Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(troll off)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Használnom kell az Agency FB betûtípust, viszont nincs benne minden magyar betû. Van valahol olyan verziója ennek a betûtípusnak ami magyarítva van?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
1.Bekezdés: Reinstall(tiszta gép,tiszta lappal).
2.Bekezdés:Backup módszer(gondolom nem csináltál elõtte mentést,egyet sem), olyan "módszer" amit szeretnél csak a mesékben létezik.
😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Még egy: lehet úgy formáznom egy meghajtót, hogy azon csak a Windows rendszerfájljai maradjanak rajta? Tehát teljesen olyan legyen a merevlemez, mint amikor a gép megvételekor volt.
every damn day
az eljárás belépési pontja(uplay has overlapped operation completed) nem talalhato a dll-ben (uplay_r1_loader.dll)
dll-t csereltem ugyanaz
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Már nem is tudom hónapok óta csak a szívás van ezzel.Bármilyen flasht rakok fel mindig ez van és már nagyon idegesít,hogy nem tudok normálisan netezni!
Next PC upgrade: 2022
Bár lehet, hogy inkább legyalulom a gépet, úgyis váltani kellene egy 64 bites rendszerre.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Köszönöm szépen a segítséget!
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Kb egy hete új jelenséget tapasztaltam:
youtube videók kimerevednek, egér mozgatására(!) továbbhalad, de csak ameddig mozgatom az egeret.
Késõbb hibaüzenet érkezik, h a shockwave leállt.
Az összes flasht eltávolítottam majd újratelepítettem, böngészõt letöröltem, újra raktam, de a jelenség megmaradt.
Ötlete valakinek?
Szeretnék segítséget kérni az alábbi probléma megoldásában:
Egy frissen telepített Win7 Ultimate/64bit rendszerre telepítettem a Comodo Internet Security legfrissebb változatát.
A telepítést követõen minden újraindításkor ez a hibaüzenet fogad:
[/url][/img]
(A képre kattintva nagyítható a hibaüzenet)
A neten többen írják, hogy a program törlésével, és egy registry tisztítással megoldódik a gond, és megszûnik a hiba.
Nos, nekem ugyanúgy megmaradt az említett hibajelenség.
Amit már próbáltam:
Lehetéges megoldások, amik sajnos nem vezettek eredményre
Nincs másik vírusirtó, vagy tûzfal telepítve.
Mi lehet a gond?
Mit kellene be/át állítanom, hogy visszaálljon az eredeti állapot?
A segítséget elõre is köszönöm!
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Több kameraval szeretnek streamingelni egy esemenyt, van AWS EC2 serverem oda lonem fel a videokat, de az adobe flash live encoder nem kepes tobb kamerat kezelni.
Nincs esetleg egy jo mixer program, amivel meg lehet/ossze lehet vagni a bejovo streameket es ugy tovabblokni a szerverre?
koszii
Kaspersky Rescue Disk
★★★★★
Állandóan kapok valami spam-et és mindig ugyanazt, a szolgáltatóm szerint saját magamnak küldöm. Próbáltam már mindenféle spam szûrõt de akkoris van hogy naponta 700 e-mailt is kapok.
Mail Delivery Subsystem <MAILER-DAEMON@MISSING_DOMAIN> ez a feladó címe, és semmit sem lehet tenni ellene. Valami ötlet hogy hogyan lehetne kiírtani ezt a spamet ami valószínûleg egy vírus lehet?
http://kepkezelo.com/images/3v2cn9jqapicippk6wid.jpg
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ez nem okoz gondot, de a képméret igen. Bármire állítom, szét van húzódva a videó....
Autómatikus, teljes kiterjesztés, 16:9; 4:3; 5:4; 3:2 arányok vannak... Hogy oldhatom meg?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az lenne a kérdésem hogy Cyberlink Powerdirector 11 Ultra verziójában miért nem tudom kihasználni a NVIDIA Cuda technológiát renderhez? Rendszer újra telepítés után jelentkezett a probléma, eddig tudta kezelni! Powerdirectorhoz az összes frissítés telepítve van!
VGA Típusa: NVIDIA Geforce 610M
Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate x64
NVIDIA driverbõl a legfrissebb béta van fent!
A program NVIDIA kártyával indul, nem integrálttal, szóval nem ez a beállítás hibás!
Köszi elõre a segítséget!
Megpróbálhatsz feltelepíteni egy Office 2003 vagy itt van ez az ingyenes szövegszerkesztõ szoftver az Open Office, csak ennek egy kisebb hibája van, hogy nem épp úgy helyez el dolgokat, mint az Office, legalábbis táblázatok esetében tapasztaltam. Ezt a kisebb hibát ezelõtt kb. 1 éve tapasztaltam és lehet azóta javították a hibát.
Úgy tûnik valaki szemmel verte ezt az Opera fájltársítási dolgot.
Sajnos a gép újraindítása sem hozott eredményt.
Egyébként úgy gondolom, hogy a jobb-klikk menüvel esetenként elvégzem a társítást és ha valamilyen csoda folytán sikerül végleges megoldás, megírom a körülményeket.
Köszönöm nektek az eddigi segítséget.
Üdvözlettel: gy?jt?
TotalCommender nincs a gépemen, de a MultiCommanderben is az Opera ikon jelenik meg a képekrõl.
Az Opera böngészõ elérhetõ a gépemen, de az ikon ellenõrzésekor nem fut és egyébként nem alapértelmezett böngészõ. Ez utóbbi megjegyzés válasz gergely1991 #19892 kérdésére is.
Az Opera program véletlenül nem fut?
A társítást meg kell lehessen változtatni semmi probléma nélkül.
Egy ideje a Microsoft Explorerben a *.jpg képfájlok Opera ikonként jelennek meg.
1 kép.
A Mappabeállítások ablakban megpróbáltam Microsoft Office Picture Manager programmal társítani, de valami oknál fogva nem sikerült..
2 kép.
A fenti probléma nem földrengetõ de bosszant, hogy nem tudom a társítást megváltoztatni.
Ezt néha nálam a youtube-nál is alkotja szóval, meg kell barátkozni a gondolattal.
Mûködik a javaslatod.
Köszönöm a gyors segítséget!