Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hátha itt valaki majd megmondja.
Elõször is egy vírus és kémprogramkeresést javaslok sose lehet tudni. Meg vannak erre a programjaid?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
El sem indul a videó?
Vinyót cseréltek a gépemen,és azóta egyik lejátszó sem játszik le filmet.Tud valaki megoldást?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Google: hijackthis analyse keresõszavakra elsõ találat
"Tudja valaki, hogy az Alt+Tab kombót ki lehet e szedni xp-bõl?"
Ugyancsak Google: alt tab disable
Második találat: How can I disable Alt-Tab? (Hogyan tudom letiltani az ALT+Tab
Start menü/Futtatásba írd be: regedit
Keresd meg a bal oldalon a HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop kulcsot.
Jobb oldalon a Coolswitch értékén dupla klikk, majd az 1-et írd át 0-ra - katt az Ok-ra; majd zárd be a regeditet.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Tudja valaki, hogy az Alt+Tab kombót ki lehet e szedni xp-bõl?
Köszi!
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
távolítsd el
1. Nem vagyok guru.
2. Nem "cikiztelek" le. Csak a digióra "újmagyar" szó erõteljes agyszüleményeket indít meg az emberbõl - a vok-ról, tok-ról, szijjasztok-ról, cejetem-rõl (és egyéb mostanában elterjedt állatfajtákról - no meg az emót is megemlíthetjük) nem is beszélve.
Ha "cikiztelek" volna, akkor az ellened irányult volna - amit egyrészt nem teszek meg, másrészt ez nem ellened irányult.
3. Egy szóval sem említettem/kérdõjeleztem, hogy nem értesz a "programozáshoz"/"pécényelvhez". Csak a felhasználás miértjét (célját, okát) firtattam (mire jó egy "digióra" és egy hõmérõ egy portálra, milyen célja/funkciója van).
"Gondolhatod, h nem nekem kellenek egyenesbe a hátéelemkódok!😊)"
Teljesen mindegy kinek kell. A megoldást így is, úgy is valamiféle kód formájában kapod meg - vagy másolja az ember, vagy megírja, vagy külsõ szolgáltatásként illeszti be - valamilyen formában úgyis összefut a "rettenetes" kóddal.
Ha fõz/süt az ember, elõbb-utóbb kapcsolatba kerül a konyhával/a fõzõkanállal/a lábossal/sóval/borssal/paprikával.
ASUS P5LD2 SE alaplapom van! IDE porton van egy maxtor winyo és azon van a rebdszer! Vettem egy SATA Maxtor 250 GB-os winyót rendben is mûködik csak kibaszott lassan másol ! Ennek mi lehet az oka????
Driver kellene?
Segitsetek!!!!!!!!!!!
Attól, h guruk vagyunk, még <#shakehead>#shakehead> kellene lecikizni, azt akinek lövése sincs a programozáshoz mega pécényelvhez, csak segíteni szeretne valaki másnak!
Gondolhatod, h nem nekem kellenek egyenesbe a hátéelemkódok!😊)
Azért, köszi szépen!
Digióra - ez milyen márka (Digi mint óramárka)? Vagy ezt tanítják az iskolában ("digibõl 4-est kaptam")? Vagy új szexuális trend (mert a franciaóra alatt sokminden érhetõ...)? <#vigyor3>#vigyor3>
Vagy szimplán digitális kijelzõjû óra? Például nagy LCD-szerû betûkkel?
Itt, meg itt találhatsz csicsás, Flashben készült órákat (vannak digitális kijelzõjûek is).
Itt meg Javascriptben készült van.
"hõmérõt"
Minek a hõmérsékletét mérje? A géped processzorát? Az akvárium vizét? A Lenin-mauzóleum levegõjét?
Például Itt van egy kép, ami a magyarországi hõmérsékleteket mutatja.
Help kéne 😞
Tudna valaki segíteni abban, hogy merre tudnék portálra digiórát, hõmérõt vadászolni, keresgélni, találni, nézegetni stb?
elõre is THX a tájolást!
üdv, a.
Létezik ilyen ?
Szeretnék egy kis segítséget kérni, nekem nvidia videókártyám van és néhány játék csak 65 Hz mûködik. Nekem erre van egy programom a powerstrip nevezetû progi amellyel be tudom állitani h mindenhol 85 Hz menjem a monitor.
A kérdésem az lenne h milyen hasonló program a powerstriphez amiel be tudom állitani h a monitorom 85 Hz menjen?
Mert ez a powerstrip nagyon bellassítja a gépet és a próbaideje is lejárt!
Légyszi segítsetek!! Elõre is köszönöm!!
Bonyolultnak tûnhet elsõ ránézésre, de semmi pánik, nem vészes.
A rendszerindítás optimalizálásához párszor újra kell majd indítani a rendszert, ezért jobb ha az optimizáció elõtt lezárunk minden még le nem zárt munkánkat. Azt is jól tesszük, ha fogunk egy stopperórát és lemérjük egy átlagos rendszerindításunk idejét, hogy láthassuk a késõbbi gyorsulási eredményeinket.
BootVis a kezdéskor
Válasszuk a BootVis programban a "File >New >Next Boot Trace" vagy a "File >New >Next Boot + Drivers Trace" menüpontot.
A felugró ablakban hagyjunk mindent az alapértelmezett értékek szerint, nyomjuk meg az OK gombot, és készüljünk fel a 10 másodpercen belüli újraindulásra. Érdemes az optimalizációt úgy futtatni, hogy nem fut egy alkalmazás sem, csak a BootVis.
2.) Az újraindulás után várjunk türelmesen, ne nyúljunk sem az egérhez sem a billentyûzethez. Várjuk meg amíg a BootVis magától betöltõdik, és kianalizálja a tapasztalatait. Ez eltarthat egy kis ideig.
Ha betöltõdött a BootVis akkor megszemlélhetjük az általa generált érdekes grafikonokat, nem mindenkinek mondanak sokat. Ha befejeztük a kémlelõdést, lépjünk tovább...
BootVis az elemzés után
3.) A fõmenübõl válasszuk a "Trace >Optimize System" opciót. És ismét egy újraindításnak lehetünk tanúi. Várjunk türelmesen! Újraindulás után ismételten várakoznunk kell egy kicsit amíg a BootVis megfelelõ helyre teszi az induláskor betöltendõ fájlokat a merevlemezen, a gyorsabb elérés érdekében. Ha ez a mûvelet is befejezõdött, akkor nincs más dolgunk hátra, mint hogy lemérjük az új rendszerindítási idõnket. Valószínûleg jelentõs csökkenést fogunk tapasztalni az induláshoz szükséges idõben.
Majd töltsd le a BootVis Tool-t, ... franc bele, nincs már meg az a megyar oldal, ahol leírják, hogy hogyan kell használni. :S Ha valaki esetleg tudja, akkor az legyen szíves segítsen vki-nek.
Akkor marad az msconfig, vagy esetleg egy különálló program, például a Startup Optimizer. Itt is csak ki kell gyepálnid a fölösleges dolgokat.
Annyit még esetleg tehetsz, hogy defragmentálsz, lefuttatod a CCleanert, majd egy Free Windows Registry Repair-t.
Chaos Anno Domini
Mivel tudnám gyorsítani a boot-olási idõt? Az elõzõ Windowsomnál, ami ua. ez volt, 2-3 csíkra betöltött, mostmeg több mint 2 percig kell várni. Az elõzõvel is voltak ilyen gondok, de ott a Vista boot pro a Vista telepítésnél megoldotta. Ha valaki tud, pls. segítsen. A válaszokat elõre is köszi!
ACER Aspire 5738ZG
Létezik olyan program ami grafikusan kijelzi a közelben lévõ wifi pontokat, mert szeretném látni h merre van a jel, netom létezike ilyen progi köszi
ikszdé XD
Egy olyan programot keresek ami a DVDrol kulon szedi le a feliratot .
Létezik ilyen ?
elõõre is köszi
Ez mitõl lehet? Haldoklik?