Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én delphibe programozgatok OpenGL grafikát. Van egy dolog amit nemtudok, és nem is tudom hogy keressek utána sem, elég furcsa kivánság: Visszaszeretném olvasni a képernyõ pontjait a programba.
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
ACER Aspire 5738ZG
Óriási bajban vagyok! Vinnem kell a gépet buli, szal gondoltam, hogy csinálok egy olyan fiókot, hogy Zene, és majd csak a zenékhez férnek hozzá. Megis csináltam, és a jelenlegi fiókomból, ami elvileg rendszergazda, beállíottam, hogy a gépemen a felhasználók semmi, a rendszergazdák pedig mindent csinálhatnak. Ezzel eddig nem is lett volna baj, csakhogy ezzel azt a fiókot is letiltottam, amit minden nap használok. Próbáltam úgy, hogy csökkentett módban, rendszergazdaként bejelentkezve módosítani a biztonsági beállításokat, de azt sem engedte, pedig a rendszergazdának mindent engedélyeztem. Szó mi szó, nem férek hozzá két partícióhoz.
A kérdés pedig az, hogy a francba lehetne ezt feloldani?
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
Nekem az lenne a gondom, hogy játékok alatt a monitor csak 60 Hz-en megy. egy geforce ti4200-as kártyám van. próbáltam már a reforce-t, refreshlock-ot is de semmi 😞
Estleg tud vki vamien kis progit, amit lehetne használni?
Bye, tilbury
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Rendszeresen frissített vírusírtó és tûzfal is van a gépen és még így is bejött pedig semi olyan oldalt nem nézek és nem csinálok ahonnan ezeket be lehet szedni.
A legjobb lenne, ha egy teljesen tiszta géppel ellenõriznéd le a vírusoktól/kémprogramoktól hemzsegõ gépet (vinyót kikap, másik gépbe szolga vinyóként átrak, majd az átrakott vinyót teljeskörûen, minden állományra, legerõsebb beállításokkal átellenõriz).
A másik jó megoldás, hogy egy teljesen tiszta gépen csinálsz egy boot CD-t, amin van vírusirtó. Bebootolsz a CD-rõl, elindítod a vírusirtót, és leszeded a kártékony élõlényeket.
A harmadik vészmegoldás a csökkentett mód (a gép elindulása és a Windows elindulása között nyomd az F8-at, mint süket a csengõt, majd a menübõl válaszd ki a Csökkentett mód menüpontot) használata és a rendszervisszaállítás kikapcsolása (Start/(Beállítások/)Vezérlõpult/Rendszer/Rendszer visszaállítása fül/A rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón legyen bejelölve). Ebben az üzemmódban kellene (a lehetõleg másik, tiszta géprõl beszerzett irtóprogrammal) a vírusokat leirtani.
Amiket ajánlok:
* Nod32 (van DOS-os változata is, boot CD- készítéséhez)
* Ad-Aware, Webroot Spy Sweeper, Spybot S&D
* Hijackthis (ez a program ad egy naplóállományt, aminek a tartalmát vagy bemásolod ide nekünk, és mi kielemezzük; vagy van egy oldal, ahol ezt az elemzést elvégzik)
És amit utólag ajánlani tudok:
* Rendesen beállított, rendszeresen frissített vírusirtó, kémprogramirtó, tûzfal legyen a gépeden.
* Az operációs rendszer frissítéseit tedd fel.
* A gépet ne használd rendszergazdai jogokkal, ha nem szükséges. Ha sokszor telepítesz programokat, próbálkozol beállításokkal, akkor a hálózati alkalmazások védelmére alkalmas a DropMyRights nevû program.
* Nem kell össze-vissza kattingatni, mindenféle szutykot letölteni. Tessék odafigyelni.
tudtok nekem abba nsegíteni hogy melyik víruskeresõt kéne feltennem hogy eltünjenek a vírusaim?mert van úgy hogy másodpercenként dobálja be az explorer ablakokat,vírusrtós oldalakt dob be meg hasonló finomságok,az avast meg az adaware progit feltettem már de nem segített
A rendszervisszaállítás mappája. Nem érdemes törölni (rendszervisszaállíztás kikapcsolható, de az kissé veszélyes).
"2. Kellene vmi gyûjteményféleseég, amibe le van írva, hogy a Start-futtatásba milyen parancsokat írhatok be."
1. Beírható bármilyen olyan program neve, aminek a könyvtára fel van vezetve a PATH környezeti változóban.
2. Beírhatóak belsõ, DOS-os parancsok.
2. Kellene vmi gyûjteményféleseég, amibe le van írva, hogy a Start-futtatásba milyen parancsokat írhatok be.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
de hogyan keressem mien néven?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
letölteni v.honann?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Megvettem az Office 2007-et de angol verziót vettem ann és ahogy
böngésztem a belsejében beálitásaiban elviekben lehet magyar kezelö
felületre átváltani vagy meglehet hülyeséget beszélek de ha lehet
akkor honnét tudom leszedni a magyar lng filet vagy hoygan tudom
megoldani hogy magyar legyen?
Válaszokat köszönöm elöre is!
Fonos lenne
Feltelepítettem az ATI Catalyst Control Center-t és telepítési útvonalnak a Program Files mappát választottam ki.Viszont minden indulásnál megnyitja ezt a mappát miért, mit lehet ellene tenni hogy ne nyissa meg?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ez azért van így, mert a virtuális gépek csak az éppen valóban felhasznált tárhelyet foglalják le.
"Lenne 1 olyan problémám, hogy bizonyos filmlejátszó programoknál a filmeknek totálisan halk a hangja, pl. powerdvd vagy mediaplayer alatt..zenéknek nem, csak a filmeknek.."
Én az AC3 kódekre (Ac3Filter) gyanakszom. Annak volt ilyen tulajdonsága.
Vagy szerezd be a legfrisebbet, vagy állítsd be az AC3Filter.
"hogy xvid és divx kódolású filmeknél halk."
Az XVid és a Divx videó-kódekek, semmi közük a hanghoz.
Nemrég kipróbáltam a Microsoft Virtual PC 2007-et. Létrehoztam egy 9 gigás virtuális gépet, és arra feltettem a winxp-t, de a fizikai vinyómon nem csökkent a hely. Az oprendszer hol tárolódik ilyenkor? Vagy mi ez az egész?
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
Lenne 1 olyan problémám, hogy bizonyos filmlejátszó programoknál a filmeknek totálisan halk a hangja, pl. powerdvd vagy mediaplayer alatt..zenéknek nem, csak a filmeknek..de például winamppal jó a filmek hangja is... és ez független a videó kódolásától, vagy legalábbis úgy vettem észre, hogy xvid és divx kódolású filmeknél halk.. esetleg van valakinek ötlete, hogy hol lehet a bibi ? vagy tudtok ajánlani 1 topicot, ahol tudnak segíteni ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
REAL MADRID
Megoldás
eredeti winreinstall utan betoltes utan 😞
ezmi?
REAL MADRID
2. Ez nem warez fórum.
3. Google, astalavista.box.sk, fájlmegosztó hálózatok (torrent, eMule, DC++) -> itt nézz szét
4. Vagy vannak ingyenes alternatívák: Jahsaka, Zwenstein, Virtualdub, Windows Movie Maker
Naszóval nekem megvan a Vegas Movie Studio Platinum 7.0 de nincs meg a sorozatszám!! Ajjjj<#violent>#violent><#gun>#gun> öngyikos leszek bazz
Naszóval tudna valaki segíteni?
Ha tud akkor pls küldjön 1 emilt ide: [email protected]
Elöre is kössz
Egyedi websablon... <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1> Ha sablon, az már nem egyedi. Ha pénzért csinálja az ember, akkor meg a megrendelõ aljas átverése.
De hogy konstruktív is legyek
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
aki akarna segiteni az irjon privatba vagy vegyen fel msn-re!!!!!(az msn cimemet privatba kerjetek) !!!!!!!!!!
Üzenetek vagy fiók importálása az Outlook Express programból az Outlook alkalmazásba.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Tudtok nekem segíteni hogy az outlook express hova menti el a beérkezett üzeneteket?
* az elõzõ: "Nagyon szépen köszönöm!" nem neked ment yokasno1 véletlen volt!
- szeretném importálni (a régi géprõl lementett).pst fájlokat az új gépen az outlook-ba (Office Small Business Edition 2003) , de megjelenik egy hibaüzenet - " Az E:archive.pst file nem kompatibilis a személyes mappák információszolgáltatás jelen verziójával."
kérném segítségeteket, elõre is köszi -
- szeretném importálni (a régi géprõl lementett).pst fájlokat az új gépen az outlook-ba , de megjelenik egy hibaüzenet - " Az E:archive.pst file nem kompatibilis a személyes mappák információszolgáltatás jelen verziójával."
kérném segítségeteket, elõre is köszi -