM Egyeb
GROUP BY Egyeb.szoveg
HAVING ((Not (Count(Egyeb.azon))=1))
ORDER BY Count(Egyeb.azon) DESC;

nos, aki érti, az talán tud segíteni is 😄 hogyan csináljam meg, hogy az ,,azon'' mezõt is kiírja a lekérdezésbe, vagy egy másik lekérdezésbe. de az is megfelelne, ha törlõ lekérdezéssel ki tudnám törölni azokat a sorokat, amiket a lekérdezéssel kiszûrtem...
plíz help

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Helló!
- szeretném importálni (a régi géprõl lementett).pst fájlokat az új gépen az outlook-ba , de megjelenik egy hibaüzenet - " Az E:\archive.pst file nem kompatibilis a személyes mappák információszolgáltatás jelen verziójával."
kérném segítségeteket, elõre is köszi -
LDC
Halihó

Nem tud nekem valaki Acces sablonokat küldeni, vagy legalábbis hogy honnan tudnék letölteni a 2003 Acces-hez kellene, Pl. Projektek

Elõre is köszi

LDC

Köszi, de örülnék ha valaki leírná pontossan hogy mit...
aszizoli
Akkor nézd meg a Súgót. Itt leír mindent, evvel kapcsolatban.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Jó azt tudom, (nekem is úgy van beállítva) de én ezt úgy értem, hogy le kelljen ütni a 3-as billentyûzet kombinációt, majd ez után adja be a bejelentkezési ablakot n azt, hogy lehet beállítani?
aszizoli
Vezérlõpult - Felhasználói fiókok - A felhasználok be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása
Az üdvözlõképernyõ használata elöl, a pipát kivenni.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Sziasztok!

Azt hogyan lehet beállítani hogy: "CTRL" + "ALT" + "DELETE" billentyûzet kombinációt kelljen megnyomni a bejelentkezési ablakhoz?
Minden lemeznek advahogy hányszor irhatod újra de ez általában sokkal kevesebb mint a feltüntett idõ. Vegyél újat...

scorpeeon
Ezt vki esetleg? Azóta megpróbáltam eltávolítani õket, de nem megy, mindig újra ott lesznek... És az IRQszopás azóta is elõjött egypárszor.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hali!

Mitõl lehet az a problémám ,hogy adott egy RW cd és egy RW dvd, 2 gépem van , és mindenhol azt írja ki hogy nem lehet megformázni mert egyszer írható, 2féle programmal is kipróbáltam eggyikkel sem ment (ashampoo,nero), vmi ötlet? vagy túl sokszor lettek a lemezek megírva? bár nem hiszem 1évesek, nem tudom!

köszi

ikszdé XD

sziasztok

egy kicsi segítség kellene: hogyan tudok a zone alarm tûzfalamon portokat átengedni? néztem a súgóját (menjek a firewall opció main fülére és ott costum gomb, de egyszerûen ott nincs costum gomb!) de nem érek vele semmit.

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Evin
Szerintem akkor használj más böngészõt. Én már teljesen leszoktam az IE-rõl, mióta megjelent a Firefox.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

a shot
valaki tudna segiteni abban, hogy valamiert nem tud az internet explorerem java alkalmazasokat futtatni, tehát szinte minden oldal felig jelenik csak meg, a beállításoknál pedig ki van pipálva és telepitve is van a legujabb java. Csak más böngészõvel tudok netezni, eplorerrel nem. mi lehet a gond?

zvaragabor
Firewall: ingyenes: Comodo, fizetõsek: Zone Alarm, Outpost, Kerio(30 napig ingyenes), Jetico 2.0,

Antivirus: ingyenesek: Avast Home, AVG free, Avira personal classic fizetõsek: Kaspersky, NOD32, Avira Personal premium, BitDefender, Sophos, Norman, F-Secure

Antispyware: ingyenesek: Spyware Terimantor, AVG Anti-Spyware, Ad-Aware, Spybot s&d fizetõsek: SpySweeper, Spyware Doctor, Counterspy

Egyéb:
DropMyRights errõl ITT olvashatsz
Spyware Blaster
Esetleg még WinPatrol, vagy BOClean
Valamint néha lefuttatod a HijackThis-t.

Chaos Anno Domini

Hello!

Nem tudna valaki olyan progit, amivel játékokat lehet feldarabolni????
yokasno1
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Én egy olyan programot keresek, amivel beállíthatom, hogy az egyik családtag Windows XP-s felhasználói fiókjából az internet csak 15-16 óráig legyen elérhetõ, vagy csak napi 1 órán át. Vagy ez a windows-on belül is megoldható?

jbal
ááá ez hihetetlen.megint olyan vírus van a gépemen amit nem lehet leirtani.ha újraraknám a windowst akkor milyen programokat ajánlotok hogy megvédje teljesen a gépet?

sziasztok a hibrid fájl méretét hol tudom módosítani?
Dj Faustus
"Szevasztok! Valaki tud olyan programot mondani ami egy videót ketté tud szedni képre és hangra? Elsõdlegesen .mpg fájlhoz kéne. Elõre is köszi!"
Virtualdubmod

"próbáld meg a skype-ot,azt nem tudom,h fut-e w98-on"
Itt vannak a skype rendszerkövetelményei - Win2000 és WinXp
Másrészt a Skype vezetékes hálózatba való használata nem ingyenes (a Freecall is csak bizonyos ideig az - mint azt a kisbetûs rész mutatja: Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit).

próbáld meg a skype-ot,azt nem tudom,h fut-e w98-on
joshua
Szevasztok! Valaki tud olyan programot mondani ami egy videót ketté tud szedni képre és hangra? Elsõdlegesen .mpg fájlhoz kéne. Elõre is köszi!

Sziasztok!
Nem tudna valaki adni egy olyan programot, melyrõl fel bírom számítógépen keresztül hívni ingyen a vezetékes telefonokat?
De ne a FreeCall legyen az, mert az csak 5 percig bírja.
Ja, és egy szívesség még........fusson Win98-on.
Evin
Törölhetõ, de nem hinném, hogy sok helyet foglal. Ez az eddig megynyitott fájlok listája.

Hegi90
És ebbe? c:documents & setting\FHNÉV\contacts ?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Hi! Ebbe a mappába mik vannak?? c:documents & setting\FHNÉV\Recent? Törölhetõ a tartalma?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

yokasno1
Sziasztok!

leoon
hali
nem tudja valaki, h hogyan lehet a pdf-bõl kimásolni a szöveget wordba?
próbáltam már h file---save as text de ez nem müxik
meg h kijelöltem és másolás---beillesztés, de úgy nem jó nekem, mert image-be helyezi át, tehát mintha 1 kép lenne nagyjából szal a szöveget módosítani nem lehet
aki tudja az írja már meg mert fontos lenne
kössz

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

SHADOWEYES7
segitség kellene fiúk.........

lejárt a Nero7 azoositó kodja,a próba verzióé,nem tudna valaki 1 linket free Nero7 letöltésre???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Szeretnék 1 kis segítséget kérni ha jól gondolom akkor a .NET keretrendszerrel van baj ATI Radeon 9600XT videókártyám van és amikor bootolt a windows akkor hibaüzenet ad és a catalyst control center sem jön be ez azér eléggé nagy baj nállam. Nem tudom már melyik üzenet de van amelyik MOM.IMPLEMENTATION és még 1 sort ír ki a másik üzenet sem esik messze a fájától! Ha tudod mi a megoldás kérlek írd meg ide nekem! Elõre is köszönöm.
zvaragabor
A legújabb 3.07-es verzióhoz még nem jött ki a magyarítás, de a 3.05-öshöz van. A 3.07-eshez is készülõben van gondolom. 😊

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
Paint shop pro alternatívák:
Gimp - ingyenes, magyarul tudó rajz- és képszerkesztõ szoftver
Paint.NET - Ugyancsak ingyenes, bár nem tud magyarul, de könnyedén használható

Kedves FAUSTUS! Sajnos nem jártunk sikerrel. Engedte magát letölteni a progi, gratulált is hozzá 😊), komolyan Õ is én is örültem, hogy sikeres volt a regisztráció, aztán megnéztem a >Program File > Jasv Software Inc > alá betett mindent, de amikor meg akartam nyitni, akkor
beintett... szépen kiírta hogy 0 napom van, azaz lejárt, szóval nem érvényes...
Most már azt sem értem, akkor miért írta ki, hogy gratula, hogy regisztráltál, de maga a program kellékei is miért töltõdtek le zuzamen... basszus pipa vagyok...

Szóval feladom, mert most már végképp lövésem sincs, mi lehet, gondolom Neked sem. De azért nagyon köszönöm a segítségedet, azért biztos felhasználom az itt tanultakat...

Még visszanézek, hátha Te is visszajössz...

Próbálkozom egy más verzióval, pedig ez nagyon jó volt...
Esetleg akkor jelentkezem, azzal majd mit tegyek, krack meg hasonló...
Na... vártam a válaszodra, de vacsi után próbálom letölteni, ha ok, akkor visszajövök és újból megdícsérlek 😊)), ha nem, akkor , akkor gondolom nincs más, hagyom ....a

Jó vacsizást, ha engedik ezek a lükék innen a fórumból ´😊
Dj Faustus
Ha PSP9 a "könyvtár" akkor a "könyvtár" törölhetõ.

Na akkor....közben mielõtt én az utolsó komettet beírtam volna, Te már írtál is nekem, ugyhogy a mostani találatom az oldaladon talált navigáció alapján

...... a jobb oldalon kistáblácskában a Név alatt
> AB 003 és Érték alatt PSP9

ezt kell törölnöm? Ha ezt, akkor NAGY PUSZA
Megtaláltam, Rendszerleíró adatbázis
- egy könyvtárva- ott a > PSP9 és alatta > Insertable

Szerinted? ez az amit törölnöm kell?
Dj Faustus
Comodo Personal Firewall - ingyenes, tud magyarul is, megbízható (bár kicsit néha sokat kérdez).

Dj Faustus
No akkor még egyszer step by step (lépésrõl-lépésre).
1. Megnyitod a regisztrációs adatbázis szerkesztõt (röviden, angolul: Regedit). Ez már a #9887-es hozzászólásomban elmondtam.
2. Mielõtt bármit s csinálnál, csinálsz egy biztonsági mentést. (Fájl/Exportálás)
3. Ott megkeresed (Szerkesztés menü/Keresés menüpont) a Corel (régebben Jasc) Paint Shop Pro 9 (PSP9) programra vonatkozó bejegyzéseket (példa) és törlöd.

zolo
Tudnátok mondani olyan tûzfalat, ami kevés memóriát fogyaszt, mindemellett viszont megbízható?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Regeditben: Szerkesztés/Keresés menüpont. < ez hol van?

Én a Start menü > Keresés´be > Psp9-et írtam, nem jött fel semmi...
Drága Faustus, legyél türelmes hozzám...járjunk légyszi a végére...
Dj Faustus
A Regeditben: Szerkesztés/Keresés menüpont. A keresõablakba írd be: Jasc vagy azt hogy Corel, vagy azt hogy Paint shop Pro, vagy azt hogy psp vagy hogy psp9. Ezzel megkeresheted a programhoz tartozó bejegyzéseket, amelyeket késõbb törölhetsz (Del billentyûvel).
Vigyázz, mert könnyen törölhetsz mást is! A Fájl/Exportálás-sal csinálhatsz biztonsági másolatot a regisztrációs adatbázisról, amit a Fájl/Importálás-sal hozhatsz vissza.

Vagy vannak regisztrációs adatbázis-takarító szoftverek, mellyel a regisztrációs adatbázisban levõ felesleges bejegyzéseket (így a PSP9-et is). Ilyen program például a CCleaner vagy a RegSupreme, vagy sok más hasonló szoftver.

Vagy van ingyenes alternatívája a programnak. Ilyen például a Gimp, vagy a Paint.NET.
Vagy csúnya módon (ejnye-bejnye, nem szabad) beszerzed illegálisan fájlmegosztó hálózatról (torrent, emule, dc++), vagy töltesz le hozzá cracket (ugyancsak fájlmegosztó hálózatról, vagy az astalavista.box.sk oldalról).

"Zlib tömörítõt hol lehet találni Win-re?"
Tadam!

Nehari FAUSTUS, nekem amik ott elõjöttek, kínaiul van.
Azt sem tudom, hova nyúljak, mit nézzek... beírtam...olyan könyvtárfa féle jön fel, ott nem találok semmit...
Konkrét leszek, a PSP9 rajzprogi demojáról van szó...

Elhajtottak a többi PSP topikból, hogy nem jó helyre írtam a kérdésemet,
azért írtam ide olyan általánosságban....a demoval kapcsolatban, talán így talán érthetõbb voltam ... köszi, ha jobban elmagyaráznád....
Evin
Zlib tömörítõt hol lehet találni Win-re?
Rendesen szétnéztem, de mindenhol csak programozási utalásokat, meg dll-t találtam.

Dj Faustus
Regisztrációs adatbázisban (Start menü/Futtatásba írd be: regedit) keresd meg a programhoz tartozó bejegyzéseket és töröld.