Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közben megnéztem,hogy Ace Mega Codecs Pack van fenn.
Van egy videó lejátszó program, amelyik megmondja, hogy milyen codec hiányzik, ha a film nem indul, csak már nem emlékszem a nevére.
Hátha itt valaki majd megmondja.

Áramszünet miatt meghalt a vinyó,a szerelõ csávó újat rakott be,feltelepített a szokásos progikat és azóta nem indul semmilyen videó,hogy pontosan milyen codec csomag van nem tudom.
Ha nincs kép, csak hang, akkor az codec hiányát jelenti...

Írjál többet az esetrõl, mert nekem sok a fehér folt. Hogy is vol ez a winyó csere? Az új winyóra fel lett rakva az XP, majd gondolom egy codec csomag (melyik?) és aztán már nem indúlt egy videó sem?

Elõször is egy vírus és kémprogramkeresést javaslok sose lehet tudni. Meg vannak erre a programjaid?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

A codec detektiv néhány codec hibáját jelzi,lehet ,hogy ez a baj?
Nem,és utána nagyon belassul a gép.A vinamp a film hangját idõnként lejátsza.
Mi a tünet?
El sem indul a videó?

Sajnos ez sem segít.
Hello!
Vinyót cseréltek a gépemen,és azóta egyik lejátszó sem játszik le filmet.Tud valaki megoldást?
PSAV
köszi uram

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Kontrakcio
köszi

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Dj Faustus
"szevasztok! hijack progi futtatása után van egy oldal ami elemzi, annak a linkjét megtudjátok adni? elõre is köszi 😊"
Google: hijackthis analyse keresõszavakra elsõ találat

"Tudja valaki, hogy az Alt+Tab kombót ki lehet e szedni xp-bõl?"
Ugyancsak Google: alt tab disable
Második találat: How can I disable Alt-Tab? (Hogyan tudom letiltani az ALT+Tab ?)
Start menü/Futtatásba írd be: regedit
Keresd meg a bal oldalon a HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop kulcsot.
Jobb oldalon a Coolswitch értékén dupla klikk, majd az 1-et írd át 0-ra - katt az Ok-ra; majd zárd be a regeditet.

zvaragabor
www.hijackthis.de

Chaos Anno Domini

Kontrakcio
szevasztok! hijack progi futtatása után van egy oldal ami elemzi, annak a linkjét megtudjátok adni? elõre is köszi 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

PSAV
Üdv!
Tudja valaki, hogy az Alt+Tab kombót ki lehet e szedni xp-bõl?
Köszi!

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

szia!
távolítsd el
szevasztok megint én vok,feltettem amit itt tanácsoltatok de a vista megelõzött ,és feltette a microsoftos változatot ami szar...,ezt a funkciót kitudom vhogy iktatni??😊
Dj Faustus
"Attól, h guruk vagyunk, még <#shakehead> kellene lecikizni azt akinek lövése sincs a programozáshoz mega pécényelvhez, csak segíteni szeretne valaki"
1. Nem vagyok guru.
2. Nem "cikiztelek" le. Csak a digióra "újmagyar" szó erõteljes agyszüleményeket indít meg az emberbõl - a vok-ról, tok-ról, szijjasztok-ról, cejetem-rõl (és egyéb mostanában elterjedt állatfajtákról - no meg az emót is megemlíthetjük) nem is beszélve.
Ha "cikiztelek" volna, akkor az ellened irányult volna - amit egyrészt nem teszek meg, másrészt ez nem ellened irányult.
3. Egy szóval sem említettem/kérdõjeleztem, hogy nem értesz a "programozáshoz"/"pécényelvhez". Csak a felhasználás miértjét (célját, okát) firtattam (mire jó egy "digióra" és egy hõmérõ egy portálra, milyen célja/funkciója van).

"Gondolhatod, h nem nekem kellenek egyenesbe a hátéelemkódok!😊)"
Teljesen mindegy kinek kell. A megoldást így is, úgy is valamiféle kód formájában kapod meg - vagy másolja az ember, vagy megírja, vagy külsõ szolgáltatásként illeszti be - valamilyen formában úgyis összefut a "rettenetes" kóddal.
Ha fõz/süt az ember, elõbb-utóbb kapcsolatba kerül a konyhával/a fõzõkanállal/a lábossal/sóval/borssal/paprikával.

Szevasztok!
ASUS P5LD2 SE alaplapom van! IDE porton van egy maxtor winyo és azon van a rebdszer! Vettem egy SATA Maxtor 250 GB-os winyót rendben is mûködik csak kibaszott lassan másol ! Ennek mi lehet az oka????
Driver kellene?

Segitsetek!!!!!!!!!!!
Magasságos császárpingvin!...<#gonosz3>
Attól, h guruk vagyunk, még <#shakehead> kellene lecikizni, azt akinek lövése sincs a programozáshoz mega pécényelvhez, csak segíteni szeretne valaki másnak!
Gondolhatod, h nem nekem kellenek egyenesbe a hátéelemkódok!😊)

Azért, köszi szépen!
ATIezt tedd fel
Gyocsika
Köszi

szevasztok feltettem a vistát és a videokarin kívül minden okés ,radeon 9600xt vivo edition ,a driver fentvan ,directx is,a kártyát ismeri de mikor jáccanék nem talál display device-t vki segítene??
Dj Faustus
Ez hogyan jön ide?
Mert neked van és nem kell? 😉

Vorpal
Kéne egy barátnõ neked

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Dj Faustus
"hogy merre tudnék portálra digiórát"
Digióra - ez milyen márka (Digi mint óramárka)? Vagy ezt tanítják az iskolában ("digibõl 4-est kaptam")? Vagy új szexuális trend (mert a franciaóra alatt sokminden érhetõ...)? <#vigyor3>
Vagy szimplán digitális kijelzõjû óra? Például nagy LCD-szerû betûkkel?
Itt, meg itt találhatsz csicsás, Flashben készült órákat (vannak digitális kijelzõjûek is).
Itt meg Javascriptben készült van.

"hõmérõt"
Minek a hõmérsékletét mérje? A géped processzorát? Az akvárium vizét? A Lenin-mauzóleum levegõjét?
Például Itt van egy kép, ami a magyarországi hõmérsékleteket mutatja.

Sziasztok!segítséget kérek:egy kamerát telepítettem a MSN-hez de a beállításoknál csak a gép TV kártyáját lássa.XP van.Kösyi!

Hali

Help kéne 😞
Tudna valaki segíteni abban, hogy merre tudnék portálra digiórát, hõmérõt vadászolni, keresgélni, találni, nézegetni stb?

elõre is THX a tájolást!
üdv, a.
Egy olyan programot keresek ami a DVDrol kulon szedi le a feliratot .
Létezik ilyen ?

RefreshLock:Link.

és a legújabb drivert használod,milyen tip. karid van?
Gyocsika
Abban nem találtam megoldást mert csak pár játéknál inditja 65Hz be amugy mindig 85 Hz

az NVIDIA saját grafikus meghajtóprogramja nem jó?
Gyocsika
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni, nekem nvidia videókártyám van és néhány játék csak 65 Hz mûködik. Nekem erre van egy programom a powerstrip nevezetû progi amellyel be tudom állitani h mindenhol 85 Hz menjem a monitor.
A kérdésem az lenne h milyen hasonló program a powerstriphez amiel be tudom állitani h a monitorom 85 Hz menjen?
Mert ez a powerstrip nagyon bellassítja a gépet és a próbaideje is lejárt!
Légyszi segítsetek!! Elõre is köszönöm!!

vki
Köszönöm a segítséget. Megpróbálom majd.

ACER Aspire 5738ZG

zvaragabor
Thx! Azért megdobnál egy linkkel, hogy hol volt? 😊

Chaos Anno Domini

Elõször is töltsük le a programot, az önkicsomagolóval csomagoltassuk ki a merevelemzünkre, majd pedig indítsuk el a kicsomagolt BootVis.exe fájlt!
Bonyolultnak tûnhet elsõ ránézésre, de semmi pánik, nem vészes.
A rendszerindítás optimalizálásához párszor újra kell majd indítani a rendszert, ezért jobb ha az optimizáció elõtt lezárunk minden még le nem zárt munkánkat. Azt is jól tesszük, ha fogunk egy stopperórát és lemérjük egy átlagos rendszerindításunk idejét, hogy láthassuk a késõbbi gyorsulási eredményeinket.

BootVis a kezdéskor
Válasszuk a BootVis programban a "File >New >Next Boot Trace" vagy a "File >New >Next Boot + Drivers Trace" menüpontot.
A felugró ablakban hagyjunk mindent az alapértelmezett értékek szerint, nyomjuk meg az OK gombot, és készüljünk fel a 10 másodpercen belüli újraindulásra. Érdemes az optimalizációt úgy futtatni, hogy nem fut egy alkalmazás sem, csak a BootVis.

2.) Az újraindulás után várjunk türelmesen, ne nyúljunk sem az egérhez sem a billentyûzethez. Várjuk meg amíg a BootVis magától betöltõdik, és kianalizálja a tapasztalatait. Ez eltarthat egy kis ideig.
Ha betöltõdött a BootVis akkor megszemlélhetjük az általa generált érdekes grafikonokat, nem mindenkinek mondanak sokat. Ha befejeztük a kémlelõdést, lépjünk tovább...

BootVis az elemzés után

3.) A fõmenübõl válasszuk a "Trace >Optimize System" opciót. És ismét egy újraindításnak lehetünk tanúi. Várjunk türelmesen! Újraindulás után ismételten várakoznunk kell egy kicsit amíg a BootVis megfelelõ helyre teszi az induláskor betöltendõ fájlokat a merevlemezen, a gyorsabb elérés érdekében. Ha ez a mûvelet is befejezõdött, akkor nincs más dolgunk hátra, mint hogy lemérjük az új rendszerindítási idõnket. Valószínûleg jelentõs csökkenést fogunk tapasztalni az induláshoz szükséges idõben.
zvaragabor
Akkor elõször is Start > Futtatás > msconfig > OK > Automatikus indítás fül. Majd vedd ki a pipát az összes olyan dolog elõl ami fölösleges az induláshoz. (winapm vidkari driverek, java, nero, stb mind fölöslegesek. Tûzfal, antivírus, meg egyéb védelmi programok amik telepítve vannak, maradhatnak.)
Majd töltsd le a BootVis Tool-t, ... franc bele, nincs már meg az a megyar oldal, ahol leírják, hogy hogyan kell használni. :S Ha valaki esetleg tudja, akkor az legyen szíves segítsen vki-nek.
Akkor marad az msconfig, vagy esetleg egy különálló program, például a Startup Optimizer. Itt is csak ki kell gyepálnid a fölösleges dolgokat.
Annyit még esetleg tehetsz, hogy defragmentálsz, lefuttatod a CCleanert, majd egy Free Windows Registry Repair-t.

Chaos Anno Domini

BootVis
rendszer gyorsítása
vki
XP

ACER Aspire 5738ZG

zvaragabor
Mihez kell? XP? Vista?

Chaos Anno Domini

vki
Hi!

Mivel tudnám gyorsítani a boot-olási idõt? Az elõzõ Windowsomnál, ami ua. ez volt, 2-3 csíkra betöltött, mostmeg több mint 2 percig kell várni. Az elõzõvel is voltak ilyen gondok, de ott a Vista boot pro a Vista telepítésnél megoldotta. Ha valaki tud, pls. segítsen. A válaszokat elõre is köszi!

ACER Aspire 5738ZG

Hali!

Létezik olyan program ami grafikusan kijelzi a közelben lévõ wifi pontokat, mert szeretném látni h merre van a jel, netom létezike ilyen progi köszi

ikszdé XD

Üdv!
Egy olyan programot keresek ami a DVDrol kulon szedi le a feliratot .
Létezik ilyen ?

Kontrakcio
szevasztok! tegnap elkezdett szórakozni a netem (Wirless) de csak akkor ha fut a kliensem (utorrent 1.7.2) azt játsza h megy ami a csöbön kifér majd 2-5 perc mulva fokozatosan csökken mig nem éri el a nullát... aztán nincs netem 10minig majd urja és igy ciklikál... lehet a kliensemmel van probléma. vkinek vmi 5let?

elõõre is köszi

passatgt
Crt monitorom van és egy vízszintes fényes csík villog a képernyõmön fentrõl lefelé, vagy csak szimplán össze-vissza:/
Ez mitõl lehet? Haldoklik?

Arnoux
köszi! nem is gondoltam, hogy ennyire egyszerû<#idiota><#vigyor3>

zvaragabor
Kattints kétser valahol a szürke keretre.

Chaos Anno Domini