Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítséget kérnék, mert Windows 8-as rendszerem van és az alábbi számítási feladatot nem tudom megoldani a rendszer által biztosított számológéppel: gyök 4-2, gyök 9-3, gyök 16-4. Feltételezem hogy a Microsoftnál azért nem tudták ezt a nagyon bonyolult dolgot belefejleszteni a programba mert túl sok idõbe és pénzbe kerülne olyan szakembereket találni akik mint a mély matematikai részéhez is értenek, és a nehéz programozási munkát is el tudnák végezni.
(troll off)
Roger6
Jaaa, hát ahhoz valami font szerkesztõ program kéne. Azt hittem Photoshop-ban akarsz csinálni valamit, azért említettem a vesszõs megoldást.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Igen, csak az mellé rakja az ékezetet. Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy weblaphoz kellene betûtípus az ékezetekkel. A betûtípúst sikerült implementálni a weblapba, de már csak az "Û" és "Õ" betû hiányzik.

Roger6
Ismerem a betûtípust, nagyon jó választás. Ékezetet az ALT Gr + 9-es gombbal tudsz rakni (utána egy space-t nyomj, akkor rakja ki a karaktert), dupla vesszõ ALT Gr + Ö. Hosszú szövegben nyilván esélytelen.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Furcsa dologban szeretnék kérdést feltenni.

Használnom kell az Agency FB betûtípust, viszont nincs benne minden magyar betû. Van valahol olyan verziója ennek a betûtípusnak ami magyarítva van?

Az este dolgoztak valamit az sg.hu és látom még sok probléma van/jelent meg, úgyhogy sg.hu-val van a gond.
Metalmilitiakid
nemtom errõl hova kellene írni, szal bekérdezem itt. Logómûhelyben csináltattam magamnak logót, tegnap este kaptam egy verziót amit ki is raktam, de kértem változtatást, azt ma reggel kaptam meg, amikor mentettem le éppen vettem észre, hogy eltûnt amit kiraktam tegnap este. Megpróbáltam berakni az újat, de semmi az sem jelent meg. Semmit nem nyivákolt, hogy vmi rossz lenne. Mondom akkor visszarakom az eredetit ami már sztem lassan féléve megvolt és most az sem jelenik meg és már idegbajom van... Pls help.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Helló. Gondom akadt a Last.fm klienssel. Letöltöttem, felraktam, szinkronizáltam, de nem akar mûködni. Lehetséges, hogy azért, mert a párosított zenelejátszó (Winamp) nem azon a partíción van, ahol a rendszer?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

gergely1991
Érdekes kérdésekre,érdekes válaszok:
1.Bekezdés: Reinstall(tiszta gép,tiszta lappal).

2.Bekezdés:Backup módszer(gondolom nem csináltál elõtte mentést,egyet sem), olyan "módszer" amit szeretnél csak a mesékben létezik.
😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hogyan tudnám a 3 éves gépemet "újjá" varázsolni?(hardware frissítések nélkül-bár azon is rajta vagyok) A legtöbb ilyen gyorsító lépést ismerem (töredezettség mentesítés, automatikusan induló programok törlése, stb.), de szeretnék minél többrõl tudni.

Még egy: lehet úgy formáznom egy meghajtót, hogy azon csak a Windows rendszerfájljai maradjanak rajta? Tehát teljesen olyan legyen a merevlemez, mint amikor a gép megvételekor volt.

every damn day

DONGUBA
alaki erre a hibauzire tud megoldast?

az eljárás belépési pontja(uplay has overlapped operation completed) nem talalhato a dll-ben (uplay_r1_loader.dll)
dll-t csereltem ugyanaz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gergely1991
Remélem a valósvédelem a fut ettõl függetlenül rendesen. 😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

vizes
Ezek szerint nem egyedi a problémám.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

grebber
Valaki nem tud valami megoldást ere a Shockwave flash player állandó leállás/összeomlásra?

Már nem is tudom hónapok óta csak a szívás van ezzel.Bármilyen flasht rakok fel mindig ez van és már nagyon idegesít,hogy nem tudok normálisan netezni!

Next PC upgrade: 2022

vizes
Köszönöm!
Bár lehet, hogy inkább legyalulom a gépet, úgyis váltani kellene egy 64 bites rendszerre.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Metalmilitiakid
nem feltétlen újabb kell, csak újra rakni, lehet, hogy valami hiba van benne, érdemes elõször unisntall utána pedig még driver cleanerrel és Ccleanerrel is letakarítani és úgy felrakni újra

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

vizes
Nincs újabb driver hozzá. :-(

Sikerült megoldani a hibát. 😊

Köszönöm szépen a segítséget!

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

gergely1991
Futtatásba: msconfig>automatikus indítás fülön pipáld ki a fájlt.

Metalmilitiakid
vga driver esetleg, az szokott még ilyenekbe bezavarni, egy próbát megér

vizes
Üdv segítõk!

Kb egy hete új jelenséget tapasztaltam:

youtube videók kimerevednek, egér mozgatására(!) továbbhalad, de csak ameddig mozgatom az egeret.
Késõbb hibaüzenet érkezik, h a shockwave leállt.
Az összes flasht eltávolítottam majd újratelepítettem, böngészõt letöröltem, újra raktam, de a jelenség megmaradt.
Ötlete valakinek?

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni az alábbi probléma megoldásában:
Egy frissen telepített Win7 Ultimate/64bit rendszerre telepítettem a Comodo Internet Security legfrissebb változatát.
A telepítést követõen minden újraindításkor ez a hibaüzenet fogad:

[/url][/img]
(A képre kattintva nagyítható a hibaüzenet)

A neten többen írják, hogy a program törlésével, és egy registry tisztítással megoldódik a gond, és megszûnik a hiba.
Nos, nekem ugyanúgy megmaradt az említett hibajelenség.

Amit már próbáltam:
Lehetéges megoldások, amik sajnos nem vezettek eredményre

Nincs másik vírusirtó, vagy tûzfal telepítve.

Mi lehet a gond?
Mit kellene be/át állítanom, hogy visszaálljon az eredeti állapot?

A segítséget elõre is köszönöm!

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Metalmilitiakid
OBS (open broadcaster software) képes egyszerre több forrást is kezelni, csak azt nem tudom, hogy ezeket hogy rakja egybe a képernyõre ugyebár, mivel én csak a monitoron zajló dolgokat streamelem vele, ahol nincs 2 nem egymásra illõ dolog, mint ami 2 kameránál alap, de sztem egy próbát megér.

Sziasztok!
Több kameraval szeretnek streamingelni egy esemenyt, van AWS EC2 serverem oda lonem fel a videokat, de az adobe flash live encoder nem kepes tobb kamerat kezelni.
Nincs esetleg egy jo mixer program, amivel meg lehet/ossze lehet vagni a bejovo streameket es ugy tovabblokni a szerverre?
koszii
Thunderbirdet használok, az de mondjuk a webmailben is megjelennek a Thundertól függetlenül ezek a spamek.

gergely1991
Csak nem klienst használsz erre?
Kaspersky Rescue Disk

Én arra gondolok, hogy kaptál egy vírust és a nevedben az e-mail címedrõl spammel valaki, gondolom ezért kapod a téves címrõl az e-mail-eket. Nekem akkor jött ilyen levél amikor rossz címre küldem el egy levelet. Persze lehet, hogy tévedek valaki aki érti is hozzá olyan is válaszoljon, de egy jelszó cserét azért a biztonság kedvéért csinálj szerintem. 😊

★★★★★

E-mailezésel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Állandóan kapok valami spam-et és mindig ugyanazt, a szolgáltatóm szerint saját magamnak küldöm. Próbáltam már mindenféle spam szûrõt de akkoris van hogy naponta 700 e-mailt is kapok.
Mail Delivery Subsystem <MAILER-DAEMON@MISSING_DOMAIN> ez a feladó címe, és semmit sem lehet tenni ellene. Valami ötlet hogy hogyan lehetne kiírtani ezt a spamet ami valószínûleg egy vírus lehet?

trident

http://kepkezelo.com/images/3v2cn9jqapicippk6wid.jpg

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Szeretnék egy videót elforgatni (mobillal vették fel, és mint lehet látni, el kell fordítani).
Ez nem okoz gondot, de a képméret igen. Bármire állítom, szét van húzódva a videó....

Autómatikus, teljes kiterjesztés, 16:9; 4:3; 5:4; 3:2 arányok vannak... Hogy oldhatom meg?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

a képet még Win 8 alatt csináltam még úgy fél éve azt használtam, de nem változott azóta hardware. Windows 7-en is mûködött a CUDA szóval tuti nem az OS hibája
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy Cyberlink Powerdirector 11 Ultra verziójában miért nem tudom kihasználni a NVIDIA Cuda technológiát renderhez? Rendszer újra telepítés után jelentkezett a probléma, eddig tudta kezelni! Powerdirectorhoz az összes frissítés telepítve van!

VGA Típusa: NVIDIA Geforce 610M

Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate x64
NVIDIA driverbõl a legfrissebb béta van fent!

A program NVIDIA kártyával indul, nem integrálttal, szóval nem ez a beállítás hibás!

Köszi elõre a segítséget!
nyirog
Valahol biztos van eltûnve a polcok mélyén 😄. Á mindegy, lehet rászánom az idõt aztán azt a 100 db mentett sms-t begépelem kézzel, régimódian.

nyirog
office 2010-vel most végül is laptopon amúgy gyorsan betöltötte a 900 oldalas dokumentumot, lehet a nagy gép erõforrása kevéske volt neki 😊 Köszönöm a tanácsokat

gergely1991
Vagy telefonhoz mellékelt szoftver segítségével(már ha van).

gergely1991
Mondjuk másold át azokat a sim-re aztán tedd át egy másik telefonba,majd a másik telefonhoz csatolt szoftver segítségével fel a számítógépre.Anélkül sehogy.

nyirog
nokia 5310-bõl hogyan tudom kiszedni az smseket a telefon memóbiájából (tehát nem a ki-be rakható memória karira gondolok) és felvinni azokat a gépre?

gergely1991
Vagy még próbáld ki a AbiWord-öt.

Ilyen nagy oldalszámú dokumentumokkal nem foglalkoztam, csak maxim 100 oldalig és nem is teszteltem az Office 2007 csak a 2010, de azt is csak maxim olyan 10 oldalas dokumentumok esetében. Nálam Windows XP SP3 van, de egész 100 oldalasig az Office 2003 semmi probléma nélkül felnyitotta. Az igaz, hogy az Office 2010 Windows XP esetében már jobban terheli a gépet valamivel.
Megpróbálhatsz feltelepíteni egy Office 2003 vagy itt van ez az ingyenes szövegszerkesztõ szoftver az Open Office, csak ennek egy kisebb hibája van, hogy nem épp úgy helyez el dolgokat, mint az Office, legalábbis táblázatok esetében tapasztaltam. Ezt a kisebb hibát ezelõtt kb. 1 éve tapasztaltam és lehet azóta javították a hibát.
nyirog
sima office 2007-2010, de nagyon lassú és szinte alig használtam, szóval mondhatni még semmilyet nem használtam ilyen célra, ezért kérdezem

Eddig milyen szóvégszerkesztõt használtál hogy ilyen gondjaid voltak?
nyirog
Sziasztok azt szeretném kérdezni h tudtok e olyan szövegszerkesztõ programot ajánlani ami nem lassul vagy fagyizik be 900 oldalas dokumentumok szerkesztésénél, nem baj ha angol (habár ha van benne magyar nyelv az külön jó) és viszonylag azért az alap funkciókon túlmenõen jó lenne ha gazdag tudású lenne valamennyire (szóval, hasábok, képek szövegbe szerkesztése, betûk formázása, stb). Elõre is köszönöm 😊

Szia!
Úgy tûnik valaki szemmel verte ezt az Opera fájltársítási dolgot.
Sajnos a gép újraindítása sem hozott eredményt.
Egyébként úgy gondolom, hogy a jobb-klikk menüvel esetenként elvégzem a társítást és ha valamilyen csoda folytán sikerül végleges megoldás, megírom a körülményeket.
Köszönöm nektek az eddigi segítséget.

Üdvözlettel: gy?jt?

Mikor megcseréled, hogy egy másik programban nyissa fel az adott fájltípust, akkor hogy a Windows Explorer-ben is megváltozzanak a dolgok, újra kell indítani a gépet (pl. Multi Commander-nél csak egyszerûen újraindítod a Multi Commander-t és máris ki kell legyenek cserélve az ikonok)
Szia!
TotalCommender nincs a gépemen, de a MultiCommanderben is az Opera ikon jelenik meg a képekrõl.
Az Opera böngészõ elérhetõ a gépemen, de az ikon ellenõrzésekor nem fut és egyébként nem alapértelmezett böngészõ. Ez utóbbi megjegyzés válasz gergely1991 #19892 kérdésére is.

gergely1991
Alapértelmezett böngészõ esetleg nem az opera?

Csak az Explorer-ben? Pl. Total Commanderben milyen ikonként jelennek meg?
Az Opera program véletlenül nem fut?
A társítást meg kell lehessen változtatni semmi probléma nélkül.
Szervusztok!
Egy ideje a Microsoft Explorerben a *.jpg képfájlok Opera ikonként jelennek meg.
1 kép.
A Mappabeállítások ablakban megpróbáltam Microsoft Office Picture Manager programmal társítani, de valami oknál fogva nem sikerült..
2 kép.
A fenti probléma nem földrengetõ de bosszant, hogy nem tudom a társítást megváltoztatni.

gergely1991
Hûvös estét.
Ezt néha nálam a youtube-nál is alkotja szóval, meg kell barátkozni a gondolattal.

Szia!
Mûködik a javaslatod.
Köszönöm a gyors segítséget!