Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is thx! <#confused>#confused>
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Az elosztóból jövõ koaxkábelek egyike bemegy a TV-be, a másik a kábelmodembe. A kettõ nem felcserélendõ, mert az egyiken a TV megy, a másikon az Internet.
A kábelmodembõl meg jön ki az UTP (Ethernet, LAN) kábel, esetleg USB - és az meg megy a számítógépbe (esetleg egy router közbeiktatásával).
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Ezeket kell megnövelni, és egy processzorterhelõ alkalmazást (játék, 3d rendering, videó-kódolás) kell futtatni. Ha a gép stabilan megy (nem indul újra), és nem megy a hõmérséklet (Everest Home tud segíteni ennek a vizsgálatához) túl magasra (60-70 °C vagy a felett már sok), akkor rendben van.
Vista nal
Gépem ati X1900 4200
a következõ a problémám: össze van kötve 2 gép hálózaton, és ha Total Commanderrel másolok a másik géprõl az enyémre, akkor egyes fájloknál ezt a hibát irja:
Hiba: Nem olvasható: \\(és a gép- és fájlnév)
És ha a másik gépen áthelyezem máshova és ott osztom meg akkor meg már jó.
Ez mind a 2 gépen elõ szokott fordulni, és nem tudom, hogy mi a hiba oka.
Tudna valaki segiteni?
Elõre is köszi!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Minden ok! Csatlakozok a a kapcsolathoz és a csalakozás végén befagy a gép! Se egér, se bill. se kép se hang!!! (Vezeték nélküli Logitech cuccok!)
Vagy csatlakozik, de mielött behozná a kezdõlapot UGYANEZ!
Már ujratettem minden netes biszb@szt de semmi!
PLZ HELP ME!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Akkor ezek után tuti, hogy a webcam az oka... Az az egyetlen Logitech cucc (kivéve a hangszórót, de ahhoz ugye semmi program nem kellett).
Ma sikerült elolvasnom a kék halál üzenetét. Csináltam képet, blinkelem, hátha valakinek mond valamit. az elsõ kép és a második
Megnéztem az eszközkezelõt, és találtam valami ismeretlen hardvert, amit a gép nem tudott beazonosítani. Azt hozzá kell tennem, hogy most kaptam egy webcamot, és miután azt betettem, akkor jelentkezett a probléma elõször. Most kivettem, eltávolítottam a programját, de ez az ismeretlen eszköz még benne volt.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
HA nem LGA775-ös foglalatú nem megy rá.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Köszönöm a tippeket!
Next PC upgrade: 2022
Width must be multiple of 4 (A szélességnek 4-gyel oszthatónak kell lennie)
Height must be multiple of 2 (A magasságnak 2-vel oszthatónak kell lennie)
Valid depth: 24,32 (Érvényes (szín)mélységek: 24,32 (bit))
Tehát bizonyos kritériumoknak eleget kell tenni, hogy a videó tömöríthetõ legyen DivX-szel.
Azért is javasoltam az XVid-et, abban ilyen nincs.
Megynitottam a videót.
Video/Compression-on nál rávittem a divx codekre leokéztam majd save as avi és ekkor dobta ezt a szöveget!
1. Virtualdubbal megnyitod a videót (File/Open)
2. Beállítod a tömörítést (Video/Compression; ha hang is van Audio/Compression. Minél kisebb a bitráta - bitrate - annál kisebb lesz az állomány, de annál jobban romlik a minõség). Ja, elõtte be kell állítani, hogy a feldolgozás teljes legyen (Video és Audio/Full processing mode)
3. Elmented (File/Save as). Ez jó ideig fog tartani.
Szeretném átkonvertálni hogy jóval kisebb helyet foglaljon.
Milyen programot ajánlotok,és hogyan kovertáljam mertmég nem csináltam ilyet??
Írd le pontosan milyen alaplapod van. Akkor tudunk bõvebb, pontos felvilágosítást nyújtani.
Leginkább két dolog állítandó át: az alaplapi órajel (FS😎, és a szorzó (multiplier). Ennek a kettõnek a szorzata adja a proci órajelét.
Bios frissítése: a gyártó weboldaláról töltsd le az alaplaphoz tartozó friss bios-t és a bios frissítését végzõ programot. Ezeket fel kell rakni egy bootfloppyra be kell róla bootolni,, elindítani a frissítõ programot, és végrehajtani a frissítést (e két utóbbi lépés egy parancssori parancs beírása általában). Közben pedig rimánkodni, hogy pont ne akkor legyen áramszünet.
A segítségeteket szeretném kérni, mert van egy 1.7GHz-es Celeronom és azt szeretném kicsit fölhúzni ameddig lehet. Beszereztem egy C2D gyári hûtõt remélem azt rá tudom építeni. Nah most ott kellene a segítség h pontosan h is lehet felhúzni a procit? Pls valaki írja nekem pontosan le h a bios-t h kell frissíteni meg h kell nagyobb órajelre átállítani!
Elõre is köszönöm!
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Gondolom van rá garancia, vidd vissza a gépet, és próbáld meg reprodukálni a hibát, akkor talán segítenek.
http://flickr.com/photos/zolika90/
addig cserelj markas nagyobb teljesitmenyure, amig el nem fustol az egesz
Van egy kis problémám. Az utóbbi néhány napban az XP azt csinálja, hogy amikor ki akarom kapcsolni a gépet, akkor kék halál, majd újraindul a gép, és nem kapcsol ki. Miután bebootolta a windowst, elkezdi tölteni a programokat, de kék halállal megint újraindul. Megcsinálta, hogy úgy indítottam el a windowst, hogy a legutolsó mûködõképes beállításokat használja, el is indul rendesen, de néha elõfordul, hogy ugyanazt csinálja. Tegnap újraraktam mindent, de nem segített. Esetleg van avalakinek ötlete? A gép kb 2 hónapos, de eddig semmi ilyet nem csinált.
Truecrypt - ingyenes
"Közben megnéztem,hogy Ace Mega Codecs Pack van fenn."
Kódekcsomagoktól tartózkodj! Összekeverhetik a Windows lelkivilágát.
Vagy használj kódekekkel egybeépített lejátszót (VLC Media Player, MPlayer); vagy válogasd össze a kódekeket (Divx + Xvid + Ogg Vorbis + Ogm Splitter + Ac3Filter + Matroska Splitter általában elegendõ szokott lenni. Ha valami egzotikus kódekkel futsz össze, ott a G-Spot meghatározásnak).
"hószzú folyamatos hangot add ki mintha szirénázna!"
70-80 °C sok egy procinak, azért szirénázik. Nagyon sok (hosszú távon keresztül káros a procinak)! Feltétlenül takarítsd ki a hûtõt, ellenõrizd le mûködik-e, rendesen illeszkedik-e a procihoz, illetve hogy a gép szellõzését nem akadályozza-e valami.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
<#banplz>#banplz>
Te ugye csak poénkodni jöttél be ide.
Kéne tudni, hogy milyen hangokat ad ki (hosszú, rövid).
Köszi
köszi
ikszdé XD