Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld frissíteni(ctrl+F5-el).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A Google Chrome böngészõm egyes weblapok megnyitásával egyidõben a képernyõ felsõ - sárga színû - sávjában jelzi, hogy az Adobe Shockwave plugint nem sikerült megnyitni.
Azért nem értem a jelzést, mert a Chrome böngészõ pluginjai között megtalálható a Shockwava plugin is, miután korábban telepítettem.
Adobe Shockwave Player plugin
Mi lehet a probléma?
Üdvözlettel: gy?jt?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
★★★★★
★★★★★
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Webkamerához keresek egy programot, amivel tudnék videót is csinálni. Egy Acer Aspire 5736Z laptop van és ebben egy valamilyen 1.3 Mp-es kamera.
A skypenál teljesen jól mûködik csak ott ilyen lehetõség nincs.
★★★★★
The Matrix has you...
Szóval többnyire a töredezettségmentesítõk tudnak állapotot is felmérni, például a Piriform Defraggler tud ilyet - ráadásul ingyenes -, csak aztán némely infot le kell fordítani, mert eléggé érdekes dolgokat is ír, szerintem halandó embernek semmit sem mondanak. Van egy fõ oldala, ha ott azt írja, hogy GOOD, akkor már nagy baj nem lehet.
The Matrix has you...
\"jobb, ha az okos hülyéskedik, mint, ha a hülye okoskodik ...\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
tisztogatnám a C meghajtót, mert 30GB és még is csak 1GB szabad hely van rajta , amit lezabál a youtube, ezért , arra lennék kíváncsi, hogy ez a sok ATI meg AMD driver f*sság tényleg kell , összesen 2,5GB ...

http://forum.techcorner.hu/index.php?showtopic=11164
Itt a fenti linken a 34-es hozzászólásban le is írja a megoldást ami egy proxy cím beírásával valósul meg, na de mi alapján írjak én be proxy címet a lan beállításoknál?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Malwarebyte's Anti-Malware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
A végén törlöd õket (uninstall, amelyiket kell).
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Más böngészõvel is ugyanez a helyzet? Próbáltad az Internet Explorer-rel felnyitni az oldalt?
Azért le lehetne mégis ellenõrizni a gépedet egy pár vírusellenõrzõvel a biztonság okáért, de azért még lehetnek beállítások, amelyek nem vírusfertõzés oka vagy maradványa.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A javaslatuk a file menüben a 'work offline' pontból a pipa eltüntetése és az eszközök menüben a internet beállításoknál a nincs automatikus tárcsázás aktiválása.
Sajnos ez sem segített.
download speed 10 mbps átlagban
upload speed: upload test error üzenetet dobja ki.
Rendszerben megnéztem az állapotot a helyi kapcsolatoknál ott az:
ipv4: internet
ipv6: korlátozott, ha ez az információ segít valamit.
Egy sima t-home oldal megnyiásakor is ezt az üzenetet adja:
A Google Chrome nem tudott csatlakozni a www.t-home.hu webhelyhez
Internetszolgáltatással lenne egy kérdésem. Miért lehet az, hogy mióta T-Home vezetékes internetre elõfizettünk azóta néhány oldalt semmilyen körülmények között nem ad be egy böngészõ sem (pl. indamail amit elõzõleg nap mint nap néztem a leveleim miatt)?
10 megás a net tehát alap, de ezzel ellentétben a sebességet megmértem az jó, adja a 10 megát. A böngészõm ugyanaz mint elõzõleg, a gépem is, beállításokon nem változtattam semmit. Elõzõleg T-Mobile-os mobil netem volt, azzal rendben volt minden. Beállításoknál kellenne valamit módosítani?
Valakinek valami ötlet?
VAgy esetleg melyik fórumba lenne érdemes ezt az üzit elküldeni még?
Elõre is kössz!
Jelenleg nem tudom használni a TOR-t, hogy egy weboldalra belépjek (cookie miatt siránkozik, de nem tudom engedélyezni)....
Ez nem jött be: http://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-engedelyezese-es-tiltasa-amit-weboldak-haszn
Van a TOR-on kívül más ötletetek?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
The Matrix has you...
Köszönöm a gyors segítséget!
A böngészõkben minden rendben van. Az általad ajánlott UPC Fiber Power sebesség-optimalizáló program megtette a hatását.
A sebesség - egészen kis eltérésekkel - 50/5 Mbit/sec.
Windows XP operációs rendszert használó elõfizetõinknek sebesség-optimalizáló segítséget nyújtunk, díjmentesen.
>>LINK
továbbá:
A upc internet csomagonkénti garantált le- és feltöltési sebessége: Fiber Power 10 - 3/0,25 Mbit/sec; Fiber Power 25 - 8/0,5 Mbit/sec; Fiber Power 50 - 15/2 Mbit/sec; Fiber Power 120 - 30/4 Mbit/sec.
All hail the double x!
esetleg egy ügyfélszolis eszmecsere - lehetõleg mûszakis kollégával, ne a diszpécserrel - és talán tud rá mondnai valamit, hátha más is találkozott ilyennel és már bent is tudnak róla valamit
The Matrix has you...
A közelmúltban a UPC 50/5 Mbps modemet épített be a számítógépemhez.
Az intenet sebességet ellenõriztem a gépemen elérhetõ böngészõkön.
Az alábbi furcsa eredményeket találtam:
IE: 10/5.2 Mbps
Firefox: 9.8/5.2 Mbps
Chrome: 51/5.3 Mbps
Opera: 9.7/4.8 Mbps
A sebesség-ellenõrzést több sebességmérõn is ellenõriztem, és közel azonos értékek adódtak.
Az adatokból látható, hogy egyedül a Chrome böngészõ esetén teljesül az elvárható internet sebesség.
Egy fórumon utalást találtam ara, hogy az Adobe Flash Player beállításait, és/vagy a Shockwave plug-in mûködését kell ellenõrizni.
Mi lehet a megoldás?
Töltsd le a toolbarremover.exe programot, futtasd és az eltávolítja!
Üdv: howarju
Esetleges keresés Kaspersky Virus removal tool-al.
Vagy Rendszer-visszaállítás alkalmazása.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ezenfelül vásárolhatsz még jobb hûtõt is, ami jobban hûti és csendesebb mellette.
The Matrix has you...