Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki,hogyan tudnám elérni,hogy a gépen elöl a fejhalgató csatlakozón is jöjjön hang,miközben hátul az erõsítõ is rá van csatlakoztatva?
Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows* XP64 (exe)-t?
2 vista
30 másodperced van
Segítséget szeretnék kérni tõletek elsõ lépésként abban, hogy ezt a template-et mivel készítették el vajh'?? linkLink
Második lépésként pedig: Gondolom elég sokan vannak akik mélyebben bennevannak a Flash építés rejtelmeiben és a script nyelvezetében is. Azoknak a segítségét kérem, akik egy ilyet összetudnak állítani.
Tudom kezdésnek elég ütõs feladat, de kockázat nélkül nincs nyereség és a türelmem végtelen az ilyenek elkészítésével kapcsolatban!!
Remélem pártfogásába vesz és mesterem lesz! <#zavart2>#zavart2><#dumcsi>#dumcsi><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Köszi szépen elõre is a segítõkészséget mindenkinek!!!!!!!
For sale: thedronewebshop.com
2. A Nerot természetsen uninstaloltam -6 os ver., de elõtte régebben már volt fenn 7,2 és valószinü ezr érzékelte.Eg másik PC-re amelyen szintén 6-os volt, gond nélkül fel ment
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hogyan tudom a gépemben lévõ meghajtók prioritási sorrendjét megváltoztatni?
Jelenleg egy ATA133 seagate és egy SATAII seagat vinyóm van, amelyek közül a SATA-áson van a rendszer, de mégse az az elsõ. Mind a kettõ Master-en van.
Köszönöm!
Por nem ul benne, szoktam takaritani rendszeresen.
Driverek legfrissebbek, Vista kompatibilisek is elvileg, mind az alaplape, mind a videokartyaje, AMD procihoz dual core optimizer is feltelepulve.
Most ugyan melo, de delutan ezzel az Everesttel megnezem a homersekleteket! Bar mostansag nincs terhelve jatekkal, ujraindulas akkor jellemzobb, ha sok alkalmazas dolgozna egyszerre!
Kaptam meg egy olyan "fulest", hogy az alaplapom tipusa (ABIT KN9 Ultra AM2) talan nem annyira szereti egymast a RAM-okkal (2x1GB KingMax 800Mhz). Allitolag jart mar igy valaki, hogy ujraindulgatott a gepe, ezen osszeallitasban, de kulon-kulon jo a lap es a memoria. Elkepzelheto ez?
Mas. Ez a MEMTEST mennyi ideig fut el, mig vegigellenorzi a ram-okat???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
/ persze csak akkor , ha a BIOS támogatja ezt 😊 /
A Nero nem freeware. Van 15 napig használható demó változata.
Vannak helyette alternatív ingyenes CD-író programok például ezek.
"esetleg meg tudnám adni a Nero 6.6.6.0.6 serialját ha érdekel"
Írd be a Google-be, hogy nero crack vagy az Astalavista nevû keresõbe, hogy nero és megtalálod. Vagy fájlmegosztó hálózaton megtalálod. Vagy vannak a fentebb említett ingyenes CD-író programok (sõt a Windowsba is van beépítve).
"ekkor belenéztem a BIOS-ba és lejjebb állítottam a CPU-t 100-al, azóta csodálatosan müköd"
Ez azért volt, mert a processzor annyira túl volt hajtva (az alaplapi órajele - FSB: Front Side Bus - vagy szorzója), hogy a gép instabillá vált. De ugyanez a helyzet, ha más hardvereszközt (memóriát, videókártyát) tuningolsz.
"Hat ez viszont nekem magas, hol hogyan kell levenni a CPU-t 100-al? 😊"
Ha a Biosba bemész (DEL billentyû lenyomása a gép indulásakor), keress olyasmit, hogy CPU FSB clock vagy CPU Ratio. (AMI BIOS esetén ez a Frequency/Voltage Control menüpontban található meg).
Ezek növelésével némileg megnövelhetõ a gép "sebessége", bizonyos keretek között. Viszont ha ezeket túl magasra állítod, elõfordulhat, hogy a gép a nem megfelelõ hûtés miatt "megsül" a processzor, vagy instabillá válik a mûködése.
Ezeknek az értékeknek a processzor típusának megfelelõ szinten kell lennie, vagy Auto értéken (Ebben az utóbbi esetben az alaplap dönti el ezeket az értékeket).
De ellenõrizd át a gépet.
Rendesen megy a hûtés? Nincsenek túl magas hõmérsékleten (50 °C felett) az alkatrészek? (Ennek ellenõrzésére ott van az Everest Home)
A gép ki van takarítva? Nem ül benne a por?
A tápfeszültség-értékek (+5 V, 3.3 V, +12 V, -12 V) nem térnek el túlzottan (1 V feletti differencia már gyanús)?
Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett átellenõrizted a gépet frissített adatbázisú víruskeresõvel (Nod32 próbaváltozat, AVG Free, Avira, Clamav, Avast) és kémprogramirtóval (Spyware Terminator, Ad Aware)?
Hijackthis naplóállományt analizáltattál már ezzel az oldallal?
A legfrissebb driverek vannak fenn?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Letoltottem, kiirtma, el is indult, de masfel ora alatt 3x vegigment a 100%, hibat nem talalt szerintem. Hanyszor kell vegigmennie? Meddig tart kabe ez az ellenorzes?
(2x 1GB KingMax 800Mhz a Ram!)
mi lehet a baj?
Pszt.
1. lehetõség: vírusfertõzés. Bár újratelepített a rendszered, de például a felhasználói szoftverekbe beette magát valami vírus, vagy a crackhez vírus is csatolódott, stb...
2. lehetõség: hardverprobléma. Haldokló táp, hibás memóriamodul (memtest - ezzel a programmal ellenõrizhetõ a memória állapota), elégtelen hûtés...
Kössz! A a javítás segített! Valamit nem rakot fel ami kellet volna a tûzfalnak de most sikerült és megy!
Bye!
PS3 ID: SDani456
++
http://www.flickr.com/photos/"itt pedig a felhasználó nevem legyen"/ , mer ott mindenki majdnem ugy van, csak én nem...
???????
++
Chaos Anno Domini
Létezik olyan hogy el tudom tárolni a "könyjelzõimet/linkjeimet" a neten? Mert ha pl. suliban, könyvtárban stb netelek akkor el tudjam érni? Rengeteg van és nemtom mindet fejbe tartani 😞
Fákjúal!
1. talán van fennt másik tûzfal és emiatt
2. valamiért elromlott, így javítás opció a telepítõben vagy rakd újra talán, ha másnak sincs tippje
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy a BitDefender Total Security 2008-ban nem megy a Firewall nem engedi bekapcsolni! Miért lehet ez?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
régebben nem kaptam választ, úgyhogy megint megpróbálom 😊
a következõ a problémám: össze van kötve 2 gép hálózaton, és ha Total Commanderrel másolok a másik géprõl az enyémre, akkor egyes fájloknál ezt a hibát irja:
Hiba: Nem olvasható: \\(és a gép- és fájlnév)
És ha a másik gépen áthelyezem máshova és ott osztom meg akkor meg már jó.
Ez mind a 2 gépen elõ szokott fordulni, és nem tudom, hogy mi a hiba oka.
Tudna valaki segiteni?
Elõre is köszi!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Ujabban soxor ujraindul a gepem. Azt hittem, mar tulterhelt, oreg az xp, de most formazott vinyora tettem fel vistat, es itt meg rosszabb a helyzet sokkal gyakrabban ujraindul, fagy, vagy kekhalal.
Mi lehet a baj? Minden otletet, segitseget szivesen veszek!
Koszonom!
Amennyiben LCD monitord van, ez is lehet a titok nyitja.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Faustus!
THX!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Nekem az lenne a problémám, hogy fellépek a netre és egy idõ után lecsatlakozik. Hozzátenném, hogy nem állítottam át semmit. Felraktam a Panda-t és még így is szórakozik. Ez bizonyos idõközönként szokta csinálni, néha 4 perc után van hogy 30 percig nincs vele baj. Elõször csak leáll az adatforgalom és csak rá 2-3 percre csatlakozik le, de ezalatt az idõ alatt nem tudok semmit se csinálni.
Akinek volt már hasonló baja, vagy hallott már ilyen problmáról, tudja hogyan kell megoldani, kérem segítsen.
A választ elõre is köszi.
u.i.: Nem mikrohullámú netem van.
Bár most utánanéztem a Google segítségével, és elvileg futnia kellene XP-n, persze az SP2 miatt meg lehet próbálni a fentebb leírtat. Esetleg meg lehet próbálni a patchelést, illetve ha még létezik, akkor hivatalos fórumon szétnézni.
Van egy játékom a Sudden Strike II. A régi gépen ment XP SP2 alatt és 98 alatt is. Felakartuk telepíteni az új gépre fel is települ erre elindítom és elindul az intró felét betölti, leáll. Mi lehet a gond? Túl teljesítjük a rendszerkövetelményeket.
Norton patrition maic-el egy 54gb-os patríciót átméreteztem 44gb-ra.
A folyamat során elment az áram(hát persze, hogy ekkor, nem volt még fél perce, hogy befejezze a dolgokat)
A windows nem ismeri fel a patríciót, de kiírja mennyi hely foglalt rajta.
Mi ilyenkor a teendõ?
(nem csináltam lemezt, amit még a telepítéskor kért a norton)
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7