Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Egyébként az altgr C (illetve a ctrl + alt + C) lenyomására nem történik semmi
Elméletileg alt + C -vel kellene, de nem írja be. Nincs sehol se hotkeynek se beállítva (azért mondom mert pl alt + W vagy alt+Q peldául a catalyst hotey volt, és ha bevan kapcsolva akkor nem tudok vonalat írni). Minden más mûködik, csak ez nem (gombokkal természetesen nincs probléma). Egyébként így van amióta ez a gépem van (nyár eleje óta), de mostmár nagyon zavar, egyre többet kellene a gomb <#szomoru1>#szomoru1>
Valahol esetleg ezek a kombinációk változtathatók/beállítohatók (például regisztry vagy ilyesmi helyeken)? Ha valaki tud segíteni segítsen pls <#rolleyes>#rolleyes>
Chaos Anno Domini
Az Avast Home egy ingyenes antivírus, tud magyarul, és elég népszerû az otthoni felhasználók körében. Kevesebbet tud, mint a fizetõs változata, de ezek a hiányzó funkciók többnyire csak kényelmi funkciók, a hatékonyságán nem csorbítanak nagyon. Viszonylag tényleg jó antivírus.
De ez csak vírusirtó, nincs benne tûzfal, spam szûrõ, kémprogramirtó, úgyhogy ha netán kipróbálnád, akkor egy tûzfalat, és egy kémprogramitrót(ebbõl ha nincs valós idejû védelme, csak idõnként lefuttatod, az is jó) mindenképpen be kell szerezned mellé.
Ad-Aware 2007: Próbáld meg csökkentett módban, kikapcsolt rendszer visszaállítás mellett lefuttatni a programot, és így törölni a találatokat. Rendszer visszaállítás kikapcsolását itt tudod elvégezni:
Sajátgép tulajdonságok > A rendszer visszaállítása fül > pipáld ki a jelölõnégyzetet.
Majd csökkentett módba így lépsz be:
Újraindítod a gépet, és rögtön, miután látod (felvillanni) a hardware információkat, bios öntesztjét(POST), kezdd el nyomogatni sûrûn az F-at, majd ha bejön a választási lehetõség, akkor menj a "rendszer csökkentett módú indítása"-ra (vagy valami hasonlóra), ezután betölt a rendszer, elindítod az ad-aware-t, elvégzed amit kell, amjd újraindítod a rendszert. Aztán a rendszer visszaállítást kapcsold be ugyan ott (pipát kiveszed). Ha ezután sem tûntek el a vackok, akkor majd folytatjuk.
Chaos Anno Domini
Teszt
inkább tedd föl az Avast!-ot,jobb és ráadásul ingyenes ,lehet,hogy megtûrik egymást
Trend Micro Antivirus addig nem megy föl a gépre, amíg minden más tûzfalat/antivírust/kémprogramirtót el nem távolítasz.
Ha a ZoneAlarm IS-sel meg vagy elégedve, akkor szükségtelen váltani. Nyugodtan használd továbbra is.
Chaos Anno Domini
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
.: mobilize.hu :.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van ez a nyomtatható felületû DVD/CD és hogy ezt mivel tudnám én rányomni a lemezre.
Most nem a LightScribe-re gondolok mert az nem, olyan jo minosegu mint ez.
Elkelne egy kis segítség. Microsoft Office PowerPoint 2003-al készítettem bemutatót. Több problémám is akadt vele.
1.Amikor mentettem a file nem *.pps formátum lett hanem *.ppt. Hogyan tudom *.pps-be menteni?
2. Hogyha a kész bemutatót elküldöm e-mailba, a nem tudják megnézi, illetve megnézni megtudják de nibcs hang ami pedig a lényeg lenne.
Egy trükköt találtam ki rá, de kicsit macerás. Lényeg annyi, hogy azt a mezõt, amit nem akarod hogy üresen hagyjanak, kitöltöd nullákkal. Majd létrehozol egy ilyen érvényesítést, amelybe egyéni szabályt választasz, és megadsz egy osztást, miszerint 10/C1 (C1 az a mezõ, amibe akarod hogy irjanak). Majd átmész a másik fülre felül, Hibajelzésre, és kiiratsz valamit, hogy adjon meg adatot. Nullával osztáskor hibát fog jelezni, igy kiirja a usernak, hogy adjon meg valamit 😄
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Adva van egy excel táblázat.Meg lehet azt oldani hogy ha hiányosan töltik ki akkor ne lehessen bezárni vagy küldjön egy mailt egy adott mailcímre?
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Kis gondom akadt a partícinálás során, pontosabban a legelején. Korábban a saját gépemen simán létrehoztam 6 partíciót, de most nem sikerül. Laptopról van szó. 80 Gb. Nincs egy hetes. Xp Sp2 van fenn, plusz néhány hasznos progi egyelõre. Védelemnek felraktam a Nod 3.0-t. Ja, és wifi-vel van megoldva a net. Paragon Partition Managerrel próbálkozom. Mikor a meglévõ partíciót átméretezném, nem engedi, mivel szerinte a partíció használatban van. Lefoglalt lemezterület mindössze 5 Gb. Nem értem. Kikapcsoltam a Nod-t hátha a valósidejû védelme zavar be, de nem használt. Még arra gondoltam, hogy a netet leállítom, de nem látom sok értelmét. Mit gondoltok, mi lehet a gondja?
Ezt a problémát már egy másik topicban is kifejtettem, de nem kaptam rá választ, ezért gondoltam, hogy itt is megpróbálkozom.
Elõre is köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
pár hónapja az asztali pc-m játszotta azt, hogy nem nagyon akarództak mûködni a php-s dolgok (ill asszem azok..), olyasmik voltak, hogy nem jött be se a freemail (kiírja, hogy belépés, oszt megáll), se az iwiw (ez vmi sütis problémát mond..), se a hotmail, vagy hogy itt sg-n ha privi üzit küldtem, utána az üzenõablakot nem akarta becsukni az istennek se, hiába kattintottam a bezárásra, csak arra reagált, ha frissítettem..újratelepítettem a gépet,így jó lett..azt hittem, hogy tûzfalat vagy vírkert barmoltam el telepítéskor...viszont most egyik napról a másikra a notebookon is ugyanezt játsza..de ezen eleinte nem volt ilyen, lassan fél éves rajta az xp, de most hirtelen elkezdte ezt a hülyeséget nyomatni rajta..mi okozhatja ? mert kémkeresõk, víruskeresõk nem nagyon találtak semmit...