Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ATI Omega Drivers 3.8.360
,saját tapasztalat - és megszünnének a fagyási,instabilitási problémák-
jól ismerem ezt a kártyát
szárnyalni fog agép
tudomásom szerint a NET keretrndszr csak az ATI CC-je miatt szükséges,a driver miatt nem
mindenképp próbáld ki- érdemes 😊
És köszi, hogy segítetek! <#wink>#wink>
Qwerty4
A Dark Messiah esetében mások is panaszkodtak erre a hibaüzenetre, ezt kártya driver frissítéssel oldották meg.Én is ezt tettem.Nálam ez más játékkal is elõfordult nem csak a Dark Messiahval, megjegyzésként.Illetve instabil volt a játék driver frissítés után, mint mindegyik amit felinstaláltam, ekkor jöttek a lefagyogatások.
Qwerty4
1. A vírusirtók adatbázisai nem szokták fedni egymást. Használj több Online víruskeresõt.
2. Ha már felengedted a vírust a rendszerre (erre utal a Windows könyvtár megfertõzõdése), akkor a védelmi rendszer nem volt rendesen konfigurálva. Az utólagos víruskeresés esõ után köpönyeg.
* A hálózatot használó alkalmazásoknak nem szabad rendszergazdai jogosultságokkal futnia. Erre van kitalálva a Dropmyrghts.
* Tûzfalad volt-e? Nem a Windowséra gondolok (az fabatkát nem ér), hanem például a Comodora.
* A letöltött állományokat leellenõrizted-e vírusirtóval? Odafigyeltél-e, mit telepítesz a gépedre? Crackkeresõ oldalakat sûrûn látogattál-e?
Na most érdekes hogy az f-secure megtalálta az egyik vírust és miközben törölni akarta a nod felszökött, idáig nem.
Az is kiderült hogy a pestpatrol is fertõzve volt.
Köszi, legalább ezt kipróbáltam és megszabadultam a kártevõktõl.Még egyenlõre nem tudom megoldja-e a problémámat, majd kiderül. 😊
Qwerty4
Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett futtass teljeskörû vírus- és kémprogramkeresést.
Online víruskeresést is futtathatsz:
Trend Micro House Call
Kaspersky
Panda ActiveScan
F-Secure
Illetve ha van másik, biztosan vírusmentes gép a közeledben, akkor a rendetlenkedõ rendszert tartalmazó vinyót a másik gépbe átrakva a másik gép vírusirtójával leellenõrizhetõ a gép. Vagy a rendetlenkedõ gépet egy (tiszta géprõl kiírt) Linuxos live disztribúcióról (például Knoppix) bebootolva, vagy online (Firefox alatt is futó) víruskeresõvel leellenõrizni, vagy a vinyót hálózaton keresztül megosztva (Samba), egy tiszta géppel leellenõrizni.
Ezen utóbbi megoldások azért jobbak, mert ha a rendszerállományok fertõzõdtek, akkor a fertõzött gépen levõ vírusirtó nem biztos, hogy eredményre vezet.
Második körben jöhet szoftver-inkompatibilitás és a hibás szoftverek kizárása. Nem telepítettél valami kiegészítõ szoftvert? Nem kísérleteztél valami új szoftverrel? Nem sérült meg valami rendszerállomány? Driverek rendben vannak?
Harmadik körben: hardverprobléma kizárása. Memóriák rendben? Hûtés rendben? Tápfeszültség-értékek rendben? Ha kiszedsz/letiltasz egy nem feltétlenül szükséges hardvert (például hangkártya, CD-meghajtó, nem rendszervinyó) változik a helyzet?
Új hardvert vettél-e? Nem túl kicsi a táp?
2.DARK MESSIAH Installation and Troubleshooting Instructions:Link.
3.A Nod 32 IMON-Beállitások-HTTP-Kompatibilitási beállitások-Kliensek-Jobb kompatibilitásra legyen állitva.
Qwerty4
de azért tesztelem 😊
Qwerty4
Chaos Anno Domini
milyen hibaellenõrzésre gondolsz te?
Qwerty4
online víruskeresõ?tudsz ajánlani valami megbizhatót?
Qwerty4
A NOD32-t és a Pestpatrolt használom víruskeresõknek.
A memóriákat teszteltem, semmi baj.És a registryt is tisztítottam, defragmentáltam.
Még milyen driverrel lehet gondja?Talán ez lehet a megoldás kulcsa.<#conf>#conf>
Qwerty4
"A felsõoktatási intézmények oktatói, hallgatói és dolgozói, valamint az általános és középiskolák pedagógusai otthoni számítógépein is jogtisztán használhatók" a Microsoft termékek (a kulcsot egy igénylõlapon keresztül igényelheted).
Bõvebben: http://www.tisztaszoftver.hu/.
Az egyetem hálózatáról kell elérni az FTP oldalt, vagy az igénylõlapon meg is rendelheted CD-n az adott szoftvereket.
De hogy alternatívát is említsek: Ubuntu - teljesen ingyenes, legális, bárhonnan elérhetõ, felhasználóbarát Linux-disztribúció. 😉 És még igénylõlap sem kell hozzá (meg a magyar adófizetõk pénze se).
Kérdésem a fõiskolás/egyetemistákhoz szól inkább. A Debreceni Egyetemen tanulok, és úgy tudom, hogy az egyetem hallgatói hozzáférnek bizonyos microsoft termékekhez. Nem tudna valaki adni egy linket, hogy honnan lehetne ezeket letölteni? Elég a Neptun/EHA kód, vagy a belsõ hálózatról kell csatlakozni? A válaszokat elõre is köszi!
Kiss Zoltán
ACER Aspire 5738ZG
Qwerty4
Valami gondom akadt a géppel, valószínû szoft hiba, de nem tudom hogy hol-mi a ludas, ezt kéne kideríteni.
Szóval jó ideje a gépen nem futnak biztonságosan a játékok, lefagynak egyik pillanatról a másikra, és sokszor gép ujaindítás kell, hogy a mentett állást betöltse újból, ezután ilyen fájlokat tesz a játék könyvtárába:Steam__1__2007_9_10T18_31_52C909359.mdmp , tehát mdmp.
Az ati videókártya driverének control centerje elérhetetlen, ezt dobja ki hibaüzenetként:
A játékok ezt a hibaüzenetet dobják ki néha (dark messiah esete):
Kilépés után van amikor csak a Dont Send-es ablak jelenik meg, van amikor semmi.
Progik esetében, a qTorrent csinál ilyesmit, ez a hibaüzenet jelenik meg:
Újraindítom azután a qTorrentet, újból ez történik.Ezzel egyidõben az Opera is használhatatlan lesz, bezárul magától, újra indítom, detto.Itt is a gép ujraindítása segít.Ebben az esetben meg dmp fájlok keletkeznek a progi mappájába!
Megkérlek segítsetek, nem tudok rájönni mi lehet itt a gond! <#conf>#conf><#help>#help>
Qwerty4
Videogizmo esetén a .flv kiterjesztésû állományt kell keresni, és azt letölteni.
Szeretném a videogizmo.hu oldalon megnézhetõ(de nem letölthetõ) flash videot a merevlemezemre menteni, vagy csak a hangsávot mp3-ban elmenteni.
Van esetleg ötletete, milyen progival lehet ezt megoldani?
Elõre is köszönöm.
H.
megnyitom a programok telepítését a vezérlõp ban,és teljesen üres a módositás és eltávolítása négyzet...Igy nem tudok semmi programot letörölni a gépemrõl,vki segítsen pls.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
miért van az vajon hogy a News részben beállítok egy SG fórumot RSS-ben és nem mutatja a legújabb hozzászólásokat pedig 5percre van állítva a frissítés?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ugyanevvel megnyitod, kiválasztod a neked tetszõ képet, nyomsz rajta egy jobb klikket, és a mentés képkéntet választod.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Itt már válaszoltam a kérdésedre. Elég egyszer egy topikban feltenni a kérdést - többször felesleges.
"11148ra valaki nem tud valami okosságot?"
1. Ne warezojá' 😉)
2. Olvasd el a szoftverhez kapott kéziköyvet, súgót.
Elégé fontos lenne.<#worship>#worship><#rinya>#rinya><#conf>#conf>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Van olyan program, amivel egy zene (mp3) alól különbözõ hangsávokat ki lehet vágni?
Van egy zene aminek tetszik a ritmusa, a "háttérzene" viszont kurvára nem tetszik amikor énekelnek (rappelnek)
Attól a rappes hangsávtól szeretnék megszabadulni. Megoldható ez valahogy?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
1. A Firefox nem honlapkészítésre jó, hanem honlapok böngészésére.
Honlap készítéséhez ott vannak a megfelelõ célszoftverek (kezdve az NVU-tól, az Amaya-n át a PsPadig...)
2. Ha a honlap nem jól jelenik meg Firefoxban, akkor valamit a honlap készítésekor elszúrtál. Tessék megtanulni a webes szabványok szerinti honlapkészítést.
Kapott pps-ekbõl diákból, hogy tudom a képeket egyenként elmenteni,levenni , vagy átalakítani (kiterjesztést jpg-re), hogy késõbb használni tudjam? Köszi
Az lenne a problémám, hogy felraktam a gépre az Easy File & Folder Protector 3.8at és Emule Dc+ fájlcserélõknél is letiltja a feltöltést.<#confused>#confused>
Ugy szeretném beállítani, hogy az emule meg a DC lássa, az adott fájlokat tehát le tudják tölteni rólam de a gépen ne lehessen hozzáférni. Kipróbáltam: amikor deaktiválva van a progi minden rendben. Szedik rólam le a fájlokat, de ha aktiválom akkor egybõl kiszórja a feltöltési sorból.<#rinya>#rinya><#conf>#conf>
Erre keresek valami megoldást.
A smooth sea never made a skillfull sailor
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Naszóval ujraraktam a windowst, decsak ráraktam a régire, és a régi felhasználómnak a doksijába nem enged be... Ki írja, hogy nem elérhetõ, hozzáférés megtagadva. Ezzel mit tudok csinálni?
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Éééééés valamiért 2006 volt. 😄
Amugy tom, hogy régi ez az msn, csak annyi félét raktam fel, hogy kb. ennél untam meg 😄
De tökjó végre tok kommunikálni! 😄
Azért kösz
Chaos Anno Domini
-Windows tûzfal ki van kapcsolva?
-Ez egy elég régi msn, van már sokkal újabb, amit Windows Live Messengernek hívnak. Azt rakd föl
-Más felhasználóval sem tudsz belépni?
Chaos Anno Domini
Asszem így egyszerübb: D
www.kepfeltolto.hu/?img=52p1
A problémám a következõ lenne, új windowst raktam fel, még akkor müxött is hibátlanul az msn, de pár órával késõbb már nem akart bejelentkezni...
Ez kb. 3 napja volt, azóta felraktam vagy 50x az msn külömbözõ verzsönjeit, egyikkel sem jó =(
Tûzfalat már baszkuráltam, kikapcsoltam, de ugysem jó =(
Ezt írja ki mindig:
Tom, hogy van msn topik, de gyorsabb megoldást várok. Elõre is kösz!