Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet, hogy arra a vinyóra új adat lett írva, a fájlok törlése után? Mert ezesetben valószínûleg visszaállíthatatlanok a fájlok.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Én új tag vagyok és van egy problémám, amiben a segítségeteket szeretném kérni. A lányom egyetemre jár és a szakdolgozata és egyéb fontos munkája PDF fájlként volt elmentve. A számítógép újbóli installálása után visszatöltéskor hibáztam, véletlen kitöröltem az adatait. Egy visszaállító programmal újból látok mindent, de nem tudja az Adobe Reader-rel megnyitni. Segítsetek!! Több éves munkája veszne el.
Köszönök minden segítséget. Imre
Chaos Anno Domini
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
PerfectDisk 8.0 - offline defragmentálás idõnkénti driver conflict hiba (a képen láthatóhoz hasonló vagy megegyezõ jött ki). Olvasgattam több progi okozhatja nálam ezek közül a Spyware Doctor és a Daemont Tools volt csak fennt. Letöröltem akkoriban az SD-t és a hoba többszöri elõjöttekor újratelepítettem a DT-t vagy mikor elég volt csak az SPTD drivert (abból is a mindenkori legfrisebbet).
1-én frissítettem a 2008-as verzióra (elõtte 3 héttel basztam le a 8-as verziót) épp azon gondolkoztam melyik másikra essen a választás mikor kijött a v9. MOndom adok neki egy esélyt. Felrakom csinálok pár offline defragmentálást hiba nélkül mind. Mondom talán ennél mrá nem fog elõjönni a hiba, hát tévedtem ma elõjött. A reakcióm az 1.55-ös SPTD driver felrakása vagyis újratelepítése volt. Nem segített ekkor a DT és az SPTD driverek letörlésével/feltepítésével próbálkoztam. Megnéztem akkor is, mikor egyik se volt fennt elvileg. A Spyware Dokit is töröltem persze, de az amúgy se fut mindi, a köztes idõben fullra ki van kapcsolva. És még mindig nem megy az offline defragmentálás. Póbáltam a DuplexSecure FAQ-jában találhatót is, de az se segített.
Itt a kép, ezt a szöveget hozza elõ:kép link
Valaki tudja mi a gond és mit csináljak?
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
.: mobilize.hu :.
Elõször is játékokból szoktam gameplay-t lopni a FRAPS nevezetû programmal. Eddig minden ok, csakhogy bazi nagy fájlokat csinál. A RADVIDEO-val konvertálgatom õket általában XviD vagy DivX kodekkel, de néha lerövidül a videó. Pontosabban felgyorsul, pl 8 másodperces kis töredékbõl csinál 6 másodpercet, hosszabb videóknál ez még szörnyûbb. Nem beszélve arról, ha valamit 2x konvertálok, az már 2x-esen is felgyorsul... Néha meg semmi gond, marad a hossz. Nem értem!
Valaki segítsen!
azt akarom kérdezni hogy egy 2200 MHZ es procit fel lehet e rakni 2200 ra mert nekem csak 1800 on megy, nem olyan nagy gond de jobb lenne ha gyorsabb lenne😊
Nekem arra kellene hogy adatvesztés nélkül egy 20GB-os particit megnöveljek nagyobbra!
Next PC upgrade: 2022
pistihu
Én is próbáltam, de nem megy. Az IE letölti az egész videót lejátszás közben, de magában már nem játszható le.
Ezt a microsoft által készitett windows-t vizsgálo programot hogy lehet a géprõl egyszer és mindenkorra eltüntetni? 😊
Segitséget elõre is köszönöm 😊
++
Meg ne kérdezdd tõlem, hogy kell szétszedni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Atta19
Lehetséges, ha a tárhely elegendõ. Gondolom mellékletként elküldhetõ. De aki elküld több gigát, annak acélidegekkel kell rendelkeznie. Merthát feltölteni gigákat céges 100MB mellett is vagy 1-2nap.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kedves Hegi! Megfogadtam a tanácsod! Megszüntettem az autómata frissitések lehetõségét, javitottam a Windowst. Most jónak tünik! Használ valaki 64b oprendszert?
Mégegyszer Köszönöm szépen!
Üdv Hont
Nem mintha nagyon foglalkoztatna a dolog. 😊
Valamint csinálj check disk-et (start-futtatás-chkdsk), scandisket, és lemeztöredezettség mentesítést. 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egybkt az explorer.exe az a digitális kezelõfelület amivel dolgozol. Az mozgatja az egeret, annak a segítsével bõngészheted a winchestered, magyarul ezzel a kis segédprogammal tudsz egyszerûen kommunikálni az XP-vel.
A memtest86 3.3 programot bootlemezként futtatva próbálkozom a memória teszteléssel.
A program opcióinak kiválasztásával és a menüpontok közötti navigálással van gondom.
Az alábbiak jelenek meg a program konfigurálásához:
" Command Description:
ESC Exits the test and does a warm restart via the BIOS.
c Enters test configuration menu
Menu options are:
1) Test selection
2) Address Range
3) Memory Sizing
4) Error Report Mode
5) Show DMI Memory Info
6) ECC Mode
7) Restart w/Defaults
8) Redraw Screen
9) Adv. Options
SP Set scroll lock (Stops scrolling of error messages)
Note: Testing is stalled when the scroll lock is
set and the scroll region is full.
CR Clear scroll lock (Enables error message scrolling)"
Elnézést a hosszú szöveg-idézet miatt!
Kérdéseim:
1./ Az SP és CR milyen módon lehet beállítani a billentyûzeten és mi a jelentése?
2./ A Menü opcióknál az 1-es pont kiválasztása után megjelenõ opciók közül milyen opciót érdemes választani? (milyen vizsgálatot?)
3. A menüpontok almenüibõl hogyan lehet visszajutni a fõmenübe?
Pl. hogyan lehet az almenübõl a bootolás folytatására utasítani?
Üdvözlettel: gy?jt?
++
Megfogadtam a tanácsod, és rákerestem!
Másnál is jelentkezett ez a gond! Az automatikusan frissített Explorer7-re gyanakodnak! Lenne egy olyan kérdésem, hogy én töröltem a Win összetevõkbõl az explorert! Na most a feladatkezelõben ugyan úgy fut 3-4, esetleg akár 5 db "iexplorer exe rendszergazda" fájl! Azt gondolom, ez nem normális!!!! Mi van ilyenkor?? Esetleg nincs valami olyan segédprogram, ami ezt szabályozni tudná? ( A gépen futattam a 3 legnépszerûbb viruskeresõt, és nem találtak semmi különlegest!)
Ötleteket elõre is köszönöm!
Hont
Nembiztos, hogy mûködik, de egy próbát megér.
Nyisdd meg a regisztrációs adatbázist (start->futtatás-> beírod hogy "regedit").
Keresdd meg a baloldali fastruktúrában a "HKEY_CURRENT_USER/Control panel/Desktop" nevû könyvtárat, itt található két kulcs: az egyik a HungAppTimeout, a másik a WaitToKillAppTimeout. Ez a két kulcs a Windowsból való kilépésnél történõ programleállításoknál is szerepet játszik. Értékük ezredmásodpercben van megadva. A HungAppTimeout alapértéke 5000, vagyis 5 másodperc, a WaitToKillAppTimeout alapértéke 20.000, vagyis 20 másodperc. Szabadon módosíthatod az értékeket kisebb számokra, hogy ne legyen akkora a várakozási idõ. Figyelj oda, hogy a HungAppTimeout értéke legyen az alacsonyabb szám.
Segítségeteket szeretném kérni!
A gondom a következõ! C meghajtó megnyítása után hibaüzenettel kilép a rendszer! A hibaüzenetben ezt a fájlt hozza ki:C:\DOCUME~1\RENDSZ~1\LOCALS~1\Temp\WER04e5.dir00\explorer.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\RENDSZ~1\LOCALS~1\Temp\WER04e5.dir00\appcompat.txt
Kérném, aki tisztában van vele, legyenszíves írja meg mit tegyek!
A többi 6 meghajtó hibátlanul üzemel!
Köszönöm szépen!
Üdv Hont
Nem tudjátok, hogy a sztaki szótárban ha német fõneveket keresek, kijelezze nekem a fõnév névelõjét is? 😊
nem kapcsol ki a gépem, vagyis start menüben Kikapcsolás vagy Újraindításra rámegyek, bejön a "a windows ujraindul - beállítások mentése" vagy a "windows leáll" képernyõ, aztán vagy ezt a képet leshetem 20 percen keresztül, szóval csak a kikapcs vagy Reset gombbal tudom kikapcsolni meg ujrainditani a gépem...
MI A TEENDÕ??????
<#help>#help>
++
Olyan problémám van hogy a bekapcsolom a gépemet reggel 9-kor és délután 5-kor meg lefagy de az egér mûködik csak semmit nem tudok megnyitni csak resetelni.nem tudom hogy összefüggésbe lehet -e hozni azzal hogy formáztam a vinyómat fat32-bõl ntfs-be meg letöröltem meg felraktam a limewire-t.vki segítsen ha tud!!!
elõre is kösz!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
<#rinya>#rinya>