Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeva!
Tudja valaki,hogyan tudnám elérni,hogy a gépen elöl a fejhalgató csatlakozón is jöjjön hang,miközben hátul az erõsítõ is rá van csatlakoztatva?
Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family:Link.

Kösszi.Na most még az a kérdésem,hogy a vista fut rendesen.meg van hozzá minden driver.Az Xp-hez viszont nincs.Amikor felrakom mindkettöt gondolom az Xp-hez is ugyan ugy fel kell majd rakni a drivereket.ja és kell az xp-n is ugyan ugy felrakni a :Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family:
Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows* XP64 (exe)-t?

1 xp
2 vista
30 másodperced van
Sziasztok.Notebook-ra szeretném felrakni mindkét Win-t(Xp Vista).Ketté osztom a vincsit.Melyikkel kezdjem a Xp? vagy a Vista? Mindegy? És ha minden igaz akkor olyasmit olvastam erröl hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor majd boot-ol és van rá 3-másodperced hogy válaszz hogy melyik induljon.Ha nem választassz a Vista fog indulni.
Szevasztok!

Segítséget szeretnék kérni tõletek elsõ lépésként abban, hogy ezt a template-et mivel készítették el vajh'?? linkLink
Második lépésként pedig: Gondolom elég sokan vannak akik mélyebben bennevannak a Flash építés rejtelmeiben és a script nyelvezetében is. Azoknak a segítségét kérem, akik egy ilyet összetudnak állítani.
Tudom kezdésnek elég ütõs feladat, de kockázat nélkül nincs nyereség és a türelmem végtelen az ilyenek elkészítésével kapcsolatban!!
Remélem pártfogásába vesz és mesterem lesz! <#zavart2><#dumcsi><#help><#help><#help><#worship><#worship><#worship>
Köszi szépen elõre is a segítõkészséget mindenkinek!!!!!!!
mindenesetre kipróbáltam a Nero Removalt és sikerült!!!, kösz
sufnituning
A jobb alsó sarokban, az eszközárban kell lennie egy ikonnak, ami a tochpad beállításaihoz visz! Ott mindent be tudsz állítani

For sale: thedronewebshop.com

Van egy laptopom és a touchpad nagyon érzékeny ha csak egy ikon fölé viszem és kijelölöm néha automatikusan elindítja mintha duplán kattintottam volna rá. Meg mondjuk Aknakeresõben is automatikusan kattint.
1. Kösz a tippet, de ezekkel a torrent oldalakkal nem boldogulok, amugy a progi trial
2. A Nerot természetsen uninstaloltam -6 os ver., de elõtte régebben már volt fenn 7,2 és valószinü ezr érzékelte.Eg másik PC-re amelyen szintén 6-os volt, gond nélkül fel ment
Nero Removal Tool:Link.

Uninstallálni kellett volna és nem törölni, akkor a registrybõl is kiszedett volna mindet.És úgy már menne a telepítés valószínû.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hogyan tudom a gépemben lévõ meghajtók prioritási sorrendjét megváltoztatni?
Jelenleg egy ATA133 seagate és egy SATAII seagat vinyóm van, amelyek közül a SATA-áson van a rendszer, de mégse az az elsõ. Mind a kettõ Master-en van.
Köszönöm!
Mayday
Nos, huzva sosem huztam semmilyen hardvert a gepben, elvileg ez nem okozhat gondot.

Por nem ul benne, szoktam takaritani rendszeresen.

Driverek legfrissebbek, Vista kompatibilisek is elvileg, mind az alaplape, mind a videokartyaje, AMD procihoz dual core optimizer is feltelepulve.

Most ugyan melo, de delutan ezzel az Everesttel megnezem a homersekleteket! Bar mostansag nincs terhelve jatekkal, ujraindulas akkor jellemzobb, ha sok alkalmazas dolgozna egyszerre!

Kaptam meg egy olyan "fulest", hogy az alaplapom tipusa (ABIT KN9 Ultra AM2) talan nem annyira szereti egymast a RAM-okkal (2x1GB KingMax 800Mhz). Allitolag jart mar igy valaki, hogy ujraindulgatott a gepe, ezen osszeallitasban, de kulon-kulon jo a lap es a memoria. Elkepzelheto ez?

Mas. Ez a MEMTEST mennyi ideig fut el, mig vegigellenorzi a ram-okat???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ja és van még egy bajom fiam PC-je meg van osztva az enyémmel Lan kábellel, de már kb 2 hete nem tudunk kapcsolatot teremteni, habár azt írja hogy connected Win XP sp 2 van mindkét gépen
Bocs a zavarásért de még mindig nem találtam free TV nézõ progit az analóg kártyámhoz, a Win dvr sajna nem hozza be a txt-t, a Power Cinema pedig tegnap lejárt, próbáltam feltenni a Nero 7,9-es verziót, amelyen ha jól tudom van EPG , de nem hajlandó telepedni, mert talál elõzõ verziót- miután letöröltem, akkor is, help! Persze Windows alá..)
esetleg :" reset Configuration Data :disabled " BIOS menüpontot átkapcsolni "enable "-ra utána újraindítani a rendszert
/ persze csak akkor , ha a BIOS támogatja ezt 😊 /
Dj Faustus
"!Tudna nekem valaki mondani egy cimet ahol a nero valamelyik freeware verzioját szabadon letölthetem?"
A Nero nem freeware. Van 15 napig használható demó változata.
Vannak helyette alternatív ingyenes CD-író programok például ezek.

"esetleg meg tudnám adni a Nero 6.6.6.0.6 serialját ha érdekel"
Írd be a Google-be, hogy nero crack vagy az Astalavista nevû keresõbe, hogy nero és megtalálod. Vagy fájlmegosztó hálózaton megtalálod. Vagy vannak a fentebb említett ingyenes CD-író programok (sõt a Windowsba is van beépítve).

"ekkor belenéztem a BIOS-ba és lejjebb állítottam a CPU-t 100-al, azóta csodálatosan müköd"
Ez azért volt, mert a processzor annyira túl volt hajtva (az alaplapi órajele - FSB: Front Side Bus - vagy szorzója), hogy a gép instabillá vált. De ugyanez a helyzet, ha más hardvereszközt (memóriát, videókártyát) tuningolsz.

"Hat ez viszont nekem magas, hol hogyan kell levenni a CPU-t 100-al? 😊"
Ha a Biosba bemész (DEL billentyû lenyomása a gép indulásakor), keress olyasmit, hogy CPU FSB clock vagy CPU Ratio. (AMI BIOS esetén ez a Frequency/Voltage Control menüpontban található meg).
Ezek növelésével némileg megnövelhetõ a gép "sebessége", bizonyos keretek között. Viszont ha ezeket túl magasra állítod, elõfordulhat, hogy a gép a nem megfelelõ hûtés miatt "megsül" a processzor, vagy instabillá válik a mûködése.

Ezeknek az értékeknek a processzor típusának megfelelõ szinten kell lennie, vagy Auto értéken (Ebben az utóbbi esetben az alaplap dönti el ezeket az értékeket).

De ellenõrizd át a gépet.
Rendesen megy a hûtés? Nincsenek túl magas hõmérsékleten (50 °C felett) az alkatrészek? (Ennek ellenõrzésére ott van az Everest Home)
A gép ki van takarítva? Nem ül benne a por?
A tápfeszültség-értékek (+5 V, 3.3 V, +12 V, -12 V) nem térnek el túlzottan (1 V feletti differencia már gyanús)?

Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett átellenõrizted a gépet frissített adatbázisú víruskeresõvel (Nod32 próbaváltozat, AVG Free, Avira, Clamav, Avast) és kémprogramirtóval (Spyware Terminator, Ad Aware)?
Hijackthis naplóállományt analizáltattál már ezzel az oldallal?

A legfrissebb driverek vannak fenn?

Mayday
Hat ez viszont nekem magas, hol hogyan kell levenni a CPU-t 100-al? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
MEMTEST
Letoltottem, kiirtma, el is indult, de masfel ora alatt 3x vegigment a 100%, hibat nem talalt szerintem. Hanyszor kell vegigmennie? Meddig tart kabe ez az ellenorzes?

(2x 1GB KingMax 800Mhz a Ram!)

bocsa 6.6.0.6
esetleg meg tudnám adni a Nero 6.6.6.0.6 serialját ha érdekel
csak egy ötlet: én kb 1 évig "szenvedtem hasonló problémában, többszöri OS telepítés meg különféle "szakik" tanácsai után ujból és újból lefagyott ill ujraindult az xp, a végén már fel sem akart telepedni, ekkor belenéztem a BIOS-ba és lejjebb állítottam a CPU-t 100-al, azóta csodálatosan müköd, ennyit, hátha rajatad is segít.
Sziasztok!Tudna nekem valaki mondani egy cimet ahol a nero valamelyik freeware verzioját szabadon letõlthetem?Keresgéltem már egy pár helyen de sajnos csak demo vagy 2 hetes idõkorlátozással jelõlt programokat találtam!Elõre is köszönöm nektek!üdv,sziasztok!
z99999
hahó van virtual cd hide-om, de nem unlockolja és nem rejti el a meghajtókat.
mi lehet a baj?

Pszt.

Dj Faustus
"Ujabban soxor ujraindul a gepem"
1. lehetõség: vírusfertõzés. Bár újratelepített a rendszered, de például a felhasználói szoftverekbe beette magát valami vírus, vagy a crackhez vírus is csatolódott, stb...
2. lehetõség: hardverprobléma. Haldokló táp, hibás memóriamodul (memtest - ezzel a programmal ellenõrizhetõ a memória állapota), elégtelen hûtés...

SD456
Hy!

Kössz! A a javítás segített! Valamit nem rakot fel ami kellet volna a tûzfalnak de most sikerült és megy!

Bye!

PS3 ID: SDani456

kérdés tárgytalan, megtaláltam

++

ffxi
Ez jó megoldás. THX!!!!

Fákjúal!

hali, a flickr.com-on csináltam nyitottam egy accountot, képek fel, de a profilom cime az egy http://www.flickr.com/photos/"itt meg egy baromi hosszú számkód van"/ lett, azt hogy lehet hogy az oldalam cime az legyen hogy :
http://www.flickr.com/photos/"itt pedig a felhasználó nevem legyen"/ , mer ott mindenki majdnem ugy van, csak én nem...
???????

++

zvaragabor
Feltöltöd ftp-n keresztül webtárhelyedre, a címet leírod egy papírra, majd suliban/könyvtárban letöltöd, és importálod. Vagy akár elküldheted egy másik postafiókodra(freemail, citromail, vipmail...), és szintúgy letöltöd a csatolást, és importálod.

Chaos Anno Domini

ffxi
HELP!!!
Létezik olyan hogy el tudom tárolni a "könyjelzõimet/linkjeimet" a neten? Mert ha pl. suliban, könyvtárban stb netelek akkor el tudjam érni? Rengeteg van és nemtom mindet fejbe tartani 😞

Fákjúal!

Bár nem használtam még, de 2 dologra tudok gondolni:
1. talán van fennt másik tûzfal és emiatt
2. valamiért elromlott, így javítás opció a telepítõben vagy rakd újra talán, ha másnak sincs tippje

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

SD456
Hy all!

Nekem lenne egy olyan problémám, hogy a BitDefender Total Security 2008-ban nem megy a Firewall nem engedi bekapcsolni! Miért lehet ez?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

hello!
régebben nem kaptam választ, úgyhogy megint megpróbálom 😊
a következõ a problémám: össze van kötve 2 gép hálózaton, és ha Total Commanderrel másolok a másik géprõl az enyémre, akkor egyes fájloknál ezt a hibát irja:
Hiba: Nem olvasható: \\(és a gép- és fájlnév)
És ha a másik gépen áthelyezem máshova és ott osztom meg akkor meg már jó.
Ez mind a 2 gépen elõ szokott fordulni, és nem tudom, hogy mi a hiba oka.
Tudna valaki segiteni?
Elõre is köszi!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Mayday
Sziasztok,

Ujabban soxor ujraindul a gepem. Azt hittem, mar tulterhelt, oreg az xp, de most formazott vinyora tettem fel vistat, es itt meg rosszabb a helyzet sokkal gyakrabban ujraindul, fagy, vagy kekhalal.

Mi lehet a baj? Minden otletet, segitseget szivesen veszek!
Koszonom!

Mivel intró közben áll le, lehet akár kodekprobléma is. Milyen kodekeket használsz? Esetleg megpróbálhatod meg átnevezni vagy törölni a videókat, így átugorhatod õket.

Amennyiben LCD monitord van, ez is lehet a titok nyitja.
aszizoli
Megnyitod a Sajátgépet, és a D meghajtón nyomj jobb klikket. A lenyilló menüben megtalálod a Formázást.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Azt a 98 kompatibilitást már kipróbáltam.
Faustus!
mrbaba
Sziasztok! Van 2 HDD-m (C, D meghajtó) és a D-t le szeretném formázni, és az XP a C-n van. Mondjátok el pls h ezt h tom megtenni?
THX!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Sziasztok.Van egy Brother Fax-1840C fax gép.Nem tudja valaki hogy ehez hol találok szoftvert meg drivert?
Nekem is pont ez a problémám.
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy fellépek a netre és egy idõ után lecsatlakozik. Hozzátenném, hogy nem állítottam át semmit. Felraktam a Panda-t és még így is szórakozik. Ez bizonyos idõközönként szokta csinálni, néha 4 perc után van hogy 30 percig nincs vele baj. Elõször csak leáll az adatforgalom és csak rá 2-3 percre csatlakozik le, de ezalatt az idõ alatt nem tudok semmit se csinálni.
Akinek volt már hasonló baja, vagy hallott már ilyen problmáról, tudja hogyan kell megoldani, kérem segítsen.
A választ elõre is köszi.

u.i.: Nem mikrohullámú netem van.
Én elõször a kompatibiltást állítgatnám, mondjuk Win98-ra, ha így nem megy, be lehet pipálni esetleg a 'Képi témák letiltását' is. Egyébként sok minden más sem tetszhet neki: pl. új driverek, többmagos processzort.

Bár most utánanéztem a Google segítségével, és elvileg futnia kellene XP-n, persze az SP2 miatt meg lehet próbálni a fentebb leírtat. Esetleg meg lehet próbálni a patchelést, illetve ha még létezik, akkor hivatalos fórumon szétnézni.
Nem pont felhasználói program de a játékok topicban nem válaszoltak.
Van egy játékom a Sudden Strike II. A régi gépen ment XP SP2 alatt és 98 alatt is. Felakartuk telepíteni az új gépre fel is települ erre elindítom és elindul az intró felét betölti, leáll. Mi lehet a gond? Túl teljesítjük a rendszerkövetelményeket.
passatgt
üdv
Norton patrition maic-el egy 54gb-os patríciót átméreteztem 44gb-ra.
A folyamat során elment az áram(hát persze, hogy ekkor, nem volt még fél perce, hogy befejezze a dolgokat)
A windows nem ismeri fel a patríciót, de kiírja mennyi hely foglalt rajta.
Mi ilyenkor a teendõ?

(nem csináltam lemezt, amit még a telepítéskor kért a norton)

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7