Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem mûködik, vagyis a játék telepítésekor van közvetlen elérés a start menüben, de nekem nem kellett a játék könyvtárában meg csak a frontend-el tudom indítani (ott választhatok hogy game v. ed.), de a következõ hiba van indításkor: Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0Xc0000135). Korábban ment, egyedüli változás, hogy már SP 3 van fent.
Segítsetek, légyszi!
az hogy lehet ellenorozni hogy nincse veletlenul a vindovs vagy a office tobbszor feltelepitve?
ja meg egy aprosag ma veletlenul letororltem a kukamat, nem tudja valaki hogy hogyan tudom ezt visszallitani?
a sima recovery csak a tartalmat lenne hajlando visszallitani de nem magat a mappat (vista 64 bit)
elore is kosz<#wave>#wave>
ehez a progihoz mindenképpen vista kell?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ha pedig megnezem a mappa tulajdonsagokat azt irja hogy x file van a mappaban...de a rejtett file-ok megjelenitese be van kapcsolva...
ez leggyakrabban a content es a OLKD mappaknal jelentezik....
egyebkent a gepem nincs 2 honapos....(tehat annyi szemet nem lehetne hogy kb 50-60GB-ot ne talaljak
esetleg ha volna vlm jo es ertheto (ha lehet magyar) leiras a vistarol az lehet hogy segitene...
segitseget elore is koszonom<#wave>#wave>
Elég rég használtam Vistát, de úgy rémlik a temp könyvtárak már nem a documents-ben vannak, hanem az user könyvtárban, és talán rejtett is.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Lenne egy kérdésem, hozzátok eddig mindig tudtatok segíteni úgyhogy hátha mostis😊
Van e olyan program amivel be lehet állítani hogy 2 bejövõ internet kapcsolat esetén melyik hálókártya vagy program melyik internet kapcsolatomat használja.
pl: ha azt akarom hogy a
dc az 1. számú internetet a
firefox a 2. számú internetet használja.
természetesen 2 hálókártya van a gépbe.
az egyik vezetékes 1. isp
a másik wifi 2. isp
köszi😊
jaaa, windows-on kellene megoldanom......
egy kis segitsegre lenne szuksegem.
a Problemam a kovetkezo: 64 bites vistaval ellatott notimon kb 50-60 giganyi hely "hianyzik".
Ugyanais telepites utan az elozo geprol osszeszedve az anyagaim naprakeszen tudtam hogy 50 egynehany giga (az egyszeruseg kedveer 60)
a notimon a vinyo 200 as (ebbol 186-ot lat az atszamitas miatt -ez meg OK) de az hogy ha osszeadom a sajat anyagaim 60GB+ vista kb 10 GB+ shadov fileok 4 GB+ szabad hely a vinyon 56 GB = 56 GB hiany (ami rohadtul sok). Nagyon megkoszonnem ha valaki segiten vagy valami jo otlettel eloalna....
Esetleg meg egy aprosag: az XP ben tobb atmeneti tarat el tudtam erni es takaritani (sutik, tempek, recent, OLKD es CONTENT filok). Ezeket visztaban hiaba kerestem ki mert ha barmelyikt megnyitottam akkor mindig uresnek latszottak, de a tu;lajdonsagaik alapjan tobb filet is tartalmaznak. Ezeket hogy tudnam vistaban is szerkeszthetokent elrni?
(a lathatatlan mappak megejlenitese be van kapcsolva...)
Esetleg ha van a neten valahol egy jo (ha lehet magyar) leiras egy linket dobhatna valaki. Elore is kszonom a sok segitseget....<#wave>#wave><#wave>#wave>
Fotopapirt használok méghozzá (glossy photo paper) Csak ha nagyon kell akkor szoktam vele nyomtatni ezt is azért hogy ne száradjon ki kb ennyi
Mit értesz azon, hogy "de valahogy nagyon nem jó a szine"?
Hány éves a berendezés? Hányszor volt benne tintapatron cserélve? Milyen papírra nyomtatsz? Simára vagy fotónyomtatóhoz valóra? Mennyire van kihasználva a nyomtató (milyen sûrûn nyomtattok vele)?
Valaki tud segiteni a nyomtatásal kapcsolatba lévõ problémámmal
mert a képek amiket nyomtatok nagyon rossz minõségüek és nem tudom mitõl van ez pontossaban ezt irtam pár nappaé ezelõtt
Egy kis segitséget szeretnék kérni a nyomtatóval kapcsolatba fényképet akarok nyomtatni de valahogy nagyon nem jó a szine pedig eddig szép képeket nyomtatott amugy cannon i 320 a nyomtatóm ,hogy mi lehet a gond vagy hol keressem köszi a segitséget
köszi!
A gépembe két winyó van beépítve ( C:\ és G:\) . Mindkettõre külön windows xp van feltelepítve. A C:\-t nemrégiben újratelepítettem, de sajna szinte minden programból (amiket korábban feltelepítettem, pl.: photoshop) maradtak a gépen fájlok. Ezeket letöröltem (MINDET), és ismét újratelepítettem a gépet. Meglepõ módon a 75 Gigából még így is 17 giga foglalt! Hallottam, hogy talám formázni kellene a FORMAT C: paranccsal, de nem tudom, ezt hova kellene beírnom. Valakinek van ötlete?
A bootmanager-t ,hogyan kell törölni vagy letiltani ?
Még telepítés után sem tünt el, sajnos véletlenül lett felrakva, de most ,hogy újra raktam a gépet még mindig elõjön boot elõtt és kérdezi, hogy melyik oS etc...
Bocs, ha láma a kérdés..
Köszi
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
Az adsl-hez használható WAN miniport PPPOE CSATOLÓ TELEITVE VAN EZT KÉRDEZI .
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Végig olvastad már?
Nekem is gondok voltak a kapcsolódással és az ügyfélszolgálatot felhívtam, és végig vezettek a teendõkön.
Nálam is volt hasonló probléma amikor még az EnterNet volt a szolgáltatóm. Azóta váltottam és az UPC-nél vagyok.
Tanácso erre a problémára:
Próbálj meg létrehozni egy új kapcsolatot a Kapcsolat Varázslóval.
Start/Vezérlõpult/Internet beállítások/Kapcsolatok fül/Beállítások. Itt az Új kapcsolat varázslóval hozz létre egy új kapcsolatot.
*Kapcsolódás az internethez >> *Kézzel állítom be a kapcsolatot >> *Kapcsolat felhasználó nevet és jelszót igényel >> *az internet szolg. nevéhez beírod a szolgáltatód nevét (pl. nálam: enternet) majd a Felhasználó név és jelszó. Ide a felhasználó névhez a teljes kukac(@)elõtti és mögöttieket is írd be, majd a szolgáltatótól kapott jelszó következik azt is írd be. OK. Ezután töröld ki az elõzõt és csak ez az újonnan létrehozott maradjon meg, így ez lesz az alapértelmezett is. Mikor ezzel készen vagy egyet még megtehetsz elõtte, hogy kihúzod a modemet néhány percre 220V-os hálózatból. Így resetel és utána ha vissza dugod akkor újra konfigurálja magát a már újonnan beállított kapcsolattal és jelszóval. Nálam ez segített még anno. Többször is. De ennek már van egy éve is. Remélem nem hagytam ki semmit a felsorolásból.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Egy kis segitséget szeretnék kérni a nyomtatóval kapcsolatba fényképet akarok nyomtatni de valahogy nagyon nem jó a szine pedig eddig szép képeket nyomtatott amugy cannon i 320 a nyomtatóm ,hogy mi lehet a gon vagy hol keressem köszi a segitséget
fel telepített újra õ is mindent, és ott netezett elõttem...
aztán haza hozom, ugye beírom a felhasználónevet, meg a jelszót, és csatlakozom az internetre, és csatlakozik is..
Meg örültem, de aztán fél perc múlva megint nem töltõdtek be az odlalak :-|
aztán újrakapcsolódtam az internetre, és ezt írta ki:
<#rinya>#rinya>
aztán egy cso,ószor próbáltam újra kapcsolódni, de mindig ezt írta ki...
aztán újraindítottam, hátha utána jó lesz, de még roszabodott a helyzet... :-|
most már nem 678-as hibár ír ki, hanem 769-est, és nem is tölt semmit, hanem egybõl újracsatlakozna :@@@@@
most mit csinálhatnék?
mert már felakasztom magamat :CC