Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemigazán tudom/leltem itt konkrét progrmozós részleget, de hátha olvass itt is egy hozzáértõbb.
Én delphibe programozgatok OpenGL grafikát. Van egy dolog amit nemtudok, és nem is tudom hogy keressek utána sem, elég furcsa kivánság: Visszaszeretném olvasni a képernyõ pontjait a programba.

Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion

vki
Van egy olyan XP-m, amit nem kell telepíteni, hanem csak bebootol, és megy, az viszont teljes mértékben hozzáfért. Gondoltam, akkor újrarakom, és kész. De persze most sem lát semmit ez a sz*r.

ACER Aspire 5738ZG

bociub
Hát hogyha REndszergazdának hozzáférése van akkor az hozzáfér.... AMugy meg particionmagic -> jobb klikk a particióra -> browse. Ez egy lehetséges megoldás az állományok kimentésére.

Shiwo
elöbb-utóbb lesz...légy türelemmel..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

vki
Nincs valaki aki segíteni tudna?

ACER Aspire 5738ZG

vki
Hi!

Óriási bajban vagyok! Vinnem kell a gépet buli, szal gondoltam, hogy csinálok egy olyan fiókot, hogy Zene, és majd csak a zenékhez férnek hozzá. Megis csináltam, és a jelenlegi fiókomból, ami elvileg rendszergazda, beállíottam, hogy a gépemen a felhasználók semmi, a rendszergazdák pedig mindent csinálhatnak. Ezzel eddig nem is lett volna baj, csakhogy ezzel azt a fiókot is letiltottam, amit minden nap használok. Próbáltam úgy, hogy csökkentett módban, rendszergazdaként bejelentkezve módosítani a biztonsági beállításokat, de azt sem engedte, pedig a rendszergazdának mindent engedélyeztem. Szó mi szó, nem férek hozzá két partícióhoz.

A kérdés pedig az, hogy a francba lehetne ezt feloldani?

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

Hi!
Nekem az lenne a gondom, hogy játékok alatt a monitor csak 60 Hz-en megy. egy geforce ti4200-as kártyám van. próbáltam már a reforce-t, refreshlock-ot is de semmi 😞
Estleg tud vki vamien kis progit, amit lehetne használni?
Bye, tilbury

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Köszi a segítséget.
Rendszeresen frissített vírusírtó és tûzfal is van a gépen és még így is bejött pedig semi olyan oldalt nem nézek és nem csinálok ahonnan ezeket be lehet szedni.

Dj Faustus
Esõ után köpönyeg vírusirtás... Az nem éppen hatékony dolog (amikor rászabadulnak a rendszerállományokra akkor meg pláne) - ugyanis már vírusos/kémprogramos a rendszered, ami megfertõzheti a vírus-/kémprogramirtót is.

A legjobb lenne, ha egy teljesen tiszta géppel ellenõriznéd le a vírusoktól/kémprogramoktól hemzsegõ gépet (vinyót kikap, másik gépbe szolga vinyóként átrak, majd az átrakott vinyót teljeskörûen, minden állományra, legerõsebb beállításokkal átellenõriz).

A másik jó megoldás, hogy egy teljesen tiszta gépen csinálsz egy boot CD-t, amin van vírusirtó. Bebootolsz a CD-rõl, elindítod a vírusirtót, és leszeded a kártékony élõlényeket.

A harmadik vészmegoldás a csökkentett mód (a gép elindulása és a Windows elindulása között nyomd az F8-at, mint süket a csengõt, majd a menübõl válaszd ki a Csökkentett mód menüpontot) használata és a rendszervisszaállítás kikapcsolása (Start/(Beállítások/)Vezérlõpult/Rendszer/Rendszer visszaállítása fül/A rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón legyen bejelölve). Ebben az üzemmódban kellene (a lehetõleg másik, tiszta géprõl beszerzett irtóprogrammal) a vírusokat leirtani.

Amiket ajánlok:
* Nod32 (van DOS-os változata is, boot CD- készítéséhez)
* Ad-Aware, Webroot Spy Sweeper, Spybot S&D
* Hijackthis (ez a program ad egy naplóállományt, aminek a tartalmát vagy bemásolod ide nekünk, és mi kielemezzük; vagy van egy oldal, ahol ezt az elemzést elvégzik)

És amit utólag ajánlani tudok:
* Rendesen beállított, rendszeresen frissített vírusirtó, kémprogramirtó, tûzfal legyen a gépeden.
* Az operációs rendszer frissítéseit tedd fel.
* A gépet ne használd rendszergazdai jogokkal, ha nem szükséges. Ha sokszor telepítesz programokat, próbálkozol beállításokkal, akkor a hálózati alkalmazások védelmére alkalmas a DropMyRights nevû program.
* Nem kell össze-vissza kattingatni, mindenféle szutykot letölteni. Tessék odafigyelni.

hello
tudtok nekem abba nsegíteni hogy melyik víruskeresõt kéne feltennem hogy eltünjenek a vírusaim?mert van úgy hogy másodpercenként dobálja be az explorer ablakokat,vírusrtós oldalakt dob be meg hasonló finomságok,az avast meg az adaware progit feltettem már de nem segített

Dj Faustus
"1. nem tudjátok, hogy a System Volume Information mappa mire jó? Törölhetõ?"
A rendszervisszaállítás mappája. Nem érdemes törölni (rendszervisszaállíztás kikapcsolható, de az kissé veszélyes).

"2. Kellene vmi gyûjteményféleseég, amibe le van írva, hogy a Start-futtatásba milyen parancsokat írhatok be."
1. Beírható bármilyen olyan program neve, aminek a könyvtára fel van vezetve a PATH környezeti változóban.
2. Beírhatóak belsõ, DOS-os parancsok.

Hegi90
1. nem tudjátok, hogy a System Volume Information mappa mire jó? Törölhetõ?
2. Kellene vmi gyûjteményféleseég, amibe le van írva, hogy a Start-futtatásba milyen parancsokat írhatok be.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

köszi, próbálkozom =)
segítség kéne: kínai nyelvûre szeretném a windows XP-met, de nem tudom h hogyan kell. vmi oldalt tudnátok mondani ahol leírják? meg gondolom le is kell tölteni a nyelvet, szóval olyan oldal is kell amirõl a nyelvet le tudnám tölteni. köszi
joshua
Szevasztok! Na lenne pár problémám... Tehát a gépemen van 3 partíció, az egyiken egy XP, a másikon a vista a 3-on pedig csak néhány fájl. Tehát szépen felraktam elõször az xp-t aztán pedig a vistát. Itt kezdenek kavarni. Mindkét op.rendszer azt hiszi hogy a c-n van<#fejvakaras>. És máshogy nevezik a partíciókat... A másik bajom, hogy ha az XP-t indítom, akkor kijön egy lemezkonzisztencia javítás és ezek után nem indul a vista...újra kell telepíteni... Ezek mitõl vannak?<#help>

zvaragabor
Akkor mégjobb 😊

Chaos Anno Domini

passatgt
256 ramom van, annyi kell swat 4-hez, úgyhogy inkább az😊

passatgt
kösz ez jó lesz😄

zvaragabor
swat3? kommandózni/swatozni 😊

Chaos Anno Domini

passatgt
tudtok mondani olyan pc játékot, ami kicsit régebbi, nem túl nagy a gépigénye, fps, fbi meg nyomozós rendõrös kommendós mizéria?😊

Hát "Windows XP" mivel ezt keresed!
bauer15
ok
de hogyan keressem mien néven?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Nézz szét a fájlcserélõ oldalakon pl.torrent P2P DC++ és hasonló oldalakon. www.bittorrent.lap.hu[/b]
bauer15
helo lehet nem ide kéne írni de honnan tudnák szerezni Xp telepítõ lemezt?
letölteni v.honann?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Nekem magyar van.De nézd meg a Start/Minden program/Microsoft Office/Microsoft Office-eszközök/Microsoft Office 2007 nyelvi beállitásoknál át lehet-e állitani magyar nyelvre.

Gerasim
Hello!

Megvettem az Office 2007-et de angol verziót vettem ann és ahogy
böngésztem a belsejében beálitásaiban elviekben lehet magyar kezelö
felületre átváltani vagy meglehet hülyeséget beszélek de ha lehet
akkor honnét tudom leszedni a magyar lng filet vagy hoygan tudom
megoldani hogy magyar legyen?

Válaszokat köszönöm elöre is!

Fonos lenne

Sziasztok!

Feltelepítettem az ATI Catalyst Control Center-t és telepítési útvonalnak a Program Files mappát választottam ki.Viszont minden indulásnál megnyitja ezt a mappát miért, mit lehet ellene tenni hogy ne nyissa meg?
Shiwo
köff..feltettem egy újabb AC3 filtert, és jó lett..a többség..érdekes módon az egyik film, ami eddig ment, most lehalasztja a media playert..

Dj Faustus
"Létrehoztam egy 9 gigás virtuális gépet, és arra feltettem a winxp-t, de a fizikai vinyómon nem csökkent a hely."
Ez azért van így, mert a virtuális gépek csak az éppen valóban felhasznált tárhelyet foglalják le.

"Lenne 1 olyan problémám, hogy bizonyos filmlejátszó programoknál a filmeknek totálisan halk a hangja, pl. powerdvd vagy mediaplayer alatt..zenéknek nem, csak a filmeknek.."
Én az AC3 kódekre (Ac3Filter) gyanakszom. Annak volt ilyen tulajdonsága.
Vagy szerezd be a legfrisebbet, vagy állítsd be az AC3Filter.

"hogy xvid és divx kódolású filmeknél halk."
Az XVid és a Divx videó-kódekek, semmi közük a hanghoz.

trimre
Sziasztok!
Nemrég kipróbáltam a Microsoft Virtual PC 2007-et. Létrehoztam egy 9 gigás virtuális gépet, és arra feltettem a winxp-t, de a fizikai vinyómon nem csökkent a hely. Az oprendszer hol tárolódik ilyenkor? Vagy mi ez az egész?

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

Shiwo
Hali !

Lenne 1 olyan problémám, hogy bizonyos filmlejátszó programoknál a filmeknek totálisan halk a hangja, pl. powerdvd vagy mediaplayer alatt..zenéknek nem, csak a filmeknek..de például winamppal jó a filmek hangja is... és ez független a videó kódolásától, vagy legalábbis úgy vettem észre, hogy xvid és divx kódolású filmeknél halk.. esetleg van valakinek ötlete, hogy hol lehet a bibi ? vagy tudtok ajánlani 1 topicot, ahol tudnak segíteni ?

THX

REAL MADRID

Dj Faustus
Ez egy rendszerfrissítés (kb925902) hibájából akad.
Megoldás

már megvan

ha valakit érdekel : itt

REAL MADRID

eredeti winreinstall utan betoltes utan 😞

ezmi?

REAL MADRID

Dj Faustus
1. E-mail címed ne tedd publikussá, spamáradatot kaphatsz rá.
2. Ez nem warez fórum.
3. Google, astalavista.box.sk, fájlmegosztó hálózatok (torrent, eMule, DC++) -> itt nézz szét
4. Vagy vannak ingyenes alternatívák: Jahsaka, Zwenstein, Virtualdub, Windows Movie Maker

Kénne egykis help!![

Naszóval nekem megvan a Vegas Movie Studio Platinum 7.0 de nincs meg a sorozatszám!! Ajjjj<#violent><#gun> öngyikos leszek bazz

Naszóval tudna valaki segíteni?
Ha tud akkor pls küldjön 1 emilt ide: [email protected]

Elöre is kössz
Neked van honlapod és ha igen mi a címe?!
Dj Faustus
"ajánlani egy olyan oldalt ahonnan ingyen tudnék letölteni egyedi websablonokat?"
Egyedi websablon... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> Ha sablon, az már nem egyedi. Ha pénzért csinálja az ember, akkor meg a megrendelõ aljas átverése.
De hogy konstruktív is legyek

halexandra
Sziasztok!Nemtudnátok ajánlani egy olyan oldalt ahonnan ingyen tudnék letölteni egyedi websablonokat??????háttérportál kivételével.Elõre is köszi mindenkinek

Nem kívánom senkit&#245;l, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkit&#245;l, hogy mindig ember legyen.

szaevasztok. az lenne a gondom hogy szeretnem jatszani a World OF WARCRAFTOT neten,es nem igazan tom kezelni a jatekot,hogy milyen ero micsoda meg stb. elmeselne e valaki ezt nekem????????????
aki akarna segiteni az irjon privatba vagy vegyen fel msn-re!!!!!(az msn cimemet privatba kerjetek) !!!!!!!!!!

aszizoli

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Hello.
Tudtok nekem segíteni hogy az outlook express hova menti el a beérkezett üzeneteket?

zvaragabor
ez is neki ment<#idiota>

Chaos Anno Domini

Nagyon szépen köszönöm!

* az elõzõ: "Nagyon szépen köszönöm!" nem neked ment yokasno1 véletlen volt!
Nagyon szépen köszönöm!
Helló!
- szeretném importálni (a régi géprõl lementett).pst fájlokat az új gépen az outlook-ba (Office Small Business Edition 2003) , de megjelenik egy hibaüzenet - " Az E:archive.pst file nem kompatibilis a személyes mappák információszolgáltatás jelen verziójával."
kérném segítségeteket, elõre is köszi -
Helló!
- szeretném importálni (a régi géprõl lementett).pst fájlokat az új gépen az outlook-ba , de megjelenik egy hibaüzenet - " Az E:archive.pst file nem kompatibilis a személyes mappák információszolgáltatás jelen verziójával."
kérném segítségeteket, elõre is köszi -