Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TIBI
Üdv!

Tudtok olyan addonról vagy segédprogramról amivel meg lehetne azt oldani hogy az egér úgy vegye hogy folyamatosan kattingatok? Vagyis csak ráviszem valamire és úgy veszi mintha pl másodpercenként kattintanék egyet.

Elõre is köszi

^^

Seithennin
hali! nemtudtok véletlenül olyan programot ami plussz hangerõt tud rátenni a normál driverre? van pár film ami elég halk, ezért kéne Köszi elõre is

Uhh. Sorry, közben megoldottam: nézet/szövegméret/közepes
😄
azért köszi

gercse
ctrl gomb és közben a -(minusz) gombot is nyomd

Valaki? Készítettem egy képet is. Nagyobbak a fontok sokkal, de nem csak google-ben, máshol is.
How to?

Sziasztok.

Dvd-re irtam ki képeket töbmenetben, de most csak a legelsõ menetet olvassa...
Vissza tudom valahogy hozni a többi ráirt képet is?

Elõre is köszi..

Sziasztok.
Elállítódott a betûméret azthiszem vagy a kódolás az Internet Exploreremben. Az elõzmény az volt hogy egy bizonyos weboldalon CTRL-t kellett nyomvatartanom és úgy kijelölnöm dolgokat.
A googlenél vettem észre, nagyonbbak a betû és zavar nagyon! Restart volt. Hogy tudom megcsinálni?

Evin
Nekem volt hasonló esetem. A futó alkalmazásokból megnéztem melyik gyanús. Én tudom mi van a gépemre telepítve, illetve ismerem azokat amik futnak, szóval nem volt nehéz kiszúrni. Lecsaptam, erre mindig újraindult. A Program Files-ba csinált egy mappát olyan névvel, mintha a rendszert védené. Én úgy távolítottam el, hogy gyors reflexekkel, mikor lecsaptam a futását, gyorsan töröltem, és nem tudott újraindulni. Azóta már újraraktam a rendszert, de akkor nem jött vissza.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Máté12
Sziasztok !!!

Van egy k750i mobilom. Beszartak a gombok. Még fe se tom oldani a billentyû zárat😞. Nem tudtok egy olyan programot amivel lehet urányítani a géprõl?

Hallottam már ilyenrõl találtam is de az csak k700i-re volt jó.

Kösz elõre is a segytséget !!!

Logitech G25 tulajos!!

Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy valaimi trójai, vagy spyware befertõzte a gépet. Konkrétan mikor belépek a sajátgépbe megnyitnám valamelyik meghajtót kijön egy System Error ablak és azt írja hogy néhány veszélyes vírus megtámadta a rendszert töltsd le a mittoménmilyen antispyware programot stb. stb... Ez nem újdonság nekem, de eddig mindig sikerült megoldani a problémát. Most viszont mikor rákattintok a "nem"-re (nem akarom letölteni a spyware programot) megnyílik a mozilla IE antivirus címmel, látszólag a sajátgép elemeit mutatja és úgy csinál mintha vírusok után kutatna. Itt egy újabb ablakban le lehet tölteni ezt az IE antivirus-t. Azzal tisztában vagyok hogy ez egy ún. rogue spyware program és ez az egész kamu, de egyszerûen képtelen vagyok ezt a fals riasztást kiiktatni. Próbáltam NOD32 mélyreható vizsgálatot, XsoftspySE antispyware tisztítást, és SpyHunter tisztítást is, de ez a szenny sehogy nem akar eltûnni. Az utóbbi kettõ tökéletesen letisztítja a már feltelepített IE antivirus-t. Utána is olvastam külföldi fórumokon és mindenhol csak a feltelepített IE-t feszegetik, de arról szó nem esik, hogy magát a hamis riasztást hogy kell kiiktatni. Így egy sok mappába ágyazott fájl megnyitása tíz perces procedúra, plusz annyi mozilla ahány mappára kattintok... rettentõ idegesítõ... Ha valaki tud megoldást a format C:-on kívül légyszi írjon!
Javaslom a Rendszer-visszaállitás használatát.

Hello zvaragabor!

Köszönöm a válszt. A korábbi üzenetemben nem részleteztem, hogy az ominózus bejegyzést ({BCD738ED-55D2-4956-8F6D-FF7CB572C126}) nem a HijackThis 017-es sorában töröltem, hanem a megadott útvonalon a regedit paranccsal megkerestem a registryben és ott töröltem.
Az a sejtésem, hogy valahol a hálózati kapcsolat beállításoknál kellene a megfelelõ opciókat beállítani, de ez csak sejtés.

Üdvözlettel: gy?jt?

zvaragabor
"Config..." gomb, majd a "Backups" fül, és elvileg ott van a törölt bejegyzés. Kijelölöd, majd "Restore".

Chaos Anno Domini

Szervusztok!

A közelmúltban tisztogattam a gépemet és a hijackthis által megjelenített egyik adatsort (O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{BCD738ED-55D2-4956-8F6D-FF7CB572C126}: NameServer = 62.77.203.10 213.163.34.66) tévedésbõl kitöröltem a registrybõl. Sajnos az internetszolgáltatói kapcsolatomba (vagy beállításba) "sikerült" szerencsétlenül belenyúlni.
Azóta a gép a kapcsolódást elsõ tárcsázás után hibaként jelenti vissza (lásd: link) és csak az Újratárcsázás gombra kattintva jön létre a kapcsolat.
Hogyan lehetne a normális kapcsolódást beállítani?

link

Üdvözlettel: gy?jt?

Akkor nézd meg a Program Files mappában hátha ott van, és ha igen, akkor nézz bele a Windows XP antivirus 2008 mappába és keress uninstall.exe-t vagy valami hasonlót. Vagy próbáld azt a mappát simán törölni és utána a regedit-bõl kiszedni azokat a kulcsokat ami erre a progira utal. Más ötletem nincs, nem vagyok szakember, de én ezeket próbálnám....
WOW
Azt már próbáltam. De ott nincs a progi.

Szia!
Próbáld meg így: Start menü/ vezérlõpult/ programok telepítése és törlése/ windows xp antivírus 2008 és eltávolítás...
Sok sikert! 😊
WOW
Sziasztok.
A windows xp antivirus 2008 felkerült a gépre. hogyan tudnám véglegesen eltávolítani?
A választ elõre is köszönöm

Sziasztok!!! Nagyon hálás lennék ha valaki érdemileg tudna nekem segíteni!!! Már vagy 3 órája google-ben keresek és nem vagyok amatõr de nem találok sehol egy Windows XP SP2 russian, azaz orosz nyelvû telepítõ-t. Ha valaki adna valami jó ötletet azt nagyon megköszönném... Torrentet találtam, de az nem mehet mert Vodafone-os a netem és nem tehetem...... 😊
Köszi a segítséget! Hali...
Evin
Mert a VirtualDub nem támogatja az mpeg fájlokat.
Használd a VirtualDubMPEG2-t.

Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Egy video fájlt, amely 9 gigás szeretnék ketté vágni a Virtual Dub nevû programmal.
Ezen a linken elolvastam mindent. Ez egy segítség, hogy hogyan kell használni a VirtualDub nevû prpgramot:

http://sumo.4242.hu/index.php?page=leiras

A problémám már ott kezdõdik, hogy nem tudom megnyitni a 9 gigás fájlomat, a következõ ablak jön elõ(csin'ltam print screen-t, bocs, hogy a kepfeltoltes.hu ra tettem fel):

http://kep.ivpicture.hu/6661.jpg

Szerintetek mi lehet a probléma, miért jön elõ ez a hibaüzenet, amikor meg akarom nyitni a video fájlt.

Elõre is köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

A HyperCam v2.11.00 verziót kipróbálta már valaki hogy fut 64 bites Vistán tökéletesen?
Evin
Ebben a sorrendben raktad fel?
-driver
-center
-encoder

És minden felment, nem volt gond az UAC-val?
PAL BGDK van beállítva?(nálunk eben sugároznak)
Rákerestél a csatornákra?
Ha a programokat lemezrõl telepítetted fel, menj fel az MSI oldalára, mert ott e havi szoftverek vannak hozzá.

MirP
Üdv mindenkinek! Lenne egy olyan problémám, hogy szereztem egy TV-tunert, méghozzá egy Vista kompatibilis MSI DigiVox A/D II típusút, de semmilyen módon nem tudom beállítani! 😞 Van egy saját szoftvere, a HyperMedia Center, de sajnos a kép helyén mindig feketeség van, hang meg abszolút nincsen! Aztán ajánlották a Windows Media Centert, ami a tuner papírjai szerint kompatibilis is vele, viszont ott ezt írja ki:

Alkalmazáshiba
A Windows Media Center egy nélkülözhetetlen folyamata hibával leállt. Indítsa újra a számítógépet, és próbálkozzon újra. Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon segítségért a hardver gyártójához.

Lényegében utánanéztem és ebbõül nem tudtam meg mi a hiba, ezért megnéztem az Eseménytárat, amiben ez állt:

A(z) ehRecvr forrásból származó eseményazonosító 3 leírása nem található. Az eseményt kiváltó összetevõ nincs telepítve a helyi számítógépre, vagy a telepítés sérült. Telepítheti vagy kijavíthatja az összetevõt a helyi számítógépen.

Ha az esemény forrása egy másik számítógép, akkor a megjelenítési információkat is el kellett menteni az eseménnyel.

A következõ információk tartoznak az eseményhez:

WDM 2883 TVTuner
80004005

Az üzeneterõforrás jelen van, de az üzenet nem található a karakterlánc- vagy üzenettáblázatban.

Ajánlották azt, hogy töltsek le új Vista drivert! Megtörtért, de változás nem volt! Aztán mondták, hogy töltsem le és telepítsem az MCE Encoder for DigiVOX A/D II szoftvert, mert állítólag ez kell a Windows Media Centerhez! Letöltöttem, telepítettem és így sem oké! 😞 2 napja s*a*akodok vele, már Windows Reinstallban gondolkodom! Mi tévõ legyek szerintetek? Elõre is köszi mindenkitõl a választ! 😉

ACT formátumot szeretnék átkonvertálni mp3-ba vagy wav-ba. Vki tud hozzá programot?

üdv
A virtualdub-nak látom van AMD64 bites változata. Na most ez ugye minden 64 biten fut? Nem csak AMD 64 bitesen?
csináld virtualdub-al és a hozzávaló subtitle filterrel
Mediacoder nem akarja bele égetni a feliratot a videóba. Pedig mwegadom a helyét a feliratnak meg minden! A codekek is megvannak hozzá! Valakinek van tippe, hogy lehet megoldani?
Qwerty4
OK.Megoldva.Ezt az én Office XP-m még nem tudja (ezt a parancsot), amit nem gondoltam volna, szóval letöltöttem hozzá ezt a kis plugint:KATT!!!

Qwerty4

Qwerty4
Szevasztok.

Véletlenszerû számgenerálásra van szükségem 1-100 között Excelben.
Próbáltam ezt a függvényt:=RANDBETWEEN(1,100), de az eredménye sajnos ez:#NAME?.
Miért nem mûködik ez a függvény mikor állítólag tényleg ezt erre kell használni?<#conf>

Qwerty4

koszi, erre gondoltam...

Evin
Direct stream-ben egybõl a kimeneti fájlba másolja a videó anyagát, de ilyenkor nem tudja belerakni a feliratot. Mivel a felirat is kép lesz a videóban, újra kell kódolni az egészet, és ahhoz, hogy ne legyen nagy a Compression menüpontban válassz egy kódeket.
De ha meg akarod tartani a videó minõségét, ne égess bele feliratot.

Sziasztok! Nekem a BSPlayeremmel van a gondom. .jpg képeket akarok kivágni belõle. Mindent beállítottam(Menünél - Beállítások - Egyéni beállítások),majd ott YV12 formátumot bepipáltam,képek mentési helye megvan,.JPG formátum kiválasztása úgyszintén megvan. Ennek ellenére mégis .bmp formátumban menti el a képeket. Amúgy Windows Vista Ultimate SP1-em van,BSPlayer verzió 2.28-as. Mi lehet a probléma? A tippeket elõre is köszönöm!
Miért nem tudok a VirtualDub-al Direct stream copy-on feliratot rárakni? Ha a Full processing mode-ot választom , akkor pedig baromi nagy méretû videót csinál 20 másodperces videó 1,3 GB. Hogy tudom ezt megoldani?
Eredeti méret minõség kellene.
gercse
Ja, windows xp-m van.

gercse
Hellosztok, valami elcseszõdött a gépemen(nem amirõl most írok),
indításkor bejön az asztal meg egy két dolog, de rengeteg minden viszont nem, megnéztem a futó processeket, és egy svchost.exe-t sem láttam, meg még elég sok minden nem fut,aminek még kellene.
Gondolom ebbõl kifolyólag nem tudok a netre sem csatlakozni, asztalon az ikonokat nem tudom rendezni,zenét hallgatni meg elég sok rendellenesség van...

Tud valaki segíteni ez ügyben? (rendszervisszaállítás nem volt bekapcsolva sajnos...legközelebb bekapcsolom, hátha az segít)
A válaszokat elõre is köszi.

Dj Faustus
Hogy érted azt, hogy "dns alapján"?

Van egy hosztneved, és abból szeretnél IP-címet?

nslookup <hosztnév> <DNS-szerver> - ez az adott hosztnév DNS feloldását végzi. Opcionálisan megadhatod, hogy melyik DNS szerver végezze a feloldást (ha nem adsz meg, akkor végigmegy a szokásos helyi gép, ISP DNS szervere, stb... sorrenden).

udv, erdekelne, hogyan tudhatok meg ip cimet dns alapjan...
parancssorbol lehet?

sajnos nem <#szomoru1>
Darth Sith
ezt a programot ismerem, és ehhez hasonlót keresek, valami alternatív lehetõséget nem tudsz ajánlani? elõre is köszönöm

Nem a lényeg, hanem a fontos!

egy kis segítség : itíner
Darth Sith
Helo!

Olyan problémám van, hogy térképet szeretnék készíteni, de nem szabványos térképet, hanem a rally navigátorokéhoz hasonlót (szimbóumokkal jelöli a fordulókat mint egy túra térkép). Tud valaki olyan programot ami tud ilyesmit csinálni?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

rcstuning
Köszi, mindenkinek!

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Máté12
Kösz a tippet és a helyet !!!

Logitech G25 tulajos!!

Evin
Ahol rendszerrel adják a gépet, ott általában állítgatni kell a BIOS-ban, de ezeket leírják a kézikönyvbe.

szia!
igen,de laptoptól is függ
rcstuning
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a laptop-okon is ugyanúgy kell -e végrehajtani a telepítést, mint egy asztali PC-nél? Ugyanazzal a telepítõ lemezzel, ugyanazok a mûveletek?
Köszi

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Barnabyka
áá nagyon szépen köszönöm😊 <#integet2><#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

Dj Faustus
"És a Visual Basic 7-et honnan tudom letölteni? "
Három lehetõséged van:
1. Mivel kereskedelmi szoftver, megveszed.
2. Vagy illegálisan letöltöd Torrenten/DC++-on/eMule-n keresztül.
3. A Visual Basicnek van egy ingyenes, oktatási célra szánt változata a Visual Basic Express (annak a legfrissebb változata a 2008) néven.

Hi!

Ez?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10