Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
MárfuttatokaNoddalegymélyrehatóvizsgálatot.Eddigaminekemgyanúsazez:
http://multikep.extra.hu/images/2007-08-27_165005.png
Chaos Anno Domini
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Merthogytelepíteniperszenemsikerül.

Ez mi lehet? Ezt hívják kékhalálnak?
Valahogy meg nem vitt ra a lelek omega driverre, pedig nem Te vagy az elso, aki ajanlja!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
felmerult egy problema: a gep ujabban gyakran rebootol, plusz random kidobalja az alkalmazasoknal, hogy "hibat eszlel, ezert leall". teszi ezt Outlooknal, Explolernel, Total Commandernel, de meg a Catalyst Control Center megynitasakor is. Nem allando, random dobalja.
Ujabb installom az uj ATI 7.8 driver, mas nemigen remlik. Okozhat ez ilyen problemat? Vagy ha barmi mas, mi okozhatja? Virus netan?
Mindenesetre valszeg megy majd fel ujra az XP, de hatha azert van itt valaki, akinek van tippje a hibajelensegre!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Forbidden = tilt,megtilt,eltilt,megakadályoz
HTTP/1.1 403:
ez a HTTP protokollban használatos, fejlécben elküldött hibakód.
A 403-as kifejezetten azt jelenti, hogy a szerver érti a kérést, de elutasítja azt.
Valószínûleg az adott szolgáltatást a Youtube letiltotta, vagy a szolgáltatás hibás kérést intéz a Youtube felé.
Ezért javasoltam a Firebugos megoldást - bár manuális, kissé buherálós, de több szolgáltatás esetén mûködik, és biztos.
SMC-nél 192.168.2.1 de D-LINK-nél micsoda?
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Hogyann töltsünk le bárhonnan videót a Firebug Firefox kiterjesztés segítségével - Youtube esetén a Net fülön a get_video nevû nagyméretû állományt kell megkeresni.
"hogyan kössem össze a gépet házimozival"
Szerzel sztereó Jack-Rca kábeleket (összesen 3 darab kell 5.1 esetén), és azokkal összekötöd a házimozit a géppel. Ha a vezérlõpulton (a tálcán a jobb sarokban) van a hangkártyának külön beállítóprogramja, keresd meg benne, hogy hol állítható át hogy mind a 3 kimenetet kimenetként használja.
HTTP/1.1 403 Forbidden Segítség?
Vagy Goldwave-vel nyitod meg a videót, kimásold belõle a megfelelõ részt és elmented.
Szeretnék egy video fájlból kivenni egy hangrészletetet,melyet mp3 formátumban akarok utána használni (csengõhang.)
Milyen video-szerkesztõ program alkalmas erre?
Köszi a segítséget.
VLC Media Player - ingyenes, kódekekkel egybeépített lejátszó
"Hogyan lehet megfejteni a BIOS jelszavát?"
Google segítségével. 😉
De felhívom a figyelmedet, más gépéhez való illetéktelen hozzáférés etikátlan, aljas, szemét dolog - ráadásul bûncselekmény.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Most toltottem le egy olyan filmet, ami DUAL AUDIO-S!!!Na most az a nagy kérdésem lenne, ha én számítóm játsztom le miért csak angolul beszél?
Ha pedig berakom egy ConvertxtoDVD-be rögötn felismeri hogy ket hang van es az egyik magyar....
Tehat melyik az a progi ami felismeri a ket hangot és ki tudom valasztani melyiket akarok !!!
Köszönöm
Van valakinek ötlete????
Driver kellene????? XP SP2-õt használok

HTTP/1.1 403 Forbidden Segítség?
format f: /fs
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Van egy Flash Drive-om és megkellene formázni mielõtt használnám de a windowsban mikor meg akarom formázni azt írja ki hogy a windows nemtudta befejezni a formázást.Dos-ban pedig beírom hogy "format f:" (ez a betûjele a Flash Drive-nak) de ott sem formázza le!Mi a teendõ?
Videokamerámról szeretném bedigitalizálni a felvételeket. Abszolút nem értek hozzá, ehhez kérnék segítséget.
Elõre is köszi!
Itt pedig olvasható ingyen könyv.
Itt pedig egy ingyenes, magyar felolvasószoftver.
Magyar nyelvû ingyenesen letölthetõ hangoskönyvek.
Még hangoskönyvek
Egy olyan kérdésem lenne,(nem ide tartozik,de nem találtam) hogy valaki nem tud szerezni magyar hangoskönyvet? Gondolok én most egy Stephen Kingre,vagy valami más híres írótól....
Ha gáz itt leírni, akkor légyszi küldj PRIVI üzit,
1. Ha vezeték nélkül akarod elérni a routert, akkor szükséged lesz egy WLAN kártyára.
2. Ha a gép 3 méterre van, és a gép nem hordozható, akkor inkább javaslom hogy szerezz be 3-4 méter patchkábelt, és azzal kösd össze a routert a géppel. Biztonságosabb.
Egyébként a beállítások elolvashatóak a router kézikönyvében. A böngészõn keresztül konfigurálható (192.168.0.1 vagy hasonló címrõl).
A Wlan vagy Wireless résznél kell beállítani a vezetéknélküli hálózatot - egy egyedi SSID-t a WEP vagy WPA kulcsot (ami valamelyest biztonságosabbá tenné a vezetéknélküli hálózatot).
A WAN résznél kell beállítani az Internetszolgáltatáshoz szükséges adatokat (ADSL esetén PPPOE...).
"Olyan program létezik otthoni felhasználásra , ami talán néhány fodrászdában van, hogy lefotóz, és utána hajat lehet választani, és az realtime megmutatja a várható eredményt?"
Keress rá a virtual makeover kifejezésre. Sok ilyesmi program létezik - a Cosmopolitané talán a leghírhedtebb.
"Sziasztok! Ha windows 2000 boot cd akarok csinálni akkor elég ha a neroban a boot cd választom ki vagy kell valami mást is csinálni?!"
Ha a CD boot sectora külön érhetõ el (például floppyn, vagy pár megabájtos image állományként) akkor igen.
Ha a CD CD-kép állományként (.iso, .nrg, és egyéb más hasonló több száz megabájtos állományban), akkor Recorder/Burn image menüpont.
http://flickr.com/photos/zolika90/