Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Szia!
Próbáld frissíteni(ctrl+F5-el).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Szervusztok!
A Google Chrome böngészõm egyes weblapok megnyitásával egyidõben a képernyõ felsõ - sárga színû - sávjában jelzi, hogy az Adobe Shockwave plugint nem sikerült megnyitni.
Azért nem értem a jelzést, mert a Chrome böngészõ pluginjai között megtalálható a Shockwava plugin is, miután korábban telepítettem.
Adobe Shockwave Player plugin
Mi lehet a probléma?

Üdvözlettel: gy?jt?

Metalmilitiakid
Kérdésem lenne. Routeren meg van osztva pár mappa a gépemen, hogy mások is lássák. Lehetséges, hogy valaki abból a pár mappából kiindulva bejusson a gépem többi részére ? Ha igen akkor hogyan tudja ezt megtenni, és miként oldható meg, hogy ne jusson tovább. Nem kell nagy hackerekre gondolni, csak vannak kíváncsi lakótársaim, vagy én vagyok paranoiás 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Teljesen professzionális, köszönöm széken!

★★★★★

kipróbálom 😊

★★★★★

gergely1991
Windows Movie Maker?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Üdv!

Webkamerához keresek egy programot, amivel tudnék videót is csinálni. Egy Acer Aspire 5736Z laptop van és ebben egy valamilyen 1.3 Mp-es kamera.
A skypenál teljesen jól mûködik csak ott ilyen lehetõség nincs.

★★★★★

schrankszekrény
<#love11>

\"jobb, ha az okos hülyéskedik, mint, ha a hülye okoskodik ...\"

Adok egy linket is hozzá, hogy ne kelljen keresni 😊

Piriform Defraggler

The Matrix has you...

Az a pontozás nekem is 5-öt ír már a legelsõ nap óta, szóval ez csak az IDE illetve SATA csatolók miatt van, ha SSD-s a vinyód, talán akkor változik, mivel az gyorsabb, de másképp is mûködik, ez most nem téma 😊

Szóval többnyire a töredezettségmentesítõk tudnak állapotot is felmérni, például a Piriform Defraggler tud ilyet - ráadásul ingyenes -, csak aztán némely infot le kell fordítani, mert eléggé érdekes dolgokat is ír, szerintem halandó embernek semmit sem mondanak. Van egy fõ oldala, ha ott azt írja, hogy GOOD, akkor már nagy baj nem lehet.

The Matrix has you...

schrankszekrény
9 éves a vinyóm, milyen szoftverrel tudnám kideríteni nem a hdd miatt laggolnak-e a játékok, a windows-os pontozás szerint is a vinyó a leglassab a gépben 5 pontot kapott a többi cucc 7 felett ...

gergely1991
A böngézõ gyorsító tárját nem ártana törölgetni.És ami a legfontosabb: Lemezkarbantartó futtatása ajánlott.

gergely1991
Ha azokat is törölnéd akkor Windows-t se ártana. 😄

biomage
azt ne töröld, de miért van az kint a fõkönyvtárban? nincs a program files könyvtárban is?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

schrankszekrény
basszus találtam komplett dvd filmet is az apps mappában <#vigyor5>

schrankszekrény
Java-ból is van ilyenem kb 1GB, akkor azok is mehetnek a levesbe ?a legutolsó dátúmút nem kell meghagynyi ? ezekben rendesen telepített fájlok vannak *.dll meg mindenféle 😄

biomage
nem kell a windowsnak, az csak a telepítõ.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

schrankszekrény
sziasztok
tisztogatnám a C meghajtót, mert 30GB és még is csak 1GB szabad hely van rajta , amit lezabál a youtube, ezért , arra lennék kíváncsi, hogy ez a sok ATI meg AMD driver f*sság tényleg kell , összesen 2,5GB ...

leoon
Nos találtam egy fórumot ahol szintén ugyanezzel a problémával szembesült valaki.
http://forum.techcorner.hu/index.php?showtopic=11164
Itt a fenti linken a 34-es hozzászólásban le is írja a megoldást ami egy proxy cím beírásával valósul meg, na de mi alapján írjak én be proxy címet a lan beállításoknál?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Sziasztok! Egy mappát letitkosítottam az EncryptOnClick nevû programmal kb. egy éve. Persze voltam olyan hülye hogy a jelszót nem mentettem el sehová. Most szükségem lenne a mappában tárolt adatokra. Viszont a jelszót elfelejtettem és így persze nem tudom megnyitni. Tudtok valami módszert amivel be tudok így is lépni? Ha valaki tud megoldást ,kérem segítsen! Elõre is köszönöm!
Ezeket ajánlom lefuttatni még:
Malwarebyte's Anti-Malware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
A végén törlöd õket (uninstall, amelyiket kell).
leoon
persze, próbáltam azzal is, de egyikkel sem jártam sikerrel. egy vírusellenõrzést megpróbálok még esetleg...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

"Ha csak az internetszolgáltatás változott meg és más semmi..." >>>>> én itt arra értettem a dolgokat, hogy az internetszolgáltatás megcserélése elõtt és utána sem volt szoftvertelepítés vagy esetleg vírusfertõzés és csak biztonságoz oldalak voltak felnyitva!!!
Más böngészõvel is ugyanez a helyzet? Próbáltad az Internet Explorer-rel felnyitni az oldalt?
Azért le lehetne mégis ellenõrizni a gépedet egy pár vírusellenõrzõvel a biztonság okáért, de azért még lehetnek beállítások, amelyek nem vírusfertõzés oka vagy maradványa.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rendesen ki kellene szálljanak hozzád és le kellene ellenõrizék a dolgokat!
leoon
T-home telefonos szervízét is felhívtam, akik szintén nem tudtak segíteni.
A javaslatuk a file menüben a 'work offline' pontból a pipa eltüntetése és az eszközök menüben a internet beállításoknál a nincs automatikus tárcsázás aktiválása.
Sajnos ez sem segített.

leoon
Hívtam õket természetesen, de õk a rendszerük alapján úgy látják, hogy a szolgáltatással minden rendben és nálam lehet valami beállítási probléma.

Ha csak az internetszolgáltatás változott meg és más semmi, közben vannak problémák egyes oldalakkal, akkor egy megoldás van, hogy felhívod a szolgáltatót és megmondod a problémádat, ... õk kell orvosolják, mert ilyen esetben náluk van a gond.
leoon
A sebességet 1 oldalon tudom csak megmérni, mert ezt adja csak be. (speedtest.net)
download speed 10 mbps átlagban
upload speed: upload test error üzenetet dobja ki.

Rendszerben megnéztem az állapotot a helyi kapcsolatoknál ott az:
ipv4: internet
ipv6: korlátozott, ha ez az információ segít valamit.

Egy sima t-home oldal megnyiásakor is ezt az üzenetet adja:
A Google Chrome nem tudott csatlakozni a www.t-home.hu webhelyhez

leoon
Illetve néhány oldalt olyan lassan ad be mintha 0,001 megával jönne csak.

leoon
Sziasztok!

Internetszolgáltatással lenne egy kérdésem. Miért lehet az, hogy mióta T-Home vezetékes internetre elõfizettünk azóta néhány oldalt semmilyen körülmények között nem ad be egy böngészõ sem (pl. indamail amit elõzõleg nap mint nap néztem a leveleim miatt)?
10 megás a net tehát alap, de ezzel ellentétben a sebességet megmértem az jó, adja a 10 megát. A böngészõm ugyanaz mint elõzõleg, a gépem is, beállításokon nem változtattam semmit. Elõzõleg T-Mobile-os mobil netem volt, azzal rendben volt minden. Beállításoknál kellenne valamit módosítani?

Valakinek valami ötlet?
VAgy esetleg melyik fórumba lenne érdemes ezt az üzit elküldeni még?
Elõre is kössz!

gergely1991

trident
A http://www.covertbrowsing.com/ biztonságos?

Jelenleg nem tudom használni a TOR-t, hogy egy weboldalra belépjek (cookie miatt siránkozik, de nem tudom engedélyezni)....
Ez nem jött be: http://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-engedelyezese-es-tiltasa-amit-weboldak-haszn

Van a TOR-on kívül más ötletetek?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ez csak XP alá jó?

The Matrix has you...

pxxl
<#eljen> boldogság 😊

All hail the double x!

Szervusz pixxel!

Köszönöm a gyors segítséget!
A böngészõkben minden rendben van. Az általad ajánlott UPC Fiber Power sebesség-optimalizáló program megtette a hatását.
A sebesség - egészen kis eltérésekkel - 50/5 Mbit/sec.

pxxl
UPC Fiber Power sebesség-optimalizáló program

Windows XP operációs rendszert használó elõfizetõinknek sebesség-optimalizáló segítséget nyújtunk, díjmentesen.

>>LINK

továbbá:
A upc internet csomagonkénti garantált le- és feltöltési sebessége: Fiber Power 10 - 3/0,25 Mbit/sec; Fiber Power 25 - 8/0,5 Mbit/sec; Fiber Power 50 - 15/2 Mbit/sec; Fiber Power 120 - 30/4 Mbit/sec.

All hail the double x!

Ez érdekes jelenség, nálam nem volt ilyen mikor modemet cseréltek...

esetleg egy ügyfélszolis eszmecsere - lehetõleg mûszakis kollégával, ne a diszpécserrel - és talán tud rá mondnai valamit, hátha más is találkozott ilyennel és már bent is tudnak róla valamit

The Matrix has you...

Szia!
A közelmúltban a UPC 50/5 Mbps modemet épített be a számítógépemhez.
Az intenet sebességet ellenõriztem a gépemen elérhetõ böngészõkön.
Az alábbi furcsa eredményeket találtam:
IE: 10/5.2 Mbps
Firefox: 9.8/5.2 Mbps
Chrome: 51/5.3 Mbps
Opera: 9.7/4.8 Mbps
A sebesség-ellenõrzést több sebességmérõn is ellenõriztem, és közel azonos értékek adódtak.
Az adatokból látható, hogy egyedül a Chrome böngészõ esetén teljesül az elvárható internet sebesség.
Egy fórumon utalást találtam ara, hogy az Adobe Flash Player beállításait, és/vagy a Shockwave plug-in mûködését kell ellenõrizni.
Mi lehet a megoldás?

Hi!

Töltsd le a toolbarremover.exe programot, futtasd és az eltávolítja!

Üdv: howarju

Vicces, mert pont onnan töltöttem le...

gergely1991
Innen kellett volna "zip"elve.
Esetleges keresés Kaspersky Virus removal tool-al.
Vagy Rendszer-visszaállítás alkalmazása.

Sziasztok, le akartam tölteni egy media player classic lejátszót de vele együtt lejött és feltelepült egy új és fölösleges search toolbar. Hogyan lehet eltávolítani? Windows Pprogramok eltávolításánál nem találom, illetve megnéztem a Google Chrome bõvítmények között és ott sem találtam. Találtam viszont egy PC Cleaner nevû programot aminek elvileg van letölthetõ search toolbar uninstaller nevû bõvítménye. Érdemes letöltenem ezt a PC Cleaner-t vagy inkább más módon kéne letörölnöm azt a fölösleges toolbar-t?

Metalmilitiakid
Köszi!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Balumann
*pendriveról telepíthetõt

Balumann
Igen, XP esetén Rufus nevû programmal tudsz csinálni pendriveról (ezt hiszem ezzel sikerült, a többivel nem igazán). Win7-re is jó elvileg, de arra viszont a Microsoftnak is van egy toolja.

Metalmilitiakid
Újabb probléma, le kellene formáznom egy C meghajtót ami ugye nem lenne gáz, ha nem egy netbookon kéne amin nincs CD meghajtó, így nem tudok bele win CD t rakni. Ilyenkor mi a megoldás ? Van vmi pendrive ról telepíthetõ win amivel tudok szórakozni ?

pxxl
Jaa akk ok 😄

All hail the double x!

Metalmilitiakid
Nem le, hanem ki 😄 2 itthoni gép között

pxxl
miért cserélted le? <#fejvakaras>

All hail the double x!

Metalmilitiakid
GTS250 van benne viszont most istenesen meglepõdtem ettõl a geforce experience izétõl, de megleltem amit kerestem, automatán van. A csere pedig egy 5770 rõl lett, szóval nemtom mekkora lépés volt az visszafelé, mert nemhiszem, hogy nagyon sok hogy ennyire jobban kelleen pörögnie a ventinek.

Lehet, hogy többet számol/dolgozik a CPU mint eddig, azért pörgeti a ventijét. Nézd meg az Nvidia beállításokban, hogy mit használ Physix-nél, ha a CPU-t, akkor azért pörög jobban. Automatikusra érdemes, mármint akkor ha számít Neked a teljesítmény, mert ott a jobb CPU-t használja, ez meg amit írtál nem egy rossz. 😊 mondjuk nem tudom milyen kártyád van.
Ezenfelül vásárolhatsz még jobb hûtõt is, ami jobban hûti és csendesebb mellette.

The Matrix has you...