20837
Segítséget kérek
  • Metalmilitiakid
    semmit nem csináltam, most jelenleg jó, windows.... ha megint előjön checkolom, köszi
  • Jim Morrison
    nézd meg pontosan melyik javat akarja frissíteni, majd nézd meg technetwork/java/javase/downloads/index.html - hivatalos oldalon, hogy van e frissebb belőle. Ha van akkor letöltöd és imádkozol, hogy sikerüljön :) De jól vigyázz, van jdk se meg mifityfene, jól nézd meg mit töltesz le.
  • Metalmilitiakid
    Kicsit meghülyült az firefoxom. Letiltotta a Java dev kitet, meg a shockwave et mert sebezhető, de nemtudom frissíteni, mert a frissítő szerint friss. Nem tudom automata engedélyezésre rakni. Az FF és friss próbáltam azt is frissíteni. Most minden oldalon ahol videó van minden egyes megnyitásnál engedélyeznem kell. Valakinek volt már ilyesmi problémája és esetleg tud rá megoldást ?
  • cement
    hi. mitol lehet az alabbi jelenseg?
    egy honlap chrome-ban:

ugyanez firefoxban

nem mindig fordul ez elo de eleg sokszor. foleg a carscoops.com-on, boston bigpicture-on, szoval olyan oldalakon ahol sok kep van.

valami videokartya driver problema lehet? van egy alaplapi intel hd 4000 ami bongeszeskor megy, es ugy van beallitva hogy a radeon vidkari csak nagy igenybevetelnel (pl jatek) menjen. elore is koszi a valaszokat!

Utoljára szerkesztette: cement, 2014.12.05. 21:59:21
  • Plityu
    Hali !Ezt találtam körülnéztem!
    Windows Intézőben, amikor a nézetek menüben a "miniatűrök" nézetet választom, a megjelenő fájlok alatt semmilyen információ sem jelenik meg.
    Menj be abba a mappába, ahol eltűntek a fájlnevek. Az Intéző eszközsávján levő Nézet ikonnal vagy magában a Nézet menüben válts át egy másik nézetre, mindegy melyikre. Most nyisd le még egyszer a Nézet listáját, és a SHIFT-et nyomva tartva kattints a Miniatűr nézetre!
  • Fülüke
    Üdv!

Az a problémám, hogy eltüntek a fájlok nevei. Esetleg ötlet, hogy hogyan tudnám őket visszavarázsolni?
  • torrente111
    sziasztok.szeretnék venni mobil netet,de nem tudom mekkorát vegyek.kb havi 200 órában twitch nézésre kellene a melóhelyemre.szerintetek mekkora forgalmat generálhat a twitch nézése.kösz
  • pingex
    Sziasztok!
    Frissített a Windows8 8.1-re,de nagyon lassú lett utána.Le is törölném ha kiírná az eltávolítás gombot de nem írja,más frissítésnél megjeleníti.
    E szerint jártam el.:http://into.hu/hirek/209
  • gyűjtő
    Szia howarju!
    Köszönöm a segítséged.
    A #20267 címen megtaláltam a megoldást.
    Működik!
  • howarju
    Hi!
    http://winportal.net/?id=8
  • howarju
    Szia Gyűjtő!
    Nálam a Totalcmdben tisztán lekövethető az általad megadott útvonal!
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Windows 7 op. rendszer fut a gépemen. A közelmúltban egy rosszul sikerült nyomtatótelepítés maradványait szerettem volna törölni.
    A törlendő fájl az EPSON.DAT nevet viseli. A helyét az alábbi kép mutatja:

gergely1991 jóvoltából van egy Kasprsky Rescue 10 programon (lemezen). A program - mint korábban egy makacs fájlt - letörölné a megnevezett fájlt, de képen látható elérési utat nem tudom az explorerben végigkövetni, mert pl. a System Volume Information- már nem találom. Beállítottam a "Rejtett fájlok mutatása" opciót, de ez sem segített.
    Hogyan tudom a megadott útvonalat végigkövetni?
  • duhajgy
    Az .mts fájlomat elfogadja a premier CS6-os szerkesztőm, de hangsáv nincs, bár lejátszáskor van hang. Ha valaki tud ötletet adva segiteni, kérem vegye figyelembe, hogy igen amatőr vagyok. (A szakkifejezésekhez is, és a premier ne tévesszen meg senkit, ezt kaptam, tetszik, bár bizonyára töredék tudását használom).
  • gergely1991
    PPPOE-t keresd meg rajta wan beállításnál és töltsd ki felh.név jelszó párossal(Előtte reseteld).
  • Rankorr
    Üdv lehet már volt kérdés sajnos nincs időm végig nézni az összes kommentet ezért felteszem megint.
    Egy olyan problémám lenne hogy van 1 Tp-Link wr340gd routerem amit használtam már jó ideje de 1ik nak baráti segítség miatt szét lett szedve (kikötve a rendszerből) és azóta sehogy se bírom működésre.. ha a modemmel dugom csak össze a gépet van internet routerrel sehogyse addig már eljutottam hogy a router configban wan fül alatt csak egyfolytában Obtaining network parameters próbálkozik de hiába..
    Valaki tud nekem segíteni ebben az ügyben? előre is köszönöm a válaszokat!
  • pingex
    Sziasztok.Az a problémám,hogy a facebookon nem látom a smile-kat.Akár a Firefoxban nyitom meg az oldalt,akár az Internet Explorerben.Nemrég telepítettem újra az adobe flasht,mert lefagytak a youtube videók,de nem emlékszem hogy konkrétan akkor tűntek volna el.Milyen okozhatja ezt?
  • Jim Morrison
    Szerintem itt tedd fel az utorrentes kérdéseid, nagyobb valoszinuseggel tud valaki valaszolni torrent topikban.
  • Ironman2
    Más:a 3.4.2-es utorrent nagyon fogja a gépet leech alatt,erre nincs valami megoldás?
  • Ironman2
    Utorrentben hogy kell kikapcsolni a reklám ablakot? hülye ESET mindig blokkolja,és idegesítő hogy felugrál alul az üzenet ablak
  • Metalmilitiakid
    Kérnék egy kis felvilágosítást, mintsem segítséget, mert a problémát mer elhárítottam, csak a létrejöttére szeretnék rájönni. Spoilerbe rakom mert elég hosszú.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Adott digi net, ami bejön egy routerbe amiről átjön egy másik routerbe és onnan hozzám(nincs elég hosszú kábel, de volt egy 2. router így oldottam meg). Első routeren van 2 gép + wifi, a 2. routeren vagyok én meg Wifi, illetve 1 laptop ha kábelre vált wifiről. Ez az alap felállás.
    Na innen jött a következő, hogy elkezdtem netet veszteni egyszer volt egyszer nem, a 2. routert amihez kötve vagyok elértem a 1. nem, ezért próbáltam restartolást meg kábelezést checkolni.. (aztán volt egy pillanat amikor a 2. routert nem láttam és az első kliensei között voltam, ami kb fizikailag lehetetlen) egy darabig meg is oldotta, majd megint lehalt de akkor végleg és magával rántott mindent. Értve itt, hogy az első routeren lévő 2 gép nem látta az első routert holott egyenes csatlakozás volt, de látták a 2. routert ami ugyebár az 1. n keresztül csatlakozott. (itt kezdtem feladni) Majd az első routert csak egy fizikális factory resettel tudtam életre bírni és veszett minden beállítás, de működött, amint vissza dugtam rá a 2. routert ismét behalt az egész és csak a 2. routert látták (ismét feladtam).
    Újabb factory reset után megint életbe hoztam, akkor az egyik gépen volt net a másikon nem, ami ugyanazon a routeren volt egyenesen kötve(wtf?). Újabb reset és minden jó lett.
    Rádugtam a 2. routert és nekem nem volt netem, a router beállítása jó volt, de nem jelent meg a kliensek között az 1. routeren a 2. router.Akkor újra kábel check és kiderült, hogy a 1.- >2 . kábel nem a WAN be volt dugva hanem az egyik portba, ami megmagyarázna a miért nem volt netem részt az adott pillanatban, de azt nem hogy egész nap úgy volt, és közben volt netem néha és láttam az 1. routert, de a 2. at nem amire egyenesen vagyok kötve.
    Most vissza lett dugva WAN ra és most jó, de érdekelne, hogy a kábel mellédugás, hogy a jó égbe verette 3x factory resetre a másik routert és mégis hogy a kék égbe láttam és kaptam netet az 1. routerről ha a 2. al elviekben nem volt kapcsolatom. Valaki fejtse meg légyszi.
  • krysztasz
    Sziasztok! Vki használja az excelnek a solverprogramját? Lenne egy feladatom, de nem boldogulok vele. Egyszerű a feladat, mert nekünk kell kitalálni, alakítani. Ha valaki használja, írjon már legyen szíves! Köszönöm!
  • mazsola89
    igen ugyan az... de mindegy is a lényeg hogy jó :)
  • kl24h
    A régivel is kellene működjön, ha csak Windows 7 volt az előző rendszer.
  • mazsola89
    Ohh bazz... már jó is :( Köszönöm a gyors választ és a segítséget! Azt hittem valami nagyobb gubanc van. Am hogy hogy ezzel működik a régivel amit eddig használtam azzal pedig nem?
  • kl24h
    A uTorrent-et innen töltötted le?
  • mazsola89
    Üdv! Újratelepítettem az operációs rendszert (win7) majd felraktam pár programot. Minden ugyan úgy hibamentesen megy mint előtte viszont uTorrentet nem tudom feltelepíteni. Mikor beállítok mindent és rámegyek a telepítés gombra majd előjön egy ablak ami ezt tartalmazza
    "uTorrent has crashed. A crash dumo has been saved as
    C:\User.....\Roaming\uTorrent\25302-utorrent.1ec9.dmp"
    Ugyan ez volt előtte is a gépemen akkor hibátlanul ment a telepítés. Esetleg valami ötlet?
  • howarju
    Szívesen! Használd egészséggel! :-)
  • Manus63
    Nagyon köszönöm, végül is csak ez a megoldás segített, úgy tettem, ahogy írtad, és most hibátlanul működik!
    Köszönöm még egyszer, és mindenkinek, aki segíteni próbált!
  • howarju
    Szia! :-)
    Vagy a már mások által is ajánlott HTML5-öt telepítsd, vagy járj el az alábbiak szerint:
    Menj a C:\Windows\System32\Macromed\Flash könyvtárba, és ott keresd meg és nyisd meg szerkesztésre az mms.cfg fájlt.
    Így nézzen ki: AutoUpdateDisable=0
    SilentAutoUpdateEnable=1
    ProtectedMode=0

Ha az utolsó sor, (védett mód) nem szerepel benne akkor pótold, és állítsd 0-ra az értékét!
    Ezután indítsd újra a PC-t! Nálam régóta így működik és semmi gond nincs vele!
  • Metalmilitiakid
    Update2: 2. chanel slave ként nem, de 3. chanel slave ként bebootolt vele a rendszer. Boot előtt mutatta is a vinyót a többi után rendessel névvel minden. Bejövök winbe, nincs a vinyó az intézőben, de még a EaseUS Partition se látja a vinyót semmilyen formában. Kezdem feladni.... Lehet mégse csak a ház halt meg... Valami ötletek még a megmentésére ?
  • Metalmilitiakid
    Update1: Lett sata kábel és így sem bootol fel vele a rendszer, hogy külön +1 vinyóként van rádugva. Magán a vinyóm nincs rendszer és tudtommal soha nem is volt. Vehetem a vinyót halottnak akkor ?
  • Metalmilitiakid
    Lenne egy problémám. Adatot kellene lementenem egy külső vinyóról aminek lehalt a háza. De nincs feles Sata2 kábelem, de ha kiveszek egy vinyót az enyémből és berakom a helyére a rohadt win7 megáll a win indítása képnél mivel ugyan ott egy vinyó ahol lennie kéne, csak nincs rajta az a kicseszett kis bootfálj amit a win rátett minden vinyóra telepítés közben.... Valahogy ki lehet ezt kapcsolni, hogy ne keresse a bootfájlokat a nem rendszer vinyókon ? Előre is köszi a helpet!
  • gergely1991
    Avast? (csak tűzfallal nem rendelkezik)
  • gergely1991
    Ez majd segít.
  • Sippie
    Üdv!
    Számítógépes analfabétának melyik a legmegfelelőbb (lehetőleg ingyenes) vírusírtó?
  • Manus63
    Telepítettem, de tovább sem változott semmi
  • Plityu
    Telepitsd a YouTube HTML5 plugin-t a Chrome-hoz a bövitményeknél van.Talán ez segit.
  • Manus63
    Már próbáltam, de nem segített :-(
  • Plityu
    Hali !
    probáld meg Adobe FlashPlayert ujratelepiteni
  • Manus63
    Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem. Pár napja néhány YouTube videó nem indul el a Chrome alatt.
    Eddig simán ment bármilyen videó, most viszont van olyan, amelyet csak tölt, tölt, de nem indít el.
    Explorer alatt viszont elindulnak.
    Pl. ez sem indul el: https://www.youtube.com/watch?v=VBwWIhokdKo
    Tudnátok segíteni, mi lehet a hiba?
    Köszi előre is! :-)