Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Szerintem még ez a legegyszerûbb megoldás, a tûzfalas blokolás. Egyszerûen csak blokkolsz minden forgalmat az adott programnak. Blokkolandó programonként egyszer beállítod, és annyi.

Chaos Anno Domini

Evin
Az én gépemre kellene, hogy ha olyan programot futtatok, amit nem szeretnék, ha netre menne, akkor egy egyszerû módszerrel megoldhassam.
De akkor marad a túzfalas letiltás. 😞

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

A router beállításainál tegyél egy mac szûrést , és ne engedélyezd a gép számára a netet, vagyis ne vedd fel a listára (asszem csak wifis routereknél van ilyen opció) Vagy nemtudom miért kell letiltani a netet, ha azért hogy ne tudjon netezni xy és egy olyan módszer kell hogy ne tudja megcsinálni , vágd el a kábelt 😊

ikszdé XD

Kontrakcio
sziasztok! 3ds max 8-nél felcsapom az SP1-et és nem hozza be? betölt minden s mikor kiirja h 3ds max starting nem történik semmi?nem tölti be a kezelõfelületet...

elõre is köszi

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Evin
Routeren keresztül megy a net. Van rá vmilyen egyszerû mód, hogy pl ezen a gépen ne legyen net, de a másikon igen?
(nem kábel kihúzásával, vagy eszköz letiltásával)

Evin
Ha fontosak azok az adatok, inkább másold el õket. Nincs garancia.

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tõletek: van egy winyó az ketté van particiónálva C op.rendszer, a másikon D adatok. Ha partition magic-el összeolvasztom a két particiót akkor az adatok elfognak-e tünni a meghajtóról?
Réka

Ha dvd formátumban van egy filmem, menüje is van. A menü meghagyása is megoldható aviban?
CLoneDVD-vel próbáltam winyóra húzni a filmet, majd FairUse Wizarddal aviba konvertálni. Ha lehetésges akkor valamit elnéztem. Esetleg, ha valaki megmondaná mit az jó lenne, de már az is segítség, ha megmondjátok lehet meghagyni a menüt vagy sem?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Akkor holnap balhézok!!!<#gun><#violent><#boxer><#bdead>
TreDoR
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a hozzá értõk részére: XP alatt, hogy tudok egy programot Windows 95 kompatibilitási módban futtatni egy parancssori paraméterrel? (Nem a "Kompatibilitás fül" alatti beállításokra gondolok.) Próbálkoztam ezekkel (a parancsikon "Cél:" sora végéhez adva): "-win95"; "-windows95". Elõre is köszi!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

autoszimulator
Magyarországon vetted? Mert akkor vidd vissza szépen, ugyanis a vista minden verziójának van magyar nyelvû változata, jórészt ezeket is teszik a gépekre. Tehát vidd vissza, és mondd meg, hogy jó gyorsan varázsoljanak rá neked magyar nyelvet.

.: mobilize.hu :.

Akkor ok! <#wilting>
Hi !
asszem csak vista ultimate-ra érhetõ el magyar nyelvi csomag.
HI ALL!
Olyan gondom van, hogy most vettem notit, és Vista-val kértem. Home premiumot adtak, és az egész német, de azért vannak benne magyar szavak is xD . A gond az, hogy 1, németül a gépen halott vagyok, 2, vistat most látok elõször életemben. Van vmi nyelv állítási lehetõség, vagy vmi? Nyelvi csomagról hallottam, az jó lenne, honnan tudom letölteni, ha le kell. Ha vannak tippek légyszi lépésrõl lépésre, szájbarágósan. 😄
Elõre is köszi.
Csá.
JoeFromHun
Óóóó a jobb kezem vagy... Már a múlt héten is TE segítettél. Egyszer remélem már én is tudok majd segíteni. Ismét csak megköszönni tudom!

Köszi szépen! <#worship><#worship><#worship>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Eraser:Link.

JoeFromHun
Sziasztok!

Olyan progit keresnék amivel ha valamit letörlök a vinyórol azt biztonságosan távolítsa el (megnehezítve a visszaállítást). Ha lehet freeware megoldást keresek.

Mindenki segítségét elõre is köszönöm!

Üdv: JoeTati

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

eNiX
Kösz, megnézem

keine Signatur

Magic ISO Maker:Link.

HI! Ki tud segíteni? A Pinnacle Studio 11 plus-hoz kellene a HFX effekteket feloldó fájl vagy kulcs. A 10-eshez van egy exe fájlom, de az itt nem mûködik. Köszi
eNiX
Hi. AZ '.uif' kiterjesztést mivel lehet bemountolni? Daemon nem viszi.

keine Signatur

Dj Faustus
Ha a Speakboard-ban nincs rögzítési lehetõség, akkor hangszerkesztõ/-rögzítõ programmal (Audacity, Wavosaur, Goldwave) rögzítheted, csak a felvételi forrást kell beállítani:
1. Vedd elõ a Windows hangerõ-vezérlõ-pultját (Start menü/Futtatás menüpont-ba írd be sndvol32).
2. Beállítások/Tulajdonságok menüpont
3. Hangerõ beállítása: Felvételhez; a következõ hangerõszabályzók megjelenítése - itt legyen kijelölve minél több. Keress olyasmit hogy Monitor, Wave, Stereo/Mono Mix (ezek a csatornák vannak az SB Live-nál megszokható "What U Hear" helyett)
4. Az elõbb említett Monitor, Wave, Stereo/Mono Mix csatornák hangerejét húzd fel.
5. Elindítod a hangrögzítõ programot, elindítod a felvételt, majd a Speakboard-ban a lejátszást. Ha vége a felvételnek leállítod a felvételt, elmented a végeredményt.

Hali. a SpeakBoard-al felolvastatott szöveget lehet-e rögziteni(waw,MP3),ha igen akkor,hogy? KÖSZ
igen - akartam javasolni,sajnos
Speedway
thx

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Dj Faustus
dotkom
hat pl csinalsz egy index.html-t amibe beilleszted ezt a flasht, es az eddigi nyitooldalt meg atnevezed index2.html-re, es beallitod hogy amikor vege van az animacionak, vagy ha vki rakattint akkor lepjen tovabb az index2.html-re.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Speedway
sziasztok
abban kérnék segítséget tõletek hogy van egy flashes .swf fájom, amit honlapom nyitóoldalának szeretnék átállítani. de nem tudom hogyan kell.
tud valaki segíteni?
elõre is köszönöm

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Balumann
minden jól van beállítva. Angol billentyûzetre állítva se jön be altgr+c-re a jel 😞 Úgylátom ez a probléma csak akkor fog megoldódni ha majd reinstalálom a gépet.

w77d
sziasztok! az miért lehet, hogy egy oldalról az explorer letöltõje 700kb/sec-el hoz le adatokat, a flashget pedig 200kb/sec-el?

jobb klikk a tálcán a nyelvi eszköztár ikonjára / beállítások /hozzáadás-eltávolítás
de megpróbálhatod bal klikk és átváltás szövegbeviteli nyelvek között ...
Balumann
Na igen én is ilyesmire gondoltam, de hol találok bill kiosztást? :S

Egy registry takarítás nem ártana.
Volt ilyenem de már letörõltem,akkor hogy lehet ez???Régen kb 3 hónapja.
OK.Foglak,köszönöm!!!
Az Internet Explorerben meg ez a sweetim.com van beállitva nálad.

VÍRUS! topikban kereshetsz ilyen problémákkal.
én nem állitottam semmit kezdõlapnak!nekem origó a kezdõlapom!
OK!Köszönöm neked is és persze azoknak is akik még segitettek!!!!!Jó éjt nektek!!!Üdv!!!<#wave><#eljen>
Nekem ez a bejegyzés sem tetszik.Ezt te állitottad be kezdõlapnak?
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.sweetim.com
Ez meg fölöslegesen fut.Gondolom akkor került fel,amikor a TrendMicro-t akartad telepiteni.
O16 - DPF: {B7D07999-2ADB-4AEB-997E-F61CB7B2E2CD} (TSEasyInstallX Control) - http://www.trendsecure.com/easy_install/_activex/en-US/TSEasyInstallX.CAB

zvaragabor
Csak nyugodtan, ezért van a fórum. Rajtam kívül mások is tudnak majd segíteni, az SG-n sok segítõkész fórumlakó van. 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Pontosan nem lehet tudni, valamilyen BHO(browser helper object), azaz böngészõ kiegészítõnek fájlmaradványa lehet.

Chaos Anno Domini

Akkor jó!!!Huhh!Tényleg nincs más!Azért köszönöm hogy segiteettél nekem!!!Ha legközelebb valami gond lenne kereshetlek majd itt???
OK fixáltam.Ez egyébként mi volt???
zvaragabor
Tracking cookie-val ne foglalkozz, önmagában ártalmatlan, és minden gépen van belõle. Ha tracking cookie-n kívül mást nem talál, akkor tiszta a géped.

Chaos Anno Domini

délután csináltam,azóta nem futtatam,kb 40-50 perc mire lefut full scan-ban,lehet hogy már csk holnap(de akkor biztos)futtatom le.Névnak valami olyasmit ir hogy "Tracking cookie...." ha jól emlékszem.
zvaragabor
Ez kellett, igen.
Hát itt nem sok csúnyaságot látni.
Ezt pipáld ki és fixáld a programban:
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)

Még mindig megtalálja ad-aware azt a néhány elemet? Mit talál? Mit ír névnek?

Chaos Anno Domini

HI!Na remélem jól csináltam,remélem ez az ami kell neked!!!!?
Scan saved at 21:54:37, on 2007.12.08.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe
C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe
C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe
C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\SBCSSvc.exe
C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindServiceAE.exe
C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\SBCSTray.exe
C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMBgMonitor.exe
C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2.exe
C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe
C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe
C:\PROGRA~1\COMMON~1\Nokia\MPAPI\MPAPI3s.exe
C:\Program Files\Common Files\PCSuite\Services\ServiceLayer.exe
C:\PROGRA~1\ZONELA~1\ZONEAL~1\MAILFR~1\mantispm.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Program Files\HiJackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.origo.hu/
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.sweetim.com
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\SBCSTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe"
O4 - HKCU\..\Run: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMBgMonitor.exe"
O4 - HKCU\..\Run: C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2.exe /NoDialog
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {341FF14B-00CB-49F5-A427-A164DF1D5E1F} (MALPlaybackCtrl Class) - http://musicstore.connect.com/XSL/mb_us/html/activexplayer/SMALStreaming.cab
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/muweb_site.cab?1191062964875
O16 - DPF: {B7D07999-2ADB-4AEB-997E-F61CB7B2E2CD} (TSEasyInstallX Control) - http://www.trendsecure.com/easy_install/_activex/en-US/TSEasyInstallX.CAB
O23 - Service: a-squared Free Service (a2free) - Emsi Software GmbH - C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe
O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft AB - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe
O23 - Service: iPod Service - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe
O23 - Service: Sunbelt CounterSpy Antispyware (SBCSSvc) - Sunbelt Software - C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\SBCSSvc.exe
O23 - Service: ServiceLayer - Nokia. - C:\Program Files\Common Files\PCSuite\Services\ServiceLayer.exe
O23 - Service: StarWind AE Service (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindServiceAE.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

--
End of file - 4916 bytes
bmate0007
Valami ilyesmire gondoltam:Kép
Légyszi válaszoljon valaki! Elõre is kösz.

esetleg nézd meg a bill.kiosztást