Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Töltsd le ezt, elindítod, do a system scan and save the logfile, majd a kapott naplóállomány tartalmát másold be ide.

Chaos Anno Domini

Balumann
jah újraindítottam, semmi változás. Szinte biztos, hogy nem az Ati szoftverek miatt van ez.

HI!Megprobáltam a csökkentett módot,de semmi,ugyanaz.Letõltöttem egy olyat hogy A-squared,ezzel sikerült a 36-ból 32-õt karanténba helyezni de a maradék négyet õ se találta meg.Lefuttattam az ADAWARE-t és lám õ megtalálta a maradék négyet.Rányomtam a remove gomba,eddig OK.Hogy ha legközelebb igy lesz e azt nem tudom.Mi van ha azt a maradék négyet megint megtalálja majd?Egyszoval ez egy ördögi kör,kergetem a ezeket a kis mocskokat a gépen de valahogy sose sikerül véglegesen kiirtani õket.Az A-squared szerintem jó munkát végzett!Remélem nála az a 32 kis fertõzött fájl nem mozdúl sehova.Csak ez a maradék négy idegesit még mindig.Valami ötleted (ötletetek) van??Egyébként a gép ugyanolyan jó ezekkel a kis vackokkal is én nem veszek észre rajta semmit.Köszönöm hogy eddig is segitettetek!Üdv!!
zvaragabor
Hopp, véletlenül lemaradt. Szóval F8-at kell nyomodni, ahogy kollektor is írta. Bocsi. Így próbáld meg.

Chaos Anno Domini

Miután a szolgáltatásoknál letiltottad a ATI Hotkey Poller-t,újrainditottad a gépet?

Balumann
Erre már én is gondoltam hogy a Catalist miatt van, de a Catalist alt+W -re teszi a gyors gombot, de már kivettem ott a pipát onnan hogy enable hotkeys (a alt + W miatt ez volt az elsõ feltelepítés után). Most mindenesetre Leállítva módra tettem, folyamatokban is bezártam ezt a programot, de ugyan úgy nem engedi ezt a jelet beírni :-(

Egyébként az altgr C (illetve a ctrl + alt + C) lenyomására nem történik semmi

Amennyiben számítógépében ATI grafikus kártya lehet, és telepítette hozzá a Catalyst meghajtóprogramot a Control Center felülettel, akkor ez okozhatja ezt a jelenséget. A Control Center ugyanis telepítéskor „ráül” a <Ctrl> +<Alt> +<C> billentyûkombinációra, hogy ezzel gyorsan elõhívható legyen. A gond az, hogy az <Alt Gr=""> billentyû a Windowsban éppen a <Ctrl> +<Alt> lenyomását helyettesíti vagy „teszi egyszerûbbé”. Tehát amikor egy szövegszerkesztõt használva az <Alt Gr=""> +<C> kombinációval az & jelet szeretnénk „papírra vetni”, a Windows igazából <Ctrl> +<Alt> +<C> -nek értelmezi a lenyomott gombokat, a Catalyst Control Center pedig csak erre vár. Szerencsére viszonylag egyszerûen megszabadulhatunk tõle: amikor megjelenik a beállítópanel, a tetején kattintsunk a Gyorsbillentyûk (az angol nyelvû változatban: Hotkeys) menüpontra, és a lenyíló menüben vegyük ki a pipát a Gyorsbillentyûk engedélyezése (Enable Hotkeys) sor elõl. Érdemes tudni, hogy a Catalyst a rendszerszolgáltatások közé is beköltözteti gyorsbillentyû-figyelõjét, amelyre valószínûleg szintén nem lesz szükségünk. Kattintsunk a Sajátgépen a jobb egérgombbal, és válasszuk ki a Kezelés menüpontot. A megnyíló panel bal oldali sávjában alul keressük meg a Szolgáltatásokat, majd a jobb oldali listán kattintsunk duplán az ATI Hotkey Poller feliratú sorra. Állítsuk át az Indítás típusa mezõt Letiltva értékre, és indítsuk újra a számítógépet.

Balumann
Valaki tudna nekem 1 elég hülye dologban segíteni? egyszerûen nem tudok ilyen jelet írni: &
Elméletileg alt + C -vel kellene, de nem írja be. Nincs sehol se hotkeynek se beállítva (azért mondom mert pl alt + W vagy alt+Q peldául a catalyst hotey volt, és ha bevan kapcsolva akkor nem tudok vonalat írni). Minden más mûködik, csak ez nem (gombokkal természetesen nincs probléma). Egyébként így van amióta ez a gépem van (nyár eleje óta), de mostmár nagyon zavar, egyre többet kellene a gomb <#szomoru1>

Valahol esetleg ezek a kombinációk változtathatók/beállítohatók (például regisztry vagy ilyesmi helyeken)? Ha valaki tud segíteni segítsen pls <#rolleyes>

OK,megprobálom,majd azért irok mi a helyzet!Köszönöm!!!
amint indul a bootfolyamat,egybõl nyomkodd az F8 billentyût!
Meg akartam csinálni azt amit mondtál viszont ha újrainditottam a gépet akkor is és ha kikapcsoltam és megint be,akkor is rögtön a windows xp kezdõlap jött be és már tõltõdött is be a gép.Nem jött be az a kép amit mondtál,nem jött be választási lehetõség igy nem tudtam megcsinálni azt amit mondtál.Ez miért van.Régebben emlékszem ez bevillant mindig de most nem,eddig fel se tünt csak most!!!Na most mi van?
Igazad van. A hetes Security Suiteben Kaspersky engine van.Le vagyok maradva.

zvaragabor
Az nem a régebbi verziókban volt? Úgy tudom, hogy most Kaspersky motor van benne.

Chaos Anno Domini

Hogy mi?Ne hari de ezt nem értem😊
OK.Köszönöm hogy hozzászoltál!!!
OK megprobálom,de lehet hogy majd csak holnap leszek már fent a neten de mindenképp megprobálom és majd irok mi lett a végeredmény!Köszönöm!
Ez avasika-nak ment.

Egyébként a ZoneAlarm Security Suiteban eTrust EZ Antivirus van.

zvaragabor
Egyetértek, jó az a ZoneAlarm IS.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
A TrendMicro-t általában céges környezetben használják, de otthoni felhasználós verzió is van. Sok mindent nem tudok róla mondani, én is ki akartam próbálni pont a napokban, de én is szomorúan tapasztaltam, hogy ellenségeskedik más védelmi programokkal. 😊

Az Avast Home egy ingyenes antivírus, tud magyarul, és elég népszerû az otthoni felhasználók körében. Kevesebbet tud, mint a fizetõs változata, de ezek a hiányzó funkciók többnyire csak kényelmi funkciók, a hatékonyságán nem csorbítanak nagyon. Viszonylag tényleg jó antivírus.
De ez csak vírusirtó, nincs benne tûzfal, spam szûrõ, kémprogramirtó, úgyhogy ha netán kipróbálnád, akkor egy tûzfalat, és egy kémprogramitrót(ebbõl ha nincs valós idejû védelme, csak idõnként lefuttatod, az is jó) mindenképpen be kell szerezned mellé.

Ad-Aware 2007: Próbáld meg csökkentett módban, kikapcsolt rendszer visszaállítás mellett lefuttatni a programot, és így törölni a találatokat. Rendszer visszaállítás kikapcsolását itt tudod elvégezni:
Sajátgép tulajdonságok > A rendszer visszaállítása fül > pipáld ki a jelölõnégyzetet.
Majd csökkentett módba így lépsz be:
Újraindítod a gépet, és rögtön, miután látod (felvillanni) a hardware információkat, bios öntesztjét(POST), kezdd el nyomogatni sûrûn az F-at, majd ha bejön a választási lehetõség, akkor menj a "rendszer csökkentett módú indítása"-ra (vagy valami hasonlóra), ezután betölt a rendszer, elindítod az ad-aware-t, elvégzed amit kell, amjd újraindítod a rendszert. Aztán a rendszer visszaállítást kapcsold be ugyan ott (pipát kiveszed). Ha ezután sem tûntek el a vackok, akkor majd folytatjuk.

Chaos Anno Domini

Ha nincs gondod és régóta használod ,sztem hagyd fönn.
A ZoneAlarm IS egyáltalán nem rossz ,azért nem találtad a tesztben,mert azok antivirus prg-k,a ZA pedig egy teljeskörû (tûzfal,antivírus,antispyware egyben )védelmi rendszer.
HI!Az AVAST-ot nem ismerem (csak névrõl)ettõl még persze lehet jó!Viszont lenne egy kérdésem.A ZoneAlarmról mi a véleményed?Megnéztem a teszt linket amit adtál,ott pl nem is láom bejegyezve.Most ennyire sz.r lenne vagy ennyire nincs elterjedve?Attól függetlenûl ahogy lejjeb is irtam meg vagyok vele elégedve!
Shiwo
ja és maxthon alatt se jó

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
IE vel és firefoxal is ezt csinálja

HI!Megint én vagyok lenne még egy hülye kérdésem!Szóval,van a gépemen egy bizonyos AD-AWARE 2007 program,mikor lefuttatomtalál 36 fertõzött fájlt.A végén kijelölöm õket és karanténba zárom mind.De ha mondjuk két nap múlva újra lefuttatom akkor megint megtalálja azt a bizonyos 36 fertõzött fájlt,ha ilyenkor a remove gombra kattintok akkor megint minden OK.De ha legközelebb is lefuttatom akkor megint kiirja hogy talált 36 fertõzött fájlt.Ha a restore gombra kattintok akkor is ugyan ez van.Szóval a lényeg hogy mindig megtalálja de véglegesen hatástalanitani nem tudja.Pedig azt olvastam errõl az ADAWARE-rõl hogy a kategóriájában ez a legjobb.Ilyenkor mi van?A ZoneAlarm egyébként nem találja meg ezt a 36 fertõzött fájlt.Valami nem tetszik ennél az ADAWARE-nél.
A Trend Micro teljesítménye
Teszt
inkább tedd föl az Avast!-ot,jobb és ráadásul ingyenes ,lehet,hogy megtûrik egymást
Köszönöm a segitséget!!!Tényleg meg vagyok elégedve a ZoneAlarmmal(eddig) csak gondoltam kiprobálom a TrendMicro-t,de letörõlni nem akarom a ZoneAlarmot ugyhogy megfogadom a tanácsod és maradok a ZoneAlarmnál.Üdv!!!
zvaragabor
ZoneAlarm Internet Security-ben van antivírus modul. Trend Micro Antivirus szintén egy antivírus. Két vírusirtó ne legyen a gépen (csak ha az egyiknek ki van kapcsolva a valós idejû védelme, és tudod, mit csinálsz).

Trend Micro Antivirus addig nem megy föl a gépre, amíg minden más tûzfalat/antivírust/kémprogramirtót el nem távolítasz.

Ha a ZoneAlarm IS-sel meg vagy elégedve, akkor szükségtelen váltani. Nyugodtan használd továbbra is.

Chaos Anno Domini

autoszimulator
Csak egyfajta böngészõvel próbáltad? Vagy többfélével is ezt produkálja?

.: mobilize.hu :.

HI!Tudtok nekem segiteni?Nekem ZoneAlarm internet security virusirtóm van a gépemen.Én teljesen meg vagyok vele elégedve,de sokat olvastam a TrendMicro virusirtóról és azd gondoltam kiprobálom milyen lehet.Le is szedtem de amikor telepiteni akartam kiirta hogy törõljem a ZoneAlarmot.Nem töröltem és igy nem is telepitette fel a gép.Kikapcsoltam a ZoneAlarmot mintha nem is lenne a gépen,inactiv állapot de igy se engedte.A kérdésem az lenne hogy muszálj letörõlni a ZoneAlarmot vagy van valami más megoldás?Nem szivesen törölném le.Köszönöm!!!üdv!
Shiwo
valaki a #11888 -ra ? úgy néz ki a javascriptes dolgok nem tetszenek neki..pedig engedélyezve van böngészõben is, s a tûzfalban is

autoszimulator
Erre a célra szakosodott nyomtatóval például. Nem is oly drágák már a nyomtatók, fenntartásuk már annál inkább.

Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van ez a nyomtatható felületû DVD/CD és hogy ezt mivel tudnám én rányomni a lemezre.
Most nem a LightScribe-re gondolok mert az nem, olyan jo minosegu mint ez.

autoszimulator
PPS formátum a diavetítés, PPT pedig maga a bemutató fájlhoz a hozzáférés, elvileg vetitésbe mennie kell a hangnak. Abba úgy tudod elmenteni, hogy mentés másként, és ott a név alatti kis legördülõ menüben kiválasztod hogy PowerPoint Diavetítés.

Sikerült megoldottam.
Sziasztok.Mitöl van az hogy fogta magát a gép,egyszer valamitöl csak átált a billentyüzet vagy angolra vagy nem tom milyen nyelvre,mert mikor z-t akarok nyomni y-on jön,meg nullára '-et ir meg stb.Hol kellene valahogy visszaállitani? ha valaki tud valamit picit bövebben.Köszönöm.
Sziasztok!
Elkelne egy kis segítség. Microsoft Office PowerPoint 2003-al készítettem bemutatót. Több problémám is akadt vele.
1.Amikor mentettem a file nem *.pps formátum lett hanem *.ppt. Hogyan tudom *.pps-be menteni?
2. Hogyha a kész bemutatót elküldöm e-mailba, a nem tudják megnézi, illetve megnézni megtudják de nibcs hang ami pedig a lényeg lenne.
autoszimulator
Nem tudom milyen Office-t használsz, nekem most 2007 van, tehát amit mondok nem biztos hogy ugyanezen a néven van egy régebbiben is, de van egy olyan funkció az Adatoknál, hogy érvényesítés. Itt lehet megadni formátumokat, hogy miket lehessen beirni a mezõbe, egész szám, tizedes, betü, stb, itt lehet hibaüzeneteket kiiratni, pl ha belekattint, akkor irjon ki valamit, stb, de az, hogy figyelje, hogy bezáráskor üres-e a mezõ, az szerintem kizárt.
Egy trükköt találtam ki rá, de kicsit macerás. Lényeg annyi, hogy azt a mezõt, amit nem akarod hogy üresen hagyjanak, kitöltöd nullákkal. Majd létrehozol egy ilyen érvényesítést, amelybe egyéni szabályt választasz, és megadsz egy osztást, miszerint 10/C1 (C1 az a mezõ, amibe akarod hogy irjanak). Majd átmész a másik fülre felül, Hibajelzésre, és kiiratsz valamit, hogy adjon meg adatot. Nullával osztáskor hibát fog jelezni, igy kiirja a usernak, hogy adjon meg valamit 😄

autoszimulator
Gondolom volt a gépedre telepite Visual Studio valamely verziója, nekem is ezt szokta kiirni, progik, játékok futtatása közben/elõtte.. Igazából mit tenni nem tudtam, új win segitett, de arra rájöttem, hogy akkor írta, mikor amúgyis elszállt volna a progi valami windowsos hibaüzivel, tehát az adott programokkal lesz a gond. Ez csak feljánlj egy debuggolást/hibakeresést, de ezekben az esetekben haszontalan..

Pontosan és csak excel jöhet szóba

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Shiwo
az access tuti tud olyan táblázatot, ahol nem engedi hiányosan kitölteni, de sztem lényegesen nehezebb kezelni azt a progit, mint az excelt...

Utóbbi szeritnem tuti kizárt, max, ha hozzá írtak avgy írnak egy külön szoftvert, am inem valószíû iylen célra.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Kérdés

Adva van egy excel táblázat.Meg lehet azt oldani hogy ha hiányosan töltik ki akkor ne lehessen bezárni vagy küldjön egy mailt egy adott mailcímre?

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Lehet tévedek, de mivel nincs 2 vagy több részre osztva a winyó, így a rendszer partíciót nem tudja szétszedni szerintem. Talán ilyenkor kellene segítségül hívni a bootolható Paragon-t.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Namost, ha a vágólapról elõb tif-ként mentem majd jpg-re konverálom, akkor nem elsz ugyanúyg veszteséges? Mert addig oké, hoyg a tif az, ha igazad van, de a jpg már nem. Azért javasoltam, hoyg ne paintbõl mentesn hanem pl Xnviewõl.

roblee
A jpg veszteséges tömörítési eljárás, azaz az eredeti kép információi bizonyos %-ban elvesznek. Legjobb, ha Photoshopban nyitod meg a printscreen-t majd tif-et mentesz, ami ha jól tudom, veszteségmentes eljárás, ezért is használják nyomdai kivitelezésekhez. A tif-et tudod konvertálni jpg-re, beállíthatod, hogy milyen mértékben legyen kompresszionálva.

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

roblee
Sziasztok!
Kis gondom akadt a partícinálás során, pontosabban a legelején. Korábban a saját gépemen simán létrehoztam 6 partíciót, de most nem sikerül. Laptopról van szó. 80 Gb. Nincs egy hetes. Xp Sp2 van fenn, plusz néhány hasznos progi egyelõre. Védelemnek felraktam a Nod 3.0-t. Ja, és wifi-vel van megoldva a net. Paragon Partition Managerrel próbálkozom. Mikor a meglévõ partíciót átméretezném, nem engedi, mivel szerinte a partíció használatban van. Lefoglalt lemezterület mindössze 5 Gb. Nem értem. Kikapcsoltam a Nod-t hátha a valósidejû védelme zavar be, de nem használt. Még arra gondoltam, hogy a netet leállítom, de nem látom sok értelmét. Mit gondoltok, mi lehet a gondja?
Ezt a problémát már egy másik topicban is kifejtettem, de nem kaptam rá választ, ezért gondoltam, hogy itt is megpróbálkozom.
Elõre is köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Shiwo
Hali ! Lenne 1 gondom..

pár hónapja az asztali pc-m játszotta azt, hogy nem nagyon akarództak mûködni a php-s dolgok (ill asszem azok..), olyasmik voltak, hogy nem jött be se a freemail (kiírja, hogy belépés, oszt megáll), se az iwiw (ez vmi sütis problémát mond..), se a hotmail, vagy hogy itt sg-n ha privi üzit küldtem, utána az üzenõablakot nem akarta becsukni az istennek se, hiába kattintottam a bezárásra, csak arra reagált, ha frissítettem..újratelepítettem a gépet,így jó lett..azt hittem, hogy tûzfalat vagy vírkert barmoltam el telepítéskor...viszont most egyik napról a másikra a notebookon is ugyanezt játsza..de ezen eleinte nem volt ilyen, lassan fél éves rajta az xp, de most hirtelen elkezdte ezt a hülyeséget nyomatni rajta..mi okozhatja ? mert kémkeresõk, víruskeresõk nem nagyon találtak semmit...

hali. miért nem tudok ltölteni semmit , pedig regisztrálva vaok.