Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Ati driver Control Centerének kell a NET Fraemwork 2-es verziója.Durva hibának tartanám,ha netalán enélkül használtad idáig.A Radeon 9550-es kártyád meg sader modell 2-öt támogat.A Dark Messiah-nak pedig sader modell 3-at tudó kártya kell.Úgy hogy javaslok egy kártya cserét,ha játszani szeretnél a távolabbi jövõben.

szerintem,jobban járnál az
ATI Omega Drivers 3.8.360
,saját tapasztalat - és megszünnének a fagyási,instabilitási problémák-
jól ismerem ezt a kártyát
szárnyalni fog agép
tudomásom szerint a NET keretrndszr csak az ATI CC-je miatt szükséges,a driver miatt nem
mindenképp próbáld ki- érdemes 😊
Qwerty4
Dj Faustus hamarosan válaszolok a kérdéseidre, most mást próbálgatok. 😊
És köszi, hogy segítetek! <#wink>

Qwerty4

Qwerty4
Aha, NET Fraemwork, azt megpróbálom amúgy az ati oldaláról töltöttem le a legújabb drivert a 9550-es kártyámhoz.
A Dark Messiah esetében mások is panaszkodtak erre a hibaüzenetre, ezt kártya driver frissítéssel oldották meg.Én is ezt tettem.Nálam ez más játékkal is elõfordult nem csak a Dark Messiahval, megjegyzésként.Illetve instabil volt a játék driver frissítés után, mint mindegyik amit felinstaláltam, ekkor jöttek a lefagyogatások.

Qwerty4

Dj Faustus
"megy az f-secure online vírusellenõrzése, idáig 7 spywaret és 4 vírust talált a windows mappában, ami mellett a korábban felsorolt 2 anti-vírus egyszerûen elsiklott, fel sem ismerték"
1. A vírusirtók adatbázisai nem szokták fedni egymást. Használj több Online víruskeresõt.
2. Ha már felengedted a vírust a rendszerre (erre utal a Windows könyvtár megfertõzõdése), akkor a védelmi rendszer nem volt rendesen konfigurálva. Az utólagos víruskeresés esõ után köpönyeg.
* A hálózatot használó alkalmazásoknak nem szabad rendszergazdai jogosultságokkal futnia. Erre van kitalálva a Dropmyrghts.
* Tûzfalad volt-e? Nem a Windowséra gondolok (az fabatkát nem ér), hanem például a Comodora.
* A letöltött állományokat leellenõrizted-e vírusirtóval? Odafigyeltél-e, mit telepítesz a gépedre? Crackkeresõ oldalakat sûrûn látogattál-e?

Qwerty4
Vírusellenõrzés befejezve, ilyesmiket talált:trojan downloader,w32/malware, stb.
Na most érdekes hogy az f-secure megtalálta az egyik vírust és miközben törölni akarta a nod felszökött, idáig nem.
Az is kiderült hogy a pestpatrol is fertõzve volt.
Köszi, legalább ezt kipróbáltam és megszabadultam a kártevõktõl.Még egyenlõre nem tudom megoldja-e a problémámat, majd kiderül. 😊

Qwerty4

Dj Faustus
Én elsõ körben azt javaslom, hogy gyõzõdj meg arról, hogy BIZTOS NEM vírusos-e a géped.
Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett futtass teljeskörû vírus- és kémprogramkeresést.

Online víruskeresést is futtathatsz:
Trend Micro House Call
Kaspersky
Panda ActiveScan
F-Secure

Illetve ha van másik, biztosan vírusmentes gép a közeledben, akkor a rendetlenkedõ rendszert tartalmazó vinyót a másik gépbe átrakva a másik gép vírusirtójával leellenõrizhetõ a gép. Vagy a rendetlenkedõ gépet egy (tiszta géprõl kiírt) Linuxos live disztribúcióról (például Knoppix) bebootolva, vagy online (Firefox alatt is futó) víruskeresõvel leellenõrizni, vagy a vinyót hálózaton keresztül megosztva (Samba), egy tiszta géppel leellenõrizni.
Ezen utóbbi megoldások azért jobbak, mert ha a rendszerállományok fertõzõdtek, akkor a fertõzött gépen levõ vírusirtó nem biztos, hogy eredményre vezet.

Második körben jöhet szoftver-inkompatibilitás és a hibás szoftverek kizárása. Nem telepítettél valami kiegészítõ szoftvert? Nem kísérleteztél valami új szoftverrel? Nem sérült meg valami rendszerállomány? Driverek rendben vannak?

Harmadik körben: hardverprobléma kizárása. Memóriák rendben? Hûtés rendben? Tápfeszültség-értékek rendben? Ha kiszedsz/letiltasz egy nem feltétlenül szükséges hardvert (például hangkártya, CD-meghajtó, nem rendszervinyó) változik a helyzet?
Új hardvert vettél-e? Nem túl kicsi a táp?

1.Az Ati drivernek NET Fraemwork kell a müködéséhez.A 0c0000135 arra utal,hogy nincs feltelepitve.
2.DARK MESSIAH Installation and Troubleshooting Instructions:Link.
3.A Nod 32 IMON-Beállitások-HTTP-Kompatibilitási beállitások-Kliensek-Jobb kompatibilitásra legyen állitva.

na látod! futtatásba beírod mrt és az is mehet. nekem ez egy kicsit sok találatnak tûnik egy Nod védelem mellett. a töredezettségmentesítésnek semmi köze qwerty problémájához de ártani nem árt
bmate0007
töredezettségmentesítés

Qwerty4
megy az f-secure online vírusellenõrzése, idáig 7 spywaret és 4 vírust talált a windows mappában, ami mellett a korábban felsorolt 2 anti-vírus egyszerûen elsiklott, fel sem ismerték

Qwerty4

bajod nem lehet belõle... mind a 2 félét próbáld ki
Qwerty4
winchi ellenõrzés, értem, ezt nem próbáltam, de nem is hiszem hogy köze lenne ennek a mizériának a merevlemezhez...
de azért tesztelem 😊

Qwerty4

zvaragabor
Sajátgép > C meghajtó (vagy amelyiken a windows van nálad) jobb klikk > tulajdonságok > Eszközök fül > Ellenõrzés

Chaos Anno Domini

Qwerty4
bocs a helyesírási meg más hibákért, ideges vagyok... 😞
onmline xD

Qwerty4

Qwerty4
az f-secure onmline víruskeresõjével próbálkoztam 😊
milyen hibaellenõrzésre gondolsz te?

Qwerty4

egy hibaellenõrzés? ott van a Nod, az F-prot, Bitdefender, Kaspersky
Qwerty4
a monitornak nincs drivere, mert a Windows automatikusan felismeri...
online víruskeresõ?tudsz ajánlani valami megbizhatót?

Qwerty4

a monitornak is van valami drivere nem? azt is frissítsd. egy pár online víruskeresõ nem árthat.
Qwerty4
A vid.hártya driverét nem gyszer újratelepítettem, illetve a legújabakat szereztem be a régi helyett.
A NOD32-t és a Pestpatrolt használom víruskeresõknek.
A memóriákat teszteltem, semmi baj.És a registryt is tisztítottam, defragmentáltam.
Még milyen driverrel lehet gondja?Talán ez lehet a megoldás kulcsa.<#conf>

Qwerty4

a driver újratelepítése/frissítése.
Víruskeresést végeztél? Mi a víruskeresõd? Jobb tippem nincs.
Dj Faustus
Nemcsak a Debreceni Egyetemre vonatkozik.
"A felsõoktatási intézmények oktatói, hallgatói és dolgozói, valamint az általános és középiskolák pedagógusai otthoni számítógépein is jogtisztán használhatók" a Microsoft termékek (a kulcsot egy igénylõlapon keresztül igényelheted).
Bõvebben: http://www.tisztaszoftver.hu/.

Az egyetem hálózatáról kell elérni az FTP oldalt, vagy az igénylõlapon meg is rendelheted CD-n az adott szoftvereket.

De hogy alternatívát is említsek: Ubuntu - teljesen ingyenes, legális, bárhonnan elérhetõ, felhasználóbarát Linux-disztribúció. 😉 És még igénylõlap sem kell hozzá (meg a magyar adófizetõk pénze se).

vki
Hi!

Kérdésem a fõiskolás/egyetemistákhoz szól inkább. A Debreceni Egyetemen tanulok, és úgy tudom, hogy az egyetem hallgatói hozzáférnek bizonyos microsoft termékekhez. Nem tudna valaki adni egy linket, hogy honnan lehetne ezeket letölteni? Elég a Neptun/EHA kód, vagy a belsõ hálózatról kell csatlakozni? A válaszokat elõre is köszi!

Kiss Zoltán

ACER Aspire 5738ZG

Qwerty4
Ja és azt elfelejtettem írni, hogy néha csak úgy lefagy a gép, megjelenik egy kék hátterû képernyõ, ekkor kéri hogy indítsam újra a gépet, és valami driver hibára gyanakszik, kéri hogy elelnõrizzem az illesztõprogramokat.

Qwerty4

Qwerty4
Sziasztok!

Valami gondom akadt a géppel, valószínû szoft hiba, de nem tudom hogy hol-mi a ludas, ezt kéne kideríteni.
Szóval jó ideje a gépen nem futnak biztonságosan a játékok, lefagynak egyik pillanatról a másikra, és sokszor gép ujaindítás kell, hogy a mentett állást betöltse újból, ezután ilyen fájlokat tesz a játék könyvtárába:Steam__1__2007_9_10T18_31_52C909359.mdmp , tehát mdmp.

Az ati videókártya driverének control centerje elérhetetlen, ezt dobja ki hibaüzenetként:

A játékok ezt a hibaüzenetet dobják ki néha (dark messiah esete):

Kilépés után van amikor csak a Dont Send-es ablak jelenik meg, van amikor semmi.

Progik esetében, a qTorrent csinál ilyesmit, ez a hibaüzenet jelenik meg:

Újraindítom azután a qTorrentet, újból ez történik.Ezzel egyidõben az Opera is használhatatlan lesz, bezárul magától, újra indítom, detto.Itt is a gép ujraindítása segít.Ebben az esetben meg dmp fájlok keletkeznek a progi mappájába!

Megkérlek segítsetek, nem tudok rájönni mi lehet itt a gond! <#conf><#help>

Qwerty4

Dj Faustus
Hogyan szedjünk le videót weboldalról Firefox és Firebug segítségével?
Videogizmo esetén a .flv kiterjesztésû állományt kell keresni, és azt letölteni.

Hello,

Szeretném a videogizmo.hu oldalon megnézhetõ(de nem letölthetõ) flash videot a merevlemezemre menteni, vagy csak a hangsávot mp3-ban elmenteni.
Van esetleg ötletete, milyen progival lehet ezt megoldani?
Elõre is köszönöm.
H.
Vanek
hi!
megnyitom a programok telepítését a vezérlõp ban,és teljesen üres a módositás és eltávolítása négyzet...Igy nem tudok semmi programot letörölni a gépemrõl,vki segítsen pls.

R U Ready?!?!? ...broken soul...

norbre
üdv.. használja valaki esetleg a Desktop Sidebar-t?

miért van az vajon hogy a News részben beállítok egy SG fórumot RSS-ben és nem mutatja a legújabb hozzászólásokat pedig 5percre van állítva a frissítés?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

aszizoli
A .pps fájlokat, általában, a Microsoft PowerPoint programmal készítik.
Ugyanevvel megnyitod, kiválasztod a neked tetszõ képet, nyomsz rajta egy jobb klikket, és a mentés képkéntet választod.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Sland
oké köszi szépen

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dj Faustus
"Van olyan program, amivel egy zene (mp3) alól különbözõ hangsávokat ki lehet vágni?"
Itt már válaszoltam a kérdésedre. Elég egyszer egy topikban feltenni a kérdést - többször felesleges.

"11148ra valaki nem tud valami okosságot?"
1. Ne warezojá' 😉)
2. Olvasd el a szoftverhez kapott kéziköyvet, súgót.

tyler82
11148ra valaki nem tud valami okosságot?
Elégé fontos lenne.<#worship><#rinya><#conf>

A smooth sea never made a skillfull sailor

Sland
Ide is...

Van olyan program, amivel egy zene (mp3) alól különbözõ hangsávokat ki lehet vágni?

Van egy zene aminek tetszik a ritmusa, a "háttérzene" viszont kurvára nem tetszik amikor énekelnek (rappelnek)
Attól a rappes hangsávtól szeretnék megszabadulni. Megoldható ez valahogy?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dj Faustus
"pl. a FireFox nem jó nekem, mert nem tudom a honlapomat ezzel szerkeszteni..."
1. A Firefox nem honlapkészítésre jó, hanem honlapok böngészésére.
Honlap készítéséhez ott vannak a megfelelõ célszoftverek (kezdve az NVU-tól, az Amaya-n át a PsPadig...)
2. Ha a honlap nem jól jelenik meg Firefoxban, akkor valamit a honlap készítésekor elszúrtál. Tessék megtanulni a webes szabványok szerinti honlapkészítést.

...bocsi, még egy kérdésem lenne....a böngészõm (IE) mostanában napjában elég sokszor kiírja, hogy hibát talált, ezért leáll...vagy valami ilyemi... illetve tudtok-e ajánlani valami mást.. megbízhatóbbat... de pl. a FireFox nem jó nekem, mert nem tudom a honlapomat ezzel szerkeszteni...
Sziasztok!
Kapott pps-ekbõl diákból, hogy tudom a képeket egyenként elmenteni,levenni , vagy átalakítani (kiterjesztést jpg-re), hogy késõbb használni tudjam? Köszi
tyler82
Üdv.
Az lenne a problémám, hogy felraktam a gépre az Easy File & Folder Protector 3.8at és Emule Dc+ fájlcserélõknél is letiltja a feltöltést.<#confused>
Ugy szeretném beállítani, hogy az emule meg a DC lássa, az adott fájlokat tehát le tudják tölteni rólam de a gépen ne lehessen hozzáférni. Kipróbáltam: amikor deaktiválva van a progi minden rendben. Szedik rólam le a fájlokat, de ha aktiválom akkor egybõl kiszórja a feltöltési sorból.<#rinya><#conf>
Erre keresek valami megoldást.

A smooth sea never made a skillfull sailor

Helo.Na a helyzet a következö.Tegnap elvágtam a vincsit kettöbe. 😊Az 1-re az XP,2-ra a vista-t raktam.Mind a 2-ö szépen bejön,a vista müxik is ugy ahogy eddig.Az xp-re probáltam fölrakni a Chipset-hez ami jár,de ezt irja ki.Ez a számitógép nem felel meg a szoftver telepitéshez elöirt minimális követelményeknek,a telepitõ most kilép.Most ilyenkor meg mi a xar van? tehát az Xp-nél még semmivel nem jutottam elörébb.Most behoztam a gépet a melóba,ha tudsz valamit segiteni,megköszönném.
Nightwish006
Ahhh nagyon szépen köszönöm ;]

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Hozzáférhetetlen mappák újratelepités után:Link.

Nightwish006
Még 1 aprócska kérdésem lenne, sry, hogy ien tudatlan vagyok...
Naszóval ujraraktam a windowst, decsak ráraktam a régire, és a régi felhasználómnak a doksijába nem enged be... Ki írja, hogy nem elérhetõ, hozzáférés megtagadva. Ezzel mit tudok csinálni?

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
hát ez nevetséges 😄DD 1ik srác írt pm-et, hogy nézzem meg, hogy jól van-e beállítva a rendszer idõ...
Éééééés valamiért 2006 volt. 😄
Amugy tom, hogy régi ez az msn, csak annyi félét raktam fel, hogy kb. ennél untam meg 😄
De tökjó végre tok kommunikálni! 😄
Azért kösz

zvaragabor
Én is láttam, de hallottam már olyanról, hogy ment közben egy 3rd party tûzfal mellett a Win tûzfal is, és az kavart be.

Chaos Anno Domini

Mivel a képen látszik,hogy Outpost Security Suite-ja van,ezért valószinûnek tartom,hogy a Windows tûzfala ki van kapcsolva.

zvaragabor
Ezt is elrontottad, de sebaj, a #11137-esben jobb klikk és kép megjelenítése.

-Windows tûzfal ki van kapcsolva?
-Ez egy elég régi msn, van már sokkal újabb, amit Windows Live Messengernek hívnak. Azt rakd föl
-Más felhasználóval sem tudsz belépni?

Chaos Anno Domini

Nightwish006
Hát valamit megint elbasztam 😄
Asszem így egyszerübb: D

www.kepfeltolto.hu/?img=52p1

Nightwish006
Hát a képet elbasztam, mind1 belinkelem... kép

Nightwish006
Hi!
A problémám a következõ lenne, új windowst raktam fel, még akkor müxött is hibátlanul az msn, de pár órával késõbb már nem akart bejelentkezni...
Ez kb. 3 napja volt, azóta felraktam vagy 50x az msn külömbözõ verzsönjeit, egyikkel sem jó =(
Tûzfalat már baszkuráltam, kikapcsoltam, de ugysem jó =(
Ezt írja ki mindig:

Tom, hogy van msn topik, de gyorsabb megoldást várok. Elõre is kösz!