Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves howarju!

Én is megpróbáltam egy tartalommal bíró fájlt átnevezni, arra gondolván, hogy akkor majd a 0 méretû-t átírja, illetve megtölti tartalommal. Fura volt, mert a §-ás fájl neve ez volt "Cicuka - Délutáni szieszta 01 2014.06.29" Nem volt kiterjesztése, a commanderben pont ez a név látszott, semmi kiterjesztés, ott egy üres hely látszott. Amikor egy új fájl-t próbáltam ilyen névvel (kiterjesztés nélkül) létrehozni, akkor a commanderben kiterjesztés helyén a 29-es szerepelt. (Sajnos nem mentettem el a képet - akkor egyértelmûbb lett volna az egész). Felülírni nem tudta, mert az elõzõ fájl nem volt található a gépen. Nah ez fura kis kör volt, de tényleg mindent megpróbáltam és egyre jobban bosszantott, hogy nem tudtam megküzdeni a feladattal. Mivel ennyire zavart az ott lévõ kis "szemét", ezért formáztam le azt a partíciót, amin ott volt.

Ráadásul a sok program eltöltéssel kedves kis vírusokat is benyeltem, de szerencsére a SpyHunter mindent kiirtott.

Szóval jó kis kör volt ez 😄

Tényleg nagyon köszönöm a segítséget és nagyon jó érzés, hogy vannak még ilyen emberek 😄

Kedves Wollnerd!

A Te eseted is nagyon hasonló volt az enyémhez. A rendszer partícióra semmit sem mentek, már volt rossz tapasztalatom, ezért egy külön partíción tartom a programjaimat, melyek nagy része portable. Azok nem szemetelnek és egy új rendszertelepítés után sem kell mindent újra telepítenem, a portable programok rögtön a rendelkezésre állnak. Egy teljesen másik partícióra teszek minden mást, így a mentéseket, letöltéseket is. Ez az ominózus fájl egy ilyen partícióra került. Elõször én is vírusra gondoltam, de a sok-sok vírus és egyéb ellenõrzõ programok nem találták károsnak. Próbáltam mindennel eltávolítani, de sehogy sem sikerült. Végül is formáztam a partíciót, így tudtam megszabadulni ettõl a genyától. Elõtte természetesen mindent átmásoltam egy másik partícióra, majd a formázás után visszakerült minden a helyére.

Köszi a segítséget.. végül is megelõztelek, de ugyanazt tettem, amit tanácsoltál 😊

Kedves Csigabyte!
Nincs mit köszönnöd, szívesen segítek, ha tudok! Azért, én még kipróbáltam volna, hogy ugyanolyan névvel felülírtam volna a fájlt, és ha már nem 0 byte-os akkor törlöm! De az sem rossz amit tettél, csak nagyon munkás! :-)

Üdv: howarju

wollnerd
Fájl milyen partícióban van? Rendszer partícióban, vagy logikaiban?

Ha a logikaiban van, akkor lehet azt csinálni, hogy egy másik nagy tárhelyû tárolóra (ha rendelkezel ilyennel) lementeni az ott levõ adatokat, és majd azt a partíciót újraformázni.
Ha Rendszer partíció, akkor csak a windows re-install tud segíteni, a rendszer újratelepítése elõtt újra kell formázni azt a rendszerpartíciót.

(Nekem volt ennél furább dolog egy pendrive esetében! #19019 - #19012)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Tényleg nagyon köszönöm a kitartásodat, a segítségedet.

Most már ott tartok, hogy feladom, mert már minden lehetséges dolgot kipróbáltam. Egy jó pár commanert és sok cleaner programot, de mivel egyik sem találja magát a fájlt, hiszen nincs is, ezért minden program arra hivatkozik, hogy nincs meg amit szeretnék eltüntetni.

Most minden cuccot, ami ezen a meghajtón volt áthelyeztem ideiglenesen egy másik helyre és csak ezt az egy könyvtárat a benne lévõ kéretlen kis "genyával"... ezt hagytam a helyén és irány a formázás. Ha másképp nem sikerült, így biztosan meg lesz oldva a probléma.

Tulajdonképpen nem csinált a helyén semmi rosszat sem, egyszerûen csak nem örültem annak, hogy ott pihenget és ragaszkodik a helyéhez.

Csupán ennyi 😄

Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbált és nem rajta múlott, hogy nem sikerült megoldanom normális úton a problémát.

Akkor Volkov vagy Norton Commanderrel próbáld meg, csökkentett üzemmódban!

Köszi, hogy ilyen türelmesen próbálsz segíteni!

Sajnos egyik megoldás sem járható 😞 A CCleanerben sem megy a dolog, ott is az a választ a programtól, hogy nincs meg a fájl.

Amikor elõször próbálkoztam a fájl eltávolításával és az sikertelen volt, akkor a neten keresgéltem, ott az Unlocker programot ajánlották és kétfélét is próbáltam, de nem találta lezártnak, viszont nem találta ott sem a fájlt.

Vagy, töltsd le az Unlocker programot!
Azzal biztosan sikerül!

Hi!
Póbáld meg:
CCleaner -> kizárás.

Köszi a segítséget! 😊

Sajnos a Your Uninstaller sem boldogul vele 😞 Nekem Revo Uninstallerem van, azt használom, az sem tudott vele mit kezdeni. Mindig az a hivatkozás, hogy a fájl nincs a gépen. Nincs is.. de mégis van egy 0 méretû, kiterjesztés nélküli ragadvány, vagy nem tudom hogy nevezzem.

Szia!
Ha fut nálad a Your Uninstaller program, válaszd ki a "Fájl megsemmisítõt"

Köszi 😊

Sajnos semmit sem tudok rajta változtatni, még áthelyezni sem lehet, mindig azt írja ki, hogy a fájl nem található. Próbáltam már az egész könyvtárat törölni, de azt sem engedi, az üzenet mindig az, hogy a "fájl nem található".

Nincs kiterjesztése és nem is engedi, hogy adjak neki. Tényleg lövésem sincs mivel tudnám letörölni.

Jim Morrison
:/
Talán ha parancssorban megnyitod a mappát, megpróbálhatod a
el *.*
parancsot, de nem tudom, hogy sikerül-e. Csak ne legyen más fájl a mappában mert azokat is törli :/

kiterjesztést tudsz neki adni? mert akkor
el *.kiterjesztes
is szóba jöhet

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Köszi 😊

Sajnos nincs Ubuntum 😞

Jim Morrison
ha kéznél van mondjuk egy ubuntu cd, pendrive, akkor szerintem az lenne a legegyszerûbb, hogy bebootolod a linuxot cd/dvd-rõl, majd úgy törlöd a fájlt. Windowson belüli megoldásra sajnos tippem sincs.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni az alábbiak miatt.

Van a gépemen egy fájl, ami tulajdonképpen nem is fájl, mert nincs kiterjesztése és a mérete is 0. Ez eredetileg egy kép lett volna, de valami miatt nem sikerült a mentése, viszont van neve és ott pihenget egy mappában. Szeretnék tõle megválni, letörölni, de semmilyen módszerrel nem sikerült. Törlési, átnevezési, áthelyezési kísérletkor kiírja a program, hogy a fájl nem létezik. Próbálkoztam már csökkentett módban is, de makacsul tartja magát.

Hogyan válhatnék meg végre tõle?

elõre is köszönök minden segítséget

Jim Morrison
Tv tuner topik kicsit kihalt ezért itt kérdem 😊
Van egy evolve HD DVB-T stickem, és egy lightweight lejátszót keresek hozzá. A legjobb az lenne, ha MPC-al menne. Találtam valamit ami szerint mennie kéne, de semmilyen leírást nem találtam hozzá. A legjobb az lenne ha tényleg kicsi alkalmazás lenne, lejátszáson, meg csatorna választáson kívül nem kell sokat tudnia.

Molnibalage
Hogy a frászkarikába lehet Goolge Earth lementett útvonalat Google Maps-ben megejelníteni..? A help szart sem ér hülyeségeket beszél sajnos...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

pxxl
nm 😉

All hail the double x!

Jim Morrison
Köszi!

pxxl

All hail the double x!

Jim Morrison
Hali!
Olyan photoshop alternatívára lenne szükségem, amiben van lehetõség precíz kijelölésre (emberalakatot akarok arrébb tenni), majd a kijelölt területet mozgatni (gondolom második lépést minden tudja)

Hali! Beirom ide is,mert nemtudom jó helyre irtam-e.Ezek a segédprogramok kellenek?
Intel management and security status,Intel Rapid tárolási technológia.Új gépem van,és ezt is feltelepítették rá.Mire jók ezek? Leszedjem õket,mert foglalják a memóriát?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

pkcs #7. es ez mond valamit valakinek ?

Sziasztok.
Mivel tudnám megnyitani a .cer vagy .p7s formátumokat. A file viewer pro meg se lövi....Nagyon fontos lenne. köszi.

Blinkye
Sziasztok.. Fura kérdés.. guglizok közben ezerrel 😊 Van egy skype nevem és egy gmail es címem. Valahogy IP címet kéne szereznem. A léyneg,hogy azt szeretném tudni,hogy melyik országban használja az illetõ. Gondoltam IP alapján kideríthetõ. Vagy esteleg másképpen?

3Ds MAX :)

gergely1991
A helyedben kerülgetném az ilyeneket "mint macska a forró kását"....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy van ez a topfiles.com oldal...úgy lehet letölteni, hogy beregisztrálok egy telefonszámot, amirõl ugye hetente von x összeget, stb...s utána állítólag leengedi tölteni az adott fájlt...Áterés vagy nem, ez itt a kérdés?😄
Okés, köszönöm a válaszokat.

Üdv!
Meg kell keresni a nyomtató hivatalos oldalát és a típusa szerint le kell tölteni a drivert. Elõször ahogy gergely1991 is mondta el kell távolítani a jelenlegi drivert.
gergely1991
Eltávolítani és feltelepíteni kell a drivert.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Szia!
Köszi az infót! Megnéztem azt a beállítást,ott kép és szöveg van bepipálva. A drivert is végignéztem nem találtam semmit.
Ezt a Word dokumentum " Print Preview"-t meg fogom próbálni.
Érdekes,rámentem egy nettes oldalra ahol csak szöveg volt és ott nyomtam egy nyomtatást,az elsõ pár sort (fõbb címet kinyomta a többi nem jött ki),
aztán próbáltam egy szöveges dokumentumot Copy-ként azt szépen át is másolta. Lehet hogy tényleg driver probléma? de akkor is furcsa hogy szöveget nem akarja aztán a képet meg igen. A legfurcsább hogy nem találtuk a nyomtató cd-jét <#falbav> , Windows7 a gépen ,próbáltam nettrõl frissíteni a drivert (kiírta hogy a legfrissebb van rajta).
Esetleg ha nincs egy olyan beállítás hogy csak a képet nyomtatja ki, meg kell nézni a Tulajdonságoknál a nyomtatódrivernél.
A másik dolog, hogyha pl. egy Word dokumentumot nyomtatsz ki, a Wordnál megnézheted a Print Preview-re kattintva a File menübõl, hogy hogyan néz ki a dokumentum nyomtatott formában és ha ott megjelenik a szöveg, akkor csak a nyomtatódriverel van a gond. Lehet újra kell telepíteni a drivert.
Sziasztok!
Nem igazán számítógép probléma ,de hátha tudtok segíteni.
Van egy nyomtató,és olyat csinál hogy a szöveges dokumentumokat nem nyomtatja ki.
Ha fénykép is van a szöveg mellett akkor a fényképet kinyomtatja,szöveget nem.
Teszt módot is csináltam a kép kijön szöveg nem.
Járt már így valaki? mi lehet a probléma?
Válaszokat ötleteket elõre is köszönöm!
Metalmilitiakid
Olyan kérdésem lenne ,hogy az egyik winyóról szeretnék költöztetni egy Win7 64 et teljes valójában (az hogy az eredeti vinyón mi marad nem izgat) egy másik vinyóra. Annyit szeretnék csak, hogy mostantól a másik vinyó legyen a rendszer. Olvastam az EaseUS nevû progiról ahol azt írták, hogy kb csak 1 copy meg 1 finish gombot kell nyomni és onnan a többit intézi a program. Ez valós vagy azért ennél jóval bonyolultabb a helyzet ? Illetve gondolom utána boot sorrendet kell állítani és formázhatom is a másikat.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

cement
mûködött. köszi!

respect to the man in the ice cream van

wollnerd
De akkor is kockáztathatják a biztonságaikat!
Még a fõiskolámon is erõltetik a IE-t... (igaz, win7 van ott)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pxxl
a html5-öt megpróbálhatod attól még 😊 már ha megeszi az ie... 😄

All hail the double x!

wantonly
Gondolom azért, mert a Windows rendszerekben ott van alapból, nem kell telepíteni semmit, "jó lesz az nekik" alapon. Nem mintha több lenne két percnél egy akármilyen böngészõ feltelepítése.

cement: a YT videók gondolom nem tartoznak szorosan a munkádhoz, ezért lehet, hogy le van tiltva, azért nem jelenik meg.
wollnerd
Amit természetesen SOHA nem fogom nem érteni: MIÉRT erõltetik azt a FOS IE-t a CÉGEK is??!!
Ha a cégek minél nagyobb BIZTONSÁGOT akarják, akkor NE JUSSON AZ ESZÜKBE az internet explorer, mert az NEM biztonságos, LASSÚ, és KISSÉ VESZÉLYES!!!
Na, ezt nem fogom megérteni....<#rolleyes>

cement
munkahelyi gép, nem telepíthetek semmit.

pxxl
Használj valami értelmes böngészõt pl chrome és/vagy állítsd be a html5 lejátszót. youtube.com/html5

All hail the double x!

gergely1991
helló!
Ugorj IE-vel a get.adobe.com/flashplayer oldalra.
Egészen biztosan IE-t akarsz használni flashes objektumok megjelenítésére?

cement
sziasztok! miért nem tudok az internet explorer-rel youtube videót nézni? meg sem jelenik maga a kép csak egy fekete téglalap látszik a videó helyén. adobe flash persze fent van, a legújabb. nem tudtam rájönni plz help!

gergely1991
Az egyik valószinûleg 800 mhz-es és így ehhez viszonyitva állítja be a másikat is (a 1066-ost).
Szóval ha van 3 operatív tárad és azok különbözõ sebbeségen mûködnek akkor a legkisebb sebbeségûhöz viszonyítva állítja be a többit is.

Ezen már sehogy! :-( Everest-el ki kell íratni a RAM-ok specifikációját és olyat kell vásárolni ami azzal megegyezik!
Sajnos nekem is el kellett adnom az újonnan vásároltakat mert az eredetiek sokkal gyorsabb hozzáférési idõvel rendelkeztek.

nyirog
és ezen hogyan lehetne segíteni?

Hi!
Valószínûleg nincsenek párban a RAM-ok! Nem egyforma a sebességük, ill. az elérési idejük! Nálam is volt már ilyen gond, csak 400 Mhz-es tartományban.

Szia!
Sz.V.Sz.Az Acronis True Image erre (is) való ! :-)

kemszi2
üdv! merevlemez klónozást csinált már valaki? melyik programot ajánlanátok hozzá?