Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Én felraktam ugyan, de utána rögtön töröltem is, mert böszmének tûnt. Nemto valahogy zavar. Haverom szólt, hogy õ se használ külön szoftvert hozzá, csak bedugja az USB kábelt és...Én is ezt tettem bedugtam és 2 új meghajtó jelent meg a Total Commanderemben. Ebbõl az egyiket megnyitva elõjöttek a telón lévõ mappák és voala.
Nálad nem?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
a problémám a következõ:
van egy k750-es sonyericcson mobiltelefon. usb, csatlakoztatom a géphez, usb driver kellene neki, hogy mûködjön. a sonyericcson oldaláról le is lehet tölteni, van telepítési útmutató is, amely szerint amikor csatlakoztattam a géphez a telót, és a leírás szerint fel kellene ugrania egy "hardver telepítõ varázslónak", ami nem történik meg. sajons a driver file-jai nem exe kiterjesztésûek, tehát csak úgy simán nem lehet feltenni, kell hozzá ez a varázsló.
szóval, hol van, illetve hogyan lehet ezt a hardver telepítõ vagy keresõ varázslót elõhívni? egyszerûen nem találom.
(ja, xp-m van)
elõre is kösz!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Rákattintasz egyszer bal egérgombbal, nyomsz egy F2 billentyût és átnevezed amire akarod. 😉
letoroltem egy nagyon fontos dokumentumot a geprol. valaki legyen szives es mondja meg annak a proginak a nevet amivel vissza lehet allitani a lomtarbol kitorolt fajlokat !!!
koszonom
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Lenyomod a PrintScreen billentyût, elõveszed a Paintet, Szerkesztés/Beillesztés, elmented JPEG formátumba (.jpg kiterjesztéssel), és használod a Képfeltöltés gombot itt alul. Vagy a kepfeltolto.hu oldalt.
De még egyszer megkérdem: egy darab "Helyi kapcsolat 7" nevû ikon van vagy hét darab "Helyi kapcsolat x" (ahol az x egy szám) nevû ikon van?
"miután felraktam ezt a bizonyos avi2dvd programot, a konvertálás elõtt kér olyat hogy audio stream...én kiválasztanám ha lenne mibõl...o.O "
Fel vannak-e rakva a filmhez szükséges kódekek?
miután felraktam ezt a bizonyos avi2dvd programot, a konvertálás elõtt kér olyat hogy audio stream...én kiválasztanám ha lenne mibõl...o.O
Az asztali PC-met szerettem volna kicsit helyrerakni, de történt egy kis gubanc... A C meghajtót próbáltam Norton Partition Magic-el két részre szedni, amire 983-as hibát írt ki particionálás közben. Erre lefuttattam egy töredezettségmentesítést, majd egy chkdsk /f-et, külföldi fórumok tanácsára. Ezután már elindult a PM, de kis idõ után pedig az 1552-es hibával kidobott. Azóta nem indul el a gép. Win boot képernyõ után rögtön kékhalál, és közli, h töröljek le minden meghajtót buheráló programot, stb, majd futtassam a chkdsk /f-et. Csak sajna esélyem sincs futtatni, mert a boot képernyõ után csökkentett módban is a kékhalál jön be. Sehogy nem tudok továbbjutni.
Légyszi segítsetek!
Elõre is köszi!
Nem ruter, hanem router.
Olyan hálózati eszköz, ami különbözõ IP-címtartományú hálózatokat köt össze.
Kicsit póriasabban: olyan eszköz, ami több számítógépnek szétosztja az Internetet.
"és még mindig fönt áll az a probléma hogy a helyi kapcsolatból 7 van és nem tudom mit csináljak köszi a választ "
Egy darab Helyi kapcsolat 7 van vagy hét darab Helyi kapcsolat?
Az elõbbi eset nem annyira vészes, az utóbbi valami hibás telepítés következménye.
Kössz szépen!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Akkor az a router (vagy access point) nem oszt ki DHCP-n keresztül IP-címet (mert például egy vezetéknélküli Internet-szolgáltatóé, aki PPPOE-n keresztül osztja a netet), vagy oszt ki, csak bizonyos MAC-címûeknek, vagy ha ki is oszt IP-címet, azt valami úton-módon letiltja.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Lenne egy pár kérdésem mi az a ruter
és még mindig fönt áll az a probléma hogy a helyi kapcsolatból 7 van és nem tudom mit csináljak köszi a választ
Milyen vezeték nélküli hálózathoz?
A saját routered által létrehozotthoz?
Akkor ellenõrizd le, hogy kaptál-e IP-címet a routertõl: Start menü/Futtatásba írd be cmd, majd a megnyíló fekete ablakba: ipconfig /all.
A vezeték nélküli hálózati eszköznél szerepelnie kellene egy, a router hálózatába tartozó IP-címnek.
A laptoppal csatlakoztam 1 vezeték nélküli hálózathoz és még sincs netem. Mi lehet a baj? Faszán kiírja a vezeték nélküli hálózat nevét meg azt is, hogy csatlakoztatva, de sehol semmi. Mit kéne csinálnom, hogy jó legyen? A jel erõssége jó, szóval azzal csak nincs probléma.
Kössz!
Akkor a router által kialakított belsõ hálózaton van a hiba. Valahogy a belsõ hálózaton levõ kliens ugyanazt az IP-címet kapja mint te, és ez okozza a problémát.
Állíts be a routerben (ha lehet, de általában lehet) a gépeknek statikus IP-cím kiosztást (adott MAC-címû gépnek adott IP-cím) és nem lesz ilyen gondod. A beállítást megtalálod a routered kézikönyvében (ha nem lenne meg, a gyártó weboldaláról letölthetõ).
Kikapcsoltam a gépet, elõtte minden jó volt. A következõ bekapcsoláskor ez az üzenet fogadott:
Ez most mit jelent, miért van, és mit csináljak, hogy ne legyen? Amúgy az internet se jön be, mióta ez van. (csak routernél van ez a gond, router nélkül megy a net). Aki tud valami okosat, pls írjon! Elõre is köszi!
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
Igen kell konvertálni DVD-Videóba. Ilyen program például az Avi2Dvd.
"Minõségromlás várható e?"
Valamennyi biztosan, ugyanis veszteséges kódekekkel operálunk.
Olyan témában szeretnék segítséget kérni amihez kb fogalmam sincs.
Van egy raklap filmem, mindegyik dvd rip. Úgy szeretném kiírni õket hogy az asztali dvd lejátszó se kérdezzen vissza. Nem dvix playerem van.
Konvertálni kellene? Ha igen akkor milyen programmal? Minõségromlás várható e?
gondolok én pl a dokument mappára, vagy progikra.
De ha esetleg van újraírhatód, elõször azzal kísérletezz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
HD-s filmet /4,3 Gb/ kilehet írni egy sima DVD-R-re, hogy egy asztali lejátszóban is lehessen nézni??
Elõre is köszönöm!!!
Ezt úgy tudod kiszûrni, ha nem töltõdik be az oprendszer (például belépsz a Biosba, és úgyhagyod, vagy egy Live Linuxos CD-rõl - Ubuntu, Xubuntu, Knoppix, DSL bootolsz).
Elég nagy gond lépett fel az elõbb. A monitor egyszer csak teljesen elsötétült. Újraindítottam a Windows üdvözlõ képernyõjéig minden rendben volt aztán megint jött a feketeség. Azonban észrevettem, hogy ha nagyon halványan, de látszanak az asztal részei. Ha kikapcsolom a monitort és aztán bekapcsolom akkor 1-5 mp-re helyreáll minden. Most úgy látszik van egy hosszabb világos idõszak. Nem csináltam semmi különöset. Egy RPCJ videót néztem, ment 1 MSN beszélgetésem, 1 sg-s topikot néztem, a háttérben futott az Avast! és a BOINC. A böngészés FF-rel ment. Mi lehet a gond? Most is folyamatosan villódzások vannak. A monitor beállításain nem változtattam semmit, nem csináltam semmi feltûnõt.
Ez hardware vagy szoftver hiba? Minden vezetéket ellenõriztem, rendben vannak. Most megyek nyaralni nem szeretném így itt hagyni. A monitorom egy Xerox XA3-17.
Elsõ körben arra tippelnék, hogy egy Javascript vagy Flash kód okozhatja a lefagyást. Például a Flash lejátszó egyes változatai a Mozilla böngészõivel nem voltak mindig nagy barátságban.
Vagy okozhatja biztonsági szoftver túlzott érzékenysége - ami csak az adott oldalon mutatkozik meg.
Okozhatja valami kártevõ (vírus, kémprogram) is, ami pont akkor aktiválódik. Legrosszabb esetben akár hardverhiba is lehet.
Milyen böngészõ? Más böngészõvel ugyanúgy lefagy?
Víruskeresés? Kémprogramkeresés? Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett, más vírusirtókkal ellenõrizve? Rendszervinyó vírusmentes gépben (vagy Linuxos Live CD-vel) leellenõrizve?
Start menü/Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Eseménynapló mond valamit?
Memtest? Az alkatrészek (vinyó, proci, alaplap, videókártya) milyen melegek?
"Sziasztok.Szerintetek mitöl van az hogy bekapcsolom a gépet,üdvözöl aztán ott megáll és tökölödik orák hosszát."
Hasonlóképp: bõvebb leírást.
Milyen gép, milyen oprendszer, víruskeresõ, kémprogramkeresõ mit mond.
Hijackthis log, Start menü/Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Eseménynapló.
CTRL+Shift+Esc/Folyamatok fül - van e valami gyanús folyamat.
Lett-e telepítve új szoftver, stb...
Mert ha nem mondtok ezekrõl semmit a fene se tudja megállapítani, mi baja a gépnek.
"Néhány nappal ezelõtt irtam dj Faustusnak de nem láttam hogy válaszolt volna arra amit irtam úgyhogy ha valaki tud segitsen
ezt irtam neki "
Esetleg még nézz szét a nyomtató szoftverében, nincs valami elállítva?
Például a kép minõségét rosszul adod meg.
Van benne karbantartó mód? Szoktad használni? Általában pár darab papírt igényel, és kitisztítja a nyomtatót.
Ha semmi se segít (se új patron, se más papír, se szoftveres állítgatás), akkor szerviz, vagy nyomtatócsere. ;(
Rokonomnak vmiért lefagy a startlap, de csak nemrég csinálja ezt. Csak a ctrl-alt-delete-re regált.
Más progi megy a neten.
Vkinek vmi ötlet?
Nothing is True, Everything is Permitted
Néhány nappal ezelõtt irtam dj Faustusnak de nem láttam hogy válaszolt volna arra amit irtam úgyhogy ha valaki tud segitsen
ezt irtam neki
szóval konkrétabb leirás ,szine elmosódik nem tiszta nem azok a szinek jelennek meg egy két helyen aminek meg kéne jelenni , szemcsés. A berendezés 4-5 éves ebben nem vagyok biztos , Patron 10-12 alkalom attol függ,hogy mire használom .
Fotopapirt használok méghozzá (glossy photo paper) Csak ha nagyon kell akkor szoktam vele nyomtatni ezt is azért hogy ne száradjon ki kb ennyi
azér kössz a tipet
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
nekemis lene némi problémám méghozá az ,hogy a neten semi filmet nem tok megnézni pl a Youtub-on meg másholsem meg a mozgoképeket se adja be csak egy kis (x) van a hejükön
pedig minden progit feltettem format után de nem akar öszejöni még amit a youtube-os is irt a rendszer egy Flash Player progit azt is feltettem de nem akar öszejöni hiába probálok bármit
légyszi segitsetek mer nagyon idegesit h semit nem tok csinálni
A segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémámmal kapcsolatosan. Nem vagyok PC guri, ezért kérem, hogy "emberi" nyelven írjatok 😊
Van egy 250 GB-os egy hetes Samsung ATA vinyóm. RAR file (ISO) kibontásakor annyira lelassul, hogy szinte kifagy a gép. Pár százalékot kibont, majd vár egy ideig, folytatja és ismét vár. Ez csak akkor fordul elõ, amikor a sajátmagára bontja ki, függetlenül attól, hogy másik partició vagy ugyanaz, ahonnan a kibontás megy. Abban az esetben, hogyha ez a kibontás egy másik vinyóre történik, akkor semmi gond nincs a gyorsaságával.
Kibontáshoz WinRAR programot haszálok.
A gépemen Vista Home van 1024 MB RAM 2.800-as proci.
Az elõzõ vinyóval nem volt ilyen gondom.
Elõre is köszi minden segítséget.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.