Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az ne zavarjon meg, hogy a végeredmény wav lesz. Ha a videóban mp3-ba volt tömörítve, a kimeneti wav is az lesz, csak át kell nevezni. DE ez a módszer nem konvertál, csak kinyeri a hangot.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
http://flickr.com/photos/zolika90/
http://multikep.extra.hu/images/net.JPG
Pedig össze van kötve rendesen.
Van egy olyan problémám, hogy egy avi filmen elcsúszott a hang. A " baleset" nem nálam történt, torrentrõl töltöttem le a filmet és többen jelezték, hogy ez a probléma.
Pontosan az a probléma, hogy a 219 perces film 114. percétõl a hang 4 mp-et "siet". Hogyan és milyen programmal tudnál a hangot helyreállítani
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
lehet,h Ctrl + F12 azt nem tudom biztosan
vettem 1 asus notebook-ot. fel akarom rá rakni az xp-t, de nem tudom. megpartícionáltam és utánna betettem az xp cd-t és nem olvasta be.(a cd jó). utánna töröltem a partíciókat és betettem az xp-t és ezt írja ki:
reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
valaki segítsen
elõre is kössz
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Olyan gondom van hogy teljesen üres a winyom és nem tudom feltelepiteni az XP1-et mert azt irja ki hogy DISK BOOTFAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER mi a további folyamata a telepitésnek???
Ja a lényeg nem vagyok valami nagy profi ezekben a dolgokban!!
Annyit már megcsináltam,hogy a BIOS-ba át állitottam HDD-0 át CDROM-ra!!
A segitséget elöre is kössz<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
azzal tudsz DVD filmeket nézni
én még soha nem használtam a win. beépített szolgáltatását,ezért is mondtam ,hogy tiltsd le /csak nero-t /
A Windows XP beépített CD-írója használja. Ha nem használod (mást használsz: Nero-t, Infrarecordert, stb...) kiiktathatod.
Mód ezernyi van, hogy beválik, az már más kérdés (ha van vírusirtója/tûzfala, akkor nehezebb a dolgod).
Normális (a következményeket belátó) ember viszont nem fog neked vírust írni (adni), mert attól hogy van utálatos ismerõsöd, az nem ok arra, hogy vírust küldj neki.
Mellesleg: BTK 300/C. § 2. bekezdés:
Aki
a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetõleg egyéb mûvelet végzésével a számítástechnikai rendszer mûködését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ.
Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy van egy utálatos kedves ismerõsõm,akivel szeretnék jól kibabrálni.
Van e arra lehetõség,hogy valami kõkemény vírust küldeni a gépére,de ne tudja meg,honnan és kitõl jött,sõt az lenne a legjobb ha maga sem tudná hogy már a gépén van valami kis károkozó.
Még egy olyat is szetetnék,hogy az e-mail címét felrakni valahova,ahonnan majd zaklatnák mindenféle kéretlen levéllel.
Tudom,hogy ez nem szép dolog,és én sem örülnék ha valaki ilyet csinálna velem,de õ igazán megérdemli.Köszi elõre is,ha valaki tudna segíteni!
a vez.pult / felügyeleti eszk. / szolgáltatások / IMAPI CD-égetõ szolg.
tiltsd le
Kd ha kellene:hoaxfree.com
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
( PC Inspector, Undeleted Plus ) már próbáltam. Kösz
indításnál/újraindításnál a bios-boot közben ilyet látok:
scanning ide drives...
(itt egy kicsit gondolkodik, utána jön ez😊
no drive attached to fasttrak controller, the bios is not installed.
fogalmam nincs, mi az a fasttrak controller, de az alaplaphoz kapott lemezen találtam egy ilyet "promise fasttrak 378 driver", na mondom, hajrá. ez abból állna, hogy az eszközkezelõben a "scsi és raid vezérlõk"-ben lévõ scsi/raid host controller driverét kellene frissítenem a lemezrõl. utána viszont azt írja nekem, hogy nem jött össze a dolog, mert a "megadott szolgáltatás nincs telepítve".
hamarosan újrarakom az xp-t, és talán megoldódik a gondom (ami egyelõre nem vészes, mert mindenem mûködik, csak hát bosszant), de ha esetleg valakinek lenne ötlete, hogy mi ez a rejtélyes fasttrak controller meg raid vezérlõ, ossza meg velem.
elõre is köszönet.
vagy ,ezek után reinstall egy korrekt XPSP2-vel ,de elõtte egy kicsit szabd át a partíciót ,részletesebben a probléma: „Operating System Not Found”
erre gondoltam : xp javítása !